Sănătatea, ca mod de viață

#diez, 16 mai 2019 11:15

Durata vieții poate depinde de ADN-ul moștenit, de un accident produs din cauza unui șofer beat sau de medicii pe mâna cărora ajungem. Cu toate acestea, pentru a atinge o vârstă onorabilă, în primul rând, ar trebui să ne revizuim obiceiurile cotidiene. Contează, totuși, nu doar cât trăim, dar și cum o facem. Articolul Sănătatea, ca mod de viață apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 6 ore
19:45
Te-ai gândit vreodată cum arată interiorul unui os, minge de golf sau un aparat foto? Pentru că nu le ai la îndemână îți propunem mai jos să vezi unele obiecte tăiate în două părți egale. Articolul (foto) Ți-ai imaginat vreodată cum arată un os despicată în două? Vezi cum arată obiectele după ce sunt tăiate în jumătate apare prima dată în #diez.
18:45
În perioada 20 - 26 mai, spectatorii sunt invitați la mai multe spectacole frumoase la teatrul „Mihai Eminescu”, din Chișinău. Iată care este repertoriul spectacolelor pentru această săptămână. Articolul Hai la teatru! Care este repertoriul Teatrului Național „Mihai Eminescu” pentru perioada 20 – 26 mai apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
17:15
Sportivii Moldoveni, Paulina Eșanu, Timur Andres și Victoria Bolohan, au cucerit 3 medalii la Campionatul European de sambo printre seniori. Competiția este organizată în orașul spaniol, Gijon. Articolul (foto) Sportivii Moldoveni au cucerit 3 medalii la Campionatul European de sambo printre seniori apare prima dată în #diez.
16:45
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. anunţă că luni, 20 mai 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de timp indicate mai jos. Articolul Fără lumină! Adresele din Chișinău și din întreaga țară care vor fi deconectate luni, 20 mai, de la energia electrică apare prima dată în #diez.
16:15
Google Translatotron încercă să preia tonul vocii utilizatorului pentru a traduce ceea ce spune acesta într-o limbă străină. Astfel, Google pune accent pe faptul ca vocea care traduce să fie cât mai mult asemănătoare cu cea a persoanei care vrea să transmită ceva. Articolul Google Translatotron traduce cuvinte în timp real folosind propria ta voce. Cum funcționează aplicația-prototip apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
15:30
Cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF se va desfășura în perioada 22-28 mai 2019, la Chișinău. Secțiunea CadRO a fost inaugurată în 2007, la cea de-a VI-a ediție a festivalului, așadar anul acesta CRONOGRAF totalizează 10 ediții CadRO. Articolul Cinci documentare la Secțiunea CadRO. Care este programul celei de a V-a ediţie a FIFD CRONOGRAF apare prima dată în #diez.
15:15
Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit noaptea trecută de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări. În urma acestor două incendii au avut de suferit 13 automobile. Articolul Mai multe mașini din Capitală au fost cuprinse de flăcări noptea trecută. 13 automobile au avut de suferit apare prima dată în #diez.
14:45
Echipa Chișinău Is ME continuă să aducă culoare în Capitală. Săptămâna aceasta una din tinere volunatre din cadrul proiectului a colorat pereții pavilionului din curtea grădinița „Lăstăraș” din Chișinău. Articolul (foto) Chișinău Is ME continuă să aducă culoare. Cum arată pavilionul din curtea grădiniței „Lăstăraș” apare prima dată în #diez.
14:15
Băieții de la Comedy Zebra Show au revenit pe scena iUmor după doi ani de pauză, în calitate de invitați speciali de această dată. Trupa din Moldova a revenit pe scena concursului din România cu glume noi și multă energie. Articolul (video) După doi ani de pauză au revenit pe scena iUmor. Comedy Zebra Show, invitați speciali la concursul din România apare prima dată în #diez.
13:45
Câțiva enoriași s-au adunat în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt să protesteze față de marșul organizat de comunitatea LGBT din Moldova: „Sunt ok”. Aceștia sunt însoțiți de un grup de preoți. Articolul (foto) „Stop Propagării Homosexualității”. Un grup de enoriași protestează față de marșul LGBT apare prima dată în #diez.
13:00
Mai mulți cetățeni au ieșit astăzi, 19 mai, în ffața Primăriei municipiului Chișinău pentru a protesta față de decizia lui Ruslan Codrreanu de a interzice comercializarea laptelui în locurile neautorizate. Protestatarii cer autorităților să creeze locuri special amenajate pentru comerțul producătorilor de lapte autohtoni. Articolul (video) Protest în fața Primăriei municipiului Chișinău: „Vrem lapte natural” apare prima dată în #diez.
12:15
Recitalul susţinut, de cântăreaţa americană Madonna, în finala concursului Eurovision 2019 a stârnit controverse. Doi dintre dansatorii săi afişând steagurile palestinian şi israelian, în ceea ce a părut a fi un apel la unitate Articolul (video) Mesaj politic pe scena Eurovison 2019. Ce moment din recitalul Madonnei a stârnit controverse apare prima dată în #diez.
12:15
Comunitatea LGBT din Moldova organizează, astăzi, 19 mai, marșul „Sunt OK”, în cadrul unei noi ediții a festivalului Pride. Poliția a format cordoane pentru a securiza zona. Articolul (video) „Sunt OK”. Urmărește live marșul solidarității organizat de comunitatea LGBT din Moldova apare prima dată în #diez.
11:15
Țara noastră a contribuit cu trei puncte din partea juriului și șase din partea publicului la victoria olandezului Duncan Laurence, care a reușit să se claseze pe primul loc la ediția din acest an a competiției muzicale Eurovision. Mult așteptatele 12 puncte din partea juriului Moldovei au mers către Macedonia de Nord și au fost oferite de către Doina Stimpovschi, o tânără jurnalistă care a comentat și cele două semifinale ale acestei ediții pentru televiziunea publică. Articolul Doina Stimpovschi povestește cum a fost să comenteze show-ul Eurovision și să ofere cele 12 puncte din partea Moldovei apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
10:45
POT Music a revenit sâmbătă cu cea de-a treia semifinală a celei de-a V-a ediții a concursului pentru trupele începătoare ce abordează un stil de muzica Alternativ. Mai mulți tineri rebeli au dansat pe ritmuri de rock la BandabaR. Articolul (foto, video) POT Music: A fost desemnată cea de-a treia trupă care va merge în finala concursului apare prima dată în #diez.
10:15
Traficul rutier pe strada Mitropolit Varlaam, în perimetrul strada Armenească - strada Bulgară, va fi suspendat luni, 20 mai. Circulația va fi suspendată în legătură cu executarea lucrărilor de tăiere a unui arbore avariat. Articolul Atenţie şoferi! Trafic suspendat pe strada Mitropolit Varlaam din Chişinău apare prima dată în #diez.
10:00
Anna Odobescu a reprezentat Moldova la concursul Eurovision 2019. În cea de-a doua semifinală Moldova a ocupat locul 12, cu 85 de puncte, fiind la 9 puncte de calificare în finală. Articolul Ce țări au oferit Moldovei puncte în cea de-a doua semifinală. Cât ne-a dat Rusia și România apare prima dată în #diez.
09:30
Mai multe gospodării particulare din raioanele Drochia, Florești, Rîșcani, Ocnița și Ungheni au fost afectate în urma precipitațiilor abundente care au avut loc în după amiaza zilei de ieri,18 mai. Ploaia a afectat mai multe porțiuni de drum. Articolul (foto) Subsoluri inundate, drumuri deteriorate și bazine acvatice revărsate. Care sunt consecințele ploilor torențiale apare prima dată în #diez.
09:30
În cea de-a doua semifinală Eurovision atât juriul, cât și televotingul din Moldova a avut doar o favorită - România. Articolul Cum a votat Moldova în cea de-a doua semifinală Eurovision. Cui le-am oferit 12 puncte apare prima dată în #diez.
09:00
Boxerii moldoveni au obținut cinci medalii la turneul internațional de la Kaunas (Lituania). La memorialul „Algirdas Șocikas” au concurat boxeri din 9 țări. Articolul Sportivii moldoveni au cucerit cinci medalii la turneul internațional „Algirdas Șocikas” apare prima dată în #diez.
03:15
Eurovision 2019 a fost câștigat de către reprezentantul Olandei. Telespectatorii din Moldova a oferit Olandei - 6 puncte, pe când juriul doar 3 puncte. Articolul Cum au votat telespectatorii din Moldova în finala Eurovision 2019. Cine a fost favorita apare prima dată în #diez.
02:30
Moldova a participat în cea de-a doua semifinală Eurovision 2019. Anna Odobescu s-a clasat pe locul 12, la 9 puncte de a accede în finală în locul Danemarcei. Articolul Moldova a fost la 9 puncte de calificarea în finala Eurovision 2019. A devansat România apare prima dată în #diez.
02:15
Duncan Laurence este câștigătorul competiției muzicale Eurovision 2019. Tânărul olandez a reușit să cucerească publicul și juriul concursului, clasificându-se pe primul loc cu 492 de puncte. Articolul (video) Reprezentatul Olandei, Duncan Laurence, a câștigat competiția Eurovision 2019 apare prima dată în #diez.
02:15
În acest an, concursul internațional de muzică Eurovision 2019 a fost câștigat de tânărul interpret din Olanda, Duncan Laurence. Acesta a interpretat o piesă despre copilăria sa, intitulată „Arcade”. Articolul (foto, video) Cine este Duncan Laurence, tânărul care a cântat despre copilăria sa și a câștigat Eurovision 2019 apare prima dată în #diez.
01:30
În 2019, notele juriul 2019 din Moldova la concursul Eurovision au fost prezentate de către tânăra din Moldova, Doina Stimpovschi. Articolul Cum a votat juriul Eurovision 2019 din Moldova. Cărei țări i-a oferit maxim de puncte apare prima dată în #diez.
01:15
În cadrul finalei Eurovision 2019 din Tel Aviv au avut loc mai multe evenimente care au atras atenția internauților de pe Twitter: Madonna, cântecul Banana, dansuri ciudate sau Quavo. Articolul Cele mai interesante reacții ale internauților de pe Twitter din timpul finalei Eurovision 2019 apare prima dată în #diez.
00:15
Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter s-a produs sâmbătă seara, în zona seismică Vrancea. Cutremurul s-a produs în judeţul Vrancea, la o adâncime de 120 de kilometri, la ora 22.23. Articolul Cutremur cu o magnitudine de 4,1 grade s-a produs în această seară în România apare prima dată în #diez.
Ieri
21:45
Sâmbătă, 18 mai, cu începere de la ora 22:00, începe marea finală Eurovision 2019. În acest an, consursul are loc la Tel Aviv, Israel. Articolul (video) Urmărește LIVE finala concursului Eurovision 2019 de la Tel Aviv apare prima dată în #diez.
20:45
În perioada 16-18 mai, la Iași, în incinta Palatului Culturii, s-a desfășurat cel mai mare eveniment european de inventică Euroinvent 2019, aflat la cea de-a XI-a ediție. Evenimetnul promovează creativitatea și inovarea în contextul internațional. Articolul Cercetătorii din Moldova au luat locuri de frunte la cel mai mare eveniment european de inventică Euroinvent 2019 apare prima dată în #diez.
19:15
Festivalul Urban „Noroc, Guguță!” va avea loc la data de 19 mai, în fața cafenelei Guguță (Grădina Publică). Evenimentul va începe la ora 11:00 și conține mai multe activități interesante. Articolul Muzică rock pe scena restaurantului Noroc. Când va avea loc apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.