Îngrozitor: Imagini video cu aterizarea avionului care a luat foc pe Șeremetievo

Sputnik, 15 mai 2019 22:10

Canalul TV rusesc NTV a publicat un video cu noi imagini care arată aterizarea de urgență a avionului Sukhoi SuperJet 100 la Aeroportul Sheremetievo din Moscova, accident aviatic soldat cu moartea a 41 de persoane.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
22:00
Vulcanul Popocatepetl din Mexic a erupt miercuri, aruncând în aer cenușă și resturi la 3,5 km (2,2 mile) deasupra nivelului mării, anunță autoritățile din Mexic.
Acum 2 ore
20:10
La Chișinău, va avea loc Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” la care vor participa cunoscuți jurnaliști de televiziune și regizori din străinătate. Vor fi prezentate filme televizate și documentare din mai multe țări, vor fi organizate master-class-uri ale jurnaliștilor de renume.
Acum 4 ore
19:50
Infractorii acționau în aria municipiului Chișinău, cauzându-le victimelor daune materiale în proporții deosebit de mari.
19:20
Sâmbătă, 25 mai și duminică, 26 mai, în legătură cu desfășurarea cursei anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”, circulația pe unele străzi din centrul Capitalei va fi temporar închisă pentru transportul personal și public.
19:20
De acest ordin s-au învrednicit mai mult cetățeni străini pentru merite deosebite în consolidarea păcii, a prieteniei, colaborării și înțelegerii reciproce între popoare.
19:10
Expertul economic Veceaslav Ioniță a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre necesitatea creării în Moldova a unei burse agricole. Expertul spune că statul ar trebui să-și fixeze drept o prioritate constituirea unei burse agricole cu atragerea unui investitor străin.
18:50
SUA vor să transforme Arctica într-un nou teatru de război, afirmă reprezentatul Rusiei la Consiliul Arctic.
18:40
Ceremonia s-a desfășurat joi, în sala Ekaterinsk de la Kremlin.
18:20
Naționaliștii din India, conduși de prim-ministrul Narendra Modi, au obținut o victorie zdrobitoare în alegerile parlamentare. Vladimir Putin le-a adresat felicitări.
Acum 6 ore
17:50
Printre noi sunt și mulți oameni deosebiți care fac fapte bune. Acest lucru îl probează filmulețul care a fost făcut public pe rețelele de socializare.
17:50
Republica Moldova a ratat șansa de a exporta în 2018 mai multe loturi de suc concentrat de mere din cauza faptului că acesta conținea reziduuri de pesticide. Și mai grav este faptul că, potrivit analizelor de laborator, era vorba de reziduuri ale unor produse de uz fitosanitar interzise în Moldova – o confirmă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.
16:50
Acesta are 30 de ani și este un locuitor al municipiului Chișinău. Bărbatul este acum internat într-un spital din Capitală.
16:30
Urmăriți în galeria foto Sputnik cele mai reprezentative imagini de la meciul disputat de echipele „Sheriff” Tiraspol și „Sfântul Gheorghe” Suruceni pentru Cupa Moldovei la fotbal.
16:10
Poliția a identificat bărbatul care acum zece zile a fost surprins cum lovește cu bestialitate două femei pe stradă. Cine este acesta.
Acum 8 ore
15:50
The fact of registration and authorization of users on Sputnik websites via users’ account or accounts on social networks indicates acceptance of these rules. Users are obliged abide by national and international laws. Users are obliged to speak respectfully to the other participants in the discussion, readers and individuals referenced in the posts. The websites’ administration has the right to delete comments made in languages ​​other than the language of the majority of the websites’ content....
15:30
Studenții din Republica Moldova și cei de peste hotarele țării își vor demonstra cunoștințele și abilitățile în cadrul Concursul Internațional Studențesc "Ingineria Sistemelor Microelectronice – Sergiu Rădăuțan".
14:30
Meteorologii au actualizat prognoza pentru vineri și zilele de weekend – iată ce surprize ne-a pregătit vremea.
14:10
Situație mai puțin obișnuită: un angajat de la Vamă a fost reținut în timp ce restituia mita, nu atunci când o lua.
Acum 12 ore
13:50
Două accidente rutiere, soldate cu două persoane decedate, au avut loc aseară, în raionul Cantemir și azi dimineață, în raionul Hâncești.
13:40
Pompierii luptă cu flăcările uriașe care a izbucnit la un depozit în nordul Londrei. Aproximativ 100 de pompieri și 15 autospeciale sunt la fața locului - fumul negru și dens a acoperit cerul deasupra capitalei britanice.
13:10
Inspectoratul Național de Patrulare a venit cu un avertisment pentru șoferi – iată ce s-a întâmplat pe unele străzi din municipiu.
12:40
Unii șoferi ajung într-o situație neplăcută după ce apelează la specialiștii din cadrul atelierelor de reparație a mașinilor. Adesea după această intervenție șoferul depistează mai multe probleme decât avea anterior vehiculul. Iată câteva sfaturi utile pentru șoferi pentru a evita aceste experiențe nefaste.
12:00
În loc să se pregătească de ultimul clopoțel și să-și facă planuri de vacanță, un adolescent de 17 ani a murit în văzul mai multor prieteni și colegi de clasă. Cum s-a întâmplat totul.
11:30
Mai multe categorii de angajatori trebuie să se achite de obligațiunile lor până în data de 27 mai.
11:10
Familiile cu mulți copii, persoanele cu nevoi speciale, dar și unii angajați din sectorul bugetar au șansa să-și procure o locuință la un preț mai ieftin.
10:20
Șoferul din Hâncești, care a urcat în stare de ebrietate la volan, nu s-a conformat somaților polițiștilor, ba chiar l-a mușcat de deget pe unul dintre aceștia.
09:50
Un autobuz s-a răsturnat în Italia - accidentul a avut loc în această dimineață.
09:50
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat câți cetățeni moldoveni au avut de suferit în urma accidentului din Italia.
09:40
La începutul lunii februarie, Statele Unite şi-au anunțat retragerea din Tratatul privitor la Forţele Nucleare Intermediare (INF) din 1987, semnat de Ronald Reagan și Mihail Gorbaciov. Harald Kujat, fost președinte al Comitetului militar al NATO, a afirmat, într-un interviu acordat Sputnik, că regretă această măsură unilaterală a Washingtonului.
09:30
Japoneza Yoshino știe să îmbine utilul cu plăcutul, chiar dacă acest plăcut și util este la limita moralității și a decenței. Oricum, fanilor le-a plăcut enorm ceea ce face ea.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.