Mai există vreo șansă de a evita alegerile anticipate? Dodon: „În cazul în care Blocul ACUM ar anunța mâine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker...”

UNIMEDIA, 15 mai 2019 20:50

Igor Dodon este de părere că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sunt tot mai mici. Totuși, șeful statului susține că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mâine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întâlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 30 minute
11:40
Minora de 16 ani, care ar fi fost violată şi aruncată de la balcon, este orfană de la vârsta de zece ani, iar din 2016 a dispărut din atenţia autorităţilor, scrie Jurnal de Chisinau.
Acum 2 ore
10:20
Un drum din satul Sămănanca, raionul Orhei, care a fost reparat de Guvern, prin programul „Drumuri bune”, a fost distrus de ploaie. Acum acesta arată ca după război.
Acum 4 ore
09:40
Silvia Radu se află în aceste zile la Geneva, Elveția, și participă la cea de-a 72 Adunare Mondială a Sănătății care are loc în perioada 20-28 mai. Radu a ținut un discurs privind acoperirea universală cu servicii medicale și prioritățile Guvernului, însă emoțiile și termenii complicați din limba engleză i-au făcut misiunea extrem de grea. Ministrul a citit aproape tot discursul de pe foaie și, chiar și așa, a încurcat termeni, s-a autocorectat, simțindu-se vizibil inconfortabil, scrie Sănatate Info.
09:30
Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în urma precipitațiilor abundente înregistrate pe teritoriul țării pe data de 24 mai 2019 au fost afectate mai multe localități.
09:20
Deputaţii simpli ai blocului ACUM sunt de acord cu condiţiile socialiştilor, consideră deputatului Partidului Socialiştilor, Vlad Batrîncea.
Acum 24 ore
21:00
Președintele Igor Dodon spune că nu este implicat în operațiunea de a ajuta Uzina Metalurgică de la Râbniţa să scape de sancțiunile Ucrainei.
20:30
Cea mai frumoasă plajă din lume s-ar afla în Hawaii. Dacă vreţi să vă planificaţi o vacanţă în zonă, pe hartă o veţi găsi sub numele de Kailua, scrie stirileprotv.ro.
20:20
Cinci militari din Batalionul 300 Protecţia Forţei “Sfântul Andrei” din România, care se află în misiune în Afganistan, au fost răniţi vineri.
20:00
În perioada 25 – 26.05.2019, sunt planificate organizarea unor evenimente publice preconizate spre desfășurare în mun.Chișinău (îndeosebi Piața Marii Adunări Naționale).
19:20
Douăpersoaneaumurit,recent,peMunteleEverest,dupăcemulțimeadeturiștiarămasblocată,pepistă,într-ocoadăcareducelavârfulceluimaiînaltmuntedinlume.Treipersoaneaumuritperenumitulmunteîntimpulsezonuluideascensiunedinprimăvaraacestuian,potrivitCNN.
19:00
Grindina nu a avut îndurare nici pentru sudul țării. Mai multe localități au fost lovite de grindină și zeci de grădini au fost distruse.
18:50
Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare azi noapte în față la centru comercial Atrium. Imagini în acest sens au fost trimise la adresa redacției stiri.md.
18:10
Mai simplă de întreţinut şi mai confortabilă pentru utilizare în urbe, BMW anunţă lansarea câtorva vehicule compacte, printre care şi o trotinetă electrică. Aceasta va fi disponibilă la comandă din septembrie, în timp ce restul produselor există deja la unii dealeri.
18:00
Imagini apocaliptice la Briceni. Zeci de grădini au fost acoperite cu grindină în urma unei ploi abundente.
17:40
UnBrexitfărăacord(„nodeal”)este„aproapeimposibildeoprit”înurmademisiei premierului britanic Theresa May,aapreciatvineriopurtătoaredecuvântaGuvernuluispaniol,IsabelCelaa,relateazăAFP,citatădeNews.ro.
17:40
Pe 25 mai va avea loc cea de-a șasea ediție anuală a cursei urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019”. Evenimentul sportiv va dura două zile: sâmbătă se va desfășura competiția de duatlon pentru copii și cursa de divertisment în masă „VELO FUN by SKODA”, iar duminică, 26 mai – cursa de ciclism „Chișinău Criterium” cu trei distanțe: „15 km by Naturalis (MTB ONLY)”, 30 km by Technosoft (MTB + ROAD)” și „60 km (ROAD ONLY)”.
17:30
Un candidat independent din India a izbucnit în plâns în timpul unui interviu după ce a aflat că a primit doar 5 voturi, deși familia lui are 9 membri cu drept de vot. Povestea imaginilor virale este însă mai complicată de atât, relateazăIndianExpress.com, citat de digi24.ro.
16:40
Cel puțin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident pe strada Sarmisegetusa din sectorul Botanica.
16:10
„Shame on you!” sau „Ruşine să-ţi fie”. Anume această expresie a devenit virală în spaţiul online acum câteva ore, fiind spusă de un poliţist german care a decis să le dea nişte lecţii unor şoferi nesimţiţi.
16:00
Deputații blocului ACUM au mai descoperit doi membri ai Partidului Democrat, care au participat la contra-protestului de ieri. Este vorba de Serghei Burtsev și Zamurca Sergiu.
15:20
Trecătorii din Valea Morilor se primblă la propriu printre rămășițe umane, asta după ce mai mulți muncitori au găsit oase de om.
15:20
Începând de astăzi şi timp de trei zile se desfăşoară celebrul Concurs de la Eleganţă de la Villa d’Este, de pe malul lacului italian Como, acolo unde se întrunesc pasionaţi de maşini clasice, în timp ce unii producători folosesc evenimentul drept platformă de lansare a unor noutăţi.În acest an şi Rolls-Royce este acolo cu noua colecţie impresionantă Wraith Eagle VIII!
15:00
Ploaie cu grindină în nordul țării. Imagini video au fost plasate pe rețelele de socializare de către un internaut.
14:50
Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.
14:20
14 copii au apelat la ajutorul medical din spitalul din Râbnița, asta după ce s-au intoxicat cu înălbitor. S-a întâmplat la o grădiniță din stânga Nistrului.
14:00
În spaţiul virtual au apărut primele fotografii ale versiunii „de teren” a modelului Ceed de nouă generaţie (teaserul căruia îl puteţi vedea mai jos în articol), surprins atât pe drumurile din Germania, cât şi pe cele din Coreea de Sud.
14:00
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod Galben de instabilitate atmosferică. Astfel, începând de astăzi până mâine, 25 mai, se prevăd ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.
13:00
IGP ar fi obligat să se autosesizeze în cazul furtului de telefon a deputatului Dan Perciu. Cel puțin asta firmă juristul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco.
13:00
Anual, practic la jumătatea acestuia, editura americană Forbes publică în revista cu acelaşi nume o listă actualizată a clasamentului care include 100 cele mai valoroase branduri de pe planetă.Din nou, să o analizăm împreună şi să atragem atenţia în special la evoluţia pe piaţă a brandurilor din industria constructoare de maşini, cea care este mai apropiată de noi, jurnaliştii auto.
12:30
Premierul britanic Theresa May a anunțat că va demisiona în funcția de lider al Partidului Conservator, pe 7 iunie. Asta înseamnă că va trebui să plece și din funcția de prim-ministru.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.