Acces liber la terenuri. Fermierii prelucrează pământurile după traseul Râbniţa-Tiraspol

Canal2, 15 mai 2019 20:50

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, fermierii din raionul Dubăsari, care deţin terenuri agricole după traseul Râbnița-Tiraspol, au început sezonul agricol. Restricţiile impuse de autorităţile separatiste au fost anulate din 1 august 2018, după mai mulți ani de negocieri cu reprezentanții Tiraspolului. Fraţii Oleg şi Veaceslav Gaţcan din comuna Cocieri gestionează una dintre cele […] Post-ul Acces liber la terenuri. Fermierii prelucrează pământurile după traseul Râbniţa-Tiraspol apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 24 ore
21:00
Competiţie cu gust, în Capitală. 90 de viitori bucătari, elevi din 12 şcoli profesionale din ţară, s-au întrecut în prepararea bucatelor. Ei şi-au suflecat mânicile şi au pregătit reţete din carne, legume, făinoase, dar şi deserturi sofisticate şi tradiţionale. Bucatele au fost gustate de către bucătari cu nume, apoi notate. Show-ul gastronomic a avut loc […] Post-ul Competiţie cu gust, în Capitală. 90 de viitori bucătari s-au întrecut în prepararea bucatelor apare prima dată în CANAL 2.
21:00
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 24 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Mai nou, politicienii sunt ţinta ştirilor false, apărute la comanda concurenţilor. Este cazul lui Vlad Plahotniuc, care a aflat din presă că ar fi suferit un atac cerebral şi este internat în spital. Materialul, publicat de „Jurnal de Chişinău”, care aparţine oligarhului Victor Ţopa, a fost distribuit de unii deputaţi ai Blocului ACUM, printre ei […] Post-ul Ştirile false iau locul celor adevărate. PDM dezminte informaţiile răspândite de trustul Jurnal despre starea de sănătate a lui Vlad Plahotniuc apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Grădiniţa numărul 79 din sectorul Botanica al Capitalei îşi va redeschide uşile în această toamnă. Instituţia preşcolară a avut lacăt la poartă timp de 13 ani. Lucrările de reconstrucţie au început astăzi, cu demolarea acoperişului şi a pereţilor interiori. În grădiniţa numărul 79 se munceşte la capacitate maximă, aşa ca până în toamnă, instituţia preşcolară […] Post-ul Grădiniţa numărul 79 din sectorul Botanica al Capitalei îşi va redeschide uşile în această toamnă apare prima dată în CANAL 2.
20:40
O femeie, în vârstă de 36 de ani, din Hînceşti, va face şapte ani de închisoare pentru că a traficat o tânără. Totul s-a întâmplat acum trei ani, când învinuita i-a promis fetei un loc de muncă în Istanbul. Ajunsă la destinaţie, tânăra a fost impusă să se prostitueze timp de trei luni. Potrivit oamenilor […] Post-ul O femeie, în vârstă de 36 de ani, din Hînceşti, va face şapte ani de închisoare pentru că a traficat o tânără apare prima dată în CANAL 2.
20:30
A plouat cu găleata în raionul Cahul, în această după-amiază. La Slobozia Mare, un TIR și un microbuz au ajuns în șanț din cauza puhoaielor. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vehiculele au fost tractate de salvatori. Acest tablou a fost surprins […] Post-ul A plouat cu găleata. La Slobozia Mare, un TIR și un microbuz au ajuns în șanț din cauza puhoaielor apare prima dată în CANAL 2.
20:30
S-a pornit la furat, dar a ajuns la spital. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a intrat, în această noapte, într-un liceu din Capitală, dar nu a mai apucat să iasă din şcoală. Individul şi-a fracturat mâna şi s-a rănit la picior, după ce a căzut de la patru metri, de pe pervazul […] Post-ul S-a pornit la furat, dar a ajuns la spital. Un bărbat, în vârstă de 34 de ani a intrat într-un liceu din Capitală, dar nu a mai apucat să iasă din şcoală apare prima dată în CANAL 2.
20:20
  14 copii de la o grădiniţă din Râbniţa au ajuns la spital, după ce au băut înălbitor. Presa din stânga Nistrului scrie că un minor, în vârstă de cinci ani, este internat la Reanimare, iar ceilalţi vor primi tratament la domiciliu. Cu puțin timp înainte de incident, ajutorul de educator a pus înălbitor într-un […] Post-ul 14 copii de la o grădiniţă din Râbniţa au ajuns la spital, după ce au băut înălbitor apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Post-ul Tema zilei din 24.05.2019 Iurie Ușurelu și Olga Sainciuc apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 24 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 24 mai 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Pregătirile pentru alegerile europarlamentare din această duminică au intrat pe ultima sută de metri, şi la Chişinău. Potrivit ambasadorului român în ţara noastră, Daniel Ioniţă, atât buletinele de vot pentru europarlamentare, cât şi cele pentru referendumul din România, care se vor desfăşura concomitent, au ajuns deja în Capitală. Informaţiile, care îi vizează pe moldovenii cu […] Post-ul Ultimele pregătiri pentru alegerile europarlamentare apare prima dată în CANAL 2.
14:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 24 mai 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Ieşirile nervoase la adresa presei, ale lui Andrei Năstase, nu sunt privite cu ochi buni de oameni. Aceştia susţin că imaginea în care acesta atacă şi intimidează jurnaliştii incomozi, le provoacă antipatie, iar reacţia lui Năstase este dovadă a lipsei de educaţie, spun oamenii. – S-a încheiat conferinţa deja. Vă invit să plecaţi, vă rog. […] Post-ul Oamenii critică ieşirile nervoase ale lui Andrei Năstase, la adresa presei: „Astfel de agresivitate stârnește antipatie față de acest om” apare prima dată în CANAL 2.
13:00
O nouă avertizare de vreme rea. Meteorologii au emis Cod Galben de instabilitate atmosferică. Acesta a intrat în vigoare cu mai puţin de o oră în urmă şi este valabil până astăzi, la ora 22:00. Pe teritoriul ţării vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, iar vântul va sufla puternic cu până la 70 […] Post-ul O nouă avertizare de vreme rea. Ne aşteaptă ploi şi vânt puternic apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
12:40
Viitorii apicultori din Moldova vor putea învăţa meseria după cele mai moderne standarde. La Şcoala profesională din satul Bubuieci, municipiul Chişinău, a fost amenajat un laborator, dotat cu utilaje moderne, iar stupii vechi au fost înlocuiţi cu alţii moderni, în care au fost instalate şi camere de supraveghere. Renovările s-au ridicat la 350 de mii […] Post-ul Echipament modern pentru viitorii apicultori de la Şcoala profesională din Bubuieci apare prima dată în CANAL 2.
11:30
Ieri a fost desemnată cea mai frumoasă fată din ţară. Se numeşte Elizaveta Cuznețova, o tânără în vârstă de 19 ani, din Tiraspol. Ea a fost aleasă dintre 28 de concurente, care au participat, aseară, la concursul Miss Moldova 2019. „Sunt foarte fericită și nu-mi vine să cred că am câștigat. A fost obositor și […] Post-ul Concursul Miss Moldova 2019. Cine este cea mai frumoasă fată din ţară apare prima dată în CANAL 2.
11:20
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 24 mai 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Visele devin realitate. O demonstrează din nou echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, care a hotărât să aducă zâmbetul pe chipul unui băieţel, uitat de mama sa biologică, dar care şi-a găsit alinarea şi dragostea în familia unei locuitoare a satului Neculăieuca, raionul Orhei. Femeia a trimis un răvaş pe adresa Fundaţiei, în care a […] Post-ul Visele devin realitate. Echipa Fundaţiei Edelweiss a adus zâmbetul pe chipul unui băieţel, uitat de mama sa biologică apare prima dată în CANAL 2.
10:50
300 de militari, carabinieri, pădurari şi constructori, cu peste zece unități de tehnică specială, se vor mobiliza astăzi, pentru a începe lucrările de reparație și întărire a digurilor de protecție, în mai multe localităţi din raionul Ştefan Vodă. Decizia a fost luată la şedinţa specială de aseară, pe care a convocat-o prim-ministrul Pavel Filip, pentru […] Post-ul Mobilizare pentru prevenirea inundaţiilor. Încep lucrările de reparație și întărire a digurilor de protecție, în mai multe localităţi din Ştefan Vodă apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 24 Mai 2019 apare prima dată în CANAL 2.
08:50
Post-ul Tema zilei din 23.05.2019 Igor Zglavuță și Mihai Lașcu apare prima dată în CANAL 2.
23 mai 2019
20:20
Post-ul Tema zilei din 23.05.2019 Victor Zglavuță și Mihai Lașcu apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 23 mai 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
19:50
O nouă ieşire nervoasă, marca Andrei Năstase. S-a întâmplat în timpul protestului împotriva blocului politic „ACUM” din faţa Guvernului, unde liderul PPDA a intimidat reporterul Publika TV, Oxana Bodnar. Şi deja cum a devenit obişnuit, acesta a folosit un limbaj suburban. Apoi, Andrei Năstase nu şi-a mai putut controla emoţiile. Rugat de către reporterul Publika […] Post-ul O nouă ieşire nervoasă, marca Andrei Năstase. În timpul protestului împotriva blocului politic „ACUM”, liderul PPDA a intimidat echipa Publika TV apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Vine canicula. Potrivit meteorologilor, până la sfârşitul lunii vom avea temperaturi de până la 33 de grade Celsius. Specialiştii susţin că aceste valori depăşesc norma de aproape opt grade şi sunt cauzate de influenţa maselor de aer cald, care vin din nordul Africii.Meteorologii nu exclud că vor veni cu avertizare de cod galben, dacă mercurul […] Post-ul Vine canicula. Până la sfârşitul lunii vom avea temperaturi de până la 33 de grade Celsius apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Ploile de săptămâna trecută au făcut prăpăd în trei localităţi din raionul Orhei. Şuvoaiele de apă au distrus un drum şi au transformat în mâl mai multe grădini. Premierul Pavel Filip a mers astăzi în două localităţi, unde a vorbit cu oamenii şi autorităţile publice locale. El le-a promis că Guvernul va aloca un milion […] Post-ul Ajutor din partea statului, pentru localităţile afectate de ploile de săptămâna trecută apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Astăzi, Parlamentul a avut uşile deschise pentru toţi doritorii, nu doar pentru angajaţii legislativului. Majoritatea oamenilor care au păşit pragul uneia dintre principalele instituţii ale statului s-au arătat dezamăgiţi de faptul că Parlamentul este nefuncţional, iar unii deputaţi zădărnicesc rezolvarea problemelor şi împing ţara în anticipate. În acest an, de „Ziua uşilor deschise”, pragul Parlamentului […] Post-ul Ziua Uşilor deschise la Parlament apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Peste zece mii de moldoveni, dar şi cetăţeni străini, sunt căutaţi de oamenii legii pentru infracţiuni deosebit de grave săvârşite pe teritoriul Republicii Moldova. Cei mai mulţi dintre ei figurează în dosare penale deschise pentru furt, omor, viol şi escrocherii. Potrivit oamenilor legii, majoritatea infractorilor fugari se ascund în zona transnistreană sau în Federaţia Rusă. […] Post-ul Au fugit din ţară, nu şi de lege. Peste zece mii de moldoveni şi cetăţeni străini, căutaţi de oamenii legii pentru infracţiuni deosebit de grave apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Un protest al Blocului „ACUM”, cu o mână de oameni, s-a transformat într-un contraprotest cu sute de manifestanţi. Mai mulţi tineri au venit în centrul Capitalei, nemulţumiţi că în loc să rezolve problemele societăţii şi alegătorilor care i-au trimis în fotoliul de deputat, parlamentarii ies la protest. Supărat de prezenţa manifestanţilor, Andrei Năstase i-a numit […] Post-ul Protest peste protest. Mai mulţi tineri au venit în centrul Capitalei, nemulţumiţi că în loc să rezolve problemele societăţii, parlamentarii ies la protest apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.