/VIDEO/ Revista presei

Tvn, 15 mai 2019 19:20

The post /VIDEO/ Revista presei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 24 ore
18:50
Aproximativ 1700 de persoane cu venituri mici au fost asigurate, în ultimii cinci ani, cu The post locuințe sociale din partea statului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:10
Inspectoratul de poliție Sângerei în comun cu bunicii voluntari și elevii din cadrul Liceului Teoretic The post /FOTO/ Elevii din Sângerei au fost informați despre riscurile vacanței de vară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
The post Dicționarul lui Gagim // despre educație appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
În această după amiază grindina a lovit în mai multe sate din raionul Fălești. În The post /VODEO/ Grindină puternică în raionul Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
12:00
Aproximativ 1700 de persoane cu venituri mici au fost asigurate, în ultimii cinci ani, cu The post Locuințe sociale din partea statului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
23 mai 2019
19:30
După o perioadă de ploi, la Bălți au început „ninsorile”! Nu fulgi de nea, ci The post /VIDEO/ La Bălți au început „ninsorile” de mai cu puf de plop appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
18 persoane au fost vaccinate de urgență împotriva rujeolei după ce un un adolescent de The post /VIDEO/ Un nou caz de rujeolă depistat în regiunea de nord a RM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
The post PROIECTUL APASAN în cei 10 ANI DE ACTIVITATE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
Bunuri în asortiment fără acte de însoțire urmau să ajungă pe piața din orașul Râșcani. The post /FOTO/ Bunuri fără acte de proveniență în valoare 30 mii lei urmau să fie comercializate în piața din Râșcani appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
11:50
Interpretul de muzică populară Nicolae Glib, distins cu titlul onorific „Om Emerit”. Decretul privind conferirea The post Nicolae Glib distins cu titlul onorific „Om Emerit” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Cel puţin o persoană a murit după ce un autobuz, care transporta 60 de turişti, The post Accident grav în Italia! Printre victime se numără și cetățeni moldoveni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
Cadavrul unui bărbat, aparent de peste 40 de ani, a fost găsit, în această dimineață, The post /FOTO/ Bărbat mort găsit pe malul râului Răut la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Construcție mobilă cu inscripția „Eu iubesc orașul Bălți” a fost inaugurată în centrul orașului cu The post /VIDEO/ Bălțenii au parte de o nouă atracție în centrul orașului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 41 ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost găsit The post Crimă de Hram la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
22 mai 2019
19:20
Condiții mai bune la Gara Auto din Fălești. Aceasta a fost redeschisă după lucrări ample The post /VIDEO/ Gara auto din Fălești a fost redeschisă după ample lucrări de renovare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Un nou caz de rujeolă în nordul țării. Este vorba despre un adolescent în vârstă The post Un nou caz de rujeolă în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
O femeie din Soroca și-ar fi maltratat copilul chiar în plină stradă. Cazul a avut The post O femeie din Soroca și-ar fi maltratat copilul în stradă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Președintele Igor Dodon a depus o sesizare la Curtea Constituțională prin care solicită să fie The post O nouă sesizare la Curtea Constituțională pentru a se afla când poate fi dizolvat Parlamentul appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:50
Municipiul Bălți își sărbătorește, miercuri, de Sf. Nicolae, Hramul. Supranumit și „Capitala de Nord”, orașul The post Hram în orașul Bălți. Fără vedete și focuri de artificii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:20
Posturile vamale de tip debarcader „Cosăuți” și „Soroca” și-au sistat temporar activitatea din cauza creșterii The post Două posturi vamale din nordul țării și-au întrerupt activitatea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21 mai 2019
19:20
În ajun de Hramul Orașului Bălți, elevii Școlii de Arte „Ciprian Porumbescu” din localitate au The post Muzică camerală la pinacotecă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Mai multe raioane din nordul țării au fost lovite de grindină. Astfel, în raionul Ocnița, The post Grindină în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Taximetriștii din Republica Moldova vor fi verificați minuțios de către inspectorii de patrulare. INP a The post INP: Taximetriștii din țară vor fi verificați appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
În primele trei luni ale acestui an, peste 6 000 mii de mame au primit The post Indemnizații majorate la nașterea copilului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
În urma precipitațiilor abundente care au avut loc zilele trecute, în mai multe raioane din The post /VIDEO/ Intervenția salvatorilor în nordul țării la pomparea apei din gospodării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20 mai 2019
20:20
Disperarea a spus stăpânire pe locuitorii din strada Caraciobanu din Bălți. Din cauza avariilor frecvente, The post /VIDEO/ Gospodăriile de pe o stradă din Bălți, inundate sistematic din cauza rețelei de apeduct învechite appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:50
Lipsa tinerilor specialişti şi munca grea sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă The post /VIDEO/ Conferința Națională a Nurselor a avut loc la Fălești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:40
Ploile torențiale din acest weekend au inundat mai multe case, terenuri agricole și drumuri din The post /VIDEO/ Ploile puternice au făcut prăpăd în câteva raioane ale ţării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:20
În ultimele 72 de ore pe teritoriul țării s-au produs 23 de accidente rutiere grave, The post INP: 23 de accidente rutiere, soldate cu 29 de persoane traumatizate în ultimele 72 de ore appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
Doi tineri în vârstă de 18 și 22 ani, și-au provocat tăieturi la mâini în The post Doi tineri s-au mutilat în Izolatorul de Detenție Provizorie al IP Fălești în semn de protest appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.