Elevii de la Liceul de Limbi Moderne și Management au participat la Atelierul de încondeiere a ouălor de Paști!

Unica.md, 24 aprilie 2019 23:10

Tradițiile de Paște au prins suflu la Liceul de Limbi Moderne și Management. În pragul Sărbătorilor Pascale, elevii au aflat mai multe lucuri utile și curioase despre tradițiile populare moldovenești. ... Post-ul Elevii de la Liceul de Limbi Moderne și Management au participat la Atelierul de încondeiere a ouălor de Paști! apare prima dată în Unica.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Unica.md

Acum 4 ore
17:10
Un milion de euro a primit grupul de oameni de ştiinţă de la Universitatea Tehnică din Moldova care a creat aerogalnitul – un materialul inorganic care are proprietatea de a ... Post-ul Un grup de savanți din Moldova au fost premiați cu un milion de euro apare prima dată în Unica.md.
16:50
În acest an, festivalul DescOPERĂ oferă mai multe surprize muzicale pentru cei îndrăgostiți de muzica clasică. Una dintre ele este frumoasa și talentata violonistă, care ne-a dus faima în mai ... Post-ul Rusanda Panfili: „Îmi este mai ușor să mă exprim prin muzică decât prin cuvinte” apare prima dată în Unica.md.
16:20
Toți șoferii trebuie să cunoască în cât timp iese alcoolul din sânge. Acesta ajunge în corpul uman în doar câteva minute de la consum, datorită vitezei de circulaţie a sângelui.  ... Post-ul Cercetătorii au explicat în cât timp iese alcoolul din sânge în funcţie de băutură! apare prima dată în Unica.md.
Acum 8 ore
13:00
Iunna Ghermanovski (Savciuc), DJ Iunna Barbie a fost depistată cu cancer la doar 27 de ani și urmează să facă un tratament costisitor în Turcia. Din păcate, chiar dacă este ... Post-ul DJ Iunna Barbie: „Din păcate, cancerul s-a extins și la al doilea sân” apare prima dată în Unica.md.
12:30
Cea mai scumpă geantă din lume este realizată din materiale reciclate, este din aur, costă 6, 7 milioane de dolari și are o formă de ou. În luna aprilie a ... Post-ul Cum arată cea mai scumpă geantă din lume! apare prima dată în Unica.md.
12:20
Ieri seară Alain Delon a urcat pe scena de la Cannes şi şi-a revendicat un trofeu pentru întreaga carieră. A spus-o chiar el, în lacrimi,  că este la sfârșitul vieții ... Post-ul Alain Delon: ” Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.” apare prima dată în Unica.md.
12:00
Este îmbucurător faptul, că pentru foarte mute femei, anul 2018 a fost momentul ideal pentru a-și schimba viața! Astfel, datorită implicării și ajutorului echipei Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com – ... Post-ul Fă cunoștință cu finalistele proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”, ediția a 5-a apare prima dată în Unica.md.
Acum 12 ore
10:40
Creştinii ortodocşi pe stil vechi îl sărbătoresc, la 22 mai, pe Sfântul Nicolae. Sărbătoarea Sfântului Nicolae este cinstită de către Biserica Ortodoxă de două ori pe an. Sărbătoarea Sfântul Nicolae ... Post-ul Creştinii ortodocşi îl prăznuiesc azi pe Sfântul Nicolae de Vară apare prima dată în Unica.md.
10:20
Experții vorbesc despre o „secetă a sexului” într-o perioadă contemporană, aceasta fiind o constatare îngrijorătoare. Într-o epocă marcată de o foarte mare deschidere în ceea ce priveşte acceptarea sexualităţii şi ... Post-ul De ce oamenii fac sex mult mai rar în ultimul timp? apare prima dată în Unica.md.
09:40
Femeia se plânge că a stat 6 ore sub ușa medicului, care într-un final i-a spus că nu vrea să o consulte, fără a-i oferi vreun motiv. Cei din administrația ... Post-ul O femeie, diagnosticată cu o formă incipientă de cancer, se plânge că un medic de la Institutul Oncologic din capitală ar fi refuzat să o opereze apare prima dată în Unica.md.
Acum 24 ore
20:40
Unica.md alături de producatorul de saltele de ultimă generație Dormeo ți-a pregatit o ediție specială de suflet, în care Emilian Crețu se spală de păcatele profesiei și apare în fața ... Post-ul Emilian Crețu: De la lejancă la propriul apartament! Sau cine îi numără actorului banii apare prima dată în Unica.md.
20:30
Nu trece nicio zi fără un rezultat frumos obținut la Unica Sport, ambianța unde femeile devin mai încrezătoare în forțele proprii, mai fericite și pline de viață și energie. Munca ... Post-ul Mai suplă și încrezătoare în forțele proprii! Cristina a dat jos 17 kg, fiind încântată de rezultatul obținut apare prima dată în Unica.md.
20:20
Prima ediție a competițiilor The Best Team a avut loc duminică, 19 mai, la Complexul Etno-Cultural Vatra. Teritoriul a fost asaltat de oamenii care și-au dorit să petreacă un altfel ... Post-ul Prima ediție The Best Team: elevi din zeci de licee din țară au trecut în semifinala competiției. Iată cine sunt învingătorii! apare prima dată în Unica.md.
20:00
Două zile de distracții pentru copii și părinți! Pe 1-2 iunie la Complexul Etno Cultural Vatra vă așteaptă o serie de activități pentru toată familia. Timp de două zile trezește-ți ... Post-ul Muzică, jocuri, concursuri! Distracții gratuite pentru copii și părinți, pe 1 și 2 iunie, la Complexul Etno Cultural Vatra apare prima dată în Unica.md.
19:50
Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată pe 16 mai. Vedeta s-a recuperat rapid. Deși are doar câteva zile de când a ieșit din spital, aceasta deja conduce și ... Post-ul Soția lui Ștefan Bănică a fost surprinsă pe stradă, la doar câteva zile după naștere apare prima dată în Unica.md.
Ieri
19:20
Momentul cererii în căsătorie a devenit, astăzi, un moment nelipsit dintr-o relație de cuplu. De regulă, bărbații, mai ingenioși de fire, își surprind iubitele cu cereri romantice în căsătorie și ... Post-ul Un videoclip apărut pe internet arată cum sunt cerute fetele, astăzi, în căsătorie! apare prima dată în Unica.md.
19:00
În urmă cu câteva zile, prezentatoarea Tv Inesa Voscoboinic a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta și-a adus pe lume fetița la un spital privat din Capitală. Astăzi, tânăra mamă ... Post-ul Inesa Voscoboinic a publicat prima imagine cu fetița sa! Priya e adorabilă apare prima dată în Unica.md.
18:40
Peste 1300 de persoane riscă să rămână fără locuri de muncă, deoarece lanțul de restaurante ale vestitului chef britanic Jamie Oliver au intrat in faliment. Jamie Oliver, 43 de ani, ... Post-ul 25 restaurante ale lui Jamie Oliver au intrat în faliment apare prima dată în Unica.md.
18:30
O femeie din orașul Soroca a fost filmată în timp ce își lovea cu cruzime copilul. Cazul a avut loc recent, în fața Cetății Soroca. Un martor ocular a filmat ... Post-ul Un copil a fost bătut cu picioarele, de către mama sa. Oamenii legii s-au autosesizat apare prima dată în Unica.md.
18:00
În Moldova s-au copt primele cireșe, iar o vedetă de la noi a reușit deja să ajungă la pomul plin cu fructe dulci. Aura a fost invitată la cireșe de ... Post-ul Cine e vedeta de la noi care a gustat primele cireșe? apare prima dată în Unica.md.
17:40
Un individ în vârstă de 33 de ani și-a violat sora mai mare, fiind în stare de ebrietate. Totul s-a întâmplat ieri într-o suburbie a capitalei. Potrivit ofiterului de presa ... Post-ul Caz șocant într-o suburbie a capitalei. Un individ și-a violat sora mai mare apare prima dată în Unica.md.
16:40
Două femei au fost luate la pumni, în plină stradă, de către un bărbat violent. Una din ele ar fi ajuns la spital, iar alta a tras o sperietură zdravănă, ... Post-ul Incident șocant în capitală. Un bărbat merge pe stradă și lovește două femei, fără niciun motiv. Una dintre ele ar fi ajuns la spital apare prima dată în Unica.md.
16:00
Omul de afaceri a devenit cunoscut după ce a deschis clubul de noapte „Cocos Prive”. Acum circa doi ani, clubul a fost închis, iar teritoriul pe care era amplasat și ... Post-ul Un cunoscut om de afaceri din Chișinău s-a stins la doar 51 de ani. I-ar fi cedat inima apare prima dată în Unica.md.
14:50
În nevoile primare ale oricărui copil, pe lângă hrană şi apă, stă apropierea de părinte. Pănții încearcă să compenseze absențele prin cadouri. Însă niciun cadou nu poate compensa timpul petrecut ... Post-ul Psiholog: timpul petrecut departe de copil nu poate fi compensat prin cadouri apare prima dată în Unica.md.
14:50
Deseori persoanele care merg regulat la sală se plâng că nu reușesc să scadă în greutate. Oamenii de ştiinţă vin cu un răspuns total neașteptat în privinţa acestui fenomen. Ei ... Post-ul Cercetătorii au ajuns la concluzia că sportul îngraşă! apare prima dată în Unica.md.
14:30
Atunci când vine vorba despre schimbările legate de vârstă, un număr mare de factoi pot lăsa amprenta: genele moștenite, stilul de viață, rutina de îngrijire a pielii, evitarea obiceiurilor nocive ... Post-ul Celebrități care au aceeași vârstă, dar anii și-au lăsat amprenta într-un mod diferit apare prima dată în Unica.md.
12:50
Administrația publică locală Chișinău a inaugurat Centrul Municipal de Tineret, o organizație guvernamentală creată pentru îmbunătățirea politicilor de tineret, ce va activa din fondurile alocate din bugetul de stat. În ... Post-ul În Chișinău s-a deschis Centrul Municipal de Tineret. Ce servicii pentru tineri va promova organizația guvernamentală? apare prima dată în Unica.md.
12:30
În ultimele zile pe teritoriul Republicii Moldova se remarcă zborul intens al fluturelui de scăieți. Fluturele scaieților (Vanessa cardui) reprezintă una dintre cele mai interesante specii de Lepidoptere, numit şi ... Post-ul ANSA: În Moldova a apărut fluturele-de-scaieți, care atacă frunzele și culturile agricole apare prima dată în Unica.md.
12:10
Ceea ce până acum ai putut vedea în alte țări, vei avea ocazia să vezi și la Chișinău. Potrivit municipalității, mai multe treceri de pietoni, având marcate mesaje de avertizare, ... Post-ul În Chișinău apar primele treceri de pietoni inscripționate cu mesaje apare prima dată în Unica.md.
11:50
Mihaela Bilic, medicul nutriționist din România, a devenit virală pe internet datorită declarațiilor controversate pe care le afirmă.  Aceasta a reușit să își împartă fanii în două tabere, cei care ... Post-ul Controversatul medic nutriționist Mihaela Bilic: „Se poate trăi cu un ou și cu un măr pe zi” apare prima dată în Unica.md.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.