SHOTOKANII DIN BĂLȚI AU REVENIT VICTORIOȘI DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN

BTV, 17 aprilie 2019 17:50

Karatiștii bălțeni s-au întors victorioși de la Campionatul European desfășurat în perioada 12-14 aprilie în Muntenegru, orașul Bar. Cluburile  de shotokani ,,Fatality” și ,,Okinawa” au concurat cu circa 800 de participanți din 21 de țări. Bălțenii au acumulat în palmarezul lor 2 medalii de aur și tot atâtea de argint și 6 de bronz la […] Сообщение SHOTOKANII DIN BĂLȚI AU REVENIT VICTORIOȘI DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN появились сначала на BTV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de BTV

Acum 12 ore
18:40
Vineri, 19 aprilie Universitatea de Stat „Alecu Russo” Bălți , unica din nordul  Moldovei și-a deschis larg porțile pentru toți tinerii curioși de a cunoaște mai multe despre specialitățile instituției de învățământ superior. Zeci de elevi ai liceelor raioanele din zonă și municipiu au vizitat campusul universitar. Un grup de tineri din cadrul Centrului de […] Сообщение VIITORI STUDENȚI ÎN VIZITĂ LA USARB. INSTITUȚIA PROPUNE MAI MULTE OFERTE DE STUDII появились сначала на BTV.
18:30
La finele anului de studii angajatorii își caută viitorii angajați. Vineri 19 aprilie ușile Inspectoratului de Poliție Bălți, au fost deschise pentru vizitatorii și doritorii de activa în calitate de polițist. Oamenii legii din oraș le-au explicat eventualilor colegi despre munca pe care o îndeplinesc zi de zi în interesul cetățeanului, iar prin demonstrațiile echipamentului […] Сообщение A FI POLIȚIST NU E DELOC UȘOR. ZIUA UȘILOR DESCHISE LA IP BĂLȚI появились сначала на BTV.
18:30
Conform datelor statistice, în Republica Moldova există peste 58 mii de persoane care dețin în total circa 71 mii de arme. Anual, polițiștii identifică circa 500 de arme deținute ilegal. Potrivit legislației, pentru a deține o armă, persoana trebuie să aibă vârsta de 21 de ani, să absolvească cursurile teoretice și practice, să fie sănătoasă […] Сообщение CARE PERSOANE AU DREPTUL DE POSESIE A ARMELOR появились сначала на BTV.
16:40
Majoritatea Unitatilor de Primiri Urgente si Sectiilor de Reanimare si Terapie Intensiva duc lipsa de echipamente absolut necesare pentru salvarea vietilor omenesti si diagnosticarea corecta a bolilor. In cazurile in care dispozitivele medicale exista, ele ori nu functioneaza, ori sunt foarte vechi. Sunt constatarile Oficiului Avocatului Poporului, facute in baza chestionarelor trimise in 31 de […] Сообщение Spitalele din țară: Lipsa de echipamente pentru diagnosticarea corectă a bolilor появились сначала на BTV.
Ieri
14:20
Pinocoteca „Antioh Cantemir” din Bălți a găzduit expoziția „Deja Vu” de artistul, profesorul și directorul școlii de artă pentru copii din orașul Fălești, Damian Furdui.  Vernisajul înglobează 17 lucrări o parte dintre acestea sunt reproduceri ale tablourilor celor mai mari pictori din istorie.  Mai multe creații ale tânărului pictor se află în colecții personale din […] Сообщение LECȚIE DE ISTORIE A ARTELOR LA BĂLȚI появились сначала на BTV.
14:20
Infracțiunile legate de furturile din apartamente și casele particulare sunt săvârșite prin acces liber și forțarea ușilor sau geamurilor. Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție Bălți, Oleg Cojocari, în 60% dintre cazuri infractorii pătrund prin oberliht, sau atunci când ușa este descuiată, iar proprietarii lipsesc pentru un timp scurt de acasă. Vizibilitatea bunurilor materiale din locuințe […] Сообщение CELE MAI MULTE FURTURI DIN LOCUINȚE SE SĂVÂRȘESC PRIN ACCES LIBER появились сначала на BTV.
Mai mult de 2 zile în urmă
17:50
Karatiștii bălțeni s-au întors victorioși de la Campionatul European desfășurat în perioada 12-14 aprilie în Muntenegru, orașul Bar. Cluburile  de shotokani ,,Fatality” și ,,Okinawa” au concurat cu circa 800 de participanți din 21 de țări. Bălțenii au acumulat în palmarezul lor 2 medalii de aur și tot atâtea de argint și 6 de bronz la […] Сообщение SHOTOKANII DIN BĂLȚI AU REVENIT VICTORIOȘI DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN появились сначала на BTV.
17:20
De mai bine de 4 ani cultivă copiilor frumosul și dragostea pentru dans. În 2015,  Gheorghe Creșciuc, a întemeiat o mică asociație. A propus bălțenilor un  Club de Dans Sportiv, iar acum culege roade. Deși este cel mai tânăr club din Bălți, în prezent aici există 4 grupe de dans sportiv, 2 de HipHop și […] Сообщение CLUBUL DE DANS ,,FENIX” ÎNTEMEIAT CU SUCCES. COPII CU UN PALMAREZ BOGAT DE PREMII появились сначала на BTV.
17:20
Problema cadrelor medicale în Republica Moldova, este una delicată. Salariile mici și lipsa unui loc de trai împiedică tinerii specialiști de a activa în instituțiile medicale din țara noastră. Și Spitalul Clinic din Bălți la ora actuală se confruntă cu această problemă. La capitotul locurilor de trai, responsabilii din cadrul Spitalului Clinic din Bălți duc […] Сообщение LOCURI DE TRAI PENTRU TINERII SPECIALIȘTI AI SPITALULUI CLINIC DIN BĂLȚI появились сначала на BTV.
17:20
Tot mai puțini medici preferă să fie angajați în raioanele Republicii Moldova, pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților. Astfel, de circa șase ani în 11 raioane nu este zare de urolog, nouă raioane nu au de loc endocrinolog iar 18 raioane nu au niciun oncolog. Despre asta a scris pe o rețea socială, […] Сообщение Zare de medici: 11 raioane au rămas fără urologi, 9 raioane nu au de loc endocrinolog появились сначала на BTV.
17:20
Serviciul Fiscal de Stat a verificat în perioada 18 martie – 5 aprilie mai mulți comercianți de flori. Au fost efectuate 135 de controale pe întreg teritoriul țării, fiind aplicate amenzi fiscale în valoare de 406.000 de lei și amenzi contravenționale de 68.600 lei. – Pe teritoriul Chișinăului – 65 de controale fiscale operative, amenzi […] Сообщение Fiscul a aplicat amenzi de 406.000 de lei comercianților de flori появились сначала на BTV.
16 aprilie 2019
18:50
Zi de doliu pentru Franța. Omenirea a asistat la prăbușirea „celui mai vizitat monument istoric”. Una dintre turle și acoperișul Catedralei Notre-Dame de Paris s-au prăvălit. Culmea ironiei, nefastul eveniment a avut loc chiar de Ziua Mondială a Artei. După aproape opt ore de luptă cu flăcările, pompierii au anunțat în cursul nopții că focul […] Сообщение moldovenii stabiliți în Paris: „mulți oameni sunt în stradă și urmăresc consecințele dezastrului” появились сначала на BTV.
16:30
Lucrările de reparații din cadrul Spitalului Clinic din Bălți, pentru a fi realizată trecerea maternității, în incinta instituției curative respective, pot începe anul acesta. Anunțul a fost făcut de directorul spitalului Serghei Rotari. Potrivit acestuia este nevoie ca două etaje și holul să fie reparate. Directorul instituției a menționat că o dată cu trecerea maternității […] Сообщение DOUĂ ETAJE ȘI HOLUL NECESITĂ REPARAȚII PENTRU A TRECE MATERNITATEA ÎN INCINTA SPITALULUI DIN BĂLȚI появились сначала на BTV.
15:20
Consiliul politic al Blocului ACUM s-a întrunit în ședință pentru a analiza propunerea socialiștilor de a crea o majoritate parlamentară. Liderul Partidului Platforma DA a menționat că s-a venit cu propunerea organizării unui grup de lucru din care vor face parte deputații PSRM și deputații ACUM, care vor fi mandatați să discute până la 25 […] Сообщение Decizia luată de Blocul ACUM după ședința Consiliului politic появились сначала на BTV.
14:10
Deși începutul lunii aprilie ne-a bucurat cu câteva zile calde, la mijlocul lunii, Bălțiul a fost cuprins de fulgi. Oamenii se pare că revin la scurtele și încălțămintea de iarnă. Potrivit unor imagini surprinse de un  internaut la Edineț fulgii nu se topesc când ajung la suprafața solului. Meteorologii au anunțat pentru astăzi precipitații sub […] Сообщение ÎN NORDUL MOLDOVEI NINGE. ÎNGHEȚURILE PROVOACĂ VĂTĂMĂRI CULTURILOR появились сначала на BTV.
12:50
În perioada 13-14 aprilie la Bălți a avut loc Turneul Republican la Tenis de Masă. Aproximativ 100 de sportivi, precum și un grup de veterani ai acestui sport popular din Bender, Rîbnița, Tiraspol, Găgăuzia, Chișinău și Bălți au luat parte la acest eveniment. Primarul orașului, Nicolai Grigorișin, a întâlnit jucătorii de tenis cu un discurs […] Сообщение 2 MEDALII DE AUR, 3 DE ARGINT ȘI 2 DE BRONZ PENTRU BĂLȚI появились сначала на BTV.
12:40
Duminică, 14 aprilie zeci de români basarabeni s-au adunat la Chișinau pentru a se întâlni cu Traian Băsescu. Fostul Președinte al României a prezentat programul Partidului Mișcarea Populară (PMP) pentru alegerile europarlamentare, cu sloganul „Uniți în Europa”. În discursul său senatorul a menționat că, „Numai unirea cu România va duce R.Moldova în UE și numai […] Сообщение TRAIAN BĂSESCU: „NUMAI UNIREA CU ROMÂNIA VA DUCE REPUBLICA MOLDOVA ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ” появились сначала на BTV.
12:40
Pentru doamnele cu stil care vor să arate mereu elegant și inteligent a fost prezentată colecția de primăvară ,,Cămașă” by Arina Spătaru. Duminică 14 aprilie pentru toți clienții pretențioși, atelierul ,,Arina Spătaru” a organizat un eveniment plin de surprize, muzică și voie bună. Motivul de a sărbători a fost dublu, marca ce poartă numele fondatoarei […] Сообщение COLECȚIA ,,CĂMAȘĂ” BY ARINA SPĂTARU. CINE VA PRELUA AFACEREA ACESTEIA? появились сначала на BTV.
12:20
În Republica Moldova nu ar trebui admise alegeri anticipate, inclusiv pentru că rezultatul acestora ar fi similar cu cel din februarie, de această părere este  fostul președinte al României, Traian Băsescu. El admite, însă, o coaliție ACUM-PSRM, care ar plasa Partidul Democrat al lui Vladimir Plahotniuc în opoziție. Acesta mai  spune că oamenii politici au […] Сообщение BĂSESCU: „DACĂ AȘ FI EU ÎN LOCUL BLOCULUI ACUM AȘ FACE COALIȚIE CU PSRM, PLASÂND PD ÎN OPOZIȚIE” появились сначала на BTV.
12 aprilie 2019
18:10
Ploaia de joi a provocat mari daune locatarilor unui bloc din Bălți. După ce s-au pomenit cu apartamentele pline cu apă au avut o noapte de chin. Locatarii au luptat ore la rând cu vase, cârpe și fărașe pentru a nu permite scurgerea apei la etajele inferioare, însă nu au reușit, aceasta a curs până […] Сообщение APA A CURS PRIN TAVAN ÎNTR-UN BLOC DIN BĂLȚI. APARTAMENTE DE LA PRIMUL PÎNĂ LA AL 5-LEA ETAJ AU FOST AFECTATE появились сначала на BTV.
17:40
Bălțenii sunt invitați duminică, 21 aprilie în piața „Vasile Alexandri” la ora 11:00 pentru a face parte la târgul de caritate de Florii, cu genericul: „Dăruiește dragoste necondiționată”. Fondurile colectate din vânzarea bunurilor din cadrul  târgului vor contribui la înființarea Asociației Părinților cu copii cu nevoi speciale. Grupul de inițiativă este alcătuit de 15 femei […] Сообщение VENIȚI LA TÂRGUL DE FLORII. DĂRUIȚI DRAGOSTE NECONDIȚIONATĂ COPIILOR CU AUTISM появились сначала на BTV.
17:10
Persoana care a telefonat la serviciul 112 și a anunțat că dorește să arunce în aer procuratura din Bălți, a fost lăsată să plece acasă. Joi oamenii legii au stabilit că apelul a parvenit de la un bărbat în vârstă de 53 de ani locuitor al raionului Sîngerei. Potrivit ofițerului de presă din cadrul Inspectoratului […] Сообщение ÎNCĂ NU ESTE CLAR, DE CE FOSTUL MILITAR A DORIT SĂ EXPLODEZE PROCURATURA появились сначала на BTV.
14:20
Un grup de persoane introduceau ilegal în țară și a încercau să pună în circulație un lot de arme și muniții pe teritoriul Capitalei. La data de 11 aprilie curent, în sectorul Ciocana din mun. Chișinău, de la o minoră în vîrstă de 16 ani au fost ridicate 14 unități de arme și 800 unități […] Сообщение Arme și sute de cartușe, confiscate de la o minoră din Chișinău появились сначала на BTV.
14:10
De mai mulți ani o familie din Bălți supravețuiește din donațiile unei organizații din Italia. Larisa Naconecinaia împreună cu cele 2 fiice locuiesc în casa străbunicii ei. Geamurile învechite, acoperite cu pelicolă, pereții crăpați și ușa de la intrare accentuează cei peste 100 de ani ai acestei căsuțe mici. Stăpâna casei este invalidă de gradul […] Сообщение FAMILIE DIN BĂLȚI SUSȚINUTĂ DE DONATORI ITALIENI появились сначала на BTV.
14:10
Igor Dodon si Partidul Democrat cauta acordul Moscovei pentru a face coalitie, a spus Vladimir Voronin in cadrul emisiunii „Putea a patra” de a N4. Сообщение Dodon și democrații caută acordul Moscovei pentru a face coaliție? появились сначала на BTV.
14:10
Soferul unui microbuz de pe ruta 145 din Сhisinau si-a incarcat in vehicul 43 de oameni si a pornit la drum. Un pasager indignat de conditiile in care sunt transportati oamenii, a filmat momentul in care acestia coboara si a distribuit imaginile pe o retea de socializare, transmite ProTV. Filmuletul postat era insotit de un […] Сообщение În transport ca în cutia cu chibrituri появились сначала на BTV.
14:00
Numărul infracțiunilor în general comise în municipiul Bălți, de la începutul anului curent, înregistrează o descreștere cu 18 la sută. Afirmația a fost făcută de către șeful Inspectoratului de Poliție Bălți, Oleg Cojocari, invitatul emisiunii ,,Dialog” de la BTV. Oleg Cojocari a menționat că situația criminogenă poate și este menținută sub control de angajații poliției. […] Сообщение FURTURILE SUNT PE PRIMUL LOC PRINTRE INFRACȚIUNILE COMISE LA BĂLȚI появились сначала на BTV.
11 aprilie 2019
21:00
Timp de câteva ore s-au pomenit cu apartamente inundate. La ultimul etaj al unui bloc de locuit din Bălți proprietarii umblă încălțați în ciubote, iar apa multă s-a scurs pe pereți până la primul etaj. Oamenii sunt disperați și nu știu unde vor înopta. Сообщение ÎN APARTAMENTE CU UMBRELE ȘI ÎNCĂLȚAȚI ÎN CIUBOTE появились сначала на BTV.
20:10
Mai mulți liceeni au jucat volei cu militarii. Turneul a avut loc în sala de sport a Liceului Teoretic ,,George Coșbuc”. Participanții au fost împărțiți în patru echipe, dintre care două au fost reprezentate de tinerii instituției gazdă și a Liceului Teoretic ,, Lucian Blaga, iar celelalte  au fost formate de soldații Brigăzii 1 de […] Сообщение PENTRU PRIMA OARĂ LA BĂLȚI – TURNEU DE VOLEI ÎNTRE LICEENI ȘI SOLDAȚI появились сначала на BTV.
19:40
Alerta cu bomba în clădirea Procuraturii Republicii Moldova din Bălți, nu mai este valabilă. Asta după ce joi la ora 14:30 un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că este un fost militar și intenționează să arunce în aer instituția. Contactat de reporterul BTV, ofițerul de presă al IP Bălți, Eugenia Molcianov, a […] Сообщение Un fost militar a anunțat că intenționează să arunce în aer instituția появились сначала на BTV.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.