Выигрывайте ваучер для отпуска благодаря переводам Western Union от MAIB

#diez, 17 aprilie 2019 17:45

Вы еще не планировали ваш отпуск? Выигрывайте туристический ваучер стоимостью 500 долларов США в акции, организованной Western Union и Moldova Agroindbank „Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum”. Сообщение Выигрывайте ваучер для отпуска благодаря переводам Western Union от MAIB появились сначала на #diez на русском.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 8 ore
21:45
În sfârșit e weekend! Nu vă întristați că afară e un timp posomorât, dispoziția bună este ingredientul principal pentru un o zi reușită. Așadar, înarmați-vă cu zâmbete și energie, iar noi vă sugerăm cele mai frumoase evenimente la care puteți merge pe 20 aprilie. Articolul Recomandări #diez. Începe weekendul cu cele mai frumoase evenimente din Capitală apare prima dată în #diez.
21:30
În această seară au fost desemnați cei mai importanți promotori ai schimbării din Republica Moldova. Este vorba despre proiectul „Champion of Change”, care și-a propus să identifice oamenii cu inițiative din țara noastră. Articolul (foto) Cei mai importanți promotori ai schimbării în Moldova. „Champion of Change” și-a desemnat învingătorii apare prima dată în #diez.
21:00
O instruire a femeilor-lidere care ar putea să candideze la următoarele alegeri locale și să participe la procesele decizionale se desfășoară, la Chișinău, în cadrul Academiei de Liderism Feminin, ediția 2019. Instruirea este susținută de experți naționali și internaționali și se desfășoară în cadrul proiectului „Women 4 Leadership”. Articolul „Femeile-lidere pot crea viitorul”. Academia de Liderism Feminin „Women 4 Leadership” se află la o nouă ediție apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
19:30
La Kiev, pe stadionul Olimpic, are dezbaterea electorală între candidații la președinția Ucrainei, actualul șef al statului Petro Poroșenko și actorul de comedie, favoritul campaniei, Volodimir Zelenski. Articolul (live video) La Kiev are loc dezbaterea electorală între Poroșenko și Zelenski, candidații la președinția Ucrainei apare prima dată în #diez.
19:15
Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), cu susținerea fundației Hanns Seidel, organizează al 2-lea Eveniment Public – EU Debates Cafe dedicat analizei securității frontierelor externe ale UE și ale Republicii Moldova în epoca provocărilor multiple. Articolul Participă la EU Debates Cafe și află mai multe despre „Securizarea frontierelor UE și ale Republicii Moldova în epoca provocărilor multiple” apare prima dată în #diez.
18:45
Bald and bankrupt, vloggerul britanic devenit „popular” în Moldova grație „descoperirilor” făcute în Chișinău, a ajuns în vizită și pe malul stâng al Nistrului, Transnistria. Zice că e o țară care nu poate fi găsită pe nicio hartă. Articolul (video) Vloggerul britanic care a criticat Chișinăul, a ajuns și în Transnistria: „Sper că n-o să mor. Este din perioada sovietică” apare prima dată în #diez.
18:45
O tânâră din Bangladesh a fost stropită cu benzină și arsă, pentru că a depus o plângere în care își acuza directorul de hărțuire sexuală. Articolul O tânără din Bangladesh a fost stropită cu benzină și arsă, pentru că a depus cerere împotriva directorului școlii care a hărțuit-o apare prima dată în #diez.
18:15
Cea de-a XVI-a ediție a Vernisajului Vinului, care s-a desfășurat în seara zilei de ieri, 18 aprilie, a adunat multă lume frumoasă și desigur vinuri bune. Ediția de primăvară a reunit sub brandul vinicol de țară 50 de producători autohtoni, care au expus spre degustare circa 300 de vinuri albe și rosé. Ei bine, trebuie să recunoaștem nu este atât de simplu să organizezi un eveniment de amploare, astfel încât să-i mulțumești pe toți și să nu-i lași să se plictisească. Articolul (foto) Muncă, emoții și multă dedicație. Cum se pregătește un Vernisaj al Vinului și ce se întâmplă până ajung invitații apare prima dată în #diez.
18:00
Tinerii care își petrec timpul pe rețelele de socializare, cu siguranță au văzut măcar o caricatură de-a lui Alex Buretz. Ironizând pe diverse subiecte, cel mai des viața social-politică din Moldova, dar și viciile moldovenilor, Alex a devenit unul dintre cei mai cunoscuți caricaturiști de la noi.  Articolul (video) Alex Buretz vorbește #FărăTolk. Cum descrie moldovenii și de ce vrea să joace într-un film cu Keanu Reeves apare prima dată în #diez.
17:45
Daniela Gălescu are 16 ani și este cea de-a doua protagonistă a proiectului „Girls with red hair”. De mică a avut părul roșcat și pistruii chiar bine accentuați pe față. Proiectul a fost inițiat de fotograful Vlad Andreev. Articolul (foto) Fetele cu păr de foc. Cunoaște-o pe cea de-a doua protagonistă a proiectului fotografic autohton apare prima dată în #diez.
17:45
„Tech Women Summit” – primul summit dedicat în exclusivitate femeilor și fetelor care activează în domeniul IT, vine cu discursuri captivante, abordări inovatoare și oportunități interesante. Cele șase speakere ale evenimentului vor împărtăși experiențe și opinii ce ar putea să vă ofere o perspectivă inedită asupra direcției de activitate pe care o urmați sau doza de motivație pentru explorarea unor noi posibilități de afirmare profesională. Reuniunea va avea loc pe 23 aprilie, în incinta Centrului „TEKWILL” și se va desfășura la inițiativa Asociației Naționale a Companiilor din domeniul TIC și Comunității „TECH Women”. Articolul Ești interesată de IT? La primul „Tech Women Summit” te așteaptă 6 invitate din Franța, Olanda ș România apare prima dată în #diez.
17:30
Liderul de la Tiraspol nu mai vrea ca regiunea din stânga Nistrului să fie numită „Transnistria” şi propune ca aceasta să poartă denumirea exclusivă de „Pridnestrovie”. Vadim Krasnoselski consideră că termenul „Transnistria” a fost folosit de administrația română în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și simbolizează ocupația „româno-fascistă”, scrie novostipmr, citat de ZdG. Articolul Liderul de la Tiraspol vrea ca „Transnistria” să fie redenumită în „Pridnestrovie” apare prima dată în #diez.
17:15
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a făcut publică lista celor mai plătite joburi pe piața muncii la 18 aprilie 2019, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Articolul Îți cauți un loc de muncă? Vezi care sunt cele mai plătite joburi vacante din Moldova, în luna aprilie apare prima dată în #diez.
17:00
Pensionarii și persoanele cu dizabilități din municipiul Chișinău, aflați la evidența Direcției generale asistență socială și sănătate, care sunt beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public și au o pensie mai mică de 1450 lei, vor primi către Sărbătorile de Paști câte 100 de lei. Articolul Între 100 și 500 de lei, ajutor material către Sărbătorile de Paști, vor primi persoanele nevoiașe apare prima dată în #diez.
17:00
Astronauta americană, Christina Koch, ar putea înregistra un record pentru cea mai lungă perioadă petrecută în spaţiu de o femeie. Misiunea pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) a astronautei a fost extinsă la 11 luni. Articolul Cine este astronauta care ar putea să stabilească un record pentru cea mai lungă perioadă petrecută în spaţiu apare prima dată în #diez.
16:45
Asociaţia Presei Independente (API) a premiat câștigătorii concursurilor profesionale interne pentru anul 2018. În total, la această ediţie a concursului, au fost acordate 20 de premii la nouă categorii de concurs. Articolul Asociația Presei Independente a premiat învingătorii concursurilor profesionale. Cine sunt cei mai buni jurnaliști apare prima dată în #diez.
16:30
Peste 500 de persoane vor participa în acest an la festivalul de sport și muzică Hai Haiduci. Evenimentul va fi organizat în perioada 20-21 aprilie la complexul etno-cultural „Vatra”. Articolul Muzică, jocuri sportive și plimbări cu ATV-ul. Care este programul festivalului anual de sport și muzică „Hai Haiduci” apare prima dată în #diez.
16:30
Unul dintre cei mai populari vloggeri autohtoni, Ilie Bivol sau Ilie's Vlogs a anunțat într-un nou video că la sigur revine pe YouTube. După un an de absență (cu mici perioade de vlogging) tânărul promite că va publica constant clipuri noi pe canalul de YouTube care adună în prezent peste 1.3 milioane de abonați. Articolul (foto, video) Ilie’s Vlogs revine pe YouTube. Și-a cumpărat un BMW M5 din banii de pe Forex apare prima dată în #diez.
16:00
După Brexit, românii nu vor avea nevoie de o viză în Marea Britanie pentru o ședere de până la 90 de zile. Dacă vor să stea mai mult, vor avea voie să rămână pe o perioadă de până la 3 ani, iar pentru această situație, va fi o procedură foarte simplă: se vor înregistra undeva și practic sunt luați în evidențe. Aceasta spune ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Pașaport diplomatic” de la Digi24. Articolul Ambasadorul Marii Britanii în România: „După Brexit, românii nu vor avea nevoie de viză de călătorie” apare prima dată în #diez.
16:00
Troleibuzele și autobuzele din Capitală vor avea un program de activitate prelungit, în noaptea de Paști. Transportul public urban va circula până la ora 24.00. De asemenea, autoritățile municipale anunță că programul microbuzelor va fi modificat în funcție de numărul de călători. Articolul De Paști, programul de activitate a troleibuzelor și autobuzelor va fi prelungit. Până la cât va circula transportul public apare prima dată în #diez.
15:45
Vino să participi la evenimentul urban Un Forum Pe Trotuar - primul eveniment de acest gen la Chișinău, cu tema pietonalizarea orașului. Evenimentul în aer liber va avea loc la data de 21 aprilie 2019, începând cu ora 12:00, pe strada Veronica Micle 11 din Capitală, între străzile Mihai Eminescu și Vlaicu Pârcălab. Articolul Vino la un Forum pe trotuar, un eveniment urban despre pietonalizarea orașului și utilitatea acesteia apare prima dată în #diez.
15:45
Elevii Colegiului Financiar-Bancar (Centrului de Excelență în Economie și Finanțe) au pornit o campanie electorală internă pentru a-și alege reprezentanții care ar schimba viața elevilor în bine. Ca și orice campanie electorală, unii se amuză, alții se supără. Articolul (foto, video) Campanie electorală creativă la un colegiu din Chișinău. Cum își surprind candidații potențialii alegători apare prima dată în #diez.
15:30
La cea de-a XVI-a ediție a Vernisajului Vinului, pentru a fost celebrată excelența vinurilor moldovenești! Ediția de primăvară a reunit sub brandul vinicol de țară 50 de producători autohtoni, care au expus spre degustare circa 300 de vinuri albe și rosé – delicate, aromate și revigorante, asemeni celui mai înfloritor anotimp. Articolul (galerie foto) Cele mai frumoase buchete de vinuri, zâmbete și emoții. Vernisajul Vinului din primăvara 2019 în imagini apare prima dată în #diez.
15:15
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de îngheț pe întreg teritoriu țării. Noaptea se prevăd înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-3°С. Articolul Cod galben de îngheț pe întreg teritoriu țării. Cu ce recomandări vine Serviciul Hidrometeorologic de Stat apare prima dată în #diez.
15:00
Cinci operatori de transport auto au fost autorizați să efectueze curse regulate de pasageri între Republica Moldova și Italia. Articolul Moldovenii vor putea ajunge în Italia, utilizând curse auto regulate. Când vor fi lansate acestea și de unde veți putea procura bilete apare prima dată în #diez.
15:00
Autoritățile vamale din Republica Moldova și România au convenit asupra unui set de acțiuni menite să accelereze trecerea frontierei comune în perioada sărbătorilor pascale. Astfel, ambele părți au semnat un plan comun de acțiuni care va fluidiza traficul la frontieră. Articolul În perioada sărbătorilor pascale va fi fluidizat traficul la frontiera moldo-română. Ce acțiuni vor întreprinde acțiunile vamale apare prima dată în #diez.
15:00
Republica Moldova va participa în acest an pentru prima dată la finala concursului internațional de limbă engleză „Hippo English Competition”. Centrul pentru Dezvoltarea Relațiilor Internaționale din Căușeni a reușit să pregătească o tânără care s-a calificat în lotul de doi elevi, care vor reprezenta Republica Moldova la această competiție. Articolul (foto) La 11 ani va concura cu mii de elevi din întreaga lume. Gabriela Lupăcescu va reprezenta Moldova la un concurs internațional de engleză apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
14:00
Centrul Municipal de Tineret Chișinău în parteneriat cu Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău anunță concurs pentru identificarea logo-ului instituției. Articolul Ești o persoană creativă și te pricepi la logo-uri? Centrul Municipal de Tineret te invită să participi la concurs apare prima dată în #diez.
14:00
Prima Cupă de Fotbal Hospices of Hope Moldova a adunat 20 de echipe cu reprezentanţi ai companiilor, organizațiilor, instituțiilor naționale și internaționale din Moldova. Peste 200 de amatori de fotbal au concurat pentru locul întâi, la început de aprilie, pentru o cauză nobilă. Articolul (foto) Peste 60 de mii de lei au fost colectaţi la prima ediție a Cupei de Fotbal Hospices of Hope Moldova apare prima dată în #diez.
13:15
Torța Olimpică a Flăcării celei de a doua ediții a Jocurilor Europene - Flacăra Păcii ți uniformele purtătorilor acesteia au fost prezentate în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc în Parcul virtual TELEPORT VR din Minsk. Torța a fost creată de designera Comitetului European de Organizare a Jocurilor din Minsk, Yulia Braychuk. Articolul (video) A fost prezentată Torța Olimpică a Flacării Păcii a JE Minsk 2019. Ce orașe va vizita aceasta apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.