Donează 2 la sută din impozitul pe venit: Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi

Sputnik, 17 aprilie 2019 17:40

Au rămas zile numărate până când persoanele fizice, plătitoare de impozite, pot direcționa cele 2% din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale sau religioase din țară.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 2 ore
02:20
Mare grijă la ceea ce cumpărați din piețe pentru masa de Paște – un produs extrem de solicitat acum este toxic pentru organism.
Acum 4 ore
01:10
Unul dintre cei mai otrăvitori păiajeni din lume a apărut în Moldova. Cum putem identifica păianjenul cu sacul galben și ce recomandări dau specialiștii.
00:20
O minoră de 16 ani a fost prinsă cu un adevărat arsenal de arme pe care fata a încercat să le vândă pe internet. Poliția îi caută pe cei care au pus-o la cale.
Acum 6 ore
23:10
O femeie din Germania a născut doi gemeni la o distanță de 97 de zile.
22:20
Pe 15 aprilie, un tată cu fiica lui au făcut o poză în fața catedralei Notre-Dame, cu o oră înainte ca focul să distrugă o parte din catedrală. După izbucnirea incendiului, fotografia cu cei doi a devenit virală, fiind redistribuită de aproape 225 000 de ori.
Acum 8 ore
21:20
În ajunul Sărbătorilor Pascale, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo îi invită pe toți doritorii la „Târgul de Florii”.
20:50
Președintele țării, Igor Dodon, a participat astăzi la emisiunea „Linia Directă”.
20:10
La începutul acestei săptămâni, întreaga omenire a asistat la arderea catedralei Notre Dame, veche de 856 de ani. Procurorii francezi consideră că cea mai probabilă cauză a incendiului devastator a fost un scurtcircuit electric. 
Acum 12 ore
19:30
Consumatorii vor putea alege produse de calitate grație unei aplicații care le va oferi o informație completă privind componența produsului.
19:00
La 10 zile de la „celebrul” LIVE al tinerei care conduce haotic prin Chișinău - tăcere. Ce ce oamenii legii sunt neputincioși în acest caz.
18:30
Potrivit oficialilor din domeniul sănătății, clădirea din provincia sud-africană KwaZulu Natal s-a prăbușit în timpul unui Serviciu Divin din cauza ploilor abundente din zonă.
18:10
Programul "Fotbal Pentru Prietenie" în Republica Moldova a prezentat câștigătorii care vor merge la finala Ligii Campionilor! Acest proiect, desfășurat de concernul Gazprom, sub egida FIFA și UEFA pentru al doilea an consecutiv, este susținut și de Federația Moldovenească de Fotbal.
17:30
Rusia este îngrijorată de acțiunile agresive ale SUA împotriva Cubei, Venezuelei și altor state din American Latină.
17:10
Calitatea combustibilului este un factor determinant în mentenanța mașinii. Alimentarea regulată cu un combustibil de calitate inferioară poate provoca defectări a autovehiculului, respectiv cheltuieli mari pentru reparație.
16:40
Un adolescent din satul Bucuria din raionul Cahul a murit din cauza unei intoxicații cu o substanță necunoscută - Ministerul Sănătății atenționează asupra pericolului pentru sănătate în cazul în care oamenii apelează la metode de autotratament.
16:10
Vămile din Moldova și România au stabilit un șir de măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada Sărbătorilor Pascale.
15:40
După ce ieri o șoferiță de 23 de ani a provocat un accident cumplit la Ciocana, în urma căruia 3 minori au fost transportați la spital, astăzi alta de 28 de ani intră cu un bolid într-un magazin din raionul Căușeni.
15:30
După ce ieri o șoferiță de 23 de ani a provocat un accident cumplit la Ciocana, în urma căruia 3 minori au fost transportați la spital, astăzi alta de 28 de ani intră cu un bolid într-un magazin din raionul Căușeni.
15:20
Sărbătorile de Paști se apropie cu pași grăbiți. Cu acest prilej, în perioada 19-23 aprilie, la Moldexpo, se va desfășura o nouă ediție a târgului cadourilor de Paşti – Târgul de Florii. Iată ce surprize au pregătit organizatorii în acest an.
Acum 24 ore
14:50
Dacă ați crezut că am scăpat deja de înghețuri, trebuie să vă dezamăgim – meteorologii au emis iarăși cod galben pentru întreaga țară.
14:30
Șoferul care l-a mușcat de deget pe un ofițer de patrulare va sta 20 de zile după gratii.
14:20
În dorința de a-și răsfăța copii, mulți părinți nici nu știu la ce pericole îi expun pe aceștia. Între timp, aceștia se pot alege cu arsuri grele sau se pot intoxica cu metale grele.
13:40
În ajunul Sărbătorilor Pascale, oamenii legii au efectuat controale în nordul țării.
13:30
Anterior, mass-media franceză a informat că anchetatorii consideră că un scurt-circuit ar fi cauza posibilă a incendiului de la Catedrala Notre-Dame din Paris.
13:10
Ministerul de Interne al guvernului uniunii naționale din Libia acuză Franța de susținerea Armatei Naționale Libiene, condusă de Khalifa Haftar, inclusiv prin livrare de arme.
12:40
Vera Brejneva a decis să-și surprindă din nou admiratorii - iată ce a postat pe o rețea de socializare.
12:30
Vera Brejneva a hotărât să-ți surprindă din nou admiratorii - iată ce a postat pe o rețea de socializare.
12:10
Aproape 300 de copii, din municipiul Chișinău, s-au îmbolnăvit de scarlatină, de la începutul anului 2019. Cum comentează această situație autoritățile.
11:40
Vineri, 19 aprilie, ora 15.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Fotbal pentru prietenie – F4F, Madrid-2019”.
11:10
Contractul de închiriere a locuinței este unul din cele mai utilizate contracte din viața de zi cu zi a oamenilor. Din acest motiv, atât proprietarii cât și chiriașii trebuie să cunoască niște aspecte importante pentru a evita diverse consecințe negative și să înțeleagă necesitatea încheierii unui astfel de contract.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.