De Paște, Transnistria va fi modificată procedura de traversare a frontierei

Sputnik, 16 aprilie 2019 10:00

În perioada Sărbătorilor Pascale, locuitorii Moldovei, Rusiei și Ucrainei vor putea ajunge mai ușor în regiunea transnistreană.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 10 minute
08:50
Fiscul a demarat acțiuni de conformare în privința a 1 514 persoane fizice – proprietari care transmit în chirie bunuri imobile.
Acum o oră
08:20
Donald Trump nu va prelungi perioada de grație pentru cele opt state care continuă să achiziționeze petrol din Iran.
Acum 2 ore
07:40
Cine este noul președinte al Ucrainei și cum a ajuns acesta să candideze pentru funcția de șef al statului.
Acum 4 ore
06:40
Proprietarul unei bijuterii pe patru roți a rămas mască când a văzut ce s-a întâmplat cu aceasta într-o parcare subterană.
05:50
Acești doi angajați se pricep foarte bine cum să se distreze în timp ce lucrează. Ca să vă convingeți, priviți imaginile video.
Acum 6 ore
04:50
Acest motan a găsit pe undeva o țigară și, jucându-se, a pus-o în gură. Stăpânul încearcă să i-o „confiște”. Urmăriți în acest video ce a urmat.
03:50
O înregistrare video care surprinde explozia camionetei în apropierea unei biserici catolice din Sri Lanka a ajuns pe rețele de socializare.
Acum 12 ore
00:20
Reţeaua de socializare Instagram a depăşit pragul de un miliard de utilizatori. Vedetele profită de această creştere şi, pentru că strâng milioane de vizualizări, încasează sume ameţitoare pentru reclama pe care o fac unor produse şi companii.
22 aprilie 2019
23:50
Poliția din Sri Lanka a descoperit 87 de detonatoare la o stație auto din suburbia orașului Colombo.
23:30
Chișinăul este un oraș murdar nu pentru că cei de la Regia Autosalubritate și de la alte servicii nu ar face curățenie, ci pentru că oamenii, mai ales unii dintre ei, nu o păstrează. Fotografia făcută și postată pe rețelele de socializare de un internaut demonstrează cu prisosință acest fapt.
22:20
Vezi cui îi scrie mesaje Dan Bălan în timpul show-ului „Vocea Ucrainei”. Mama interpretului face dezvăluiri.
21:50
Poliția din Sri Lanka a descoperit 87 de detonatoare la o stație auto din suburbia orașului Colombo.
21:10
Doi moldoveni au vrut să treacă frontiera cu acte false. Iată ce riscă.
20:50
Un senator american nu exclude că SUA și-ar putea muta în Grecia armamentul aflat la baza aeriană Incirlik din Turcia.
20:30
Programul de lucru al instituțiilor medicale în perioada Sărbătorilor Pascale a fost aprobat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.
20:20
Primăria municipiului Chișinău a venit cu o veste bună pentru locuitorii Capitalei.
Acum 24 ore
20:00
Premieră pentru Republica Moldova. Primul summit dedicat în exclusivitate femeilor și fetelor care activează în domeniul Tehnologiei Informației va fi organizat la Chișinău.
19:20
Un bloc cu patru niveluri s-a prăbușit în prăpastie, într-un cartier din Istanbul.
19:10
Care este semnificație fiecărei zile din Săptămâna Patimilor și ce nu trebuie să faci în această perioadă.
18:40
Banca Națională a Moldovei îmbunătățește supravegherea riscurilor de concentrare și cel al poziției valutare.
18:20
Un simplu calcul al produselor care, în mod tradițional, nu lipsesc de pe masa de Paște a fiecărui creștin se ridică la peste 3 mii de lei.
18:10
Inspectoratul național de Patrulare s-a autosesizat în cazul șoferului agresiv care „s-a plimbat” cu mașina pe pistele destinate pietonilor și bicicliștilor din parcul Valea Morilor.
17:50
Fostul deputat în Parlamentul European Adrian Severin este de părere că după alegerile europene din luna mai, influența marilor familii politice asupra statelor din Parteneriatul Estic, inclusiv Moldova, va slăbi.
17:20
Un miliardar danez și-a pierdut trei din cei patru copii în atentatele sângeroase din orașul Colombo.
17:00
În interviul acordat Agenției Sputnik Moldova, maestrul în artă Lidia Cioban a vorbit despre legumele și condimentele care pot fi folosite la vopsitul ouălor de Paște.
16:10
Inspectoratul național de Patrulare s-a autosesizat în cazul șoferului agresiv care „s-a plimbat” cu mașina pe pistele destinate pietonilor și bicicliștilor din parcul Valea Morilor.
15:40
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare de cod galben de înghețuri.
Ieri
09:00
După procesarea a 80,78% din procesele-verbale la turul doi al alegerilor prezidenţiale din Ucraina, conduce detaşat Zelenski.
09:00
Îngrijorător este faptul că nu se știe dacă mai există asemenea DEI plasate și, în al doilea rând, gradul de violență în Sri Lanka poate atinge cote alarmante după aceste atentate cumplite – putând apărea reacții greu de anticipat.
09:00
Este clar că situația actuală se deosebește de cea de la sfârșitul anilor `80 și, cu atât mai mult, de cea de la sfârșitul războiului; este firesc că astăzi apar noi puncte de vedere în interpretarea istoriei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.