(foto) Avioane de hârtie și multă energie pozitivă. Cum a decurs evenimentul Red Bull Paper Wings în acest an

#diez, 15 aprilie 2019 17:30

În această vineri a avut loc cea de-a cincea ediție a celei mai mari competiții de avioane de hârtie „Red Bull Paper Wings”. În cadrul evenimentului, cei mai curajoși tineri au concurat pentru un loc în Finala Mondială Red Bull Paper Wings. Articolul (foto) Avioane de hârtie și multă energie pozitivă. Cum a decurs evenimentul Red Bull Paper Wings în acest an apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 2 ore
19:00
Timpul frumos de afară pare că ne îndeamnă să lăsăm amorțeala în care am intrat în ultimele zile și să ieșim din casă. Echipa #diez îți recomandă câteva evenimente care te vor ajuta să uiți de rutina din ultima zi de joi din această lună. Articolul Recomandări #diez: Evenimente pe care să nu le ratezi în ultima zi de joi din luna aprilie apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
18:15
Te-ai gândit vreodată cum ar arăta personajele din Game Of Thrones dacă ar fi reprezentanți a unor țări la Jocurile Olimpice? Dacă nu, atunci nici nu trebuie să o faceți pentru că un fan al acestui serial a făcut-o deja. Vezi mai jos cum ar arăta actorii Game of Thrones dacă ar fi sportivi. Articolul (foto) Cum ar arăta actorii din Game of Thrones dacă ar fi gimnaști care reprezintă o țară la Jocurile Olimpice apare prima dată în #diez.
17:30
Data Market Services, un program de accelerare european pentru startup-uri care operează cu date a lansat înscrierile pentru prima cohortă. Startup-urile interesate se pot înregistra până în 27 mai, pe site-ul proiectului. Articolul Ai dezvoltat un start-up? Află cum poți participa la un program de accelerare european apare prima dată în #diez.
17:15
În Moldova vor funcționa Centre specializate de intervenție pentru copii și adulți cu tulburări din spectrul autist (TSA). În acest sens, Guvernul a aprobat Regulamentul - cadru de organizare și funcționare al acestora și Standardele minime de calitate. Articolul În Moldova vor funcționa mai multe centre specializate de intervenție pentru copii și adulți care suferă de autism apare prima dată în #diez.
17:00
Polul de excelentă este dezvoltat de Universitatea Tehnică a Moldovei și echipat cu suportul financiar al UE în cadrul proiectului Licență, masterat profesional în administrarea, gestionarea, protecția sistemelor și rețelelor de calculatoare în întreprinderi din Moldova, Kazahstan, Vietnam – Licence, Master professionnels pour le développement, l’administration, la gestion, la protection des systèmes et des réseaux informatiques dans les entreprises en Moldavie, au Kazakhstan, au Vietnam – proiectul LMPI. Articolul UTM a dezvoltat un Pol de Excelență în securitatea cibernetică. Ce presupunea această platformă apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
16:30
Pe 26 aprilie, vino la centrul America House pentru a beneficia de această posibilitate și pentru a-l întâlni pe Edward S Echohawk – american nativ, membru al tribului Pawnee, fost militar, diplomat la Ambasada SUA în Chișinău. Articolul America House te invită să discuți cu un american nativ și să afli mai multe despre tribul Pawnee apare prima dată în #diez.
16:00
Guvernul a aprobat o hotărâre în cadrul ședinței de astăzi prin care alocă 1,2 milioane de lei gimnaziului „Dimitrie Cantemir”, din satul din Mîndrești. Banii vor fi folosiți pentru lichidarea consecințelor situației excepționale care a avut loc în luna martie și în urma căreia instituția a rămas fără acoperiș. Articolul Guvernul a alocat 1,2 milioane de lei pentru repararea acoperișului de la gimnaziul„Dimitrie Cantemir” apare prima dată în #diez.
16:00
Show-ul „Întreb pentru un prieten”, este un proiect video în care vă povestim despre cele mai interesante profesii din Moldova. Dacă te jenezi să întrebi un specialist despre ocupația lui, noi o vom facem în locul tău. Articolul (video) Întreb pentru un prieten. Răspunde fotograful: „Nu mai fotografiez cumetrii, mă plictisesc acolo” apare prima dată în #diez.
15:45
În cadrul ședinței Guvernului din 24 mai, au fost aprobate două Hotărâri prin care s-a aprobat edificarea a două monumente în orașul Rîșcani. Este vorba despre statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt și un monument în memoria lui Gheorghe Rîșcanu. Articolul În orașul Rîșcani vor fi edificate monumentele lui Ștefan cel Mare și a lui Gheorghe Rîșcanu apare prima dată în #diez.
15:30
În cadrul ședinței Guvernului din 24 mai, a fost aprobată hotărârea cu privire la majorarea cuantumului minim garantat al salariului în sectorul real. Articolul Începând cu 1 mai 2019, cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real va fi majorat apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
14:45
Lucrările de construcție a Arenei Chișinău, lansate în toamna anului trecut, au fost efectuate în proporție de peste 60 la sută. Articolul (foto) Construcția Arenei Chișinău este efectuată în proporție de 60 la sută apare prima dată în #diez.
14:15
Restricțiile de trafic pe strada Tighina din capitală, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada 31 August 1989, au fost prelungite până pe 15 mai. Articolul Restricțiile de trafic pe strada Tighina din Capitală au fost prelungite până pe 15 mai apare prima dată în #diez.
14:00
Jucătoarea de tenis din Moldova, Iana Tishchenko, s-a calificat pe tabloul principal al turneului internațional W15 Cairo. Turneul este organizat în perioada 22-28 aprilie în Egipt. Articolul Iana Tishchenko, pe tabloul principal la W15 Cairo. Care este următoarea adversară a sportivei din Moldova apare prima dată în #diez.
13:45
Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns miercuri în Rusia, în contextul în care joi urmează să aibă o întrevedere cu preşedintele rus Vladimir Putin în oraşul Vladivostok din estul ţării, a informat presa rusă, citată de site-ul agenţiei Dpa. Articolul Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns în Rusia. Va avea o întrevedere cu Vladimir Putin apare prima dată în #diez.
13:45
Colectivul de dans „Маленькие джигиты”, dar și colectivul mare „Assa-Dance” din Găgăuzia au câștigat primul loc la festivalul internațional „Caucaz 2019”. Festivalul a fost organizat la Chișinău. Articolul Un colectiv de dans din Republica Moldova a câștigat premiul mare la festivalul internațional „Caucaz 2019” apare prima dată în #diez.
13:30
A deschis 14 locuri de muncă noi şi a atras peste 1000 de turişti în jumătate de an de la deschiderea unei pensiuni în stil găgăuz. Este vorba de Ana Statova, o antreprenoare din satul Congaz care a dezvoltat cu succes o afacere, cu ajutorul unui grant oferit de Uniunea Europeană în cadrul programului de Susţinere a agriculturii şi dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia şi Taraclia (SARD). Articolul Unica femeie din Găgăuzia care promovează turismul din regiune. Cum a reușit să deschidă o pensiune etno-turistică apare prima dată în #diez.
13:30
Ești un tânăr activ, jurnalist sau activist civic și îți dorești să descoperi unele dintre cele mai importante monumente ale naturii din țară? Participă la cel de-al patrulea „Media Tur”, organizat de Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe, cu tema „Monumente ale naturii din Moldova – câte sunt pe hârtie, câte ajung să fie ocrotite?” Articolul Ești un tânăr activ, jurnalist sau activist civic? Înscrie-te la cea de-a patra ediție a „Media Tur” apare prima dată în #diez.
13:30
Tinerii din satul Ciuciuleni, Hîncești, nu fac o excepție și pleacă peste hotare în căutarea unor surse și unui viitor mai sigur și bun. Efectul migrației, în mod special al tinerilor, se resimte în satul Ciuciuleni încă din 2016, când Liceul Teoretic „Alexandru Donici” a devenit gimnaziu. Articolul (vox) „Nu au unde lucra. Se fură ca în Codru”. De ce pleacă tinerii din satul Ciuciuleni apare prima dată în #diez.
13:30
Actriţa, femeia de afaceri şi activista pentru drepturile copiilor Jennifer Garner este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru „modul de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei". Articolul (video) Revista People a desemnat cel mai frumos om de pe planetă. Este o actriță cunoscută apare prima dată în #diez.
13:30
Jucătoarea de tenis din Moldova, Alexandra Perper, s-a calificat pe tabloul principal în proba de simplu a turneului internațional W25 Osprey. Turneul este organizat în perioada 22-28 aprilie în Florida, SUA. Articolul Jucătoarea de tenis din Moldova, Alexandra Perper, s-a calificat pe tabloul principal la turneul internațional W25 Osprey apare prima dată în #diez.
13:30
Cum am putea fi siguri de succesul unei tehnologii sau mașinării, dacă nu o testăm în timpul realizării și înainte de a o lansa pe piață? Cu siguranță calculatorul sau telefonul mobil, de pe ecranul căruia citești acum, a fost testat de nenumărate ori de sute de testeri înainte să ajungă în mâinile tale. Articolul (partea I) Ce este software testing-ul și de ce rolul de tester devine o profesie râvnită de mulți IT-ști? apare prima dată în #diez.
13:30
Inspectoratul Național de Patrulare anunță șoferii din Capitală despre restricțiile de parcare pentru transportul personal pentru perioada 24-28 aprilie în preajma anumitor locații. Vezi mai jos care sunt care sunt locațiile unde va fi restricționată parcarea. Articolul Pe mai multe străzi din Capitală va fi interzisă parcarea transportului personal. Care sunt locațiile vizate apare prima dată în #diez.
13:30
În cadrul Expoziției „Creația deschide Universul” a fost prezentat un Fashion-Show de zile mari, dominat de culoare, expresie și dezvăluire de personalitate în modelele vestimentare create de studenții programului „Design vestimentar industrial” ce au defilat sub aplauzele publicului. Articolul (foto) Cum arată colecțiile tinerilor designeri de la UTM, prezentate la Expoziția „Creația deschide Universul” apare prima dată în #diez.
13:30
Institutul pentru initiative strategice (IPIS) anunță recrutarea tinerilor cu vârstele cuprinse între 18-30 de ani la a doua ediție a Academiei de liderism si diversitate. La acest program pot participa studenții activi din diverse medii lingvistice, sociale și geografice, pentru a-i determina să devină mai bine informați și implicați din punct de vedere civic în comunitățile lor. Articolul Tinerii activi de până la 30 de ani se pot înscrie la Academia de Liderism și Diversitate. Ce vor învăța apare prima dată în #diez.
13:30
Pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău va fi deschis un terariu, spaţiul în care vor fi expuse reptile. Terariul urmează să fie deschis până la finele lunii mai. Articolul Pe teritoriul Grădinii Zoologice din Capitală va fi deschis un terariu cu aproape 20 de reptile apare prima dată în #diez.
13:15
În cadrul Expoziției „Creația deschide Universul” a fost prezentat un Fashion-Show de zile mari, dominat de culoare, expresie și dezvăluire de personalitate în modelele vestimentare create de studenții programului „Design vestimentar industrial” ce au defilat sub aplauzele publicului. Articolul (foto) Cum arată colecțiile tinerilor designeri de la UTM, prezentate la Expoziția „Creația deschide Universul” apare prima dată în #diez.
13:15
Institutul pentru initiative strategice (IPIS) anunță recrutarea tinerilor cu vârstele cuprinse între 18-30 de ani la a doua ediție a Academiei de liderism si diversitate. La acest program pot participa studenții activi din diverse medii lingvistice, sociale și geografice, pentru a-i determina să devină mai bine informați și implicați din punct de vedere civic în comunitățile lor. Articolul Tinerii activi de până la 30 de ani se pot înscrie la Academia de Liderism și Diversitate. Ce vor învăța apare prima dată în #diez.
13:15
Pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău va fi deschis un terariu, spaţiul în care vor fi expuse reptile. Terariul urmează să fie deschis până la finele lunii mai. Articolul Pe teritoriul Grădinii Zoologice din Capitală va fi deschis un terariu cu aproape 20 de reptile apare prima dată în #diez.
13:00
Inspectoratul Național de Patrulare anunță șoferii din Capitală despre restricțiile de parcare pentru transportul personal pentru perioada 24-28 aprilie în preajma anumitor locații. Vezi mai jos care sunt care sunt locațiile unde va fi restricționată parcarea. Articolul Pe mai multe străzi din Capitală va fi interzisă parcarea transportului personal. Care sunt locațiile vizate apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
12:45
Actriţa, femeia de afaceri şi activista pentru drepturile copiilor Jennifer Garner este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru „modul de viaţă echilibrat, în care îmbină cariera, activităţile caritabile şi creşterea celor trei copii ai ei". Articolul (video) Revista People a desemnat cel mai frumos om de pe planetă. Este o actriță cunoscută apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.