Angela Gonța a fost surprinsă cum se răsfață în baie – Foto

Sputnik, 15 aprilie 2019 15:50

Jurnalista Angela Gonța povestește, spre deliciul publicului, momente picant din viața ei privată.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
22:30
Bucătarii s-au străduit pe cinste și le-au oferit liderilor celor două state un meniu de post, dar și mâncăruri mai fine.
Acum o oră
22:00
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, au făcut un schimb de daruri în cadrul întrevederii de astăzi.
Acum 2 ore
21:40
Cum trebuie să procedați în cazul în care ați procurat un apartament într-o clădire care se află în construcție, iar peste o perioadă aflați că proiectul arhitectural al blocului a fost schimbat fără ca să fiți înștiințat.
21:20
Patru membri ai grupării criminale au fost reținuți în Republica Moldova, iar unul – în Italia.
Acum 4 ore
20:50
Până la negocierile cu Kim Jong-un, Vladimir Putin, a avut o ședință de lucru cu guvernatorul ținutului Primorie.
20:10
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", activiștii civici Evgheni Camenscic și Ecaterina Țăruș au vorbit despre obiectivele privind protecția mediului înconjurător, stabilite de mișcarea Extinction Rebellion Moldova.
19:50
Agricultorii din Moldova ar putea primi subvenții de la stat de până la 5 milioane de lei, iar grupurile de producători - până la 7,5 milioane de lei.
19:30
Cum trebuie să procedați în cazul în care ați procurat un apartament într-o clădire care se află în construcție, iar peste o perioadă aflați că proiectul arhitectural al blocului a fost schimbat fără ca să fiți înștiințat.
19:00
Dezvoltarea proiectelor de infrastructură energetică între Nordul și Sudul peninsulei Coreene, care ar spori nivelul de încredere reciprocă, este blocată din cauza unui deficit de suveranitate al Coreei de Sud în raport cu SUA, consideră Vladimir Putin.
Acum 6 ore
18:40
24 aprilie 2019 este ziua care a pus capăt chinurilor diabeticilor. De acum încolo, bolnavii nu vor mai fi nevoiți să aprecieze la ghici nivelul de zahăr în sânge, așa cum au făcut toata viața. În premieră, statul le oferă gratuit dispozitivele medicale necesare pentru măsurarea glucozei.
18:10
O aeronavă a intrat neautorizat în spațiul aerian al Republicii Moldova - Autoritatea Aeronautică Civilă a venit cu o reacție oficială.
18:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost solicitat să se pronunțe în cazul avionului Boeing 737-800 al companiei aeriene BlueBird Airways din Grecia, care a survolat ilegal spațiul țării noastre.
18:00
Exclusiv: La bordul avionului care a încălcat spațiul aerian al țării, în afară de membrii echipajului, erau mai mulți cetățeni din diferite state.
17:30
Un avion ce aparține companiei aeriene Blue Bird Airways, înregistrat în insula Creta, Grecia, a survolat ilegal spațiul aerian al Republicii Moldova și a aterizat pe Aeroportul Chișinau fără permisiunea Autorității Aeronautice Civile. La moment aeronava este arestată.
17:20
O navă aviatică înregistrată pe insula Creta, Grecia a declat fără autorizație de la București, a intrat în mod ilegal în spațiul aerian al Republicii Moldova, după care a aterizat pe aeroportul Chișinău.
17:10
BNM a stabilit cursul valutar pentru ziua de vineri, dar și pentru perioada Sărbătorilor Pascale.
17:10
Pe parcursul perioadei ianuarie - martie, volumul total al transferurilor bancare de mijloace bănești din străinătate în favoarea persoanelor fizice din Republica Moldova a constituit 276,81 de milioane de dolari.
Acum 8 ore
16:50
BNM a stabilit cursul valutar pentru ziua de vineri, dar și pentru perioada Sărbătorilor Pascale.
16:10
Internauții au publicat imagini video înregistrate într-un avion - acestea au devenit virale în scurt timp.
15:40
După ce în mediul online din Republica Moldova a fost vehiculată informația că procesul de acordare a cetățeniei române a fost blocat, Sputnik a solicitat informații la acest subiect de la Autoritatea Națională pentru Cetățenie din România.
15:00
Norul de praf saharian care a pătruns pe continentul european la începutul acestei săptămâni a adus cu sine și alte fenomene meteo extreme.
Acum 12 ore
14:40
La Vladivostok s-a încheiat primul summit dintre președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și președintelui Consiliului de Stat al RPDC, Kim Jong-un.
14:00
Un accident grav a avut loc astăzi în sectorul Ciocana, municipiul Chișinău.
13:50
Mai mulți experți de la Chișinău încearcă să vadă dedesubturile juridice și politice a sesizării Președintelui Igor Dodon la Curtea Constituțională prin care Șeful Statului solicită dacă este obligat să declanşeze procedura consultării fracţiunilor parlamentare şi înaintării unui candidat la funcţia de Prim-ministru în lipsa organelor de conducere a Parlamentului.
13:20
Serviciile de eliberare a actelor de identitate și serviciile de stare civilă vor fi disponibile, în ziua de 30 aprilie, în toate centrele multifuncționale și subdiviziunile teritoriale ale ASP. Nu se vor elibera acte de identitate doar în termen de 24 de ore și la data adresării.
12:50
În ultimele zile se înregistrează probleme de accesare a site-ului Autorității Naționale pentru Cetățenie din România, fapt confirmat și de Biroul Comunicare și IT.
12:20
Întrevederea dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, se desfășoară pe 25 aprilie, la Vladivostok.
12:10
Ați văzut vreodată cum arată o speluncă în care se consumă substanțe narcotice și cine sunt proprietarii acestei afaceri? Dacă nu – atunci priviți acest video făcut public de Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.
11:20
Kim Jong-un a declarat că schimbul de idei cu Putin pe probleme de interes reciproc a fost "fructuos"
11:10
Vladimir Putin a declarat că a avut discuții substanțiale în cadrul întrevederii tete-a-tete cu Kim Jong-un.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.