Copii agresați la o grădiniță din Capitală: Noi demisii | VIDEO

TVC, 15 aprilie 2019 15:40

Directoarea gradiniței nr. 177, din sectorul Ciocana, Lucia Cazacu a fost concediată, după ce a reangajat educatorii care și-au dat demisia în urma scandalului de la începutul lunii. Decizia a fost luată după ce raportul Centrului psiho-socio-pedagogic a confirmat că mai mulţi copii au fost agresaţi de către educatori în cauză. Conform probelor, micuţii care … Articolul Copii agresați la o grădiniță din Capitală: Noi demisii | VIDEO apare prima dată în TVC.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de TVC

Acum 4 ore
20:40
Și dacă suntem în Joia Mare și se coc cozonaci și pască, colegele nostre de la ”BUNĂ DIMINEAȚA, MOLDOVA!”, au făcut-o și pe asta. Împreună cu bucătăreasa Angela Novac au copt cozonac de Paște după o rețetă specială. Care sunt ingredientele – aflați din reportajul ce urmează. Pentru a coace un cozonac este nevoie de … Articolul Cozonac de Paște, după o rețetă specială. Care sunt ingredientele | VIDEO apare prima dată în TVC.
20:30
Drumul elevilor spre școală va fi mai sigur. Potrivit unei hotărâri de guvern, autobuzele școlare ce transportă copii spre instituțiile de învățământ vor avea un însoțitor instruit pentru siguranța rutieră. Potrivit legislației, de transport școlar gratuit beneficiază în special elevii din localităţile rurale, care locuiesc la o distanță mai mare de 2 kilometri de instituția … Articolul Autobuzele școlare vor avea însoțitor de bord | VIDEO apare prima dată în TVC.
20:20
O aeronavă ce aparține companiei aeriene BlueBird Airways a intrat ilegal în spațiul aerian al Republicii Moldova și a aterizat pe Aeroportul Internaţional Chişinău, fără permisiunea Autorității Aeronautice Civile. Potrivit ofițerului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, aeronava este înregistrată pe insula Creta, Grecia. RAISA NOVIȚCHI, ofițer de presă, Poliția de Frontieră: „La … Articolul Un avion a aterizat ilegal pe Aeroportul Internațional Chișinău | VIDEO apare prima dată în TVC.
20:10
La Vladivostok s-a încheiat primul summit dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și președintele Consiliului de Stat al Republicii Populare Democrată Coreeană, Kim Jong-Un. După o discuție ce a durat mai bine de 3 ore, președintele rus, Vladimir Putin declarat că el şi liderul nord-coreean Kim Jong-un au avut o discuţie „între patru ochi amănunţită, în … Articolul La Vladivostok s-a încheiat summitul Putin și Kim Jong-Un | VIDEO apare prima dată în TVC.
20:00
În ajunul sărbătorilor pascale, Partidul Politic ”ȘOR” a mai inițiat un program menit să schimbe viața oamenilor în bine. Este vorba de proiectul ”Fapte Bune”, care, la prima etapă, este implementat în localitățile în care cetățenii și-au exprimat încrederea în Partidul ”ȘOR” la alegerile parlamentare. Printre primele localități care au fost vizitate de deputații fracțiunii … Articolul „Fapte Bune”- un nou proiect inițiat de Partidul Politic ȘOR | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:40
Iar până unii își împart fotoliile moi din stat, sau se pregătesc de anticipate, Partidul Politic ”ȘOR” își îndeplinește promisiunile, ameliorarând condițiile de trai ale oamenilor. Noul program de avengură lansat de către Partidul Politic „ȘOR”, care presupune iluminarea totală a 104 localități, este realizat cu pași rapizi, ajungând astfel deja în cel de-eal treilea … Articolul Partidul ”ȘOR” a început lucrările de iluminare stradală în al treilea sat din cele 104 | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:10
Deputații blocului ACUM se pare că sunt cu gândul numai la alegeri, chiar dacă organizarea acestora costă bugetul de stat sute de milioane de lei. Cel puțin asta reiese din declarațiile făcute de Dumitru Alaiba, deputat din fracțiunea PAS, care a spus că poziția lor este să fie organizate alegeri anticipate repetate de atâtea ori, … Articolul Analist politic: Declarația lui Alaiba este una arogantă denotă dispreț | VIDEO apare prima dată în TVC.
18:50
Blocul ACUM încearcă să împingă Partidul Socialiștilor către o alianță cu Partidul Democrat. Declarația aparține deputatului PSRM Bogdan Țîrdea. Potrivit lui, prin înaintarea cerințelor radicale, blocul ACUM încearcă să distrugă formațiunea socialiștilor. Despre aceasta parlamentarul a vorbit în platoul unei emisiuni de la un post privat de televiziune. În același timp, în spațiul public nu … Articolul Deputat: Blocul ACUM încearcă să împingă PSRM la alianță cu PDM | VIDEO apare prima dată în TVC.
Acum 6 ore
17:00
Compania „Art-Grani” din Rusia va emite o monedă cu imaginea lui Volodimir Zelenski. Cu ocazia victoriei recente obținute de Zelenski la alegerile prezidențiale din Ucraina, specialiștii din Rusia vor lansa 25 de exemplare a unei monede cu inscripții „Sluga Naroda” și „Volodimir Zelenski”, se anunță pe pagina companiei. Potrivit autorilor, „pentru Ucraina alegerea actorului de comedie … Articolul Va fi emisă o monedă cu imaginea lui Zelenski apare prima dată în TVC.
Acum 8 ore
16:40
Ofițerii de investigație ai Direcției Antidrog, în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău oficiul Râșcani, în conlucrare cu ofițerii de investigație din Italia au destructurat un grup criminal specializat în producere, contrabanda și comercializare a drogurilor de tip Ecstasy sub formă de pastile, fiind ridicate aproximativ 6000 de pastile și reținute cinci persoane. … Articolul Droguri de 1,5 mln de lei, confiscate în urma perchezițiilor în Italia și Moldova. Cinci reținuți | VIDEO apare prima dată în TVC.
16:10
O modă occidentală începe să prindă culoare şi la noi. Vorbim de fotografiile profesioniste, tematice. Şi cum Paştele se apropie cu pași grăbiți, în studiourile foto e mare agitaţie, iar modelele care solicită, de regulă, mai mult serviciile foto sunt copiii. În ultimii ani tot mai mulți tineri părinți se îndreaptă către studiourile foto pentru … Articolul Emoții de Paște, tipărite pe hârtie. În studiourile foto e mare agitaţie | VIDEO apare prima dată în TVC.
15:30
Sărbătorile de Paște aduc cu sine dorința de a crea lucruri frumoase pentru oamenii dragi. Iar cu acest prilej, atelierele creative tot mai mult se bucură de succes. Și dacă vă pare că interesul este mare doar din partea copiilor, colegii noștri de la ”BUNĂ DIMINEAȚA, MOLDOVA!” au găsit și maturi care petrec timpul liber … Articolul Cadouri de Paște, hand-made. Un grup de femei modelează lucruri nemaipomenite | VIDEO apare prima dată în TVC.
15:10
Creştinii ortodocşi sărbătoresc astăzi Joia Mare. De dimineață, în lăcașurile sfinte se oficiază Sfânta Liturghie, iar seara se citește denia celor 12 Evanghelii în care se vor auzi 12 texte biblice despre ultimele momente din viaţa lui Iisus Hristos până la răstignire. Potrivit tradiției, Joia Mare este ultima zi în care se pomenesc morții, iar … Articolul Joia Mare: Ce fac creştinii ortodocşi în această zi apare prima dată în TVC.
Acum 12 ore
14:30
Astăzi la Orhei se marchează ziua comemorării victimelor catastrofei de la Cernobîl. Dimineața a început cu depuneri de flori la monumentul în memoria eroilor – participanți, din raionul Orhei, la catastrofa nucleară de la Cernobîl, urmat de un miting de comemorare, la care au participat Marina Tauber, vicepreședintele Partidului Politic “ȘOR” și Diana Memeț, viceprimarul … Articolul Tragedia de la Cernobîl: 33 de ani de la catastrofa nucleară. La Orhei au fost comemorate victimele | VIDEO apare prima dată în TVC.
14:20
Teroarea continuă în Sri Lanka! O nouă explozie a fost auzită în această dimineață în localitatea Pugoda, aflată la 40 de kilometri de Colombo, capitala statului Sri Lanka, relatează Reuters. La nici o săptămână de la seria de atentate din Sri Lanka, în duminica Paștelui Catolic, o nouă explozie s-a produs în această dimineață. Noua … Articolul O nouă explozie în Sri Lanka, la patru zile după atentatele din duminica Paștelui Catolic | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:50
La Fălești au loc reparații pe scară largă. Pentru prima dată, de la perioada sovietică încoace, asfaltul de la gara auto a fost complet reînnoit iar pavajul de trotuar, schimbat. Astfel, întreg teritoriul este în proces de renovare. Modificări similare sunt planificate în acest an și pentru alte 5 autogări din diferite regiuni ale țării. … Articolul Modernizarea Gărilor Auto, demarată | VIDEO apare prima dată în TVC.
13:00
Președintele rus Vladimir Putin și liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-au întâlnit în această dimineață pe insula Russky. Aceasta este prima vizită a liderului nord-coreean în Rusia, raportează TASS. Cei doi lideri şi-au strâns mâinile. Putin a ajuns azi dimineață în Vladivostok, în timp ce Kim a ajuns miercuri cu un tren blindat. Discuțiile între Vladimir … Articolul Putin și Kim s-au întâlnit la Vladivostok. Liderul nord-coreean a venit cu un tren blindat | VIDEO apare prima dată în TVC.
12:00
Soția unui milionar care s-a numărat printre autorii sinucigași ai atentatelor teroriste din Sri Lanka s-a aruncat în aer în momentul în care un raid al poliției a ajuns la locuința sa. În explozie au fost uciși trei ofițeri, dar și cei trei copii ai femeii, care era însărcinată, scrie Ibtimes. Fatima Ibrahim era soția … Articolul Un milionar și soția lui, în spatele atacurilor din Sri Lanka. Femeia s-a aruncat în aer cu cei trei copii, la sosirea poliției apare prima dată în TVC.
11:30
Patru persoane, între care și un polițist, reținute în cadrul unei operațiuni de amploare, desfășurată de PCCOCS și Vama Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 49 de ani, sunt învinuiți într-un dosar de contrabandă cu mărfuri de larg consum, care erau introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană. Printre învinuiți se numără și … Articolul Patru contrabandiști, reținuți. Printre ei și un polițist apare prima dată în TVC.
10:40
Activitatea Curții de Apel Chișinău este întreruptă la această oră după ce un bărbat, deocamdată neidentificat, a sunat în jurul orei 09.00, la 112, și a anunțat că în incinta instituției este un obiect explozibil. Ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că în prezent oamenii … Articolul O nouă alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău apare prima dată în TVC.
10:30
Unul dintre cei doi angajați din cadrul Direcției Antidrog, al INI, reținuți pentru trafic de influență la începutul lunii aprilie, curent, a ajuns pe banca acuzaților Conform materialelor cauzei penale, învinuitul, folosindu-se de funcția pe care o deținea a pretins și primit suma de 1400 de euro de la un figurant într-un dosar penal pentru … Articolul Angajatul Direcției Antidrog, pe banca acuzaților apare prima dată în TVC.
10:10
În Republica Moldova vor funcționa Centre specializate de intervenție pentru copii și adulți cu tulburări din spectrul autist (TSA). În acest sens, Guvernul a aprobat ieri Regulamentul – cadru de organizare și funcționare al acestora și Standardele minime de calitate. Scopul creării centrelor specializate de intervenție pentru tulburări de spectru autist constă în asigurarea asistenței … Articolul În Moldova vor funcționa Centre specializate de intervenție pentru copii și adulți care suferă de autism apare prima dată în TVC.
Acum 24 ore
09:30
Copiii care se vor deplasa la instituțiile de învățământ cu unități de transport școlar vor avea un însoțitor instruit în aspectul siguranţei rutiere, potrivit modificărilor operate ieri de guvern la Regulamentul cu privire la transportarea elevilor, informează moldpres. Proiectul are la bază premiza că siguranța elevilor constituie „una din condițiile fundamentale pentru organizarea procesului de … Articolul Schimbări în Regulamentul cu privire la transportarea elevilor apare prima dată în TVC.
Ieri
20:20
Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor abundă în semnificații și tradiții. Mai este foarte puțin până la Paște, așadar femeile trebuie să se împartă între rânduielile bisericești și treburile gospodărești. Colegii noștri de la ”BUNĂ DININEAȚA, MOLDOVA!” au fost în vizită la Daniela Diaconu, food blogger, cea care a preparat cozonac fără aluat. Care sunt ingredientele … Articolul Cum se pregătește cozonacul fără aluat | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:50
Norul de praf saharian a ajuns în România. Prima zonă afectată a fost Banatul, iar acum îşi face simţită prezenţa şi în Bucureşti. Primii care au observat fenomenul au fost șoferii, care au văzut că, în loc să li se curețe parbrizele de la stropii de lichid, acestea deveneau opace. Meteorologii avertizează că ploaia de … Articolul Norul de praf saharian a ajuns în România | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:40
Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a ajuns azi dimineață în Rusia. Trenul său blindat a trecut granița prin stația Hasan, aflată în estul regiunii Primorsk. Întâlnirea sa cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, urmează să aibă loc joi, 25 aprilie, la Vladivostok. Potrivit presei ruse, liderul Kim Jong-un s-a reținut în stația Hasan pentru … Articolul Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a ajuns în Rusia| VIDEO apare prima dată în TVC.
19:30
Cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real va crește de la 1 mai cu 165 de lei. Decizia a fost aprobată în ședința de astăzi a Guvernului.  Astfel, începând cu prima zi a lunii mai, cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real se stabilește în mărime de 16 lei și 42 de bani … Articolul Cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real va crește de la 1 mai | VIDEO apare prima dată în TVC.
19:20
Fostul consilier al lui Vlad Filat, acum deputat pe listele PAS, Dumitru Alaiba, se pare că trăiește pe picior mare. Chiar dacă a făcut public un filmuleț în care spunea că un mic frigider din biroul Parlamentului ar fi un ”lux” pentru el, acesta locuiește într-o casă care are un preț de piață de cel … Articolul Investigație: Deputatul PAS, Dumitru Alaiba locuiește într-o casă de milioane | VIDEO apare prima dată în TVC.
17:00
În perioada 24-28 aprilie, va fi restricționată parcarea transportului personal pe mai multe adrese din capitală.  Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Naţional de Patrulare, şoferii nu vor avea voie să parcheze în perimetrul următoarelor zone: – Gara Centrală – Piața Centrală – Gara de Nord – Piața Domus (angro). Potrivit angajaţilor INP, conducătorii auto sunt îndemnaţi: – … Articolul Zonele din Chișinău unde va fi restricționată parcarea transportului personal apare prima dată în TVC.
16:50
Doi locuitori ai raionului Briceni au fost condamnaţi, recent, la câte 15 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, după ce procurorii au demonstrat că aceştia şi-au violat vecinele minore. Primul caz a avut loc în primăvara anului 2013, în satul Mărcăuţi, când unul dintre inculpaţi, în vârstă de 38 de ani, a dat buzna, … Articolul Doi bărbați, condamnați pentru violul vecinelor minore apare prima dată în TVC.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.