Reacție promptă a CFM: Iată ce au făcut doi angajați de la Calea Ferată

Sputnik, 20 martie 2019 13:30

Serviciul Securitate Internă al CFM a organizat un flagrant, reușind să contracareze o tentativă de sustragere a unei cantități importante de combustibil.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
10:40
Angajații Serviciului Hidrometeorologic de Stat au anunțat cod galben de îngheț pentru noaptea din 20 spre 21 aprilie.
Acum 2 ore
10:10
Autorii acestui video și administratorii paginii de pe Facebook care l-au publicat susțin că filmul a fost făcut o zi în urmă, în raionul călărași, atunci când acolo ploua cu găleata, iar drumarii turnau de cu zor asfalt.
10:00
Autorii acestui video și administratorii paginii de pe Facebook care l-au publicat susțin că filmul a fost făcut o zi în urmă, în raionul călărași, atunci când acolo ploua cu găleata, iar drumarii turnau de cu zor asfalt.
09:40
Despre atmosfera ce dăinuie în Parlamentul European în ajunul alegerilor, despre motivele euroscepticismului care ia amploare și despre viitorul Uniunii Europene opinează pentru Sputnik Moldova europarlamentarul Igor Greazin.
Acum 4 ore
08:30
Unitatea franceză va fi dislocată în Estonia, la doar 140 de kilometri distanță de Rusia. Această desfășurare de forțe este contribuția Parisului la creșterea prezenței NATO în statele baltice și în Polonia. Rusia și-a exprimat în mai multe rânduri alarmarea asupra activităților Alianței în apropierea granițelor sale.
Acum 6 ore
06:00
Sâmbăta lui Lazar este ultima sâmbătă din Postul Mare, zi deosebită pentru credincioşii creştin-ortodocşii. Aceasta este şi ultima sâmbătă din Postul Mare în care se fac pomeni pentru sufletul rudelor răposate.
Acum 8 ore
04:50
Vacanța de Paște 2019. Elevii deja stau cu gândul la vacanța pe care o vor avea în perioada sfintelor sărbători de Paște. Iată când pică vacanța de Paște în 2019 și cât vor sta acasă elevii.
Acum 12 ore
02:20
Mare grijă la ceea ce cumpărați din piețe pentru masa de Paște – un produs extrem de solicitat acum este toxic pentru organism.
01:10
Unul dintre cei mai otrăvitori păiajeni din lume a apărut în Moldova. Cum putem identifica păianjenul cu sacul galben și ce recomandări dau specialiștii.
00:20
O minoră de 16 ani a fost prinsă cu un adevărat arsenal de arme pe care fata a încercat să le vândă pe internet. Poliția îi caută pe cei care au pus-o la cale.
19 aprilie 2019
23:10
O femeie din Germania a născut doi gemeni la o distanță de 97 de zile.
Acum 24 ore
22:20
Pe 15 aprilie, un tată cu fiica lui au făcut o poză în fața catedralei Notre-Dame, cu o oră înainte ca focul să distrugă o parte din catedrală. După izbucnirea incendiului, fotografia cu cei doi a devenit virală, fiind redistribuită de aproape 225 000 de ori.
21:20
În ajunul Sărbătorilor Pascale, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo îi invită pe toți doritorii la „Târgul de Florii”.
20:50
Președintele țării, Igor Dodon, a participat astăzi la emisiunea „Linia Directă”.
20:10
La începutul acestei săptămâni, întreaga omenire a asistat la arderea catedralei Notre Dame, veche de 856 de ani. Procurorii francezi consideră că cea mai probabilă cauză a incendiului devastator a fost un scurtcircuit electric. 
19:30
Consumatorii vor putea alege produse de calitate grație unei aplicații care le va oferi o informație completă privind componența produsului.
19:00
La 10 zile de la „celebrul” LIVE al tinerei care conduce haotic prin Chișinău - tăcere. Ce ce oamenii legii sunt neputincioși în acest caz.
18:30
Potrivit oficialilor din domeniul sănătății, clădirea din provincia sud-africană KwaZulu Natal s-a prăbușit în timpul unui Serviciu Divin din cauza ploilor abundente din zonă.
18:10
Programul "Fotbal Pentru Prietenie" în Republica Moldova a prezentat câștigătorii care vor merge la finala Ligii Campionilor! Acest proiect, desfășurat de concernul Gazprom, sub egida FIFA și UEFA pentru al doilea an consecutiv, este susținut și de Federația Moldovenească de Fotbal.
17:30
Rusia este îngrijorată de acțiunile agresive ale SUA împotriva Cubei, Venezuelei și altor state din American Latină.
17:10
Calitatea combustibilului este un factor determinant în mentenanța mașinii. Alimentarea regulată cu un combustibil de calitate inferioară poate provoca defectări a autovehiculului, respectiv cheltuieli mari pentru reparație.
16:40
Un adolescent din satul Bucuria din raionul Cahul a murit din cauza unei intoxicații cu o substanță necunoscută - Ministerul Sănătății atenționează asupra pericolului pentru sănătate în cazul în care oamenii apelează la metode de autotratament.
16:10
Vămile din Moldova și România au stabilit un șir de măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada Sărbătorilor Pascale.
15:40
După ce ieri o șoferiță de 23 de ani a provocat un accident cumplit la Ciocana, în urma căruia 3 minori au fost transportați la spital, astăzi alta de 28 de ani intră cu un bolid într-un magazin din raionul Căușeni.
15:30
După ce ieri o șoferiță de 23 de ani a provocat un accident cumplit la Ciocana, în urma căruia 3 minori au fost transportați la spital, astăzi alta de 28 de ani intră cu un bolid într-un magazin din raionul Căușeni.
15:20
Sărbătorile de Paști se apropie cu pași grăbiți. Cu acest prilej, în perioada 19-23 aprilie, la Moldexpo, se va desfășura o nouă ediție a târgului cadourilor de Paşti – Târgul de Florii. Iată ce surprize au pregătit organizatorii în acest an.
14:50
Dacă ați crezut că am scăpat deja de înghețuri, trebuie să vă dezamăgim – meteorologii au emis iarăși cod galben pentru întreaga țară.
14:30
Șoferul care l-a mușcat de deget pe un ofițer de patrulare va sta 20 de zile după gratii.
14:20
În dorința de a-și răsfăța copii, mulți părinți nici nu știu la ce pericole îi expun pe aceștia. Între timp, aceștia se pot alege cu arsuri grele sau se pot intoxica cu metale grele.
13:40
În ajunul Sărbătorilor Pascale, oamenii legii au efectuat controale în nordul țării.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.