Circa 6 mii de saci cu deşeuri, colectaţi în doar două ore într-o acţiune de salubrizare a albiei râului Bâc

Cotidianul, 17 martie 2019 16:00

În cadrul acțiunii de salubrizare a albiei râului Bâc desfășurată sâmbătă, 16 martie 2019 au participat peste 1500 de oameni.... Articolul Circa 6 mii de saci cu deşeuri, colectaţi în doar două ore într-o acţiune de salubrizare a albiei râului Bâc apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 24 ore
17:30
Democratul Sergiu Sîrbu dă de înțeles că nu va urma îndemnul Mariei Ciobanu și nu își va retrage plângerea depusă... Articolul Sergiu Sîrbu, reacție la îndemnul Mariei Ciobanu: „Poliția e obligată să facă cercetările până la capăt” apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Premierul român Viorica Dăncilă a anunţat, duminică, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”şi în deplin consens”,... Articolul România îşi va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim apare prima dată în Cotidianul.
15:50
Autoarea petiţiei care cere renunţarea la Brexit, Margaret Anne Georgiadou, o femeie de 70 de ani din Yorkshire, a primit... Articolul Autoarea petiției privind renunțarea la Brexit, amenințată cu moartea apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Noua conducere a TAROM va anula mai multe curse neperformante, unde gradul de încărcare era de 25%, iar avioanele zburau... Articolul TAROM va anula mai multe curse neperformante, inclusiv spre Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
14:10
A făcut insule, avioane şi chiar şi un simbol al Americii să dispară. A mers prin Marele Zid Chinezesc. A... Articolul Cum a devenit miliardar omul care a reuşit să facă insule, avioane şi chiar şi Statuia Libertăţii să dispară apare prima dată în Cotidianul.
14:10
Jocurile video sunt disciplină sportivă în mai multe licee din opt state americane. Elevii îşi pot alege jocul preferat, îşi... Articolul Țara în care jocurile video au devenit disciplină sportivă în licee apare prima dată în Cotidianul.
14:00
A făcut insule, avioane şi chiar şi un simbol al Americii să dispară. A mers prin Marele Zid Chinezesc. A... Articolul Cum a devenit miliardar omul care a reusit să facă insule, avioane şi chiar şi Statuia Libertatii să dispară apare prima dată în Cotidianul.
13:40
O autocisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat, vineri seara, la ieşirea din municipiul Huşi, judeţul Vaslui. Autocisterna, înmatriculată în... Articolul Autocisternă înmatriculată în Republica Moldova, răsturnată la Vaslui apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Tenismenul elvețian Roger Federer, cel mai titrat jucător din istorie, a avut doar cuvinte de laudă la finalul meciului de... Articolul (VIDEO) Ce a spus Federer despre Albot, după meci: Cuvinte superbe ale elvețianului apare prima dată în Cotidianul.
10:10
Reprezentativa Spaniei a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, selecţionata Norvegiei, într-un meci din grupa F de... Articolul (VIDEO) EURO 2020: Debut cu emoții pentru Spania, în preliminarii. Tinerii fac spectacol pentru Italia apare prima dată în Cotidianul.
10:00
Deputata Maria Ciobanu îl îndeamnă pe democratul Sergiu Sîrbu, prin intermediul unei scrisori deschise, să își retragă plângerea pe care... Articolul Sergiu Sîrbu, îndemnat să-și retragă plângerea depusă împotriva lui Pavel Grigorciuc apare prima dată în Cotidianul.
Ieri
14:50
Capitala Kazahstanului Astana se numeşte Nur-Sultan începând de sâmbătă, după ce noul preşedinte al ţării, Kasîm-Jomart Tokaev, a semnat un... Articolul Începând de astăzi, capitala Kazahstanului se numește Nur-Sultan apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Duminică, 24 martie, începând cu ora 11:00, mai mulți producători autohtoni care au rămas cu roada de anul trecut în... Articolul Târg de struguri autohtoni: Unde și când veți putea cumpăra 1 kg cu 5 lei apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul său din Cornești, raionul Ungheni, în... Articolul Incendiu la Ungheni: Un bărbat de 48 de ani a decedat apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Platforma de streaming video Netflix va produce pe baza unui scenariu scris de Harrison Query o adaptare modernă a romanului... Articolul Netflix va produce un lungmetraj inspirat din romanul „Cei trei muschetari” apare prima dată în Cotidianul.
11:20
Selecţionata Venezuelei a dominat Argentina, în ciuda revenirii la echipa naţională a vedetei Lionel Messi după opt luni de absenţă,... Articolul Argentina, cu Messi revenit în lot, învinsă de Venezuela apare prima dată în Cotidianul.
10:50
Iluminatul public stradal pe șos. Muncești a fost inaugurat vineri, 22 martie, transmite Primăria municipiului Chișinău printr-un comunicat de presă.... Articolul (FOTO) A fost inaugurat iluminatul public pe șos. Muncești; Cât au costat lucrările apare prima dată în Cotidianul.
10:40
O autocisternă înmatriculată în Republica Moldova, care transporta sodă caustică, a fost implicată aseară într-un accident rutier pe DE 581... Articolul O autocisternă din Republica Moldova s-a răsturnat în România; Șoferul a ajuns la spital apare prima dată în Cotidianul.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:40
Preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat vineri că „totul rămâne posibil” până la noua dată-limită a Brexitului, fixată pentru... Articolul Brexit: Donald Tusk spune că „totul este posibil” până la 12 aprilie apare prima dată în Cotidianul.
18:00
Gunoiul pe care îl aruncăm la tomberon se întoarce la noi prin apa pe care o bem, solul de unde... Articolul „Instigare la reciclare”: Chișinăuienii, îndemnați să colecteze separat deșeurile reciclabile apare prima dată în Cotidianul.
17:50
O echipă de oameni de ştiinţă de la Institutul de Cercetare Scripps a anunţat că a descoperit o modalitate de... Articolul Cum au vindecat cercetătorii șoarecii de laborator care sufereau de alcoolism apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Luni, 25 martie, va fi lansată ruta de troleibuz nr. 37, care va avea denumirea „Gara – satul Bubuieci”, anunță... Articolul Luni, 25 martie, va fi lansată o nouă rută de troleibuz; Ce traseu va avea apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Manifestaţiile ‘vestelor galbene’ vor fi interzise sâmbătă la Paris pe bulevardul Champs-Elysées şi în împrejurimile sale, precum şi într-un perimetru... Articolul Manifestațiile „vestelor galbene”, interzise pe bulevardul Champs-Elysées şi în apropierea acestuia apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Banca Națională a Moldovei (BNM) pune în circuitul numismatic un set de monetărie sub formă de pliant, introdus într-un etui,... Articolul (FOTO) BNM pune în circuitul numismatic un set de monetărie apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Schimburile comerciale dintre România şi Republica Moldova au atins, anul trecut, un vârf istoric, depăşind un miliard de dolari, a... Articolul Ambasadorul Daniel Ioniţă: Schimburile comerciale România – Republica Moldova au atins un vârf istoric apare prima dată în Cotidianul.
17:10
Încercarea Guvernului grec de a reforma modul în care sunt plătite salariile preoţilor de către stat a ajuns într-un impas,... Articolul Guvernul și Biserica Greciei, în impas în privința modificării modului de plată a salariilor preoților apare prima dată în Cotidianul.
17:00
Şoferii de microbuze din Chişinău comit la fiecare minut câte o încălcare rutieră gravă, susţin inspectorii de patrulare, care au... Articolul Operațiune video: Şoferii de microbuze din Chişinău comit la fiecare minut câte o încălcare rutieră gravă apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Nicolae Molozea, fost candidat din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM) la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr.... Articolul Și președintele raionului Ștefan Vodă a fost înlocuit; Democratul Nicolae Molozea și-a dat demisia apare prima dată în Cotidianul.
16:50
La ora actuală alegerile anticipate sunt puțin probabile, însă depinde mult cum se vor poziționa socialiștii în această ecuație, consideră... Articolul Vlad Țurcanu: Dodon va trebui să accepte postura de vasal în fața lui Plahotniuc și să-i cedeze niște deputați socialiști apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Nu este un lucru ieșit din comun ca jucătorii de golf, frustrați după o lovitură care nu le-a ieșit, să... Articolul Trump s-a lovit singur cu crosa de golf în cap, apoi l-a acuzat pe bărbatul care îl ajuta cu geanta. Răspunsul acestuia apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.