TURISM | Cele mai SIGURE destinații turistice pentru o femeie care călătorește singură - Din metropole, până în adâncul junglei

Radio Chisinau, 17 martie 2019 16:00

Cele mai sigure destinaţii turistice pentru o femeie care călătoreşte singură alcătuiesc o listă pe care se găsesc de la metropole nord-americane până la cărări pierdute în junglele din sud-estul Asiei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Radio Chisinau

Acum 12 ore
21:00
Două avioane ale forţelor aeriene ruseşti în care se aflau un oficial rus din domeniul apărării şi aproximativ 100 de soldaţi au aterizat pe aeroportul principal din Venezuela, potrivit unui jurnalist local, pe fondul întăririi relaţiilor dintre Caracas şi Moscova, relatează Reuters.
20:30
Un număr de 35.181 de persone fizice aveau sfârşitul anului 2018 depozite mai mari de 100.000 de euro, cu o valoare cumulată de 36,8 miliarde de lei (circa 8 miliarde de euro), potrivit celor mai recente statistici ale Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB) aferente anului trecut.
20:00
Relaţia dintre Chişinău şi Kiev nu se va schimba indiferent de cine va câştiga alegerile prezidenţiale din 31 martie. De această părere este analistul politic ucrainean, Vladimir Fesenko.
19:40
Modificările la Regulamentul circulației rutiere privind parcarea autovehiculelor pe trotuare în locurile special amenajate, astfel încât să nu limiteze circulația pietonilor, au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare peste 30 de zile.
19:25
Femeia care a avut inițiativa de a lansa petiția privind anularea Brexit-ului spune că se teme și că a fost nevoită să își închidă contul de Facebook după ce a primit mai multe amenințări cu moartea, relatează The Guardian. 
19:00
O nouă rută de troleibuz, nr. 37, spre comuna Bubuieci, va fi lansată luni, 25 martie. Noua linie de transport va avea denumirea „Gara – satul Bubuieci”.
18:40
Jocurile video sunt disciplină sportivă în mai multe licee din opt state americane. Elevii îşi pot alege jocul preferat, îşi pot face echipe, alături de care să îşi reprezinte şcoala în turnee.
18:15
Departamentul Energiei din SUA a dezvăluit săptămâna aceasta detalii despre unul din cele mai scumpe calculatoare produse vreodată: o mașină de 500 de milioane de dolari bazată pe tehnologii Intel și Cray, care poate deveni esențială în cursa tehnologică cu mize mari dintre China și Statele Unite ale Americii. 
17:50
O echipă de experți ai Fondului Monetar Internațional, condusă de către Ruben Atoyan, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova în perioada 25-29 martie.
17:35
Scriitoarea, eseista și criticul literar Ioana Pârvulescu este impresionată de scriitorii basarabeni. Într-un interviu pentru Radio România Chișinău, realizat de Ina Guțu, în incinta Institutului Cultural Român din Londra, câștigătoarea Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Literatură este de părere că după căderea comunismului autorii basarabenii sunt cei care au impus și introdus un limbaj revoluționar în literatura de pe ambele maluri ale Prutului.
17:20
Noul preşedinte al Kazahstanului, Kasîm-Jomart Tokaev, l-a ales duminică drept şef de cabinet pe un fost premier, numire foarte probabil susţinută de ex-preşedintele Nursultan Nazarbaev, care a demisionat marţi, dar şi-a păstrat unele puteri, informează AFP.
16:55
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, duminică, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”şi în deplin consens”, România îşi va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.
Acum 24 ore
16:40
La ora actuală alegerile anticipate sunt puțin probabile, însă depinde mult cum se vor poziționa socialiștii în această ecuație, consideră analistul politic, Vlad Țurcanu.
16:25
Preşedintele chinez Xi Jinping a sosit duminică la Nisa, pe Riviera Franceză, pentru a-şi continua mini-turneul european, menit să promoveze în special ambiţiosul program comercial supranumit "Noile drumuri ale mătăsii", printr-o vizită de stat la Monaco, înainte de un dineu cu cuplul Macron, informează AFP.
16:00
Numărul de morţi în urma ciclonului puternic Idai din Mozambic a crescut la 446, a declarat duminică ministrul mediului, Celso Correia, adăugând că 531.000 de persoane au fost afectate de dezastru, relatează Reuters.
15:40
„În timp ce politicienii se ceartă, Rusia continuă să distrugă Republica Moldova, atenționează Timpul, care amintește despre înființarea unei „Reprezentanțe a Transnistriei la Moscova”, în toiul campaniei electorale și în timp ce Președintele Dodon umbla după caii morți ai „partenerului strategic” la Moscova, iar Chișinăul, în semn de bunăvoință recunoștea actele de studii și numerele de înmatriculare transnistrene și cumpăra curent de la Kuciurgan. Șeful așa numitei reprezentanțe a fost numit un oarecare Leonid Manakov.
15:35
Concertul „Omu’ bun și pomu’ copt”, dedicat Unirii Basarabiei cu România va fi organizat luni, 25 martie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău.
15:20
Recent ministul Economiei de la București a anunţat semnarea unui contract cu compania italiană Beretta pentru producerea la fabrica din Plopeni a armei ARX 160, alături de o armă mai mică pentru trupele speciale, armata fiind, se pare, hotărâtă să treacă de la bătrânul Kalaşnikov la armament compatibil NATO.
15:05
Știm cu toții că ceaiul de tei ne relaxează și ne ajută să dormim mai bine. Medicii atrag însă atenția că băut mai mult de 3-4 săptămâni va avea efectul invers: provoacă insomnie. În plus, nu este recomandat persoanelor cu tensiune mică. Iată o listă cu plantele care au și efecte adverse:
14:45
Ministerul Sănătății vrea să renunțe la cele două softuri pentru medicina primară și pentru spitale, în jurul cărora au existat numeroase controverse. Acestea ar urma să fie preluate de către CNAM pentru „implementarea unor mecanisme eficiente de monitorizare și control al nivelului calității serviciilor medicale oferite populației, având drept scop modernizarea serviciilor medicale primare și spitalicești în aceeași direcție pe care o au țările Uniunii Europene în sectorul medical”.
14:20
Lucrările de construcție a gazoductului Ungheni-Chișinău se vor desfășura, către sfârșitul lunii aprilie, pe toate segmentele de șantier, susține directorul General al SNTGN TRANSGAZ SA România, Ion Sterian.
14:00
Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, l-a acuzat sâmbătă pe opozantul Juan Guaido că pregăteşte un complot pentru a-l asasina şi l-a ameninţat cu închisoarea, informează AFP.
14:00
Serbia comemorează duminică 20 de ani de la loviturile aeriene ale Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) care au constrâns în 1999 Belgradul să-şi retragă trupele din Kosovo, punând astfel capăt unui conflict ce s-a soldat cu peste 13.000 de morţi, informează AFP.
13:20
Actorul Eugeniu Ureche și artistul plastic Mihail Petric, doi importanți oameni de cultură basarabeni, doi prieteni și vecini, s-au născut în perioada interbelică, au făcut școala românească - au trăit într-o altă lume, după cum spunea în interviurile sale Eugeniu Ureche.
12:50
Unicul post românesc dedicat muzicii clasice, Radio România Muzical, împlineşte astăzi 22 de ani de existenţă.
12:35
Mai mulţi miniştri importanţi ai cabinetului britanic urmăresc să o înlăture pe Theresa May de la conducerea guvernului în următoarele zile, a scris sâmbătă publicaţia Sunday Times, deoarece strategia acesteia în privinţa Brexitului este praf şi pulbere cu doar câteva săptămâni înaintea termenului la care Marea Britanie urma să părăsească UE, informează Reuters.
12:15
Concertul „Omu’ bun și pomu’ copt”, dedicat Unirii Basarabiei cu România va fi organizat luni, 25 martie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău.
12:00
Agenția Proprietății Publice (APP) a inițiat un proiect de hotărâre de Guvern privind dizolvarea și radierea din oficiu din Registrul de stat a 163 de întreprinderi de stat. 
11:35
Captură record de cocaină în Delta Dunării. Autorităţile au găsit peste 800 de kilograme de droguri de mare risc într-o şalupă abandonată într-o zonă de plaje sălbatice, între localităţile Sfântu Gheorghe şi Sulina.
11:15
Nava norvegiană de croazieră Viking Sky pare să fie în siguranță după o operațiune dramatică de salvare a celor peste 1.373 de persoane aflate la bord și în condițiile în care trei dintre cele patru motoare au fost repornite.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.