Vrei să cunoști mai multe despre educația financiară? Participă la training-ul „All About Finances”

#diez, 17 martie 2019 15:30

Întâlnești dificultăți în gestionarea finanțelor și vrei să cunoști mai multe despre educația financiară? Participă la training-ul „All About Finances” organizat de proiect realizat de Organizația de Tineret Grow Me Up. Articolul Vrei să cunoști mai multe despre educația financiară? Participă la training-ul „All About Finances” apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 12 ore
21:00
Giftloop este o aplicație care vă poate aduce bani în plus atunci când puneți telefonul la încărcat sau când pur și simplu nu-l folosiți. Articolul (video) Dacă sunteți în SUA, această aplicație vă poate aduce câte minim 10 dolari pe săptămână apare prima dată în #diez.
20:45
În ultimii 5 ani, tânărul din Moldova, Alexandru Gurdila, și i-a trăit în Statele Unite ale Americii. Acum acesta lansează un nou proiect prin care încearcă să ajute persoanele din Moldova stabilite în SUA cum pot face lucrurile mai eficient. Articolul (video) De ce există doar două partide la conducere în SUA? Vă răspunde la întrebare Alex Gurdila apare prima dată în #diez.
20:15
De Ziua Francofoniei, Filiera Francofonă Technologies Alimentaires din cadrul Departamentului Alimentație și Nutriție, Facultatea Tehnologia Așlimentelor, UTM a lansat o serie de ateliere de lucru în cadrul proiectului social studențesc „Fast-food food-fast vie”, susținut de L’Agence Universitaire de la Francophonie (AUF). Articolul Studenții de la UTM le-au povestit elevilor de la Liceul „Ștefan cel Mare” ce este alimentația fast-food și efectele acesteia apare prima dată în #diez.
20:00
În zilele de 23-24 martie, studentul Dumitru Calmîc, de la UTM - Universitatea Tehnica a Moldovei, FCIM - Facultatea Calculatoare Informatica si Microelectronica, s-a clasat pe primul loc, fiind menționat cu o diplomă de gradul I, la Campionatul Republicii Moldova la POWERLIFTING 2019, organizat de Federaţia de Triatlon Forţă DF din Republica Moldova - MDFPF, Preşedinte - Volosatii Boris. Articolul Studentul Dumitru Calmîc de la UTM s-a clasat pe primul loc la Campionatul Moldovei la Powerlifting 2019 apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
13:45
Judecătoria din sectorul Ciocana al capitalei a emis mandatul de arestare sâmbătă, la cererea procurorilor. Grigorciuc admite că i-a dat o palmă deputatului, spunând că acesta l-ar fi insultat în public. Articolul Activistul Pavel Grigorciuc care l-a lovit pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu a primit 30 de zile de arest preventiv apare prima dată în #diez.
13:15
Peste 20 de agricultori din toate colțurile țării și-au adus azi roadele la vânzare în Parcul Catedralei în cadrul târgului „Ia Moldova acasă”. Prețul unui kilogram de struguri este de 5 lei și se va vinde la ladă. Articolul (foto, video) Azi se mănâncă struguri! Mai mulți chișinăuieni au cumpărat lăzi de poamă la 5 lei/kg apare prima dată în #diez.
13:00
Tânăra de 25 de ani din Moldova, Doina Paulesco, a ajuns să lucreze în restaurantul Nr. 1 din lume în 2018, Osteria Francescana. Articolul (foto) Tânăra din Moldova care gătește cele mai gustoase bucate la cel mai bun restaurant din lume din 2018 apare prima dată în #diez.
12:30
Alătură-te inițiativei Global Shapers Chișinău și fii parte a unei comunități de tineri extraordinari care tind să creeze impact în comunitățile lor, pe lângă activitatea lor zilnică. Membrii comunității sunt implicați în baza de voluntariat. Articolul Alătură-te comunității Global Shapers, inițiativă a Forumului Economic Mondial apare prima dată în #diez.
12:00
Primăria municipiului Chișinău a inaugurat iluminatul public stradal pe șos. Muncești. La eveniment a participat Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, precum și responsabili din cadrul Direcției generale transport public și căi de comunicație și Î.M. REI „LUMTEH". Articolul (foto) După 30 de ani, șoseaua Muncești are, din nou, iluminat public. Care sunt următoarele străzi care vor avea lumină apare prima dată în #diez.
10:30
După meciul cu Radu Albot, Roger Federer a răspuns la mai multe întrebări în cadrul unei conferințe de presă. Acolo a fost întrebat ce știa și ce aștepta de la Radu înainte de meci. Articolul (video) Cum îl descrie Roger Federer pe Radu Albot: „Am fost impresionat” apare prima dată în #diez.
10:15
Ministerul Educației din Moldova a elaborat o broșură prin care încearcă să răspundă la cele mai frecvente întrebări pe care le au elevii înainte de examene. Articolul BAC 2019: Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care elevii le au înainte de examene apare prima dată în #diez.
10:15
Roger Federer l-a învins pe Radu Albot în a doua rundă de la ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”. Tânărul din Moldova a reușit să câștige primul set cu 6-4, totuși le-a cedat pe următoarele cu 5-7, 3-6. Articolul (video) Break din primul game: Cele mai frumoase momente de la meciul lui Albot vs Federer apare prima dată în #diez.
10:00
Cimitirul evreiesc din Chișinău reprezintă un monument cu valoare istorică de categorie națională, înregistrat în Registrul monumentelor Republicii Moldova ocrotite de stat cu nr. 189 „Cimitir cu complex de monumente”. Articolul Ministerul Culturii vine cu detaliii referitoare la lucrările de reabilitare a Cimitirului evreiesc din Chișinău apare prima dată în #diez.
09:30
Roger Federer l-a învins pe Radu Albot în a doua rundă de la ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”. Tânărul din Moldova a reușit să câștige primul set cu 6-4, totuși le-a cedat pe următoarele cu 5-7, 3-6. Articolul (video) Prima reacție a lui Radu Albot după meciul cu Federer: „Mulțumesc tuturor pentru susținere” apare prima dată în #diez.
Ieri
02:00
Roger Federer l-a învins pe Radu Albot în a doua rundă de la ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”, cu scorul 6-4, 5-7 și 3-6. Articolul Roger Federer l-a învins pe Radu Albot în a doua rundă de la ATP Masters 1000 „Miami Open 2019” apare prima dată în #diez.
23 martie 2019
18:45
Conform unei noi lucrări, publicată în Sexual and Relationship Therapy, există mai mulți factori pe care-ar trebui să-i iei în calcul, când încerci să te decizi ce tip de vibrator vrei să-ți cumperi. Lucrarea, care se datorează unei echipe trans-disciplinare de experți în sănătatea reproducerii, pare să fie prima care oferă recomandări bazate pe cercetare, ca să-i ajute pe medici și pe terapeuți să-și consilieze pacienții, astfel încât să aleagă și să folosească în condiții de siguranță un dispozitiv care să contribuie la vibrațiile genitale, indiferent dacă au nevoie de asta ca funcție sexuală și/sau pe post de proteză. Articolul (studiu) Vibratoarele utilizate în mod greșit îți pot provoca probleme de sănătate. Cu toate acestea ele au și beneficii apare prima dată în #diez.
18:30
Ați ieșit din starea de post Mbappe și Pogba? Dacă da, atunci vă sugerăm să petreceți ultima zi din acest weekend pentru a vă dezvolta, relaxa și a face cumpărături. Despre ce este vorba? Vedeți mai jos. Articolul Hai afară! Super evenimente pentru o duminică frumoasă și cu soare primăvăratic apare prima dată în #diez.
18:00
Doi bărbați cu vârsta de 25 de ani, originari din Orhei, au fost reținuți de polițiștii din Ialoveni, după ce ar fi sustras bani în sumă de 60 000 lei dintr-un automobil de serviciu, ce aparține unei întreprinderi de prestarea a serviciilor de livrare a mărfii în mai multe magazine din țară. Unul dintre suspecți a activat la această întreprindere în funcție de șofer-expeditor, astfel cunoștea bine traseul și specificul activității. Articolul Un fost șofer-expeditor împreună cu un complice ar fi sustras 60.000 de lei dintr-o mașină de serviciu a companiei în care a lucrat apare prima dată în #diez.
17:00
Pentru prima oară în cariera ambilor tenismeni, Radu Albot și Roger Federer se vor întâlni față în față pe cortul de la Turneul ATP Masters 1000 din Miami. Partida va începe la ora 22:00. Articolul Albot vs Federer. La ce oră, astăzi, va începe partida dintre acești tenismeni apare prima dată în #diez.
15:45
S-au deschis înscrierile pentru cea de-a cincea ediție Red Bull Paper Wings, cea mai mare competiție de avioane de hârtie din lume adresată studenților. Cei mai iscusiți piloți de avioane de hârtie din Chișinău se vor întrece pe 12 aprilie pentru șansa de a câștiga un loc în Finala Mondială Red Bull Paper Wings. Articolul Ești gata de decolare? Înscrie-te la Campionatul Mondial de avioane de hârtie Red Bull Paper Wings din Chișinău apare prima dată în #diez.
14:30
Ai oportunitatea să fii student la una dintre Facultățile de Drept din România, să cunoști metodologia de predare, stilul de învățare, cultura și tradițiile studenților de peste Prut. ASD propune studenților Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova, să participe la Autostrada de Drept ediția a XI-a, pentru a beneficia de un schimb de experiență academică, în perioada 8 aprilie - 13 aprilie, pe una din 'Autostrăzile' din Moldova și România. Articolul Vrei să studiezi la una dintre Facultățile de Drept din România? Înscrie-te la „Autostrada de Drept” și cunoaște oportunitățile de peste Prut apare prima dată în #diez.
13:45
În serialul artistic american despre avocați „For The People”, în sezonul 2, seria a 3-a, subiectul principal se învârte în jurul unui cetățean din Transnistria care a bătut un ofițer american. Acesta urma să fie judecat, însă în timpul ședinței de judecată s-a aflat că Adrian Karpov este un diplomat din „Republica Transnistreană”. Prin urmare, acest serial recunoaște independența regiunii separatiste din stânga Nistrului. Articolul (foto) Regiunea separatistă Transnistria este recunoscută drept țară reală într-un serial american despre avocați apare prima dată în #diez.
13:00
Facultatea Relații Economice Internaționale, ASEM vă invită să participați la Concursul de Eseuri cu tema: «European Union – the way project» La concurs pot participa elevii claselor a 12-a din toată țara și studenți (Ciclul I, anul I și II) Articolul Elevii și studenții din Moldova sunt îndemnați să participe la concursul de eseuri cu genericul «European Union – the way project». Care sunt premiile apare prima dată în #diez.
12:00
În meciul de ieri cu Franța, atacantul moldovean, Vladimir Ambros, a înscris un gol în poarta campionilor mondiali. Grație acestei reușite el va obține premii bănești de la Fundația Edelweiss și de la fostul candidat la funcția de deputat de pe circumscripția 51, Alexandrin Patron. Articolul (video) Vladimir Ambros va dona banii pe care îi va primi de la Plahotniuc și Patron. „Doresc să le transmită celor nevoiași” apare prima dată în #diez.
11:30
Un nou semn rutier a fost instalat în Capitală. Acesta este instalat în parcul Valea Morilor. El a fost realizat și instalat de administratorul paginii de Instagram Night Creatures. Articolul (foto) Și zi, și noapte să nu uităm de miliardul furat. În Parcul Valea Morilor a apărut un semn rutier „specific” apare prima dată în #diez.
11:30
În acest an, în Republica Moldova, campania de educație financiară, se va desfășura în perioada 25-29 martie în incinta centrului comercial Shopping MallDova. Acesta are scopul de a implica direct copiii și tinerii din țară în domeniul valorificării finanțelor prin intermediul activităților de educație non-formală cu genericul #NoCashIsCool. Articolul Educația financiară pentru copii și tineri. Participă la concursurile interactive de la Global Money Week apare prima dată în #diez.
10:30
Prima victorie pentru Radu Albot în proba de dublu a turneului ATP Masters 1000 Miami Open 2019. Jucătorul nostru s-a calificat în runda a doua împreună cu partenerul său din Georgia, Nikoloz Basilashvili. Articolul Radu Albot s-a calificat în runda a doua la dublu la turneul Miami Open 2019 apare prima dată în #diez.
10:15
Mii de neozeelandezi s-au adunat vineri la Christchurch pentru a aduce un omagiu celor 50 de musulmani ucişi de un extremist australian. Ceremonia de rugăciune a fost difuzat în întreaga ţară şi s-au păstrat două minute de tăcere, scrie agerpres. Articolul (foto) Femeile din Noua Zeelandă au purtat hijab în semn de suport pentru comunitatea musulmană apare prima dată în #diez.
09:45
Pe câți deputați îi cunoașteți din actualul Parlament? Doriți să vă verificați cunoștințele ghicind ce partid reprezintă politicienii prezentați în quizul de mai jos? Echipa #diez vă invită să vă testați memoria sau cunoștințele despre noua componență a legislativului. Articolul Hai să ne jucăm. Ghicește din ce partide fac parte actualii deputați din Parlament apare prima dată în #diez.
09:00
În partida decisivă, selecționata pregătită de Glad Bugariu a trecut de gazda competiției cu scorul de 3-0. Golurile echipei noastre au fost înscrise de Eugenia Răilean (minutul 25) și Iuliana Colnic (minutele 62, 67). Articolul (foto, video) Naționala de junioare U-15 a câștigat turneul internațional din Singapore. Iuliana Colnic a devenit golghetera competiției apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.