60 de minute cu Vasile Năstase, 15 Martie

Jurnal TV, 16 martie 2019 03:00

Prezentat de Vasile Năstase

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum 2 ore
16:10
Prezentată de Gabi și Beton
16:10
Accidentare horror în NBA! Portland şi-a pierdut vedeta.
16:00
Parlamentul de la Londra a votat pentru preluarea de la Guvern a controlul asupra procesului de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană. Împotriva Guvernului au fost și 30 de deputați conservatori, colegi de partid cu Theresa May. Prim-ministrul pare să fi pierdut complet controlul asupra situației.
Acum 4 ore
15:30
Pentagonul a autorizat un miliard de dolari pentru consolidarea securităţii la frontiera Statelor Unite cu Mexic, a declarat Patrick Shanahan, secretarul american interimar al Apărării.
15:20
Neymar și-a decis viitorul. Tatăl brazilianului a făcut marele anunț.
15:00
Parlamentul de la Londra a adoptat luni seară un amendament prin care a preluat controlul de la Guvern asupra ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Decizia fără precedent a fost luată cu 329 de voturi pentru şi 302 împotrivă.
14:50
Luptatorul irlandez Conor McGregor a anunțat că se retrage definitiv din sport. La câteva ore distanță după ce declarase că în luna iulie va reveni în cușcă pentru a lupta din nou, McGregor a postat un mesaj pe Twitter în care a afirmat că se retrage definitiv din sport.
14:40
Luna martie este perioada premierelor teatrale! De ce spun asta pentru ca fiecare al doilea teatru din Capitala a montat cate o premiera la acest inceput de primavara. Zilele trecute, Teatrul Geneza a uimit pentru a nustiu cata oara publicul de la noi, de data asta cu o premiera plină de arome, Parfumierul de Patrick Suskind, in regia Danielei Burlaca.
14:30
Postul de televiziune Jurnal TV anunţă angajarea unei persoane în funcţia de Specialist SMM (Social Media Marketing).
14:20
Creative Bright, reseller exclusiv al programului Process Communication Model în Republica Moldova, și una dintre principalele companii de training și consultanță din România, a lansat primul birou la Chișinău, într-un eveniment exclusivist care l-a avut ca invitat special pe Dumitru Prunariu, primul român care a zburat în spațiul cosmic.
14:10
Selecționata de fotbal a Moldovei a suferit a doua înfrângere categorică în preliminariile Campionatului European din 2020.
14:00
Moldovenii care au un loc de muncă peste hotare au trimis în țară circa 175 de milioane de dolari SUA în primele două luni din acest an, mai puțin cu 7 la sută față de perioada similară a anului trecut, arată datele Băncii Naționale a Moldovei.
13:50
Blocul ACUM Platforma DA și PAS înaintează candidatura lui Andrei Năstase la funcția de președinte al Parlamentului și candidatura Maiei Sandu pentru funcția de premier.
Acum 6 ore
13:30
Descinderi la Inspectoratul de Poliție Ialoveni. Doi agenți de patrulare au fost reținuți, fiind suspectați de corupere pasivă. Perchezițiile au avut loc pe 25 martie.
13:00
Activitatea infracțională a doi cetățeni din capitală implicați în păstrarea și comercializarea ilegală a armelor și munițiilor, a fost deconspirată.
12:40
Prezentat de Bogdan, Alex Melnic și Alex Marcoci
12:40
Persoanele fizice pot verifica dacă sunt datornici statului în ceea ce privește impozitul pe venit.
12:10
Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore.
Acum 8 ore
11:40
Un pieton care traversa strada neregulamentar a fost lovit mortal de o ambulanță.
11:20
În contextul alegerilor parlamentare, ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, a transmis un mesaj noului Parlament Ambasadorul vorbește despre importanța formării transparente a unui Guvern credibil, despre necesitatea reformelor privind combatera corupției și independența justiției.
10:20
Prezentată de Aura, Gabi și Beton
Acum 24 ore
22:50
Zero schimbări în măsurarea audienților
22:00
Spaghetti aglio olio e peperoncino
21:10
Prezentat de Sofia Obadă
20:30
Vacanță de coșmar pentru aproape o mie 400 de oameni, care se aflau la bordul unui vas de croazieră. În mijlocul unei furtuni, nava a făcut o pană la motor și a ajuns în derivă, în largul coastei Norvegiei, mânată de valuri spre stâncile din apropiere. Cinci elicoptere şi mai multe nave de salvare au intervenit pentru evacuarea pasagerilor.
20:30
Documentele din așa numita ”Troika Laundromat”, una dintre cele mai mari scurgeri de documente bancare, dezvăluie relația neștiută dintre Gheorghe Tretiacov, un fost șef al poliției din Republica Moldova, și bancherul rus Gherman Gorbunțov. Pe cei doi îi leagă o listă cu 85 de posesori de carduri, conectată la un paradis fiscal din Insulele Virgine Britanice.
20:20
Terenul din jurul lacului de pe strada Albișoara din Chișinău a devenit mai curat. Gunoaiele au dispărut nu din senin, ci au fost strânse în cadrul unui exercițiu ecologic. ”Orașul ăsta trebuie să fie curat”, au decis angajații postului nostru de televiziune, care au ieșit duminică, alături de reprezentanții societății civile și simpli cetățeni, să facă ordine. Cum s-a consumat cea de-a noua ediție a campaniei Jurnal TVerde urmăriți în reportajul Parascoviei Spic.
20:10
Prezentat de Cristina Ursachi
20:00
Proiectul de lege propus de Blocul ACUM Platforma DA și PAS privind recunoașterea caracterului captiv al statului Republica Moldova este unul dintre subiectele discutate la cea mai recentă ediție a emisiunii 60 de minute de la Jurnal TV. Acolo s-a vorbit despre evenimentele ce au marcat săptămâna trecută. Ce declarații au fost făcute, urmăriți în continuare.
20:00
Șapte persoane au fost rănite, iar o casă a fost incendiată, în Israel, în apropiere de Tel Aviv, în urma unui presupus atac cu rachetă.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.