Îngrozitor: Isprava unui cetățean turc care administra un hotel la Chișinău

Sputnik, 15 martie 2019 22:40

Un turc care este administratorul unui hotel din municipiul Chișinău a fost trimis în judecată pentru "organizarea migrației ilegale în baza pașapoartelor diplomatice false".

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum o oră
15:50
Discuțiile dintre șeful statului și liderii PDM au durat în jur de 20 de minute. După acest dialog, Vladimir Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu au ieșit în fața presei. Declarații a făcut doar Vladimir Plahotniuc.
15:30
Meteorologii moldoveni au emis cod galben de vânt - iată cum va fi vremea în următoarele zile.
Acum 2 ore
15:20
Din partea PSRM la discuții cu șeful statului au venit liderul formațiunii Zinaida Greceanîi și secretarii partidului, Vlad Bătrâncea și Ion Ceban.
14:50
Aceasta este prima intrare a fregatei „Amiralul Gorșkov” în portul unui stat străin în prima sa navigație la mare distanță.
Acum 4 ore
14:20
În anul trecut schimbul de mărfuri dintre cele două țări a constituit 25 miliarde de dolari.
13:50
Blocul Politic ACUM vrea să participe la guvernare doar dacă vor fi respectate trei condiții: Andrei Năstase să fie numit președintele Parlamentului, Maia Sandu – premier, iar majoritatea șefilor instituțiilor parlamentare, guvernamentale și de drept să fie demiși din funcție.
13:30
CHIȘINĂU, 26 mart – Sputnik. Blocul Electoral ”ACUM”, care a intrat în Parlament cu 26 de mandate, a anunțat că se va diviza în Legislativ în două fracțiuni parlamentare. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținută la Parlament de cei doi lideri ai blocului, Maia Sandu și Andrei Năstase. Astfel, Blocul s-a divizat în fracțiunea parlamentară PAS – președinte Maia Sandu și fracțiunea parlamentară DA – președinte Andrei Năstase. Sandu și Năstase nu au putut preciza astă...
13:30
O tânără acuză medicii de moartea copilului ei de doar două săptămâni. Ea spune că medicii i-ar fi introdus incorect o sondă prin care micuțul era alimentat.
13:10
Un grup criminal specializat în comercializarea armelor și munițiilor a fost deconspirat de Poliție.
12:40
În perioada 22-23 martie, la Villa D'Este din Cernobbio, Italia a avut loc Forumul Confcommercio, iar printre participanți a fost ministrul de Interne al țării, vicepremierul Matteo Salvini.
Acum 6 ore
12:20
Medic: Orice persoană se poate infecta şi îmbolnăvi de tuberculoză! Vezi cum ținem boala la distanță.
11:40
O femeia a fost transportată cu o mașină a poliției la maternitate pentru a naște în siguranță.
11:20
Medic: Orice persoană se poate infecta şi îmbolnăvi de tuberculoză! Vezi cum ținem boala la distanță.
11:10
Încă un accident îngrozitor produs la un pod din Capitală. După ce acum câteva zile o mașină a căzut în gol de pe Podul Înalt din strada Ismail, ieri noapte un pieton a fost lovit de o ambulanță sub podul de la Telecentru.
11:00
Mai mulți șoferi de microbuze nu au ieșit astăzi la muncă. Aceștia sunt nemulțumiți că a fost lansată o nouă linie de troleibuz.
Acum 8 ore
10:20
Deja zeci de localități din Moldova au rămas pustii, iar această tendință va fi tot în creștere, afirmă experții.
10:00
Naționala Moldovei la Fotbal a pierdut rușinos meciul cu Turcia, scor 4:0.
09:30
Doar cu 40 – 50 de ani în urmă, un număr considerabil de fotografii, filme, emisiuni televizate erau în alb-negru. Multă lume astăzi nici nu bănuiește că fotografia color a apărut cu mult mai devreme decât a început să fie aplicată pe larg. Urmăriți în galeria fotografică Sputnik cum a fost redată realitatea din Rusia în primele poze color.
08:50
Practic, pretutindeni se așteaptă creștere a a numărului valurilor de căldură, a perioadelor caniculare îndelungate, care sunt periculoase pentru populație și economie.
Acum 12 ore
08:20
De data asta, nu e un animal, ci un băiat fictiv, Skillzy, însoțit de doi dintre cei mai buni jucători din lume, care va fi mascota oficială a Campionatului European de Fotbal 2020. Trioul a fost prezentat de UEFA la Amsterdam înainte de meciul dintre Olanda și Germania.
08:00
Un an de la lansarea programului "Prima Casă", Guvernul a anunțat că numărul persoanelor care și-au procurat locuință în cadrul programului guvernamental „Prima casă” a ajuns la 1762. Din numărul total de beneficiari, 73 la sută sunt familii tinere, iar restul - tineri necăsătoriți.
07:30
Autoritățile au decis să majoreze amenzile pentru cei care aruncă gunoiul în spații neautorizate.
06:20
Peste 100 de beneficiari de pensii acordate în baza prevederilor acordurilor bilaterale în domeniul securităţii sociale riscă să nu-și primească pensiile din cauză că nu au prezentat certificatul de viață.
Acum 24 ore
01:20
S-a încheiat meciului Moldova - Turcia cu scorul de 4:0 în favoarea echipei Turciei.
25 martie 2019
23:40
Vremea în prima lună de primăvară este schimbătoare. Nori de ploaie au acoperit cerul deasupra Capitalei - Iată când vin ploile.
23:30
Premierul britanic Theresa May a organizat o întrunire de urgență la Chequers, reședința sa de vară, pentru a discuta despre criza privitoare la Brexit.
23:00
Scriitorul și criticul literar e talentat nu doar la scris, ci și la făcut plăcinte.
22:30
De la 1 ianuarie 2019, salariul minim în Germania a crescut la 9,19 euro/oră (brut). Însă în această ţară mai există un salariu minim în funcţie de ramura de activitate. Moldovenii care locuiesc în Germania pot afla, de asemenea, la ce salariu minim se poți aştepta în funcţie de regiunea în care lucrează.
22:00
Siria intenționează să utilizează toate mijloacele pe care le are la dispoziție pentru a-și apăra dreptul asupra Înălțimilor Golan, aflate sub ocupația trupelor israeliene.
21:30
Donald Trump a semnat documentul prin care SUA recunosc suveranitatea Israelului asupra Înălțimilor Golan, în prezența lui Netaniahu.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.