Rusia - Vladimir Putin a condamnat cu fermitate atacul terorist din Noua Zeelandă

Sputnik, 15 martie 2019 17:30

Vineri, Putin a trimis o telegramă în care a exprimat condoleanțe prim-ministrului Noii Zeelande, Jasinde Ardern, în legătură cu atacul terorist din orașul Christchurch, subliniindu-și speranța că toți cei implicați vor suferi o pedeapsă bine meritată.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
19:00
Campioana mondială en-tritre este prima care ajunge la Chișinău în această postura, iar valoarea jucătorilor francezi depășește orice imaginație. Cocoșul galic, așa cum este supranumită reprezentativa condusă de Didier Deschamp, valorează peste 1,4 miliarde de euro. Este cea mai scumpă națională care va păși pe gazonul stadionului Zimbru. Astăzi se vând ultimele bilete pentru partidă.
Acum o oră
18:40
Expertul anticorupție Cristina Țarină a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre deficiențele în activitatea Autorității Naționale de Integritate. Expertul s-a referit la modul cum a fost cretă ANI și de ce această instituție trenează în obținerea unor rezultate.
Acum 2 ore
18:00
Partidul ungar Fidesz, condus de premierul Viktor Orban este pe cale să părăsească cel mai mare grup politic european – PPE. Soarta acestuia se decide astăzi, 20 martie.
18:00
În 2019, echinocţiul de primăvară va avea loc în această noapte, la ora 23:58, reprezentând momentul începerii primăverii astronomice. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", astrologul Sergiu Sumcă a explicat ce înseamnă și cum îi afectează pe oameni acest fenomen.
17:30
Deputații aleși în cadrul scrutinului din 24 februarie se întrunesc joi, 21 martie, în prima ședință a Parlamentului. Iată care este agenda primei reuniuni a acestei legislaturi.
17:30
Cel mai așteptat eveniment sportiv din ultimii ani, partida de fotbal dintre Moldova și Franța care va avea loc la Chișinău, pe 22 martie, se va juca cu casa închisă. Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal au anunțat că abonamentele se vând rapid și foarte probabil nu va mai fi nevoie de a mai pune în vânzare bilete pentru acest meci.
Acum 4 ore
17:00
Un tânăr de 22 de ani și o tânără de 24 de ani au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție Chișinău. Cei doi l-au atacat pe un bărbat și, folosind forța fizică, l-au deposedat de bunurile materiale pe care acesta le avea la el.
16:30
Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat orarul examenelor sesiunilor de examene pentru anul 2019.
16:00
Deputații Senatului (camera superioară a Parlamentului Kazahstanului) au ales-o pe Dariga Nazarbaeva, fiica mai mare a primului președinte al țării, spicher al Parlamentului.
15:30
Riscurile la care te expui dacă ți-ai pierdut buletinul de identitate - infractorii iți pot provoca daune materiale considerabile.
Acum 6 ore
15:10
Pe 24 februarie cetățenii cu drept de vot și-au ales deputații care le vor reprezenta interesele în următorii patru ani. Unii dintre deputați au în spate câteva mandate, alții vin în această funcție pentru prima dată.
14:50
Parlamentul Kazahstanului a decis să dea un nou nume capitalei țării. Aceasta va purta numele președintelui Nursultan Nazarbaev.
14:30
Comerț on-line cu medicamente: Autoritățile îi atenționează pe oameni, în special pe cei dornici să slăbească, asupra pericolului de moarte la care se expun.
14:00
Tupeul și nesimțirea unor șoferi din Chișinău nu are margini: ei parchează neregulamentar chiar dacă fapta lor ar putea să facă victime.
13:30
Serviciul Securitate Internă al CFM a organizat un flagrant, reușind să contracareze o tentativă de sustragere a unei cantități importante de combustibil.
Acum 8 ore
13:10
Parlamentului Republicii Moldova, ales pe data de 24 februarie, se întrunește în prima ședință pe data de 21 martie. Igor Dodon a semnat decretul de convocare a primei ședințe a Parlamentului.
13:00
Autorii mai multor furturi comise în autonomia găgăuză au fost condamnați la pușcărie.
12:20
Astăzi putem spune în sfârșit că a venit primăvara pentru că pe 20 martie, în ziua echinocțiului de primăvară, se sfârșește iarna astronomică. Ce se întâmplă în noaptea de 20 spre 21 martie.
11:50
CEC a prezintat lista partidelor politice ale căror venituri anuale, în ultimii 3 ani, au depășit depășesc suma de un milion de lei. Este vorba de nouă partide politice.
Acum 12 ore
10:50
Anul acesta ar putea fi ultima dată când schimbăm ora. Ultima trecere obligatorie la ora de vară va avea loc duminică, 31 martie 2019.
10:50
Doha a anunțat când își va lansa activitatea cea mai mare bancă islamică din lume - detalii.
10:40
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova oferă un serviciu special, care vizează soluționarea divergențelor comerciale între agenții economici, într-un mod eficient din punct de vedere al timpului, dar și al costurilor.
10:20
Încă o persoană reținută în dosarul „Centrului de sănătate publică”, numărul bănuiților ajungând astfel la 32. Procurorii au inițiat deja 138 de cauze penale
09:50
Reprezentantul partidului de guvernământ din Italia „Liga nordului” a declarat că este necesară o conlucrare cu autoritățile moldovene privind legalizarea imigranților.
09:20
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat acum două zile mai multe percheziții la sediul central al Serviciului Vamal din Chișinău și la Vama Sculeni.
08:50
Gabriel Antoniu Lavrincik, directorul comercial al Companiei SIMEX din Șimleul Silvaniei, spune că Rusia dorește să aibă relații comerciale cu România.
07:50
Moldovenii care lucrează în Italia pot afla cât se câştiga în cazul celor mai răspândite locuri de muncă și profesii, multe dintre acestea fiind ocupate de cetățenii țării noastre.
Acum 24 ore
06:10
Dopurile de ceară din urechi sunt des întâlnite atât la copii, cât şi la adulţi şi provoacă de cele mai multe ori disconforturi majore. Totuşi, această problemă se poate rezolva uşor.
00:00
Exploziile de o asemenea magnitudine au loc doar de două sau trei ori în 100 de ani, a declarat un om de știință de la NASA, referindu-se la explozia unui meteorit la câteva sute de kilometri depărtare de coasta rusă.
19 martie 2019
23:10
Erdogan a declarat că poporul turc nu va permite transformarea Istanbulului în Constantinopol.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.