O tânără din Dubăsari riscă să facă trei ani de pușcărie după ce a procurat un telefon; Care este motivul

Jurnal TV, 15 martie 2019 14:00

O tânără de 28 ani din Dubăsari este acuzată că și-ar fi procurat în credit un telefon mobil prin intermediul unui alt buletin de identitate. Forţele de ordine au constatat că tânăra a găsit buletinul de identitate și și-a procurat un telefon mobil în rate.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnal TV

Acum o oră
18:50
Judecătoria Ungheni l-a condamnat astăzi pe Sergiu Cebotari la opt ani de închisoare
18:40
Mai mulți oameni, veniți în fața Judecătoriei Orhei să-l susțină pe ofițerul în rezervă Gheorghe Petic, care a fost condamnat astăzi la închisoare, au fost stropiți cu gaze lacrimogene.
Acum 4 ore
16:30
Prima rundă negocieri între Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului şef european s-a încheiat fără niciun rezultat, următoarea discuţie urmând să aibă loc pe 27 martie, a declarat pentru Mediafax. ro europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu.
16:00
Un bărbat de 27 de ani a pătruns în locuința vecinei sale și a violat-o. Femeia de 71 de ani s-a adresat la poliție a doua zi, pe data de 18 martie 2019, unde a povestit cum s-a întâmplat totul.
15:30
Prima ședință a noului Parlament se va desfășura pe joi, 21 martie. Un decret în acest sens a fost semnat, cu puțin timp în urmă, de președintele Igor Dodon.
Acum 6 ore
15:00
Încă o persoană a fost reţinută în dosarul „Centrului de Sănătate Publică". Este vorba despre contabila-şef a unei companii din Chişinău care ar fi dat bani angajaţilor CSP pentru a obţine avizul de susţinere a instruirilor pentru igienă sanitară, dar şi pentru un proiect de construcţie a unui obiectiv cu destinaţie alimentară.
14:40
Prezentat de Stela, Bogdan Dascal și Alex Marcoci
14:30
Pe ultima sută de metri a mandatului Consiliului Municipal Chișinău, mafia imobiliară rupe totul din capitală, nefiind respectate măcar aparent procedurile legale. Este avertismentul deputatului ACUM, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei DA.
14:00
Condamnarea lui Sergiu Cebotari reprezintă o răzbunare personală a lui Vladimir Plahotniuc. Astfel a comentat Andrei Năstase, care se află la Bruxelles, sentința emisă astăzi de Judecătoria Ungheni în cazul lui Sergiu Cebotari, prin care a fost condamnat la opt ani de pușcărie.
13:30
Un bărbat din Edineţ a fost reţinut, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins şi primit 850 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să obţină, fără probleme, permisul de conducere.
Acum 8 ore
13:00
Vineri, între orele 17.00 - 00.30, vor fi operate modificări în circulația transportului public care traversează bulevardul Dacia, în perimetrul str. Burebista – bd. Cuza – Vodă. Măsura este luată în contextul desfășurării meciul internațional de fotbal dintre selecționatele Moldovei și Franței, pe stadionul „Zimbru”, sectorul Botanica.
12:30
Republica Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitoarea sa evoluție politică și socială, iar acesta nu poate fi decât cel european. Este convingerea copreședintelui blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase.
12:00
Fostul angajat al „Poștei Moldovei”, Sergiu Cebotari, care a făcut mai multe dezvăluiri despre o schemă de trafic cu anabolizante, a fost condamnat la opt ani de închisoare, cu executare, într-un dosar penal pentru delapidarea averii străine și folosirea muncii forțate. Sentința a fost pronunțată astăzi de Judecătoria Ungheni
Acum 24 ore
22:50
Prezentat de Dumitru Mișin
22:10
Prezentată de Traian și Nicoleta.
21:00
Compania "Henley Partners", membră a consorțiului câștigător, care se ocupă de implementarea programului de dobândire a cetăţeniei moldoveneşti prin investiţie, va desfăşura la Hong Kong o prezentare oficială a proiectului.
21:00
Preznetat de Vasile Luchianu
20:50
Preşedintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev, a demisionat astăzi din funcție.
20:50
Prezentat de Cristina Ursachi
20:40
Şapte episcopi români, arestaţi de regimul comunist, vor fi beatificaţi de papa Francisc
20:40
Şapte episcopi români, arestaţi de regimul comunist, vor fi beatificaţUn bărbat din raionul Criuleni va sta 15 ani după gratii pentru că a violat o copilă de papa Francisc
20:40
După mai multe amânări în procesul în care afaceristul Veaceslav Platon cere Comisiei Electorale Centrale recunoașterea finanțării ilegale a Partidului Democrat în campania electorală din 2014, contestația sa a fost examinată la sfârşitul săptămânii trecute.
20:30
O femeie din satul Cușelăuca, Șoldănești, crește singură cinci nepoți
20:30
Transportarea fățișă a alegătorilor din stânga Nistrului la secțiile de votare, în ziua 24 februarie, a fost o palmă grea dată democraţiei şi interesului naţional.
20:20
Peste cinci mii de moldoveni mor anual din cauza aerului poluat, arată un studiu
20:10
O adolescentă de 17 ani a fost lovită de o mașină a poliției
19:50
Deputații Blocului ACUM au cerut demisia conducerii Penitenciarului nr. 17 din Rezina
19:40
Compania de stat „Furnizarea Energiei Electrice Nord” din Bălţi a solicitat majorarea, cu aproximativ 10 la sută, a tarifelor pentru curent.
19:30
Doi șoferi au ajuns la spital după ce mașinile lor s-au ciocnit violent pe un pod din Bucovăț
Ieri
19:10
Prezentată de Maria Marian
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.