WhatsApp va avea o nouă funcție

Tvn, 15 martie 2019 14:00

WhatsApp va beneficia de o nouă funcție. Aceasta va fi preluată direct din motorul de The post WhatsApp va avea o nouă funcție appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 4 ore
19:20
Dorești o cafea sau un ceai gratis, recită o poezie! Așa și-au propus să promoveze The post O poezie pentru o cafea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Suntem vulnerabili la fluctuațiile meteo. Specialiștii spun că, în mod normal, organismul uman are nevoie The post /VIDEO/ Dependența de condițiile meteo, cum ne afectează fluctuațiile frecvente ale vremii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 6 ore
17:50
Trei cazuri noi de rujeolă au fost confirmate de Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Primele The post Cazuri noi de rujeolă confirmate în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Deputatul democrat, Sergiu Sârbu, a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către The post Sergiu Sârbu, atacat de condamnatul Pavel Grigorciuc. Deputatul democrat, internat la spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 8 ore
15:40
După ani de judecată, Stanislav Florea, fostul medic de la Internatul Psihoneurologic din Bălți, a The post Medicul violator din Bălți a fost condamna la 15 ani de închisoare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Judecătoria Bălți a admis demersurile procurorilor privind arestarea preventivă a persoanelor învinuite în dosarul „Vama”. The post Dosarul „Vama”: Cinci persoane au primit arest la domiciliu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
13:50
Prima ședință a Parlamentului de legislatura a X-a, a fost convocată astăzi la ora 13.00. The post Prima ședință a Parlamentului de legislatura a X-a convocată appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Peste 200 sticle de alcool, fără acte de proveniență, urmau a fi comercializate pe teritoriul The post /FOTO/ Peste 200 sticle de alcool fără acte de proveniență depistate la Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Peste 25 mii de țigarete nedeclarate urmau a fi scoase din țară pentru comercializare. Serviciul The post /FOTO/ Loturi de țigarete nedeclarate urmau a fi scoase din țară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Permisul de pescuit este un act eliberat de Agenția Mediului pentru pescuitul sportiv, amator și The post De unde poate fi solicitat permisul de pescuit în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din sectorul privat din orașul Bălți, când nimeni nu The post Furt de locuință la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
18:10
Echinocțiul de primăvară 2019, va avea loc în timpul zilei de miercuri, 20 martie, la The post Echinocțiul de primăvara va avea loc în seara de 20 martie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
Primele mușcături ale căpușelor de pădure au fost înregistrate la începutul lunii martie. Mușcăturile căpușelor The post Atenție! Au apărut căpușele de pădure appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
Gheorghe Petic, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, cu executarea The post Fostul angajat al Poliției de Frontieră, Gheorghe Petic condamnat la trei ani și șase luni de închisoare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:30
Președintele Igor Dodon a semnat decretul de convocare a primei ședințe a Parlamentului ales în The post Președintele țării a semnat decretul de convocare a primei ședinței a Parlamentului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Reținere la Edineț. Un bărbat a fost reținut de ofițerii Direcției generale teritoriale Nord a The post Un bărbat din Edineț a fost reținut de CNA appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Au început lucrările de reparație a drumurilor pe str. Ion Echir din orașul Florești. Despre The post Drumuri bune pentru Florești. Lucrările de modernizare a principalelor străzi din oraș sunt în toi appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Un cetățean din orașul Dondușeni a rămas fără mai multe bunuri de valoare, estimate la The post Spargere la Dondușeni. Un hoț a sustras mai multe bunuri din casa unui localnic appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
Procurorii anticorupție vor cere astăzi cinci mandate de arestare pe numele persoanelor reținute în dosarul The post Mandate de arestare pentru cinci persoane în dosarul „Vama” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
A câștigat un concurs național pentru frizeri și i s-au deschis orizonturi mari pentru a-și The post /VIDEO/ Ion Duminică, un hairstylist promițător appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:50
Percheziții la un depozit angro din Bălți. Polițiștii au descins astăzi în incinta spațiului comercial. The post Percheziții la un depozit angro din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:10
Inspectoratul Național de Patrulare a demarat operațiunea „Girofar„ care are drept scop responsabilizarea șoferilor și The post Atenție! Inspectoratul Național de Patrulare a demarat operațiunea „Girofar” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:50
Trei cazuri de suspecție de rujeolă în nordul țării. Potrivit Centrului de Sănătate Publică teritorial, The post Trei cazuri suspecte de rujeolă în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Poluarea aerului provoacă un număr mare de decese premature, astfel, peste cinci mii de moldoveni The post Poluarea aerului în Republica Moldova provoacă peste cinci mii de decese appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:10
Prima ședință de judecată în noul dosar al avocatului Valerian Mânzat a fost amânată. Aceasta The post Ședința de judecată în noul dosar al avocatului Valerian Mânzat a fost anulată appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:30
Tânăra care a fost implicată într-un accident de motocicletă pe o stradă din Bălți, în The post Accidentul de la Bălți a mai luat o viață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii SIS, desfășoară percheziții The post Percheziții matinale la Serviciul Fiscal de Stat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Moldovenii care oferă locuințe în chirie aleg tot mai des să-și legalizeze activitatea. În 2018, The post Tot mai multe persoane legalizează activitatea de închiriere a locuințelor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Opt autoturisme înmatriculate în străinătate, dar cu termenul de aflare pe teritoriul țării depășit, au The post Serviciul Vamal a depistat mai multe mașini cu termenul maxim de aflare pe teritoriul țării depășit appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:30
O femeie din Republica Moldova, în vârstă de 58 ani, a fost arestată în Iași, The post O femeie din Republica Moldova a fost arestată în România pentru că vindea țigări de contrabandă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.