Din 1 aprilie, energia electrică va fi procurată la un preț mai mare

Cotidianul, 15 martie 2019 14:00

Începând cu 1 aprilie curent, prețul mediu ponderat de procurare a energiei electrice achiziționate va fi de 54,2 dolari/MWh, ceea... Articolul Din 1 aprilie, energia electrică va fi procurată la un preț mai mare apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 2 ore
18:40
Este „posibilă” o scurtă amânare a Brexit-ului, însă doar dacă parlamentul britanic va aproba acordul ieşirii Regatului Unit din UE,... Articolul Brexit: Președintele Consiliului European spune că este posibilă o scurtă amânare apare prima dată în Cotidianul.
Acum 4 ore
18:20
Preşedintele francez Emmanule Macron a dispus ca dispozitivul militar antiterorist ‘Sentinelle’ să fie mobilizat sâmbătă într-o manieră ”consolidată” la manifestaţiile... Articolul Cum vrea președintele Franței să protejeze clădirile oficiale la protestele „vestelor galbene” de sâmbătă apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Întreprinderile „Centrul de Telecomunicații Speciale”, „MoldATSA”, „Moldpres” și „Casa Presei” sunt cele mai transparente întreprinderi de stat din Moldova. La... Articolul Care sunt cele mai (ne)transparente întreprinderi de stat din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Premierul britanic Theresa May a cerut miercuri Uniunii Europene o amânare a Brexitului până la 30 iunie. Iată scenariile posibile... Articolul Brexit: Scenariile posibile cu nouă zile înainte de 29 martie apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Inspectoratul General al Poliției (IGP) precizează, într-un comunicat de presă, că un angajat a fost bruscat de către un protestatar... Articolul (VIDEO) Incidentele de la Orhei: Cum argumentează Poliția utilizarea gazelor lacrimogene apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Deşi i se preconiza aceeaşi soartă ca şi cea a casetelor VHS sau cabinei telefonice, caseta audio este din nou... Articolul Casetele audio, produse din nou apare prima dată în Cotidianul.
Acum 6 ore
16:20
Asociația Promo-LEX își exprimă îngrijorarea cu privire la acțiunile forțelor de ordine de la întrunirea desfășurată azi în fața sediului... Articolul Promo-LEX, după incidentele de la Orhei: „Aplicarea gazelor lacrimogene – o măsură disproporționată” apare prima dată în Cotidianul.
16:10
O zonă vântoasă şi izolată de pe insula australiană Tasmania, aflată în regiunea Asia-Pacific, regiune care traversează în această perioadă... Articolul Locul în care se respiră cel mai curat aer din lume: Aici se „cultivă ploaia” apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că se discută despre legalizarea canabisului în România, în scopuri medicinale, în condițiile în... Articolul Canabisul ar putea fi legalizat în România apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Mai mulți susținători ai activistului Platformei DA Gheorghe Petic au ajuns la spital, după ce au fost atacați cu gaze... Articolul (FOTO) Mai mulți susținători ai lui Petic au ajuns la spital din cauza lacrimogenelor; În ce stare se află apare prima dată în Cotidianul.
15:00
La scurt timp după ce președintele Igor Dodon a anunțat convocarea primei ședințe a Legislativului pentru joi, cu începere de... Articolul ACUM cheamă oamenii în stradă: Protest la prima ședință a Parlamentului apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Parlamentul Kazahstanului a aprobat miercuri propunerea noului preşedinte, Kasîm-Jomart Tokaev, de a redenumi capitala ţării, transmite AFP, care preia agenţia... Articolul Kazahstanul își redenumește capitala după fostul președinte apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Prim-ministrul britanic Theresa May a anunţat că i-a scris preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amânarea retragerii Regatului... Articolul Brexit: May i-a scris lui Tusk; Până când vrea să fie amânată ieșirea Marii Britanii din UE apare prima dată în Cotidianul.
Acum 8 ore
14:20
Negociatorii Parlamentului European (PE) şi ai Consiliului Uniunii Europene nu au ajuns miercuri la un acord cu privire la desemnarea... Articolul Desemnarea procurorului-şef european: Negociatorii nu au ajuns la un acord; Când va avea loc următoarea rundă apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Patru persoane, printre care doi angajați ai Î.S. „Calea Ferată din Moldova” (CFM), sunt suspectate de comiterea infracțiunii de furt.... Articolul Angajați de la „Calea Ferată din Moldova”, prinși în timp ce furau motorină apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Un bărbat din Edineţ a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit... Articolul I-ar fi promis că-l va ajuta să obțină permisul de conducere și i-a cerut 850 de euro; Un bărbat din Edineț riscă să stea după gratii apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Arcadi Navarro, un specialist în genetică şi responsabil în cadrul Arhivei europene a genomului, a dezvăluit că starul argentinian Lionel... Articolul Cercetător: Messi poate fi clonat apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Forțele speciale, adunate la Judecătoria Orhei în ziua în care Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și jumătate... Articolul (VIDEO) Susținătorii lui Gheorghe Petic, atacați cu gaze lacrimogene de forțele speciale apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Președintele Igor Dodon a anunțat ca a convocat prima ședință a Parlamentului pentru ziua de joi, 21 martie, începând cu... Articolul (VIDEO) Dodon a convocat ședința Parlamentului; Va merge cu un discurs în fața deputaților apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Ghenadie Sajin, fost administrator al mai multor afaceri ale liderului PD Vladimir Plahotniuc și participant la vânătoarea din Pădurea Domnească... Articolul Un apropiat al lui Plahotniuc, participant la vânătoarea din Pădurea Domnească, ales președinte al raionului Ialoveni apare prima dată în Cotidianul.
Acum 12 ore
12:20
Membrul Platformei DA, Gheorghe Petic, a fost condamnat miercuri la 3 ani jumătate închisoare cu executare de către Judecătoria Orhei,... Articolul (VIDEO) Gheorghe Petic, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Un avion a luat foc, marţi după-amiază, pe Aeroportul din Teheran, dar cei 100 de pasageri au fost evacuaţi în... Articolul (VIDEO) Groază pe un aeroport din Iran: Un Fokker cu 100 de oameni la bord, în flăcări apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Ședința de judecată în cadrul căreia Gheorghe Petic urmează să-și afle sentința este una securizată la maximum. Zeci de polițiști,... Articolul (VIDEO) Ședința de judecată a lui Gheorghe Petic, securizată ca pentru un posibil atac terorist apare prima dată în Cotidianul.
11:00
SUA au acuzat marţi Rusia şi China de creşterea riscului unui conflict în spaţiu, în special prin dezvoltarea armelor antisatelit,... Articolul Washingtonul acuză Rusia şi China de creşterea riscului unui război în spaţiu apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Președintele României, Klaus Iohannis, a răspuns laconic la o întrebare privind posibilitatea unirii Republicii Moldova cu România.  Aflat marți la... Articolul (VIDEO) Când va avea loc unirea Republicii Moldova cu România? Răspuns laconic al lui Iohannis apare prima dată în Cotidianul.
10:10
Piața mașinilor electrice a depășit anul trecut pragul de 200.000 de unități comercializate la nivelul Europei, însă potențialul acestora este în continuare... Articolul Cât de scumpe sunt automobilele electrice în comparație cu cele cu combustie internă apare prima dată în Cotidianul.
10:00
Trei locuitori ai raionului Ceadâr-Lunga au fost condamnați la pedepse cuprinse între 17 şi 18 ani închisoare pentru comiterea unei... Articolul Trei bărbați din Găgăuzia, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru o serie de tâlhării şi furturi apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Primăria Chişinău informează că vineri, 22 martie, între orele 17.00-00.30, vor fi operate modificări în circulaţia transportului public care traversează... Articolul Cum va circula transportul public în ziua meciului Moldova – Franţa, din 22 martie apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Primăvara astronomică, pentru toată emisfera nordică, începe odată cu echinocţiul de primăvară, care are loc în 2019 pe data de... Articolul Azi e echinocțiul de primăvară. Când se schimbă ora apare prima dată în Cotidianul.
09:20
Autorităţile din Hong Kong au anunţat marţi că intenţionează să construiască una din cele mai mari insule artificiale din lume,... Articolul Țara cu cele mai scumpe locuințe din lume construiește o insulă cu 79 de miliarde de dolari apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.