Reporter cu Diana Spătărel, 15 martie 2019 – 13:00

Canal2, 15 martie 2019 14:00

Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 15 martie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 10 minute
19:30
Vorbe Bune, cu Lilu – 20 Martie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 20 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum o oră
18:50
Au fost puşi să răspundă de securitatea internă, dar au fost prinşi în timp ce furau motorină dintr-un tren. Vorbim despre patru angajaţi ai Căii Ferate, care au fost filmaţi în momentul în care săvârşeau furtul. Cazul a avut loc aseară, când cei patru angajaţi ai CFM au încercat să golească rezervorul locomotivei. Aceştia voiau […] Post-ul Au fost puşi să răspundă de securitatea internă, dar au fost prinşi în timp ce furau motorină dintr-un tren apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Şedinţa de constituire a noului Parlament va avea loc mâine, la ora 13:00. Un decret în acest sens a fost semnat astăzi de preşedintele ţării, Igor Dodon. Potrivit Constituției, Legislativul se întrunește la convocarea președintelui Republicii Moldova în cel mult 30 de zile de la alegeri. Conform regulamentului legislativului, şedinţa de constituire va fi prezidată […] Post-ul Şedinţa de constituire a noului Parlament va fi prezidată de cel mai în vârstă deputat, Eduard Smirnov apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Utilizarea telefoanelor mobile este interzisă în timpul lecţiilor. Regula este binecunoscută pentru mulţi elevi, dar de puţini respectată. Câţiva profesori din Capitală au găsit, însă, ac de joc tentaţiei de a naviga pe reţelele de socializare chiar în timpul orelor de studiu. Unii au apelat la ajutorul unor cutii, iar alţii au fost şi mai […] Post-ul Fără telefoane la lecţii. Câţiva profesori din Capitală au găsit ac de joc tentaţiei de a naviga pe reţelele de socializare în timpul orelor de studiu apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
18:20
18 obiecte de cult, în valoare totală de 25 de mii de euro îşi caută proprietarul, după ce au fost sechestrate de către vameşii slovaci. 17 icoane şi o copertă metalică de cult vechi de câteva sute de ani, au fost depistate în timpul verificărilor unui automobil, şoferul căruia intenţiona să ajungă în Slovacia. Pentru […] Post-ul 18 obiecte de cult, în valoare totală de 25 de mii de euro, sechestrate de către vameşii slovaci apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
17:30
Măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal între selecționatele Moldova-Franța. De această dată, escrocii care vor să facă bani în plus pe comercializarea biletelor în ziua meciului, nu au nici o şansă de câştig. Asta pentru că, în premieră, biletele sunt vândute nominal pentru fiecare persoană. Reprezentanţii Federaţiei de Fotbal din Moldova dau aigurări […] Post-ul Măsuri sporite de securitate la meciul de fotbal între selecționatele Moldova-Franța. În premieră, biletele sunt vândute nominal pentru fiecare persoană apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Mai mulţi locuitori de pe strada Burebista vor privi gratuit şi în regim live, meciul mult aşteptat dintre selecţionata Moldovei şi cea a Franţei, care se va disputa vineri, 22 martie, pe stadionul „Zimbru” din Capitală. Este vorba despre locatarii blocurilor, apartamentele cărora au vederea spre stadion. Mai mult, unii spun că îşi vor invita prietenii […] Post-ul Mai mulţi locuitori de pe strada Burebista vor privi gratuit şi în regim live, de la balcon, meciul dintre selecţionata Moldovei şi cea a Franţei apare prima dată în CANAL 2.
17:20
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 martie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:10
După ce şi-au privatizat apartamentele într-un bloc, care este fost cămin, două familii din Chişinău nu pot găsi limbă comună. Mărul discordiei a devenit o uşă, instalată de unul din vecini, pe holul comun, care îngrădeşte accesul membrilor celeilalte familii spre bucătărie şi baie. După ce s-au plâns de nenumărate ori autorităţilor, ieri, uşa buclucaşă […] Post-ul Două familii din Chişinău nu pot găsi limbă comună. Cauza conflictului, o uşă instalată pe holul comun apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Blocul „ACUM” vrea anularea sistemului mixt de vot şi organizarea alegerilor anticipate. Despre asta a anunţat deputatul PAS-PPDA, Octavian Țîcu. Astfel, boxerul îl contrazice pe Andrei Năstase, care declara anterior că scrutinul anticipat nu reprezintă o prioritate. Într-un interviu pentru postul de radio „Europa Liberă”, deputatul Octavian Ţîcu a afirmat că anularea sistemului de vot […] Post-ul Blocul ACUM vrea organizarea alegerilor anticipate apare prima dată în CANAL 2.
16:00
A stat o săptămână în spital, iar când s-a întors şi-a găsit casa cu fundul în sus. Este ghinionul unui bărbat în vârstă de 57 de ani din Donduşeni, care a fost deposedat de bunuri în valoare de aproximativ 170 de mii de lei. „Grupa operativă a stabilit că proprietarul de la data de 12 […] Post-ul Un bărbat din Donduşeni a rămas fără bunuri în valoare de 170 de mii de lei, în timp ce a stat în spital apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Sergiu Cebotari, unul dintre cei mai activi membri ai Platformei „Demnitate şi Adevăr”, a fost condamnat la opt ani de închisoare. Mai mult, el a fost privat şi de dreptul de a desfăşura activitate de întreprinzător pe un termen de până la patru ani. El este acuzat de escrocherie și că a obligat mai mulţi […] Post-ul Unul dintre cei mai activi membri ai Platformei DA a fost condamnat la opt ani de închisoare apare prima dată în CANAL 2.
15:50
Gheorghe Petic acuzat de viol a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, cu executare în penitenciar de tip semi-închis. Fostul polițist de frontieră va mai trebui să plătească o amendă de 30 mii de lei pentru că a intrat ilegal în casa victimei. Decizia a fost pronunțată astăzi de Judecătoria Orhei, […] Post-ul Gheorghe Petic acuzat de viol a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
14:10
Au fost puşi să răspundă de securitatea internă, dar au fost prinşi furând motorină dintr-un tren. Vorbim despre patru angajaţi ai Căii Ferate, care urmau să sustragă 500 de litri de combustibil. Incidentul s-a produs în satul Răuţel, raionul Făleşti. Acţiunile bărbaţilor au fost surprinse pe telefonul mobil de către un martor. În imagini se […] Post-ul Patru angajaţi ai Căii Ferate au fost prinşi furând motorină dintr-un tren apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Prima şedinţă a Parlamentului de legislatura a X-a va avea loc, mâine, la ora 13. Despre aceasta a anunţat preşedintele Igor Dodon, într-un briefing de presă, care a avut loc acum câteva minute. El a precizat că a semnat şi un decret în acest sens. Şeful statului a mai spus că, mâine, va ţine un […] Post-ul Preşedintele Igor Dodon a anunţat când va avea loc prima şedinţă a Parlamentului de legislatura a X-a apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Mai mulţi şoferi de microbuze interurbane s-au ales cu amenzi şi puncte de penalizare, iar unele vehicule au rămas fără plăcuţe de înmatriculare. Asta după ce, în urma verificărilor inopinate din această dimineaţă, au fost depistate mai multe nereguli, printre care lipsa trusei medicale, a stingătorului, dar şi a reviziei tehnice. Operaţiunea a avut loc […] Post-ul Mai multe nereguli depistate în microbuzele interurbane apare prima dată în CANAL 2.
14:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 martie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
12:40
Astăzi, începe primăvara astronomică, când ziua şi noaptea sunt egale ca durată. Totodată, în următoarea perioadă, durata zilei va crește, în timp ce noaptea se va reduce treptat. Potrivit astronomilor, echinocțiul, sau momentul în care Pământul se află în punctul cel mai apropiat de Soare, va avea loc la ora 23 și 58 de minute, […] Post-ul Începe primăvara astronomică, când ziua şi noaptea sunt egale ca durată apare prima dată în CANAL 2.
12:30
La trei ani de la explozia din cafeneaua „La Soacra”, de la Piaţa Centrală, care a luat viaţa a 4 persoane şi a rănit altele 14, magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au dispus ca dosarul penal să fie judecat din nou de instanţa de apel. Şedinţa a avut loc ieri, dar, deocamdată, hotărârea nu a […] Post-ul La trei ani de la explozia din cafeneaua „La Soacra”, magistraţii au dispus ca dosarul penal să fie judecat din nou apare prima dată în CANAL 2.
12:30
În mai puţin de o săptămână expiră termenul limită de depunere a declarațiilor cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018, pentru persoanele juridice. Persoanele fizice însă mai au timp, până în data de 2 mai. În acest context, Serviciul Fiscal de Stat a lansat o campanie de informare prin care îndeamnă cetăţenii să […] Post-ul Serviciul Fiscal de Stat a lansat o campanie de informare prin care îndeamnă cetăţenii să depună declaraţia cu privire la impozitul de venit apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Vineri, în ziua meciului de fotbal, dintre selecționatele Moldovei și Franței, circulaţia transportului pe bulevardul Dacia din Capitală va fi restricţionată. Interdicţia vizează, atât transportul privat, cât şi cel public, în perimetrul străzilor Burebista şi bulevardul Cuza-Vodă, începând cu ora 17 şi până după miezul nopţii. Potrivit autorităţilor, în acest interval de timp, troleibuzele și […] Post-ul În ziua marelui meci dintre selecționatele Moldovei și Franței, circulaţia va fi restricţionată în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
11:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 20 martie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
10:50
Încă nu au devenit medici, dar o fac pe profesorii. Vorbim despre un grup de studenţi rezidenţi, care instruiesc oamenii cum să procedeze în situaţii de risc. Totul a pornit după ce tinerii şi-au dat seama că mulţi dintre moldoveni nu ştiu cum să procedeze în situaţii de accident sau de înec. După ce au […] Post-ul Curs de resuscitare. Un grup de studenţi rezidenţi instruiesc oamenii cum să procedeze în situaţii de risc apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Tragedie în satul Sînești, din raionul Ungheni. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită carbonizată, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit noaptea trecută. În acel moment în casă se afla victima împreună cu soțul acesteia, dar și nepoata, care era în ospeție. Potrivit […] Post-ul Tragedie la Ungheni. O femeie a fost găsită carbonizată, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Un bărbat de 27 de ani din raionul Ștefan Vodă este suspectat că ar fi violat-o pe vecina sa în vârstă de 71 de ani. Acesta a fost reţinut pentru 72 de ore până la stabilirea tuturor circumstanţelor. Potrivit poliţiei, bărbatul era în stare de ebrietate şi ar fi dat buzna în casa femeii în […] Post-ul Strigător la cer! Un bărbat de 27 de ani din Ștefan Vodă, suspectat că ar fi violat-o pe vecina sa în vârstă de 71 de ani apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Tehnologia germană a ajuns şi pe podgoriile moldoveneşti. Agricultorii din Nisporeni curăţă butucii, urmând o tehnică învăţată de la specialiştii străini. Fermierii spun că noua tehnologie le va permite să obţină o roadă mai bogată în acest an. Pe podgoriile lui Vladimir Gligor din satul Şişcani, raionul Nisporeni, lucrările de primăvară sunt în toi. Viticultorii […] Post-ul Tehnologia germană, pe podgoriile moldoveneşti. Agricultorii din Nisporeni curăţă butucii, urmând o tehnică învăţată de la specialişti străini apare prima dată în CANAL 2.
09:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 20 Martie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
20:10
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 19 martie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Post-ul Tema zilei din 19.03.2019 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
19:10
O provocare, ce mobilizează oamenii din diferite colţuri ale lumii să participe la salubrizarea mediului, prinde rădăcini şi în ţara noastră. Zeci de voluntari au ieşit din case, cu mături şi saci de gunoi, pentru a face curăţenie. Şi 20 de tineri din Donici, Orhei, au făcut „lună” zona din preajma gropii de gunoi din […] Post-ul Acţiune molipsitoare. Zeci de voluntari au ieşit din case, cu mături şi saci de gunoi, pentru a face curăţenie apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.