Ministerul de Externe condamnă cu fermitate atacul terorist din Noua Zeelandă

Sputnik, 15 martie 2019 14:00

În urma atacurilor teroriste care au avut loc în două moschei din orașul Christchurch, Noua Zeelandă, și-au pierdut viața 49 de persoane.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
22:40
Când a aflat de moartea interpretei, Aldonin era plecat în alt oraș.
Acum o oră
22:10
Inspectoratul Național de Patrulare vine cu precizări privind noile reguli pentru parcarea pe trotuare.
Acum 2 ore
21:30
Important pentru cei care vor merge la meciul Moldova-Franța: Prezentarea unui act de identitate va fi obligatorie!
Acum 4 ore
20:30
Un traficant de droguri a fost reținut pentru 30 de zile de polițiștii din Capitală - detalii.
20:10
Directorul Institutului de Cercetări Juridice, Politice și Sociologice, Victor Juc, spune ce se va întâmpla dacă Parlamentul nu va reuși să constituie Guvernul.
20:00
Compania britanică Travelodge, a doua ca mărime din sectorul hotelier din Marea Britanie, intenţionează să mai deschidă 100 de hoteluri, ceea ce va însemna crearea a 3000 de noi locuri de muncă. Către ce categorii de lucrători se va orienta în perioada post-Brexit.
19:20
În municipiul Chișinău se desfășoară operaţiunea „Girofarul”. Mai mulți șoferi riscă să fie amendați în cazul în care ezită să cedeze trecerea maşinii de ambulanță.
19:00
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", organizatorul și inițiatorul proiectului Festivalul Poeților Uitați, Mihai Doloton, și actorul Mihai Iorga, soțul poetei Leonida Lari, au vorbit despre creația regretatei poete și despre organizarea Festivalului Național de Poezie "Leonida Lari".
Acum 6 ore
18:20
Statul poate finanța 50 de transplanturi renale anual. Vezi motivul pentru care în 2018 au fost efectuate doar 13 intervenții.
17:50
În data de 13 martie, în incinta unei școli private din Chișinău, s-a desfășurat prestigiosul concurs academic internațional "World Scholar's Cup", la care au participat circa 260 de elevi din 26 de instituții de învățământ din toată țara. Câștigătorii competiției vor participa la Runda Globală "World Scholar's Cup", care se va desfășura în acest an în Haga, Olanda.
17:40
Primăria Chișinău a comentat modificările operate de Guvern la Regulamentul Circulației Rutiere, care se referă la modalitatea de parcare a automobilelor.
17:40
Un student la o școală din capitala norvegiană Oslo a rănit un profesor și trei membri ai personalului, a declarat poliția locală marți dimineață.
17:30
Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova oferă un serviciu special, care vizează soluționarea divergențelor comerciale între agenții economici, într-un mod eficient din punct de vedere al timpului, dar și al costurilor.
17:00
Creștinii din Orientul Apropiat se află într-o situație complicată și trebuie să beneficieze de o atenție și o susținere specială, a declarat Putin în timpul unei întrevederi în Crimeea cu o delegație franceză.
Acum 8 ore
16:30
Pensionarii din Capitală vor circula cu transportul public în baza unui abonament anual de tip nou - Iată cum arată acesta.
16:20
Inspectoratul Național de Patrulare și Serviciul Vamal au desfășurat o amplă acțiune pe teritoriul țării.
15:50
Președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbaev, și-a anunțat demisia din funcție.
15:30
Un angajat al Serviciului Fiscal de Stat este suspectat de complicitate la evaziune fiscală și escrocherie.
Acum 12 ore
14:50
Poliția a încercuit Cartierul European din Bruxelles după ce a primit un mesaj anonim că o clădire a fost minată.
14:20
Deputații socialiști s-au întrunit astăzi în prima lor ședință după alegeri: au constituit fracțiunea și și-au ales conducerea.
14:20
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale a oferit detalii în cazul operațiunii de la Serviciul Fiscal de Stat.
13:50
Numărul abuzurilor sexuale înregistrează o creștere alarmantă în Republica Moldova. Recent un locuitor al raionului Criuleni, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru acțiuni sexuale comise asupra unei minore de 5 ani, anunță Secția Relații Publice a Procuraturii Generale.
13:20
Câțiva angajați de la Fisc au ajuns în vizorul PCCOCS și SIS: procurorii au efectuat percheziții în cadrul instituției.
13:00
Diabetul și hipertensiunea sunt printre cele mai frecvente cauze care declanșează insuficiența renală. Se întâmplă atunci când ambii rinichi cedează, iar substanțele toxice nu sunt evacuate din organism. Pentru a rămâne în viață, bolnavul trebuie să facă dializa, o procedură medicală care îl face dependent de un aparat, sau să beneficieze de transplant de rinichi.
12:40
Adunarea Populară din autonomie a amânat, în ajun, alegerile bașcanului Găgăuziei, stabilite pentru data de 19 mai, pentru data de 30 iunie.
12:30
Adunarea Populară din autonomie a amânat, în ajun, alegerile bașcanului Găgăuziei, stabilite pentru data de 19 mai, pentru data de 30 iunie.
12:10
Tenismanul moldovean Radu Albot a ajuns în topul celor mai buni jucători mondiali.
11:40
Incendiile de vegetație au afectat în ultimele 24 de ore peste 430 hectare de teren.
11:00
Adunarea Populară a Găgăuziei a decis să amâne data alegerilor bașcanului UTA Găgăuz-Yeri. Deputații locali au mai operat și unele modificări la Codul Electoral local care se referă la pragul de validare și la listele electorale.
10:40
Important pentru moldovenii pensionari de peste hotare: Regulile pe care trebuie să le respecte pentru a ridica pensia în țara în care muncesc și locuiesc.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.