(FOTO/VIDEO) Competiția națională de dans sportiv „Cupa Nordului” organizat la Drochia

Buzz.md, 14 martie 2019 23:40

Dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv „Imperia”, au făcut un eveniment la Drochia, ce nu s-a mai văzut până acum. Frații Daniela și Iulian Zaporojan au demonstrat că totul e posibil, voință să fie. La data de 9 martie, în incinta Școlii Sportive din or. Drochia s-a desfășurat prima competiție națională de dans sportiv […] Articolul (FOTO/VIDEO) Competiția națională de dans sportiv „Cupa Nordului” organizat la Drochia apare prima dată în Buzz.md.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Buzz.md

Acum 24 ore
21:10
Mâine, în Piața Marii Adunări Naționale, la ora 11, va avea loc un protest. Oamenii sunt chemați să-și ia cu ei și perechile de încălțăminte ale rudelor care au fost forțate să părăsească Republica Moldova din cauza neajunsurilor. Sursa foto: mashable.com Prostestul care se va desfășura cu o zi înaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova […] Articolul Protest macedonian înainte de alegeri în PMAN apare prima dată în Buzz.md.
Ieri
18:10
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile 510 elevi din trei raioane și UTA Găgăuzia nu au ajuns la ore. Astăzi, la ședința comisiei pentru situații excepționale, a fost luată decizia că mâine toate grădinițele și școlile din țară își vor sista activitatea. Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Mihail Harabagiu, a declarat la ședință că nici o […] Articolul Mâine toate școlile și grădinițele își vor sista activitatea apare prima dată în Buzz.md.
11:20
Caz șocant în orașul Drochia. Un bărbat cu vârsta de 51 ani din raionul Soroca a fost găsit mort, într-un hotel din or. Drochia. El a fost găsit spânzurat de bara superioară a cabinei de duș cu ajutorul unei bucăți de pansament . La  data de 23 ianuarie curent, ora 19:10 poliția a fost alertată […] Articolul Un bărbat a fost găsit strangulat într-un hotel din Drochia apare prima dată în Buzz.md.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:10
Ce ar fi dacă Drochia ar fi cel mai curat oraș din țară? Totul e posibil dacă cetățenii își vor uni forțele. Administrația publică locală a lansat un program de acțiuni pentru înverzirea, salubrizarea și amenajarea orașului, care include acțiunile și divizarea pe sectoare. Astfel, acest program este orientat pe doua direcții esențiale: Curățenia sanitară […] Articolul (FOTO) Împreună putem transforma Drochia în cel mai curat oraș apare prima dată în Buzz.md.
14 martie 2019
23:40
Dansatorii de la Clubul de Dans Sportiv „Imperia”, au făcut un eveniment la Drochia, ce nu s-a mai văzut până acum. Frații Daniela și Iulian Zaporojan au demonstrat că totul e posibil, voință să fie. La data de 9 martie, în incinta Școlii Sportive din or. Drochia s-a desfășurat prima competiție națională de dans sportiv […] Articolul (FOTO/VIDEO) Competiția națională de dans sportiv „Cupa Nordului” organizat la Drochia apare prima dată în Buzz.md.
19:20
METRO Bălți vine cu o nouă surpriză pentru clienții săi. Primăvara a început cu remodelarea magazinulului. Un interior modernizat,  un nou concept care corespunde nevoilor și necesităților clienților. Astfel, vorbim despre prețuri mai mici la sute de produse, layout și ambianță îmbunătățită, servicii noi pentru clienți și angajați. Spațiul magazinului a devenit mai comod pentru cumpărători […] Articolul (FOTO) METRO. Succesul Tău este afacerea noastră apare prima dată în Buzz.md.
18:00
O agenție de transport din Noua Zeelandă, a inițiat un proiect, care dovedește prin imagini, importanța centurii de siguranță. Autorii acestui proiect, au dorit prin această companie, să micșoreze numărul de decese din urma accidentelor rutiere. Statistica spune că 90% din decese se întâmplă din cauza că șoferii nu-și pun centura de siguranță. În acest […] Articolul (FOTO) Centura de siguranță salvează vieți. Alege viața apare prima dată în Buzz.md.
17:20
Metro Bălți vine cu o nouă surpriză pentru clienții săi. O gamă largă de articole vestimentare, produse alimentare, vinuri, electrocasnice, produse autohtone cât și branduri europene toate de calitate înaltă și la prețuri avantajoase. Primăvara a început  cu remodelarea magazinul „METRO” din  or. Bălți. Un interior modernizat,  un nou concept de supermarket care corespunde nevoilor […] Articolul METRO – partenerul econom al familiei tale apare prima dată în Buzz.md.
16:50
Pentru a păstra curățenia de pe teritoriul autogării din Drochia, oamenii au trecut la acțiuni josnice, și anume au împrăștiat semințe otrăvite pentru a omorâ păsările. Știrea a devenit cunoscută, după ce un locuitor a orașului Drochia a postat un videou pe facebook, în care surprindea o vrabie afectată de aceste semințe.  Informația a fost […] Articolul (VIDEO) Păsări otrăvite la autogara din Drochia apare prima dată în Buzz.md.
9 martie 2019
14:10
Regizorul Viorel Mardare  s-a stins din viață în această dimineață, la ora 7:15, după lupta cu adenocarcenomul, boala care i-a afectat rinchii, plămânii și ficatul. Viorel Mardare a fost diagnosticat în luna august 2018, după care a urmat un tratament de imunoterapie la o clinică din Austria, iar pe 21 ianuarie a fost internat la Institutul […] Articolul (FOTO) Regizorul Viorel Mardare a decedat apare prima dată în Buzz.md.
19 februarie 2019
11:50
Magazinul „Orange” din s. Pelenia, r-ul Drochia, specializat în comercializarea telefoanelor mobile, a fost devastat de hoţi. Au furat, în doar câteva secunde, telefoane mobile de lux, accesorii, cartele de reîncarcare şi au dispărut fără urmă.  Jaful s-a  întâmplat noaptea trecută la ora 03:00. Infractorii au pătruns în interior deterioriând ușa de la intrare, spune ofițerul de presă al […] Articolul JAF în magazinul „Orange” din s. Pelenia. În doar câteva secunde au furat zeci de telefoane și accesorii în valoare de 150 mii lei apare prima dată în Buzz.md.
15 februarie 2019
23:20
În perioada 13-15 februarie, echipa buzz.md a lansat concursul de poze TOP „ My Love”. Condițile de participare au fost simple, un mesaj de dragoste și  o poză care reprezintă dragostea, emoțiile sincere, gingașe într-un cuplu. S-au înscris 12 perechi, fiecare dintre ele își adoră jumătatea și nu își imaginează viața unul fără celălalt. Jurizarea acestui […] Articolul (FOTO/VIDEO) Câștigătorii concursului de poze TOP „ My Love” apare prima dată în Buzz.md.
21:40
  Una dintre participantele primei ediții a „Fabricii de Staruri” din Republica Moldova, drochianca Fatima Djalo, s-a stins din viață, în urma unei lupte de 10 ani cu cancerul.  Era o prezență exotică în televiziunea de la noi și a ajuns repede la inima publicului. În ultimii ani tânăra s-a retras. „Cu o tristețe profundă, vă […] Articolul (VIDEO) Drochianca Fatima Djalo s-a stins din viață după o luptă de 10 ani cu cancerul apare prima dată în Buzz.md.
14 februarie 2019
21:20
S-a dat start concursului TOP 10 „MY LOVE” . Condițile de participare au fost simple, un mesaj de dragoste și  o poză care reprezintă dragostea, emoțile sincere, gingașe într-un cuplu. S-au înscris 11 perechi, fiecare dintre ei își adoră jumătatea și nu își imaginează viața unul fără altul. În cadrul acestui concurs, cititorii portalului buzz.md, […] Articolul (TOP) Start voting TOP 10 „My Love”. Intra și alegeți cuplul favorit de îndragostiți apare prima dată în Buzz.md.
13 februarie 2019
14:30
Pentru că e dragoste, pentră că iubim și pentru că susținem cuplurile care se iubesc cu adevărat, lansăm TOP 10 „My Love”. Tu atașezi poza, trasnmiți un mesaj iar noi te premiem!    Dragii noștri, lansăm concursul de poze TOP 10 cele mai atractive, sincere și mai frumoase cupluri ale raionului Drochia. Condițiile  de participare sunt […] Articolul (FOTO) Buzz.md lansează concursul de poze TOP 10 – My Love. apare prima dată în Buzz.md.
13:20
„Ziua îndrăgostiților” – „Valentine’s Day” va fi marcată într-un mod special la Drochia.  Joi, 14 februarie, centrul orașului va deveni pentru câteva ore, tărâmul îndrăgostiților. Organizatorii pregătesc un eveniment cu multe surprize și cu premii. Secția de Cultură Drochia în parteneriat cu DÎTS, organizațiile de tineret, instituțiile de învățământ raionale, cluburile sportive și voluntarii din […] Articolul Drochia va deveni tărâmul dragostei de Valentine’s Day apare prima dată în Buzz.md.
8 februarie 2019
17:20
Doi agenți de partulare din or. Drochia au fost agresați fizic de zece persoane. Agresorii au fost nemulțumiți că polițiștii au urmărit un VAZ al cărui șofer a refuzat să tragă pe dreapta.  Fiind somat să stopeze, șoferul a ignorat cerințele agenților de pază. Aseară a fost observat un automobil de marca VAZ care se deplasa haotic […] Articolul Urmărire ca-n filme în Drochia. Doi polițiști au fost bătuți de zece tineri apare prima dată în Buzz.md.
7 februarie 2019
16:50
Noaptea trecută, un tânăr de 22 de ani s-a autodenunțat la poliție, după ce și-a ucis prietenul, în vârstă de 21 de ani. Crima s-a produs  în satul Nicoreni, raionul Drochia. Individiul s-a autodenunțat la poliție. Potrivit ofițerului de presă al IP Drochia, Lilia Harea, individul a sunat noaptea trecută la poliție și a anunțat […] Articolul Un tânăr din r-ul Drochia și-a omorât prietenul de pahar. Individul s-a autodenunțat la poliție apare prima dată în Buzz.md.
11:00
Un bărbat de 53 de ani și-a desfigurat fiica și prietena ei, stropindule cu acid sulfuric. Incidentul a avut loc ieri-noaptea, în jurul orei 17:00, în orașul Drochia. Cele două victime se află în stare gravă la spital. „Bărbatul în vârstă de 53 de ani, a venit acasă în seara zilei de ieri, în stare de […] Articolul Caz tragic în Drochia. Tata și-a stropit fiica și prietena ei cu acid sulfuric apare prima dată în Buzz.md.
4 februarie 2019
18:10
Știai că este dificil să iei un credit pentru a cumpăra o casă sau o mașină dacă nu ai istorie de credit pozitivă? Fagura a decis să vină în ajutor tinerilor care vor să se asigure că au un rating bun în fața instituțiilor financiare, atunci când va fi necesar. Fagura oferă Generaţiei Millenials posibilitatea […] Articolul Tu faci istorie! Fagura ajută generația Millenials să devină credibilă în fața instituțiilor financiare apare prima dată în Buzz.md.
1 februarie 2019
11:50
Biblioteca Publică Raională „Iulian Filip” din or. Drochia are ușile deschise pentru fiecare cetățean care dorește să se informeze într-un anumit domeniu. Recent biblioteca și-a mai asumat un rol important – cel de informare în domeniul electoral pentru cetățenii cu drept de vot în perioada electorală. Datorită proiectului „Promovarea informării alegătorilor”, 600 de biblioteci din întreaga țară oferă informații despre alegerile care urmează să […] Articolul (FOTO) Bibliotecarii oferă informații despre noul sistem electoral apare prima dată în Buzz.md.
29 ianuarie 2019
12:30
Informații noi despre furtul din Drochia, unde au fost bătuți în propria casă, un bacher împreună cu soția, ulterior jefuiți. În urma măsurilor întreprinse de oamenii legii au fost efectuate 8 percheziții și ulterior au fost reținute patru persoane, care anterior au avut antecedente penale similare cazului dat. În cadrul unui briefing de presă, șeful […] Articolul (VIDEO) Au fost reținute 4 persoane care ar fi jefuit și torturat familia bancherului din Drochia apare prima dată în Buzz.md.
27 ianuarie 2019
11:30
Momente de groază pentru familia unui fost bancher din or. Drochia. Un bărbat de 77 ani și soția sa au fost legați și bătuți de către doi indivizi mascați și înarmați, care au dat busna în propria lor casa. Agresorii au furat obiecte de preț, bijuterii din aur, o armă cât și toți banii care […] Articolul Tâlhărie la Drochia. Un fost bancher a fost bătut și jefuit de 2 indivizi apare prima dată în Buzz.md.
23 ianuarie 2019
11:10
Dacă acum câțiva ani, trebuia să stai în rând la bibliotecă pentru a găsi o carte în limba română, acum sala de lectură oferă o gamă largă de diverse cărți în orice limbă: rusă, engleză, franceză, română, ucraineană. Cititorii pot găsi cu ușurință manuale de filosofie, psihologie, literatură artistică, enciclopedii cât și reviste moderne. La […] Articolul (FOTO) Biblioteca Raională „Iulian Filip” mai modernă ca niciodată în era tehnologiilor și a informației apare prima dată în Buzz.md.
16 ianuarie 2019
15:40
De la începutul anului 2019, pe teritoriul raionului Drochia au fost înregistrate 10 accidente rutiere. Principala cauză a fost indisciplina pietonală, nerespectarea regulilor de circulație, excesul de viteză și păstrarea distanței între vehicule. În urma acestor accidente, un bărbat avut de suferit diverse traumatisme corporale, în rest toate persoanele, se află în afară oricărui pericol, informează […] Articolul (VIDEO) 10 accidente rutiere în 16 zile. Vezi care sunt sfaturile juristului pentru șoferi apare prima dată în Buzz.md.
11 ianuarie 2019
15:10
Începând cu 1 Ianuarie 2019, utilizarea și comercializarea pungilor de plastic este interzisă. Potrivit strategiei de mediu pentru anii 2014-2023, protecţia mediului constituie o problemă de o importanţă globală, care trebuie să devină o prioritate naţională, deoarece vizează în mod direct condiţiile de viaţă şi sănătatea populaţiei, realizarea intereselor economice, precum şi capacităţile de dezvoltare […] Articolul Începând cu 1 ianuarie 2019, pungile din plastic au fost interzise în comerț apare prima dată în Buzz.md.
10 ianuarie 2019
11:00
Un bărbat de 39 de ani, înnarmat cu un topor, a încercat să fure banii dintr-o bancă din or. Drochia. Fiind în stare avansată de ebrietate, a distrus ușa de la intrare și casele bănești. În scurt timp, polițiștii IP Drochia a reținut bărbatul pentru 72 de ore. (Sursa video – amatori) „La data de […] Articolul (VIDEO) Jaf ratat. Un bărbat din r. Drochia a vrut să jefuiască o bancă cu toporul apare prima dată în Buzz.md.
5 ianuarie 2019
15:10
Sărbătorile ne-au luat cu asalt. Evenimente corporative, Revelion, Crăciun, toate necesită ținute vestimentare  deosebite dar și la prețuri accesibile pentru întreaga familie.  Și de această dată, magazinul „Tot All” din or. Drochia  vine în întâmpinarea clienților cu o colecție inedită de articole vestimentare, încălțăminte de orice model  accesorii cât și multe jucării pentru micuți. Magazinul […] Articolul (FOTO/VIDEO) TotAll – magazinul întreagii familii apare prima dată în Buzz.md.
00:30
Veste proastă pentru fumători. Preţul ţigărilor cu filtru a crescut cu patru lei, iar un pachet de ţigări fără filtru costă cu cinci lei mai mult. Scumpirile au fost determinate de majorarea accizelor pentru produsele din tutun. Dacă anul trecut, un fumător trebuia plătească pentru un pachet de ţigări cu filtru cel puţin 21 de […] Articolul Veste proastă pentru fumători. Cu cât s-au scumpit țigările apare prima dată în Buzz.md.
00:20
Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară operațiunea «Pietonul» în toată țara. Astfel, inspectorii de patrulare se află în adiacentul trecerilor pietonale ca să supravegheze toți participanții la trafic. INP recomandă șoferilor: fiți vigilenți la trafic; folosiți atât sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi cel de climatizare, pentru a vedea și a putea fi văzuţi în trafic; respectaţi normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că sunteți pieton sau conducător auto. INP recomandă pietonilor: nu traversați strada în fugă, prin […] Articolul Operațiune specială, desfășurată de INP în toată țara apare prima dată în Buzz.md.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.