A fost lansat programul de stat pentru delimitarea bunurilor imobile și a terenurilor proprietăților publice

LiveNews, 14 martie 2019 23:20

Peste un milion de bunuri imobile deținute în proprietate publică și privată vor fi delimitate în următorii cinci ani de către Agenția Proprietății Publice în comun cu autoritățile publice în vederea determinării apartenenței și perfectarea actelor de drept. Programul de delimitare a bunurilor imobile a fost lansat astăzi în orașul Ocnița în cadrul primului eveniment […] Articolul A fost lansat programul de stat pentru delimitarea bunurilor imobile și a terenurilor proprietăților publice a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de LiveNews

Acum 24 ore
16:20
Astăzi, Poliția Română celebrează 197 ani de la constituire. Cu această ocazie, o delegație din cadrul Poliției Naționale, condusă de şful adjunct al IGP Gheorghe Cavcaliuc, a fost invitată la acest eveniment la București. „Din numele meu personal și al celor peste 9000 de polițiști din cadrul Poliției Naționale a Republicii Moldova îl felicit pe […] Articolul Cavcaliuc: Poliția română este un partener strategic extrem de important pentru noi a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Mai mult de 2 zile în urmă
13:20
Atacantul Vladimir Ambros va fi premiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, pentru golul marcat aseară în meciul cu naţionala Franţei. “Felicitări, Vladimir Ambros, pentru reușita de aseară! Un gol marcat în poarta campioanei mondiale e un motiv de mândrie pentru orice fotbalist. Zilele următoare, Fundația Edelweiss îi va oferi premiul promis pentru această reușită. […] Articolul Vladimir Ambros va fi premiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc pentru golul marcat aseară în meciul cu naţionala Franţei a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
07:20
Comunitatea Evreiască din Moldova a venit cu o reacție după ce ieri în spațiul public au circulat fotografii cu mai multe morminte distruse în urma lucrărilor de restaurare pornite încă în noiembrie anul trecut în Cimitirul Evreiesc. Reprezentanții Comunității declară că percep pozitiv Planul de reabilitare a necropolei evreiești și este în așteptarea începerii următoarelor […] Articolul Reacția Comunității Evreiești pe marginea reabilitării Cimitirului Evreiesc din Chișinău a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
22 martie 2019
23:30
Consiliile de Administrație nu-și îndeplinesc funcțiile directe și obligațiunile. De aceea, ne propunem să le reorganizăm, astfel încât fiecare membru al consiliului să devină proactiv şi eficient. Această declaraţie a fost făcută de Vladimir Baldovici, directorul general al Agenţiei Proprietăţii Publice (APP), în cadrul şedinţei cu preşedinţii consiliilor de administraţie a întreprinderilor și societăților din […] Articolul Baldovici: Consiliile de administraţie din cadrul întreprinderilor subordonate APP vor fi reorganizate a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:40
Cimitirul evreiesc din Chișinău reprezintă un monument cu valoare istorică de categorie națională, înregistrat în Registrul monumentelor Republicii Moldova ocrotite de stat cu nr. 189 „Cimitir cu complex de monumente”. Din păcate, timp de mai multe decenii, acesta a fost neglijat, transformându-se într-un spațiu năpădit de vegetație, cu morminte părăsite, lipsite de orice grijă și […] Articolul Precizările Ministerul Educației cu privire la lucrările de reabilitare a Cimitirului evreiesc din Chișinău a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
21 martie 2019
23:00
După ce l-a făcut knockout în Parlament pe Andrei Năstase, prezentându-l întregii țări drept un mitoman incurabil, Marina Tauber îl face praf și pe contul său de Facebook, îndemnându-l să nu jelească banii, dar să-și ia un profesor de actorie pentru a mima mai bine otrăvirea cu mercur. După ce Marina Tauber l-a făcut de […] Articolul După ce l-a făcut de râs pe Năstase în Parlament, Marina Tauber a continuat și pe Facebook a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
21:10
Profilul recidivistului Pavel Grigorciuck, extremistul de la ANTIFA, care l-a agresat astăzi pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu este unul extreme de dubios. Acesta s-a remarcat, de-a lungul anilor, prin acţiuni violente, a fost reţinut pentru scandaluri, provocate în stare de ebrietate, pentru bătăi cu vecinii. De asemenea, Pavel Grigorciuk, alături de alte 6 persoane numite […] Articolul Profilul recidivistului Pavel Grigorciuc a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20:30
Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către Pavel Grigorciuc, condamnat penal la patru ani cu suspendare. Informația a fost confirmată de către soția acestuia, Ina Sîrbu, care a fost martora acestui atac, alături de alte câteva zeci de persoane. Împreună cu Pavel Grigorciuc era și Eduard Rudenco, […] Articolul Democratul Sergiu Sîrbu a fost agresat fizic de recidivistul Pavel Grigorciuc. Deputatul PD – internat cu traumatism cranio-cerebral a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
20 martie 2019
20:10
Procuratura Generală vine cu precizări privind cazul activistului PPDA, Gheorghe Petic, condamnat astăzi la 3 ani și 6 luni pentru viol. Procurorii declară că la baza inițierii respectivei cauze penale a stat plângerea victimei acțiunii de viol, susținută în cadrul urmăririi penale de depozițiile detaliate ale acesteia, precum și un șir de probe incontestabile, inclusiv […] Articolul Procuratura Generală: La baza „dosarului Petic” au stat probe incontestabile a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
19:40
Unul din polițiștii care asigurau ordinea publică în fața Judecătoriei Orhei, în timpul procesului de judecată al lui Gheorghe Petic, a fost bruscat fizic și amenințat cu răfuiala de unul dintre cei circa 50 de protestatarii adunați. În consecință, omul legii a fost nevoit să reacționeze, utilizând mijloace speciale. ”După pronunțarea sentinței, la ora 12:35, […] Articolul INP vine cu explicații privind aplicarea mijloacelor speciale la protestul ACUM din fața Judecătoriei Orhei a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16:40
”Legile sunt pentru a fi respectate doar de proști”. De acest lucru vor să ne convingă liderii unor partide politice care se fac punte și luntre pentru a-și apăra membrii cu ”pufușor pe botișor”, obligați să dea socoteală pentru ilegalitățile comise. Doi activiști ai PPDA, Gheorghe Petic și Sergiu Cebotari, și-au aflat astăzi sentințele. Primul […] Articolul Liderii PAS-PPDA se fac luntre și punte ca să-și apăre membrii care au comis ilegalități // Bandiții lor sunt ”simple victime” cu drept de a viola și fura a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:30
Unul din activiștii PPDA, Sergiu Cebotari, a fost condamnat astăzi la 8 ani de închisoare pentru escrocherie și muncă forțată. Sentinţa a fost pronunţată de către magistraţii Judecătoriei Ungheni, deşi procurorii au cerut 12 ani de detenție pentru Cebotari, care a fost judecat în libertate. Șeful său de partid, Andrei Năstase, a recunoscut într-un live […] Articolul Activistul PPDA, Sergiu Cebotari, condamnat la 8 ani de pușcărie. Oamenii pe care i-a lăsat păgubiți: „Moșu Ion a rămas fără chiloți” a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:20
Un bărbat de 27 de ani a pătruns în locuința vecinei sale și a violat-o. Femeia de 71 de ani s-a adresat la poliție a doua zi, pe data de 18 martie 2019, unde a povestit cum s-a întâmplat totul. Cazul a avut loc în raionul Ștefan Vodă, în seara de 17 martie, pe la […] Articolul Un bărbat din Ștefan Vodă a fost reținut, după ce și-a violat vecina de 71 de ani a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:00
Decizia liderilor PAS-PPDA de a fragmenta blocul ACUM în viitorul Parlament, cât și intenția developată de a provoca alegeri anticipate, înaintând propria candidatură la funcția de președinte al Parlamentului, este taxată dur de propriii simpatizanți. Activistul Valeriu Pașa desființează, într-o postare pe Facebook, planurile fanteziste ale PAS-PPDA. „La blocul ACUM ajunge ca la girafă. Într-un […] Articolul Valeriu Pașa ia în furci „strategii boxeri” de la PAS-PPDA: La ei ajunge ca la girafă a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
19 martie 2019
19:00
Șeful Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, a venit cu o atenționare, pe pagina sa de Facebook, către șoferii din Republica Moldova. Acesta i-a rugat pe conducători să respecte automobilele cu girofarul pornit, pentru că în aceste momente cineva poate avea nevoie urgentă de ajutor, scrie Politics.MD. „Dacă în timp ce conduceți întâlniți oricare mașină cu semnalele de […] Articolul Șeful Poliției Naționale atenționează șoferii să ofere prioritate mașinilor cu girofarul pornit a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16:00
Fiecare al cincilea condamnat din ţară îşi ispăşeşte pedeapsa pentru abuzuri sexuale. Statisticile Procuraturii Gernerale arată că, în anul 2018, în Republica Moldova au fost comise 611 infracţiuni cu caracter sexual. În acelaşi răstimp, 115 inculpaţi au fost condamnaţi la pedepse cu executare. Procuratura Generală anunţă, într-un comunicat de presă, că monitorizează şi orientează procurorii […] Articolul Abuzurile sexuale înregistrează o dinamică alarmantă în Moldova a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
18 martie 2019
17:40
Blocul ACUM se va fragmenta în două fracțiuni separate în viitorul Parlament. Faptul a fost confrmat deja de câțiva fruntați ai PAS-PPDA, iar motivele care stau la baza acestei decizii sunt câteva, scrie Politics.MD. În primul rând, se conține într-o analiză a agenției Sputnik, este vorba despre promovarea fiecărui partid și lider. „Este normal ca fiecare […] Articolul Motivele pentru care Blocul ACUM se va destrăma în viitorul Parlament, în două fracțiuni diferite a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
11:40
Jurnalista Nata Albot și soțul său, Andrei Bolocan, au fost acționați în judecată de către Viorel Savva, avocat stabilit în Chicago, pentru declarațiile denigratoare la adresa moldovenilor care muncesc în Statele Unite ale Americii și Canada, în calitate de șoferi de cursă lungă. „Tare mult sper că printre acei declaraţi truckişti din Moldova rămân să […] Articolul Nata Albot și Andrei Bolocan, acționați în judecată: Lezează onoarea și demnitatea tuturor truck-iștilor moldoveni a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
16 martie 2019
18:10
Secretarul de Stat pe domeniul economic, Vitalie Iurcu, a discutat în a doua zi de lucru în Statele Unite ale Americii despre cooperarea moldo-americană în domeniul comercial-economic, cu accent pe filiera energetică. În cadrul întrevederii cu congresmanul republican din statul Texas, Jodey Arrington, a fost făcut un schimb de opinii refer la evoluțiile în sectorul […] Articolul Vitalie Iurcu a discutat în SUA despre cooperarea moldo-americană în domeniul comercial-economic a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
07:30
Parcarea mașinilor pe trotuare va fi permisă doar lăsând cel puţin 1,5 metri pentru circulaţia pietonilor, astfel încât să nu fie create obstacole pentru deplasarea persoanelor cu dizabilități, persoanelor care au cărucioare sau oamenilor în etate. Modificările respective la Regulamentul circulației rutiere au fost aprobate vineri de Executiv. Totodată, vehiculele staţionate nu trebuie să blocheze […] Articolul Mașinile vor putea fi parcate pe trotuare doar lăsând 1,5 metri pentru circulația pietonilor a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15 martie 2019
16:30
Economia Moldovei a crescut cu 4% în anul 2018. Acest lucru rezultă din datele Biroului Național de Statistică (BNS). Astfel, potrivit BNS, Produsul Intern Brut (PIB) a însumat anul trecut peste 190 de miliarde de lei. Datele nut sunt finale și ar mai putea fi ajustate. La creșterea PIB au contribuit aproape toate ramurile economiei, […] Articolul Biroul Național de Statistică: Economia Moldovei a crescut cu 4% în 2018 a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
15:30
Peste 610 mii de moldoveni vor primi un ajutor de 600 de lei de Paşti. Iniţiativa liderului PDM, Vlad Plahotniuc, pentru care şi-a asumat răspunderea guvernul, a fost publicată în Monitorul Oficial. Astfel, de indemnizaţia unică vor avea parte beneficiarii de toate tipurile de pensii, stabilite până la 1 aprilie 2019, persoanele cu dizabilităţi şi […] Articolul Peste 610 mii de oameni vor primi câte 600 de lei de Paşti. Iniţiativa liderului PD, publicată în Monitorul Oficial a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:40
La data de 5 martie 2019, în Registrul de stat al unităților de drept privind întreprinderile înregistrate în Republica Moldova erau incluse 231259 de entități. Astfel, numărul acestora a crescut cu 5430 față de indicatorul din perioada similară a anului 2018, când erau înregistrate 225829 întreprinderi. În același timp, numărul întreprinderilor a crescut cu 12 237 comparativ cu aceiași perioadă […] Articolul Fisc: În Republica Moldova sunt înregistrate peste 230 mii de întreprinderi a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:40
Secretarul de Stat pe domeniul economic, Vitalie Iurcu, participă, la invitația Secretarului pentru Energie al SUA, Rick Perry, la prima Ministerială a Parteneriatului pentru Cooperare în domeniul Energiei Transatlantice, găzduită de către Departamentul pentru Energetică al SUA în contextul săptămânii CERA din Houston, Texas. Vitalie Iurcu a asigurat partenerii americani în determinarea fermă a Guvernului […] Articolul Republica Moldova participă la prima reuniune ministerială a Parteneriatului pentru Cooperarea Energetică Transatlantică și Forul de Investiții din Houston, SUA a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
13:30
Gazele naturale nu se vor scumpi, chiar dacă preţul de import al acestuia, livrat de Gazprom s-a majorat în primele trei luni ale acestui an cu 25 la sută, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează, într-un comunicat de presă, că “la momentul actual nu există motive […] Articolul ANRE precizează: La momentul actual nu există motive pentru creșterea tarifelor la gazele naturale pentru consumatorii finali a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
14 martie 2019
23:20
Peste un milion de bunuri imobile deținute în proprietate publică și privată vor fi delimitate în următorii cinci ani de către Agenția Proprietății Publice în comun cu autoritățile publice în vederea determinării apartenenței și perfectarea actelor de drept. Programul de delimitare a bunurilor imobile a fost lansat astăzi în orașul Ocnița în cadrul primului eveniment […] Articolul A fost lansat programul de stat pentru delimitarea bunurilor imobile și a terenurilor proprietăților publice a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
21:20
Procurorii federali americani efectuează o anchetă penală în privinţa tranzacţiilor de date ale companiei Facebook, încheiate cu unele dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei la nivel mondial, a informat miercuri New York Times, relatează Reuters. Un juriu din New York a solicitat registre din partea a cel puţin doi producători de smartphone-uri şi […] Articolul Anchetă penală în privinţa tranzacţiilor de date ale companiei Facebook cu cele mai mari companii a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
12:30
Partidul Democrat din Moldova este gata să ofere blocului ACUM conducerea viitorului Guvern. Propunerea urma să fie anunțată la negocierile la care au fost invitați reprezentanții PAS și PPDA, respinse de Maia Sandu și Andrei Năstase. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, Andrian Candu, la o conferință de presă, susținută după ședința Consiliului […] Articolul Democrații îi mai așteaptă pe cei din Blocul ACUM la discuții. Sunt gata să le ofere și conducerea Guvernului a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
11:40
Maia Sandu recunoaște că afirmația sa despre pretinsa abordare a deputaților din blocul ACUM de către necunoscuți este falsă. Liderul PAS a precizat la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR că știe de un singur caz de acest gen și acela bazat numai pe suspiciuni. Deschide.md precizează că, ieri, Sandu a fost întrebată de […] Articolul Sunetele Maiei Sandu sunt ca mercurul din analizele ei? a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
11:20
În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost solicitați să intervină în 53 cazuri de stingere a focarelor de iarbă uscată. Potrivit datelor, cele mai multe focare de ardere au fost înregistrate în partea centrală a țării. Astfel, pompierii au stins 20 ha de vegetație în raionul […] Articolul În ultimele 24 de ore, pompierii au stins 53 focare de vegetație a apărut mai întâi pe LiveNews.MD.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.