Talk-show „ESENȚIAL”

Tvn, 14 martie 2019 19:40

Tema: Evaluarea stării arborilor The post Talk-show „ESENȚIAL” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 10 minute
10:00
Echipa națională de fotbal a Moldovei a fost învinsă în cea de-a doua partidă a The post Naționala de fotbal a Moldovei a pierdut meciul cu Turcia appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
19:40
Fără frică de Dumnezeu! Au furat din biserici chiar în Postul Mare. Doi minori de The post /VIDEO/ Mai multe locașuri sfinte din raionul Sângerei au fost prădate. Oamenii au reținut doi minori appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
Orașul Bălți găzduiește, în premieră, un Festival de două zile al Filmului Japonez. Evenimentul a The post /VIDEO/ Festivalul Filmului Japonez are loc, în premieră, în Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Doi bărbați, în vârstă de 20 și 34 ani, locuitori ai satului Văratic, raionul Râșcani, The post /FOTO/ Doi bărbați din raionul Râșcani au fost amendați pentru pescuit ilegal în zona de frontieră appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:40
Președintele Igor Dodon a invitat oficial la negocieri reprezentanții partidelor care au acces în Legislativ, The post Liderii partidelor care au acces în Legislativ au fost invitați la negocieri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Fără frică de Dumnezeu, au furat din biserici chiar în postul mare. Doi minori de The post Furt de proporție din mai multe lăcașe de cult din raionul Sângerei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 62 ani a fost găsit în curtea unei gospodării The post A decis să se sinucidă pentru că suferea de o boală grea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Serviciul de Informare și Securitate (SIS) al Republicii Moldova, informează că nivelul scăzut de alertă The post Nivel scăzut de alertă teroristă în Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Un ucrainean în vârstă de 38 ani, a încercat să treacă frontiera cu un revolver The post A încercat să treacă frontiera cu o armă fără acte de proveniență appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
Cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost condamnați, în total, la 47 de The post Ani grei de pușcărie pentru persoanele care au săvârșit atacul tâlhăresc de la Briceni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
09:40
În perioada 18 – 24 martie 2019, polițiștii de frontieră au notificat 97 de evenimente, The post Câte încălcări au fost depistate săptămâna trecută la vamă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
24 martie 2019
17:00
Ziua Mondială de luptă împotriva tuberculozei este marcată în fiecare an la 24 martie. Maladia The post Astăzi este marcată Ziua Mondială de combatere a tuberculozei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Din 2021, în Republica Moldova vor fi aplicate reguli noi la achiziția medicamentelor. Astfel, procedurile The post Noi reguli pentru achizițiile publice la medicamente appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
16:00
Pătrunjelul este o plantă cultivată pentru frunzele aromate, întrebuințate în alimentație și în medicina populară. The post Ce beneficii are pătrunjelul appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:50
Parlamentul de legislatura a X-a, consituit la 21 martie 2019, este considerat legal. Potrivit legii, The post Cât are la dispoziție actualul Parlament până ar urma să fie dizolvat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Echipa națională de fotbal a Moldovei a fost învinsă aseară, la stadionul Zimbru, cu scorul The post Moldova a pierdut meciul cu selecționata Franței appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
22 martie 2019
16:10
La un an de la lansarea programului guvernamental „Prima casă”, numărul persoanelor care și-au procurat The post Peste 1700 de persoane și-au procurat locuințe prin intermediul programului guvernamental „Prima casă” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:40
Inspectoratul de poliție Bălți a pus la dispoziția cetățenilor un nou serviciu prin intermediul căruia The post IP Bălți mai aproape de oameni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Peste 200 de obiecte explozive au fost găsite de un localnic în satul Marianca de The post /FOTO/ Peste 200 de muniții au fost găsite în raionul Ștefan Vodă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:20
Cinci hectare de teren din raza orașului Bălți, din zona canalului de canotaj, au fost The post /FOTO/ Incendiu de vegetație la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:50
Șase persoane au fost reținute de către ofițerii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze The post /VIDEO/ Șase persoane din raionul Ungheni au fost reținute pentru trafic de droguri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Aproximativ 2 700 de vârstnici au pensii mai mari în urma reexaminării. Persoanele care și-au The post Pensii mai mari pentru persoanele cu stagiu de muncă mai mult de 15 ani appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21 martie 2019
19:20
Dorești o cafea sau un ceai gratis, recită o poezie! Așa și-au propus să promoveze The post O poezie pentru o cafea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Suntem vulnerabili la fluctuațiile meteo. Specialiștii spun că, în mod normal, organismul uman are nevoie The post /VIDEO/ Dependența de condițiile meteo, cum ne afectează fluctuațiile frecvente ale vremii appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:50
Trei cazuri noi de rujeolă au fost confirmate de Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Primele The post Cazuri noi de rujeolă confirmate în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Deputatul democrat, Sergiu Sârbu, a fost atacat fizic, într-o cafenea din centrul Capitalei, de către The post Sergiu Sârbu, atacat de condamnatul Pavel Grigorciuc. Deputatul democrat, internat la spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
După ani de judecată, Stanislav Florea, fostul medic de la Internatul Psihoneurologic din Bălți, a The post Medicul violator din Bălți a fost condamna la 15 ani de închisoare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Judecătoria Bălți a admis demersurile procurorilor privind arestarea preventivă a persoanelor învinuite în dosarul „Vama”. The post Dosarul „Vama”: Cinci persoane au primit arest la domiciliu appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Prima ședință a Parlamentului de legislatura a X-a, a fost convocată astăzi la ora 13.00. The post Prima ședință a Parlamentului de legislatura a X-a convocată appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Peste 200 sticle de alcool, fără acte de proveniență, urmau a fi comercializate pe teritoriul The post /FOTO/ Peste 200 sticle de alcool fără acte de proveniență depistate la Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.