ORHEI: Un bărbat a fost scos mort dintr-o fântână

ImpactTV, 4 martie 2019 10:20

Un bărbat de 64 de ani, din satul Ciocâlteni, raionul Orhei, a fost scos mort, vineri, dimineaţă dintr-o fântână din sat. Cadavrul a fost recuperat de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Solicitată de IPN, Irina Burdujan, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, a spus că un bărbat din sat a […] Articolul ORHEI: Un bărbat a fost scos mort dintr-o fântână apare prima dată în IMPACT TV.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de ImpactTV

Mai mult de 2 zile în urmă
22:10
Socialistul Ion Ceban a cerut de la activistul Mihail Bagas și fostul edil de Chișinău, Dorin Chirtoacă, să dezmintă afirmațiile precum că el ar fi cerut bani de la constructori din Chișinău pentru a nu le crea impedimente. În caz contrar, Ceban spune că îi va ataca în judecată, inițiind un proces judiciar privind apărarea […] Articolul VIDEO: Ceban, fiind acuzat de estorcare de bani, îi este frică să meargă în judecată contra celor care îl învinuiesc apare prima dată în IMPACT TV.
22:10
Guvernul a aprobat un proiect de lege care prevede acordarea dreptului de a prescrie medicamente compensate și specialiștilor de profil, inclusiv din instituții medicale private. În prezent medicamentele compensate sunt prescrise doar de către medicii instituțiilor medicale publice. Proiectul de lege stabilește un model de contract care va fi semnat între instituțiile medicale private și […] Articolul Și medicii din clinicile private vor putea prescrie medicamente compensate apare prima dată în IMPACT TV.
14:30
Activistul civic Alexei Dimitrov a fost amendat de poliție cu 1000 de lei după ce a filmat conflictul avut cu avocata Ala Popa, în incinta oficiului central al Judecătoriei Chișinău. Dimitrov a fost găsit vinovat de oamenii legii de huliganism nu prea grav. Poliția a dat curs plângerii depuse de către Ala Popa pe numele lui Dimitrov […] Articolul VIDEO // Activistul Alexei Dimitrov, pedepsit pentru huliganism apare prima dată în IMPACT TV.
14:20
Pentru elevi a început vacanța de primăvară. Școlarii vor reveni la ore luni, 11 martie. Conform Planului-cadru pentru învățământul primar, gimnazial și liceal anul de studii 2018-2019, următoarea vacanță, elevii o vor avea de Pași, în perioada 27 aprilie-6 mai, când vor sta acasă zece zile. În vacanța de vară, elevii claselor I-VIII-a și a […] Articolul Pentru elevi a început vacanța de primăvară. Cât va dura apare prima dată în IMPACT TV.
14:10
Chiar dacă 43% din venituri moldovenii le primesc pe card, totuși ei preferă 94% din achiziții să le facă prin numerar. Politica activă a Guvernului și acțiunile băncilor comerciale de lansare a diverselor programe de trecere la card pentru diferite categorii de cetățeni își au efectul. Astfel, în 2018, din economia observată 43% din veniturile […] Articolul Chiar dacă veniturile pe card cresc, moldovenii preferă să achite cash apare prima dată în IMPACT TV.
14:00
Republica Moldova a avut anul trecut una dintre cele mai bogate recolte de struguri din ultimii zece ani, performanță care a plasat țara pe locul 19 în clasamentul producătorilor de vinuri din întreaga lume. În 2018 în Moldova s-au produs 19 milioane de decalitri de vin. 55% sunt vinuri albe liniștite și efervescente. Totalurile au […] Articolul Moldova a avut anul trecut una dintre cele mai bogate recolte de struguri din ultimii zece ani. Cât vin s-a produs apare prima dată în IMPACT TV.
14:00
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că piloții moldoveni, Lionel Buruiană și Mihai Crihan, care au fost deținuți ostatici timp de trei ani și jumătate în Afganistan, au ajuns în Republica Moldova. Într-un comunicat de presă se menționează că se întreprind demersuri legale și administrative pentru asigurarea condițiilor de reintegrare a celor doi moldoveni. […] Articolul Piloții moldoveni capturați în Afganistan au ajuns acasă apare prima dată în IMPACT TV.
13:50
Mezelurile de post sunt pline de chimicale menite să suplinească lipsa materiei prime. Iată care sunt acestea, ce conțin și de ce sunt atât de periculoase pentru sănătatea noastră! Crenvurștii vegetali, pateurile, brânza topită și salamul de soia sunt pline de chimicale menite să suplinească lipsa materiei prime. Acestea sunt menite să facă produsul să […] Articolul Alimentele care ucid încet și sigur. Tu le consumi? apare prima dată în IMPACT TV.
6 martie 2019
17:00
Anunțurile publicitare puse neautorizat pe piloni, dar și în stațiile de așteptare a transportului public urmează să fie îndepărtate de către muncitorii de la Direcția generală locativ-comunală și amenajare. De asemenea, muncitorii vor salubriza teritoriile de uz comun, trotuarele și alte spații din gestiunea subdiviziunii. Acțiunile fac parte din campania de salubrizare lansată în municipiul […] Articolul Pilonii și stațiile de așteptare, curățate de anunțurile publicitare neautorizate apare prima dată în IMPACT TV.
17:00
Premierul Pavel Filip solicită modificarea în regim de urgență a legii cu privire la deșeuri și elaborarea unei foi de parcurs privind managementul deșeurilor. Subiectul a fost discutat în cadrul unei ședințe, la care au fost analizate acțiunile ce urmează a fi întreprinse privind managementul deșeurilor solide. Premierul a accentuat că această problemă este una […] Articolul Premierul solicită modificarea de urgență a legii cu privire la deșeuri apare prima dată în IMPACT TV.
12:50
Zece copii, cu vârstele cuprinse între 7 și15 ani, au fost au fost internați, marți, la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru Copii cu semne de intoxicație alimentară. Doi dintre aceștia sunt la reanimare, starea lor de sănătate fiind gravă, dar stabilă. Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, copii s-ar fi intoxicat după ce […] Articolul Zece copii s-au intoxicat la cantina școlii din Tohatin. Doi sunt la reanimare apare prima dată în IMPACT TV.
12:50
Lucrările de reparație la cei 2600 de kilometri de drum, reabilitați în cadrul programului național „Drumuri Bune 2” vor începe în două săptămâni. Ultimele pregătiri pentru lansarea proiectului au fost examinate la o ședință convocată de prim-ministrul Pavel Filip cu responsabilii din domeniu, transmite IPN. „Proiectele bune trebuie să continue. Unul dintre acestea este și […] Articolul În două săptămâni încep lucrările de reparație a 2600 km de drum apare prima dată în IMPACT TV.
12:50
Ora de vară 2019. Ce se întâmplă cu ora de vară în 2019? Ora de vară 2019. Moldova va trece la ora de vară, în 2019, la fel ca în fiecare an, în ultima duminică din luna martie. Mai exact, vom da ceasul înainte cu o oră, în noaptea dintre 30 și 31 martie. Chiar și […] Articolul Ora de vară 2019. Europa a decis. Ce se va întâmpla apare prima dată în IMPACT TV.
12:40
Doi cetățeni ai Camerunului, împreună cu un moldovean originar din Congo, vor fi judecați pentru organizarea migrației ilegale. Oamenii legii au finalizat urmărirea penală și au deferit dosarul în judecată. Potrivit Procuraturii Generale, în august-noiembrie 2018, inculpații au organizat, pentru șase mii de euro, intrarea, șederea și tranzitarea ilegală a teritoriului Republicii Moldova de către […] Articolul Doi camerunezi și un moldovean, învinuiți de organizarea migrației ilegale apare prima dată în IMPACT TV.
5 martie 2019
11:00
Un locuitor al satului Costești, raionul Ialoveni, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, de către Judecătoria Hâncești, sediul Ialoveni, pentru violul fiicei minore, timp de mai bine de un an. Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se spune că, în perioada decembrie 2016-februarie 2018, prin constrângere fizică și psihică, inculpatul și-a […] Articolul CUTREMURĂTOR: 20 de ani de închisoare pentru violul fiicei minore apare prima dată în IMPACT TV.
11:00
Rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie în Republica Moldova, dar și felul desfășurării lor, nu prezintă o îmbunătățire democratică a situației în țară. Prezența la vot a fost slabă, votarea a avut loc cu încălcări, iar cetățenii din diasporă nu au fost tratați corect. Rezultatele alegerilor face dificilă formarea unui Guvern mai ales că unele […] Articolul Europarlamentarii dezbat calitatea alegerilor din Republica Moldova apare prima dată în IMPACT TV.
11:00
Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Coteana, România, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile după ce şi-a ucis concubina, cu mai multe lovituri de ciomag în cap. Potrivit unui comunicat remis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, agresiunea […] Articolul Crima care a îngrozit o localitate întreagă! Motivul este halucinant apare prima dată în IMPACT TV.
10:00
O a doua persoană a prezentat o remisiune de durată a virusului HIV-1, cel care produce SIDA, după întreruperea tratamentului şi este probabil vindecată, urmează să anunţe marţi o echipă de cercetători în cadrul unei conferinţe medicale, relatează AFP, DPA şi Reuters, citate de Agerpres. La zece ani după confirmarea primului caz al unui pacient cu […] Articolul Un al doilea pacient cu HIV a fost vindecat. Cercetătorii sunt în pragul unui anunț istoric apare prima dată în IMPACT TV.
09:50
Consumatorii din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 166, dar din strada Mitropolit Dosoftei, 97, inclusiv cu fracții, vor rămâne astăzi, 5 martie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 18.00, timp în care va fi branșat un apeduct nou-construit. Tot marți, între orele 09.00 și 16.00, vor fi efectuate lucrări […] Articolul Sistări de apă în sectoarele Centru și Botanica apare prima dată în IMPACT TV.
09:50
Anii trec, iar semnele timpului se văd pe fața noastră, în parul nostru, poate și în kilogramele acumulate de corpul nostru. Însă… știai că există un aliment care grăbește toate aceste lucruri? Zahărul duce la o îmbătrânire mai rapidă, similară cu cea determinată de fumat, arată cercetări recente. În afară de faptul că favorizează îngrăşarea […] Articolul Alimentul care te îmbătrânește înainte de vreme. De ce trebuie să renunți la el apare prima dată în IMPACT TV.
4 martie 2019
11:30
Cel puţin 23 de oameni au murit şi câteva zeci au fost răniţi după ce mai multe tornade devastatoare au lovit statul american Alabama. Vârtejurile de vânt au lăsat în urma lor drumuri blocate, case distruse şi zeci de mii de locuinţe fără curent electric. Guvernatorul statului a decretat stare de urgenţă. Peste 24 de […] Articolul Dezastre în serie. Zeci de tornade au lovit SUA: bilanțul este dramatic apare prima dată în IMPACT TV.
11:30
În urmă cu 42 de ani, în seara zilei de 4 martie 1977 în România s-a produs cel mai grav cutremur din perioada postbelică. Evenimentul, având epicentrul în regiunea seismogenă Vrancea, a provocat distrugeri mari în sudul şi estul ţării, cu deosebire în Bucureşti, precum şi un număr mare de victime. Singura înregistrare a acestui […] Articolul Terifiant! Singura înregistrare a momentului în care s-a produs cutremurul din 1977 apare prima dată în IMPACT TV.
11:20
Horoscop. Luna Martie aduce numai bucurie pentru aceste trei semne zodiacale. Totul le merge perfect. Horoscop. RAC – Viața ta devine un vis. După o perioadă neagră, lucrurile încep să se așeze și pentru tine, în sfârșit. Ascultă-ți intuiția. Ești deschisă la discuții despre orice și te pregătești să pleci într-o nouă călătorie. Ce poate fi mai frumos? Horoscop. SCORPION – Dragostea […] Articolul Horoscop. Cele trei zodii care vor fi pline de energie în Martie. Au o lună excelentă apare prima dată în IMPACT TV.
10:30
Traficul rutier pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, va fi sistat în totalitate începând de marți, 5 martie, până la sfârșitul lunii curente. Restricțiile au loc în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor. Tot de marți, nu se va circula pe strada 31 August, 1989, în […] Articolul Trafic suspendat pe strada 31 August, din 5 martie apare prima dată în IMPACT TV.
10:20
Ana Odobescu va reprezenta Republica Moldova la concursul internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019, care se va desfășura, în luna mai, în orașul Tel Aviv, Israel. Interpreta a fost selectată în urma finalei naționale, care s-a desfășurat sâmbătă seara, 2 martie. Ana Odobescu a acumulat cel mai mare punctaj în urma însumării voturilor televotingului […] Articolul Anna Odobescu va reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2019 apare prima dată în IMPACT TV.
10:20
Comisia Electorală Centrală a aprobat la ședința de duminică, 3 martie, procesul-verbal privind totalizarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 24 februarie. Documentul urma să fie remis Curții Constituționale, care are la dispoziție cinci zile pentru validarea scrutinului. Potrivit CEC, la alegerile parlamentare din 24 februarie au participat peste 1,4 milioane de alegători, dintre care peste 76 […] Articolul CEC a totalizat rezultatele alegerilor din 24 februarie. CE AU DECIS apare prima dată în IMPACT TV.
10:20
O relație perfectă poate să difere de la o persoană la alta. Dacă pentru unii o relație ideală este cea în care există armonie, respect și iubire, pentru alții relația cu cel drag poate să se desfășoare și la distanță, printre orele suplimentare petrecute la muncă sau în weekend. Din acest motiv, motivele despărțirii pot fi la fel […] Articolul ATENȚIE: 3 zodii care se despart în luna martie apare prima dată în IMPACT TV.
10:20
Un bărbat de 64 de ani, din satul Ciocâlteni, raionul Orhei, a fost scos mort, vineri, dimineaţă dintr-o fântână din sat. Cadavrul a fost recuperat de către angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Solicitată de IPN, Irina Burdujan, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Orhei, a spus că un bărbat din sat a […] Articolul ORHEI: Un bărbat a fost scos mort dintr-o fântână apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Creștinii ortodocși intră de astăzi, 4 martie, în săptămâna dinaintea Postului Paștilor, numită Săptămâna Albă, în care nu se mai consumă carne, doar produse lactate și ouă. Solicitat de IPN, preotul Eugen Onicov de la Biserica „Sfântul Pantelimon” din Chișinău, a spus că în post creștinii trebuie să intre treptat, iar duminică, 3 martie, a […] Articolul Creștinii ortodocși intră în Săptămâna Albă apare prima dată în IMPACT TV.
10:10
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că în următoarele șapte zile vom avea temperaturi de primăvară. Încălzirea timpului se datorează unei mase de aer cald care vine dinspre Oceanul Atlantic și va traversa Republica Moldova. Solicitat de IPN, Alexandru Putină, sinopticianul de serviciu al SHS, a spus că luni, 4 martie, se așteaptă, pe timp […] Articolul Timpul se încălzește. Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile apare prima dată în IMPACT TV.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.