„Coincidență? Nu credem”: Bogdan Țîrdea, despre accidentul cu implicarea unei mașini din cortegiul prezidențial

UNIMEDIA, 22 februarie 2019 16:50

Socialistul Bogdan Țîrdea nu crede într-o coincidență privind accidentul de astăzi cu implicarea mașinei de pază a cortegiului prezidențial. Dânsul susține că totul s-a întâmplat ca și în cazul precedent, atunci când a avut de suferit șeful statului, Igor Dodon, mama și fiul său.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 8 ore
22:00
Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED Union Fenosa” S.A. anunţă că marți, 19 martie 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice în intervalele de timp indicate mai jos:
Acum 12 ore
21:30
Poliţia din Utrecht a reţinut un bărbat care ar fi presupusul atacator care a deschis focul într-un tramvai din oraş. Informația că suspectul principal al atacului de luni de la Utrech a fost prins a fost făcută publică într-o conferință de presă a autorităților din oraș. El era cunoscut poliției, fusese arestat cândva pentru acuzații de viol și furt.
21:20
Primăria municipiului Chișinău informează că astăzi,18 martie, au fost evacuate 5 garaje metalice din sectorul Ciocana, amplasate neautorizat pe bd. Mircea cel Bătrân, 29/1. Pe adresa menționată se aflau 54 de garaje, iar 9 dintre acestea au fost evacuate benevol de către proprietari, pe parcursul săptămânii trecute.
21:10
Prim-ministrul francez Edouard Philippe a anunţat luni o serie de măsuri, printre care înlocuirea şefului poliţiei din Paris, după violenţele petrecute sâmbătă la manifestaţia „vestelor galbene”.
20:40
Lavender cafe wine bar se află pe piața brașoveană de aproximativ 2 ani și aparține Nateliei Negară. Cu toate că nu este situat în centrul orașului, tot mai mulți oameni au ajuns să treacă pragul locației datorită recomandărilor, dar și a gustului prăjiturilor.
20:10
Agenția Națională pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC) a respins contestația companiei BMC Truck and Bus, referitor la procedura de achiziționare a celor 31 de autobuze, de către Întreprinderea Municipală Parcul Urban de Autobuze (PUA), scrie mold-street.com.
19:40
Brenton Tarrant, australianul care a comis atacurile de la cele două moschei din Noua Zeelandă, și-a concediat avocatul și vrea să se reprezinte singur în fața instanței.
19:10
Procuratura Anticorupție oferă noi detalii în cazul perchezițiilor din această dimineață în cadrul Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI. Astfel, în urma perchezițiilor au fost reținute două persoane.
18:50
Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de luni, în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară, serviciile municipale de profil au intervenit cu 515 persoane, fiind executate lucrări de salubrizarea manuală și mecanizată a străzilor, a trotuarelor, salubrizarea curților de blocuri, precum și a zonelor verzi din parcuri și scuaruri. În total, au fost efectuate 70 de curse de deșeuri.
18:50
Polițiștii din Bulgaria au fost protagoniștii unei faze demne de un film de comedie. În timpul unui protest ce a avut loc în weekend, la Sofia, ei au pulverizat gaze lacrimogene înspre grupul de protestatari, însă nu au luat în calcul și direcția vântului. Așa că au ajuns să sufere tot ei de pe urma gazelor.
18:20
În ultimele 72h, echipele de asistență medicală urgentă (AMU) au lucrat în regim alert 24/24h, fiind acordate servicii medicale unui număr de 6651 pacienți, cu diverse urgențe medicale.
18:10
Bentley introduce două versiuni noi ale noilor generaţii Continental GT și GT Convertible. Modelele Grand Tourer sunt acum disponibile pentru clienţii americani cu un motor puternic V8 pe benzină, asigurând o conducere plină de viaţă, completată de un lux de neegalat şi un nivel de tehnologii de ultimă oră.
17:50
O femeie de 44 de ani din satul Șuri, raionul Drochia și-a pierdut viața după ce ar fi căzut într-o fântână. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit de către un locuitor, ieri, în jurul orei 18:35.
17:30
Serviciul Fiscal de Stat dă start campaniei de informare a cetățenilor cu referire la termenul limită de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice.
17:20
Doar în noua ediție Dorin Pavaloi și Luiza Drăgan ne vor dezvălui secretele managementului de succes, împărtășindu-ne experiența lor de 6 ani în calitate de „cel mai bun angajator din ţară”.
17:10
Compania GFG Style, cunoscută de unii şi necunoscută de alţii, a fost fondată în urmă cu patru ani de celebrul Giorgetto Giugiaro împreună cu fiul său Fabrizio (de unde şi provine GFG). Aceştia şi-au făcut propriul brand după ce au părăsit propria companie Italdesign Giugiaro după ce nu s-au înţeles cu noii proprietari din grupul Volkswagen.
17:00
Ministrul de externe al Lituaniei, Linas Linkevičius​ a declarat pentru Europa Liberă că țara nu va interveni în procesele politice post-electorale din Republica Moldova, dar a spus că este îngrijorat de perspectivele Moldovei.
17:00
În scopul prevenirii accidentelor rutiere cu implicarea automobilelor cu regim prioritar de circulație (Pompieri, Ambulanțe, Poliție etc.), mâine 19 martie, ora 10:00, INP v-a iniția operațiunea „Girofar”.
17:00
Serviciul Info Trafic al INP informează că, la această oră, în Chișinău este înregistrat un flux majorat de transport. Astfel, se circulă cu dificultate.
16:40
Compania Avia Invest a început lucrările de reconstrucție a pasajului subteran de lângă Aeroportul Internațional Chișinău. Proiectul, realizat la inițiativa Partidului ȘOR, va rezolva o problemă stringentă a locuitorilor din Orășelul Aeroport.
16:40
Președintele Federației Ruse Vladimir Putin a semnat proiectele de lege privind interzicerea distribuirii știrilor false și criticării autorităților în mass-mesia și internet, scrie portatul Novaia Gazeta.
Acum 24 ore
16:20
Marea Britanie poate cere teoretic o amânare a Brexitului chiar în ultimul moment, „cu o oră înaintea” separării programate la miezul nopţii pe 29 martie, a declarat luni, sub rezerva anonimatului, un înalt responsabil european pentru France Presse.
16:10
Deputații nu au prezentat o hotărâre a Biroului permanent în sensul celor solicitate în cerere. Astfel motivează Administrația Națională a Penitenciarelor restricționarea accesului parlamentarilor ACUM în penitenciarul nr.17 de la Rezina, acolo unde este deținut Gheorghe Petic.
15:50
Campania electorală pentru alegerea guvernatorului UTA Gagauz-Yeri va demara pe 20 martie, când Comisia electorală din autonomie va începe să recepţioneze dosarele pentru înregistrarea candidaţilor. O declaraţie în acest sens a făcut astăzi, la un briefing, preşedintele comisiei, Ivan Comur, transmite MOLDPRES.
15:40
Creată pentru cei care concep și realizează imposibilul, Tranquillity (în traducere: linişte) este o expresie a noului Phantom, automobil care este cel mai rar și mai dorit obiect din lumea de lux auto.Această nouă şi primă colecţie pentru limuzina premium este strict limitată la doar 25 de exemplare, disponibile cu ampatament standard sau alungit, toate fiind deja achiziţionate de colecţionari.
15:30
Sezonul preolimpic în taekwondoul moldovenesc se anunță a fi unul fierbinte și de succes.
15:20
Iuliana Beregoi, tânăra interpretă din Orhei, care a devenit populară pe YouTube, va susține primul său concert la Chișinău. Iuliana promite o atmosferă incendiară.
15:10
Preşedintele rus Vladimir Putin a inaugurat luni două centrale electrice în Crimeea, unde s-a deplasat pentru a marca cinci ani de la anexarea de către Rusia de la Ucraina a acestei peninsule din Marea Neagră, relatează Reuters.
15:00
Evoluție extraordinară pentru Fautor Winery la cea mai mare competiție de vinuri din lume sub egida OIV - Berliner Wine Trophy. Astfel, vinăria din colinele Tigheciului a obținut nu mai puțin de 4 medalii de aur, un Grand Gold - Marea Medalie de Aur și prestigiosul titlu de „Cel mai bun producător de vinuri liniștite din Moldova”.
14:50
Adolescentă de 14 ani, dată dispărută de două săptămâni, a revenit acasă. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IP. Chișinău, Natalia Stati.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.