Ce s-a întâmplat cu acțiunile lui Juventus după eșecul cu Atletico

Cotidianul, 21 februarie 2019 14:30

Acţiunile echipei italiene de fotbal Juventus Torino au scăzut cu peste 9 procente la Bursa din Milano, după înfrângerea suferită... Articolul Ce s-a întâmplat cu acțiunile lui Juventus după eșecul cu Atletico apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 2 ore
07:00
Dincolo de speranța plăpândă ca la prima ședința a Parlamentului să se fi conturat o majoritate politică, curiozitatea generală a... Articolul Vlad Țurcanu // Pervertirea elitelor apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
18:50
În anul 2018, numărul utilizatorilor care au accesat internetul mobil în baza tehnologiei 4G s-a majorat, față de anul 2017,... Articolul Numărul moldovenilor care utilizează internet mobil 4G a crescut cu 50% apare prima dată în Cotidianul.
18:10
Daimler va decide până la sfârşitul acestui an viitorul brandului Smart, care înregistrează pierderi. Viitorul director general al Daimler, Ola... Articolul Daimler ar putea renunța la brandul Smart apare prima dată în Cotidianul.
18:00
Candidatul centrist în alegerile legislative din Israel, Benny Gantz, a afirmat luni, la Washington, că dacă va ajunge prim-ministru nu... Articolul Un candidat la alegerile din Israel spune că nu va ezita să utilizeze forța împotriva Iranului apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Premierul grec Alexis Tsipras a relatat luni că elicopterul său a fost interceptat de avioane de vânătoare turce, transmite Reuters.... Articolul Premierul Greciei susține că aviația turcă i-a interceptat elicopterul; Mesajul lui Tsipras apare prima dată în Cotidianul.
17:40
În luna februarie 2019, prin intermediul băncilor licențiate au fost transferate din străinătate în favoarea persoanelor fizice mijloace bănești în... Articolul De unde sunt transferați cei mai mulți bani în Moldova: Israelul, în fața Rusiei apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a trimis un mesajul noului Parlament format în urma alegerilor din 24 februarie,... Articolul Ambasadorul SUA la Chișinău îndeamnă liderii politici să se așeze la masa de discuții: Vom colabora cu orice Guvern format apare prima dată în Cotidianul.
17:00
Arheologii au anunţat luni descoperirea în Norvegia a epavei unei corăbii vikinge, într-o regiune bogată în vestigii edificatoare pentru istoria... Articolul Epava unei corăbii vikinge, descoperită în Norvegia apare prima dată în Cotidianul.
16:30
Doi indivizi, de 33 și 43 de ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți, fiind suspectați de comiterea unui atac... Articolul (VIDEO) Doi bărbați din Chișinău ar fi furat bunuri de peste 32.000 de lei din automobile apare prima dată în Cotidianul.
16:20
La sfârșitul lunii februarie 2019, rezultatele financiare raportate de bănci prezintă o situație stabilă pentru mare parte din sector. Principalii... Articolul Clasamentul performanței bancare; Care sunt băncile cu cea mai solidă bază de capital și ce instituții au cele mai calitative active apare prima dată în Cotidianul.
16:20
În conformitate cu propunerea Comisiei Economice Europene a ONU și concomitent cu statele membre ale Uniunii Europene, pe 31 martie... Articolul Republica Moldova adoptă aceeași poziție ca și țările UE privind trecerea la ora de vară apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Magistrații Curții Constituționale au declarat inadmisibilă sesizarea depusă de avocații fostului premier Vlad Filat privind interpretarea unor articole din codul... Articolul Curtea Constituțională declară inadmisibilă sesizarea avocaților lui Filat apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Proiectele de acte legislative prezentate de cei 26 de deputați ai blocului „ACUM Platforma DA și PAS”, privind „dezoligarhizarea statului”... Articolul Reacția Parlamentului privind neînregistrarea pachetului de legi propus de ACUM cu privire la „dezoligarhizarea statului” apare prima dată în Cotidianul.
15:40
Războiul comercial dintre SUA şi China reprezintă cel mai mare risc la adresa stabilităţii pe plan global şi este necesară... Articolul FMI: Războiul comercial dintre SUA şi China reprezintă cel mai mare risc la adresa stabilităţii mondiale apare prima dată în Cotidianul.
15:30
Cascadorul Alain Robert, supranumit „Spidermanul francez”, a escaladat un zgârie-nori din Paris, vineri, fără dispozitive de siguranţă, în cadrul unei... Articolul (VIDEO) Un cascador francez în vârstă de 56 de ani a escaladat un zgârie-nori din Paris apare prima dată în Cotidianul.
15:20
Astăzi a fost lansată o nouă rută de troleibuz, nr. 37, spre comuna Bubuieci. Este cea de-a șaptea linie pe... Articolul Ruta de troleibuz spre Bubuieci, lansată astăzi: Ce itinerar are apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Zinedine Zidane a decis care va fi următorul transfer galactic. Cei de la France Football au anunțat pe prima pagină... Articolul France Football: Mbappe va deveni cel mai scump transfer din lume. Cât va plăti Real apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Două persoane aflate la pescuit pe malul lacului de acumulare Costești-Stânca au fost reținute de polițiștii de frontieră. Bărbații au... Articolul Doi bărbați prinși la pescuit fără actele necesare și cu unelte pescărești interzise apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Copilul de 7 ani din Ialoveni, care a dispărut de acasă duminică seara, a fost găsit fără suflare într-o fântână... Articolul Copilul de 7 ani din Ialoveni dispărut de acasă, găsit mort apare prima dată în Cotidianul.
14:30
China îşi extinde controlul asupra instituţiilor media şi în afara frontierelor, ceea ce reprezintă o ameninţare la adresa libertăţii presei... Articolul RSF: China își extinde controlul asupra instituţiilor media şi în afara frontierelor apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Regimul termic va fi destul de oscilant în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi în scădere atât pe timpul zilelor,... Articolul (METEO) Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni apare prima dată în Cotidianul.
14:10
Președintele Igor Dodon a anunțat luni că va invita, la Reședința de Stat, liderii PSRM, PD și ACUM pentru demararea... Articolul (VIDEO) Dodon îi cheamă pe Greceanîi, Plahotniuc, Sandu și Năstase la discuții apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Rusia a acuzat luni Ucraina de ‘acţiuni discriminatorii’ pentru că a refuzat acreditarea a circa 30 de cetăţeni ruşi în... Articolul Rusia acuză Ucraina de discriminare pentru că nu i-a acreditat observatorii la alegerile prezidențiale apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Azim Premji are o avere estimată de Forbes la 22,6 miliarde de dolari. Este al doilea cel mai bogat om... Articolul Omul care donează peste 7 miliarde de dolari în scopuri caritabile apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Dezvoltatorul proiectului o numeşte „Turnul Eiffel al New York-ului”, iar criticii de artă o compară cu un „cuier din coaste”.... Articolul (VIDEO) ,,Cuierul din coaste”, construcţia fabuloasă dintr-un centru financiar din SUA apare prima dată în Cotidianul.
12:40
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi-a anunţat, duminică, intenţia de a redenumi fosta bazilică Sfânta Sofia din Istanbul, în prezent... Articolul Erdogan vrea să redenumească fosta bazilică Sfânta Sofia în „moscheea Sfânta Sofia” apare prima dată în Cotidianul.
12:30
Deputații blocului „ACUM Platforma DA și PAS”, Sergiu Litvinenco și Alexandru Slusari, au încercat să depună la Secretariatul Parlamentului o... Articolul Pachetul de legi propus de ACUM privind „dezoligarhizarea statului” nu poate fi înregistrat la Secretariatul Parlamentului; Motivul invocat apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Rusia ar fi fericită ca relaţiile sale cu Statele Unite ale Americii să se îmbunătăţească, a asigurat luni preşedintele Comisiei... Articolul Reacția Rusiei la raportul care îl exonerează pe Trump: Suntem pregătiți de normalizarea relațiilor apare prima dată în Cotidianul.
12:00
Deputatul blocului ACUM Platforma DA și PAS, Dumitru Alaiba, pune sub semnul întrebării secretizarea raportului Kroll 2, privind frauda din... Articolul Dumitru Alaiba, despre secretizarea raportului Kroll 2: „Ar putea fi păzit numele Vladimir Plahotniuc” apare prima dată în Cotidianul.
11:50
Președintele Igor Dodon a anunțat luni că va invita, la Reședința de Stat, liderii PSRM, PD și ACUM pentru demararea... Articolul (VIDEO) Dodon îi cheamă pe Grecianîi, Plahotniuc, Sandu și Năstase la discuții apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.