(VIDEO) Samsung a lansat primul smartphone pliabil; Prețul uriaș pentru care poate fi cumpărat

Cotidianul, 21 februarie 2019 12:40

Noua generație de telefoane Samsung S10, lansată miercuri, cuprinde și mult așteptatul Samsung Galaxy Fold, primul smartphone pliabil, care poate... Articolul (VIDEO) Samsung a lansat primul smartphone pliabil; Prețul uriaș pentru care poate fi cumpărat apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 12 ore
18:20
Starul argentinian Lionel Messi, autor al unei triple în victoria Barcelonei cu Betis (4-1) duminică în La Liga, s-a alăturat... Articolul Messi s-a alăturat lotului Argentinei la Madrid apare prima dată în Cotidianul.
18:10
Primăria municipiului Chișinău anunță, printr-un comunicat de presă, că astăzi au fost evacuate cinci garaje metalice din sectorul Ciocana, amplasate... Articolul Autoritățile au început evacuarea garajelor metalice din Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Agenţia Internaţionala pentru Energie a anunţat că industria petrolieră a Venezuelei riscă să intre în colaps ca urmare a crizei... Articolul Criza din Venezuela: Industria petrolieră riscă să intre în colaps apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
17:40
Ministrul de Externe al Lituaniei, Linas Linkevičius​, este de părere că autoritățile de la Chișinău au compromis termenul „pro-european”, iar... Articolul Ministrul de Externe al Lituaniei: Termenul „pro-european” a fost compromis, vom judeca Republica Moldova după reforme apare prima dată în Cotidianul.
17:30
Procurorii anticorupție au descins astăzi în cadrul Serviciului protecţie internă şi anticorupţie (SPIA) al MAI, într-o cauză penală pornită pe... Articolul Un angajat al SPIA și un reprezentant al unui agent economic, plasați în izolatorul CNA; Învinuirile aduse apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Atac armat în oraşul olandez Utrecht. Un bărbat a deschis focul într-un tramvai și a rănit mai multe persoane. Poliţia... Articolul Atac armat în Olanda soldat cu 3 morți și mai mulți răniți apare prima dată în Cotidianul.
16:40
Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) precizează, într-un comunicat de presă, că nu le-a permis celor 15 deputați să-l viziteze astăzi... Articolul Cum motivează ANP refuzul de a le permite deputaților ACUM să-l viziteze pe Gheorghe Petic apare prima dată în Cotidianul.
15:30
În cadrul licitației cu strigare desfășurate astăzi pe piața reglementată a Bursei de Valori, compania „Doverie-Invest” S.A. din Bulgaria, care... Articolul Peste 63% din acțiunile „Moldindconbank” au fost vândute unui cumpărător bulgar apare prima dată în Cotidianul.
15:10
O femeie din Houston, Texas, a născut pe cale naturală, în doar nouă minute, sextupleţi, sarcinile de acest tip fiind... Articolul SUA: O femeie a născut șase copii în nouă minute apare prima dată în Cotidianul.
15:10
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Cristiano Ronaldo după gesturile obscene făcute de starul portughez în timpul victoriei... Articolul Ronaldo, anchetat de UEFA după bucuria de la meciul cu Atletico Madrid apare prima dată în Cotidianul.
15:00
Relațiile dintre Republica Moldova și Federația Rusă nu sunt, în prezent, la cel mai perfect nivel, dar nu există probleme... Articolul Deputat rus: Relațiile moldo-ruse nu sunt la cel mai perfect nivel apare prima dată în Cotidianul.
15:00
O femeie din Houston, Texas, a născut pe cale naturală, în doar nouă minute, sextupleţi, sarcinile de acest tip fiind... Articolul SUA: O femeie a născut șase copii în nouă minute apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Statul american Maryland va deveni primul din lume care interzice ambalajele din polistiren. Forul legislativ a aprobat deja proiectul de... Articolul Primul stat din lume care interzice caserolele şi paharele din polistiren apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Preşedintele francez Emmanuel Macron are în vedere interzicerea completă a manifestaţiilor pe Champs Elysees, după distrugerile provocate pe celebrul bulevard... Articolul În Franța ar putea fi interzise manifestațiile pe Champs Elysees apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Casa de modă franceză Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson din colecţia vară 2019 pentru... Articolul Louis Vuitton a retras hainele cu tematica Michael Jackson apare prima dată în Cotidianul.
14:30
Consiliul Nord-Atlantic a marcat luni, printr-un comunicat, cinci ani de la anexarea ilegală a Crimeii de către Rusia. „În urmă... Articolul NATO, la cinci ani de la anexarea Crimeii: Rusia să redea Ucrainei controlul asupra peninsulei apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Un bărbat din Ocnița a ajuns ieri la spital în stare gravă, după ce o butelie de gaz a explodat... Articolul O butelie de gaz a explodat într-o gospodărie din Ocnița; Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Având ca obiectiv creşterea gradului de informare al românilor din diaspora cu privire la evenimentele din comunităţile româneşti din străinătate... Articolul Agenția de presă „Diaspora AZI” caută colaboratori în toată lumea apare prima dată în Cotidianul.
13:20
Viena, capitala Austriei, s-a clasat, pentru a zecea oară consecutiv, pe prima poziţie în ediţia pe 2019 a indexului oraşelor... Articolul TOP 10 orașe în care se trăiește cel mai bine din lume apare prima dată în Cotidianul.
13:20
O schemă de corupţie, pusă pe roate de câţiva angajaţi ai Serviciului vamal, a fost documentată şi deconspirată de ofiţerii... Articolul Radiau din baza de date maşinile cu numere de înmatriculare străine contra cost; 6 angajaţi vamali, reținuți apare prima dată în Cotidianul.
12:40
O martoră în scandalul sexual „Rubygate” care-l vizează pe fostul premier italian Silvio Berlusconi, fostul manechin marocan Imane Fadil, a... Articolul Anchetă în urma morţii misterioase a unei martore-cheie în scandalul sexual „Rubygate” contra lui Silvio Berlusconi apare prima dată în Cotidianul.
12:10
Democrații și deputații aleși pe listele Partidului Șor vor sta alături în viitorul Parlament, poziționându-se drept partide de centru-stânga pro-Moldova.... Articolul (GRAFIC) Partidul Șor, între PDM și blocul ACUM; Cum vor fi amplasați deputații în viitorul Parlament apare prima dată în Cotidianul.
12:00
După o misiune care a durat 15 ani, NASA a pierdut legătura cu roverul Opportunity, pe 13 februarie. NASA a... Articolul (FOTO) Imagine spectaculoasă de pe Marte, realizată cu ajutorul Opportunity apare prima dată în Cotidianul.
11:40
Președintele Igor Dodon ar urma să semneze săptămâna aceasta decretul cu privire la convocarea primei ședințe a noului Parlament. Cel... Articolul Dodon ar putea semna săptămâna aceasta decretul privind convocarea noului Parlament apare prima dată în Cotidianul.
11:10
În perioada 15 – 18 martie, inspectorii de patrulare au activat în regim sporit pe traseele din întreaga țară întru... Articolul Peste 1.500 de încălcări ale RCR depistate de angajații INP, în weekend apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Un grup format din 15 deputați aleși ai blocului „ACUM” nu au putut intra în penitenciarul de la Rezina, acolo... Articolul (VIDEO) „Zi sanitară”: 15 deputați, cu interdicție de a-l vizita pe Gheorghe Petic apare prima dată în Cotidianul.
11:00
Sistemul judiciar este considerat a fi unul din cele mai problematice sectoare din Republica Moldova. Deși reformarea judiciarului este un... Articolul Reforma sistemului judiciar așteptările Uniunii Europene versus realitățile din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
11:00
O balenă care a fost găsită moartă pe o plajă din sud-estul Filipinelor avea în stomac 40 de kilograme de... Articolul 40 kg de plastic au fost găsite în stomacul unei balene moarte apare prima dată în Cotidianul.
10:30
Prestațiile excelente din 2019 i-au adus tenismenului moldovean Radu Albot o intrare, în premieră, în TOP 50 ATP, clasamentul masculin... Articolul (GRAFIC) Un moldovean, în TOP 50 cei mai buni jucători de tenis din lume apare prima dată în Cotidianul.
10:20
Gimnaziul din comuna Tohatin, municipiul Chişinău, și-a reluat, de astăzi, activitatea, după o intoxicație în masă avută loc acum două... Articolul Intoxicația de la Tohatin: Toți copiii au fost externați, iar gimnaziul și-a reluat activitatea apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.