Dorin Galben // Am decis pe cine nu trebuie să votez

Cotidianul, 21 februarie 2019 12:20

„Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Acest citat, al scriitorului și jurnalistului... Articolul Dorin Galben // Am decis pe cine nu trebuie să votez apare prima dată în Cotidianul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Cotidianul

Acum 10 minute
09:50
Geamul unui troleibuz de pe ruta Nr. 2 a fost deteriorat după ce persoane necunoscute au tras în direcţia acestora,... Articolul Persoane necunoscute au tras în geamul unui troleibuz din Chișinău apare prima dată în Cotidianul.
09:50
Fiica fostului preşedinte kazah Nursultan Nazarbaev, care şi-a anunţat marţi demisia după 30 de ani la conducerea ţării, a fost... Articolul Kazahstan: Fiica lui Nazarbaev a fost aleasă preşedinte al Senatului apare prima dată în Cotidianul.
Acum o oră
09:10
Preliminariile pentru Euro 2020 încep joi, 21 martie, cu 55 de naționale la start, împărțite în 10 grupe. Doar 20... Articolul Astăzi încep preliminariile EURO 2020: Meciuri tari în cele 10 grupe apare prima dată în Cotidianul.
09:10
Democrații și socialiștii curtează blocul ACUM de parcă ar încerca să seducă o mireasă proastă. Îi arată de jos ba... Articolul Vitalie Călugăreanu // Mireasa s-a deșteptat. Iubiți-vă între voi! apare prima dată în Cotidianul.
Acum 2 ore
08:50
Rusia şi-a exprimat miercuri nemulţumirea faţă de decizia Poloniei de a nu-l invita pe preşedintele Vladimir Putin la ceremoniile de... Articolul Supărare la Kremlin: Polonia nu l-a invitat pe Putin la comemorarea începutului Războiului II Mondial apare prima dată în Cotidianul.
08:40
Chiar în timp ce la Orhei mai multe persoane aveau de suferit după ce erau atacate cu gaze lacrimogene, poliția... Articolul (FOTO) În timp ce gaza cetățenii la Orhei, Poliția Republicii Moldova posta mesaje despre fericire apare prima dată în Cotidianul.
Acum 24 ore
18:40
Este „posibilă” o scurtă amânare a Brexit-ului, însă doar dacă parlamentul britanic va aproba acordul ieşirii Regatului Unit din UE,... Articolul Brexit: Președintele Consiliului European spune că este posibilă o scurtă amânare apare prima dată în Cotidianul.
18:20
Preşedintele francez Emmanule Macron a dispus ca dispozitivul militar antiterorist ‘Sentinelle’ să fie mobilizat sâmbătă într-o manieră ”consolidată” la manifestaţiile... Articolul Cum vrea președintele Franței să protejeze clădirile oficiale la protestele „vestelor galbene” de sâmbătă apare prima dată în Cotidianul.
17:50
Întreprinderile „Centrul de Telecomunicații Speciale”, „MoldATSA”, „Moldpres” și „Casa Presei” sunt cele mai transparente întreprinderi de stat din Moldova. La... Articolul Care sunt cele mai (ne)transparente întreprinderi de stat din Republica Moldova apare prima dată în Cotidianul.
17:40
Premierul britanic Theresa May a cerut miercuri Uniunii Europene o amânare a Brexitului până la 30 iunie. Iată scenariile posibile... Articolul Brexit: Scenariile posibile cu nouă zile înainte de 29 martie apare prima dată în Cotidianul.
17:20
Inspectoratul General al Poliției (IGP) precizează, într-un comunicat de presă, că un angajat a fost bruscat de către un protestatar... Articolul (VIDEO) Incidentele de la Orhei: Cum argumentează Poliția utilizarea gazelor lacrimogene apare prima dată în Cotidianul.
16:50
Deşi i se preconiza aceeaşi soartă ca şi cea a casetelor VHS sau cabinei telefonice, caseta audio este din nou... Articolul Casetele audio, produse din nou apare prima dată în Cotidianul.
16:20
Asociația Promo-LEX își exprimă îngrijorarea cu privire la acțiunile forțelor de ordine de la întrunirea desfășurată azi în fața sediului... Articolul Promo-LEX, după incidentele de la Orhei: „Aplicarea gazelor lacrimogene – o măsură disproporționată” apare prima dată în Cotidianul.
16:10
O zonă vântoasă şi izolată de pe insula australiană Tasmania, aflată în regiunea Asia-Pacific, regiune care traversează în această perioadă... Articolul Locul în care se respiră cel mai curat aer din lume: Aici se „cultivă ploaia” apare prima dată în Cotidianul.
16:10
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că se discută despre legalizarea canabisului în România, în scopuri medicinale, în condițiile în... Articolul Canabisul ar putea fi legalizat în România apare prima dată în Cotidianul.
15:10
Mai mulți susținători ai activistului Platformei DA Gheorghe Petic au ajuns la spital, după ce au fost atacați cu gaze... Articolul (FOTO) Mai mulți susținători ai lui Petic au ajuns la spital din cauza lacrimogenelor; În ce stare se află apare prima dată în Cotidianul.
15:00
La scurt timp după ce președintele Igor Dodon a anunțat convocarea primei ședințe a Legislativului pentru joi, cu începere de... Articolul ACUM cheamă oamenii în stradă: Protest la prima ședință a Parlamentului apare prima dată în Cotidianul.
14:50
Parlamentul Kazahstanului a aprobat miercuri propunerea noului preşedinte, Kasîm-Jomart Tokaev, de a redenumi capitala ţării, transmite AFP, care preia agenţia... Articolul Kazahstanul își redenumește capitala după fostul președinte apare prima dată în Cotidianul.
14:40
Prim-ministrul britanic Theresa May a anunţat că i-a scris preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru a solicita amânarea retragerii Regatului... Articolul Brexit: May i-a scris lui Tusk; Până când vrea să fie amânată ieșirea Marii Britanii din UE apare prima dată în Cotidianul.
14:20
Negociatorii Parlamentului European (PE) şi ai Consiliului Uniunii Europene nu au ajuns miercuri la un acord cu privire la desemnarea... Articolul Desemnarea procurorului-şef european: Negociatorii nu au ajuns la un acord; Când va avea loc următoarea rundă apare prima dată în Cotidianul.
14:00
Patru persoane, printre care doi angajați ai Î.S. „Calea Ferată din Moldova” (CFM), sunt suspectate de comiterea infracțiunii de furt.... Articolul Angajați de la „Calea Ferată din Moldova”, prinși în timp ce furau motorină apare prima dată în Cotidianul.
13:50
Un bărbat din Edineţ a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit... Articolul I-ar fi promis că-l va ajuta să obțină permisul de conducere și i-a cerut 850 de euro; Un bărbat din Edineț riscă să stea după gratii apare prima dată în Cotidianul.
13:40
Arcadi Navarro, un specialist în genetică şi responsabil în cadrul Arhivei europene a genomului, a dezvăluit că starul argentinian Lionel... Articolul Cercetător: Messi poate fi clonat apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Forțele speciale, adunate la Judecătoria Orhei în ziua în care Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și jumătate... Articolul (VIDEO) Susținătorii lui Gheorghe Petic, atacați cu gaze lacrimogene de forțele speciale apare prima dată în Cotidianul.
13:10
Președintele Igor Dodon a anunțat ca a convocat prima ședință a Parlamentului pentru ziua de joi, 21 martie, începând cu... Articolul (VIDEO) Dodon a convocat ședința Parlamentului; Va merge cu un discurs în fața deputaților apare prima dată în Cotidianul.
12:50
Ghenadie Sajin, fost administrator al mai multor afaceri ale liderului PD Vladimir Plahotniuc și participant la vânătoarea din Pădurea Domnească... Articolul Un apropiat al lui Plahotniuc, participant la vânătoarea din Pădurea Domnească, ales președinte al raionului Ialoveni apare prima dată în Cotidianul.
12:20
Membrul Platformei DA, Gheorghe Petic, a fost condamnat miercuri la 3 ani jumătate închisoare cu executare de către Judecătoria Orhei,... Articolul (VIDEO) Gheorghe Petic, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare apare prima dată în Cotidianul.
11:30
Un avion a luat foc, marţi după-amiază, pe Aeroportul din Teheran, dar cei 100 de pasageri au fost evacuaţi în... Articolul (VIDEO) Groază pe un aeroport din Iran: Un Fokker cu 100 de oameni la bord, în flăcări apare prima dată în Cotidianul.
11:10
Ședința de judecată în cadrul căreia Gheorghe Petic urmează să-și afle sentința este una securizată la maximum. Zeci de polițiști,... Articolul (VIDEO) Ședința de judecată a lui Gheorghe Petic, securizată ca pentru un posibil atac terorist apare prima dată în Cotidianul.
11:00
SUA au acuzat marţi Rusia şi China de creşterea riscului unui conflict în spaţiu, în special prin dezvoltarea armelor antisatelit,... Articolul Washingtonul acuză Rusia şi China de creşterea riscului unui război în spaţiu apare prima dată în Cotidianul.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.