Afacere pe picior mare: Iată câți bani câștigă prostituatele moldovence în Italia

Sputnik, 20 februarie 2019 12:50

Un grup infracțional racolau fete din Moldova pentru a se prostitua în Italia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 8 ore
22:00
Potrivit avocatului, în celula lui Kirill Vîșinski mai stau patru sau cinci deținuți.
Acum 12 ore
20:40
Interpreta și artista uruguaiană Natalia Oreiro a prezentat pentru prima dată un concert solo în Moldova. Urmăriți în galeria foto realizată de Sputnik imagini în exclusivitate de la acest eveniment.
20:00
Relațiile Moldovei cu Regatul Unit al Marii Britanii, în contextul Brexit, au fost discutate de președintele Dodon și ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, Lucy Joyce.
19:40
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", șeful Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova, Eugen Balan, a vorbit despre scăderea drastică a numărului de studenți în Republica Moldova.
19:00
Mai multe organizații neguvernamentale din Republica Moldova, printre care Asociația de Dezvoltare a Turismului și cea de Renaștere Rurală, au venit cu o serie de inițiative civice pentru a-i determina pe guvernanți, dar și instituțiile europene să inițieze construcția unei autostrăzi. Coridorul rutier TEN-T care ar lega șoseaua Ungheni-Chișinău-Odesa de o eventuală autostradă Iași-Oradea este una din priorități. Planurile deocamdată sunt doar la nivel de discuții.
18:30
În premieră, cadrele didactice care activează în cadrul caselor comunitare, centrelor de plasament, centrelor comunitare pentru copii și tineri din Chișinău vor participa la concursul municipal "Pedagogul Anului 2019", organizat la inițiativa Direcției Municipale Pentru Protecția Drepturilor Copilului.
18:00
Potrivit cursului valutar afișat de Banca Națională a Moldovei (BNM) pentru ziua de marți, 19 martie, euro și dolarul american se vor scumpi în raport cu ziua de luni, 18 martie.
17:30
Vladimir Putin a sosit la Sevastopol, Crimeea, unde va participa la deschiderea unor centrale termoelectrice și la festivitățile dedicate aniversării a 5 ani de la reunificarea peninsulei cu Rusia.
17:10
Creștinii ortodocși se află în perioada Postului Paștelui - Aflați ce dezlegări face Biserica în această perioadă - când se mănâncă pește şi se poate bea vin.
17:00
Inna Isaeva, reprezentantul Iuliei Nacialova, a negat informațiile vehiculate în presă privind existența unor probleme legate de funeralii.
Acum 24 ore
16:30
În fiecare zi de luni, Inspectoratul Național de Patrulare ne uimește cu statistica încălcărilor comise de șoferi în ultimele zile ale săptămânii trecute.
15:50
Cât va mai ține vremea caldă – iată ce prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.
15:20
Primii care vor face un anunț surpriză în noul Parlament vor fi Maia Sandu și Andrei Năstase. Anunțul acestora va dezamăgi mulți alegători care i-au susținut și datorită cărora au devenit pentru prima dată deputați.
14:50
Câteva persoane au fost rănite după ce o persoană necunoscută a tras focuri de armă în direcția unui tramvai în orașul Utrecht. Se presupune că atentatul ar putea avea motive teroriste.
14:10
Mai mulți vameși au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție. Autoritățile au dat în vileag neregulile admise de oamenii legii.
13:40
Un eveniment inedit va avea loc în Soroca: Aproximativ 200 de soroceni sunt invitați să participe la un ”miting de protest”. Organizatorii le promit câte 200 de lei celor care vor dori să devină actori pentru o zi - detalii.
13:10
În dimineața zilei de astăzi, un grup de transportatori de pasageri a încercat să blocheze accesul spre punctul de trecere Leușeni.
12:50
Un incendiu de proporții a cuprins imașul din preajma unui mare centru comercial din sectorul Râșcani al Capitalei - video.
12:30
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", reprezentanta Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal Maria Dastic a venit cu mai multe informații privind cursurile de instruire privind protecția datelor cu caracter personal, preconizate pentru luna martie și aprilie 2019, pentru reprezentanții din sectorul sănătății și telecomunicații și reprezentanții sectorului financiar-bancar.
12:00
Oficiul European de Statistică (Eurostat) a publicat luni datele unui nou studiu.
11:30
Tragedia a avut loc astăzi dimineața în municipiul Chișinău.
10:50
Miniștrii de externe ai statelor membre UE vor discuta, luni, în cadrul unei reuniuni la Bruxelles situația din Republica Moldova, Venezuela, Siria, dar și relația Uniunii cu China
10:50
CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Ofițerii CNA și procurorii anticorupție desfășoară la această oră mai multe percheziții la sediul central al Serviciului Vamal din Chișinău și la Vama Sculeni. Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik Moldova că acțiunile de urmărire penală se desfășoară în cadrul mai multor cauze de corupție. ”La această oră sunt deja reținute 5 persoane, dintre care 3 inspectori vamali de la Ungheni, un intermediar și șeful unei Direcții din cadrul...
10:10
Mai mulți transportatori auto de pasageri pe curse internaționale au fost luați prin surprindere în această noapte la vama Leușeni. Mulți dintre ei au rămas fără plăcuțele cu numere de înmatriculare ale mașinilor.
09:40
O femeie de 56 de ani a murit în urma unei hemoragii masive, după ce și-a înfipt un cuțit în picior.
09:10
La sfârșitul anului 2018 a devenit cunoscut faptul că o sută de companii private ruseşti vor lua parte la restaurarea Siriei.
08:50
Mai rar putem întâlni astfel de hoţi, dar totuşi i s-a întâmplat unei femei, chiar în momentul în care scotea bani din bancomat. Momentul a fost înregistrat pe video.
07:40
Incidentul legat de avioanele indiene doborâte de Pakistan a aratat cât de exploziv este conflictul din Kashmir, la baza căruia au stat autorităţile coloniale britanice, scrie Die Welt. În anii de guvernare colonială, britanicii au dat statul Kashmir populat două treimi de musulmani sub stăpânire dinastiei hinduse care, regiune disputată ulterior de cele două ţări după ce au obținut independența.
06:40
Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele șapte zile: iată cum va fi vremea în primele zile ale săptămânii.
Ieri
21:50
Mai rar putem întâlni astfel de hoţi, dar totuşi i s-a întâmplat unei femei, chiar în momentul în care scotea bani din bancomat. Momentul a fost înregistrat pe video.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.