Știrile nopții: Un copil a fost salvat de nişte deținuți, iar o avalanșă a făcut victime

Sputnik, 20 februarie 2019 07:40

Câțiva deținuți au spart o mașină pentru a salva un bebeluș, iar mai mulți oameni au fost luați de o avalanșă pe o pârtie de schi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 6 ore
20:10
Pasagerii de la bordul unui vas de croazieră Viking Sky, care a avut probleme la motor lângă țărmul vestic al Norvegiei, au filmat o situație tensionată în care nava a fost prinsă în vreme de furtună.
19:50
Oricare persoană ar putea ajunge într-o situație mai puțin plăcută când, comandând produse, fie mobilă sau alte bunuri, comanda nu îi este livrată în termenii stipulați în contract. În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", inspectorul la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, Nicolae Olărașu, a explicat cum putem proceda dacă ne-am pomenit în asemenea situație și care sunt drepturile noastre în calitate de consumatori?
Acum 8 ore
18:40
În ziua de 24 martie, Serbia comemorează 20 de ani de când a fost bombardată de NATO în anul 1999. Atunci sute de civili au fost uciși și mult mai mulţi au fost răniți. Numeroase instituții civile din întreaga țară au fost lovite atunci de bombele NATO, ajungînd niște ruine. 
Acum 12 ore
17:20
Serbia nu va fi niciodată parte a NATO, chiar dacă este singura țară europeană non-membră, a declarat Alexandru Vulin, ministrul sârb al Apărării, în timpul evenimentelor de comemorare a victimelor bombardamentului NATO în fosta Iugoslavie, din 1999.
16:20
În cadrul rubricii tradiționale "Învață să obții ce-ți dorești" de la Radio Sputnik Moldova, realizată în parteneriat cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului, directoarea Liceului de Arte din Chișinău, Irina Bogataia, a vorbit despre rolul activităților extrașcolare în formarea personalității elevului.
15:20
Larisa Macarenco, consultant principal al Direcției Tineret a Ministerului Educației și Olga Gordila-Bobeico, ofițer de proiect în cadrul Fondului Națiunilor Unite pentru Populație au vorbit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre posibilitățile de dezvoltare a centrelor de tineret din țară.
14:20
Psihologul și pictorița Liliana Chisari a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, despre pasiunea sa pentru pictura pe sticlă.
13:00
În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", expertul în sănătate publică și autorul proiectului de lege privind calitatea apei potabile, Ion Șalaru, a declarat că problema calității apei în fântânile din Moldova prezintă o problemă majoră. Acesta a constatat cu regret că în viitor nu vom mai putea conta pe consumul apei din fântâni.
Acum 24 ore
12:00
Internații au postat fotografii pe rețele de socializare de la locul accidentului, acolo unde au venit mai multe echipaje ale poliției.  
11:40
Mai mulți miniștri din guvernul May intenționează să-l confrunte pe premierul britanic și să-i solicite demisia.
10:40
Tenismenul Radu Albot a jucat frumos, chiar a învins în primul set, deși a ținut piept jucătorului elvețian Roger Federer.
10:00
Dumitru Mastac, șeful Secției de Hemodializă a Institutului de Medicină Urgentă, și Igor Codreanu, directorul Agenției de Transplant, au vorbit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre tratamentul prin dializă și transplant renal, oferit pacienților diagnosticați cu insuficiență renală.
09:50
Panică: Europa Liberă recunoaște speriată că românii nu mai au încredere în UE și în NATO și că bazinul electoral naționalist a ajuns la aproape 50 la sută din populație
08:40
Ambasada României la Londra a transmis vineri un comunicat cu răspunsurile ambasadorului Dan Mihalache la mai multe întrebări ale românilor aflaţi în Regatul Unit, întrebări legate în special de circulaţia şi drepturile de şedere postBrexit în această ţară.
07:40
Actrița şi interpreta uruguaiană Natalia Oreiro a recunoscut că se simte rusoaică. A anunțat acest lucru în timpul emisiunii "Vechernyi Urgant" pe Canalul Unu.
Ieri
22:10
Oamenii nu doresc retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, motiv pentru care au manifestat, astăzi, cerând organizarea unui al doilea referendum pro sau contra Brexitului.
21:30
Priviți acest video și bucurați-vă de vremea anunțată pentru mâine de sinopticieni pentru că exact acum un an, în Capitală, ca și în toată țara, era frig și ningea din abundență.  
21:00
Doar 0,6% din suprafața împădurită a Moldovei se află în proprietate privată.
20:10
Dumitru Mastac, șeful Secției de Hemodializă a Institutului de Medicină Urgentă, și Igor Codreanu, directorul Agenției de Transplant, au vorbit, în cadrul emisiunii ”ATITUDINI”, despre tratamentul prin dializă și transplant renal, oferit pacienților diagnosticați cu insuficiență renală.
20:00
Discriminarea se pedepsește în Moldova! Ce riscă cei care manifestă un comportament disciminatoriu.
19:30
La Chișinău s-a desfășurat o nouă ediție a Marșului pentru Viață, acțiune în cadrul căreia participanții și-au propus să susținerea valorilor fundamentale: viața, familia și să combată avortul.
19:20
Mass-media locale anunță că astăzi prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, a suferit o intervenție chirurgicală.   
18:50
Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Nelea Rusu, a vorbit, în cadrul emisiunii ”Sputnik Matinal”, despre avantajele noii formule de indexare a pensiilor aprobată de Guvern, care va fi aplicată din 1 aprilie 2019.
17:10
Expertul anticoprupție Cristina Țărnă a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre un mecanism neutilizat de către Autoritatea Națională de Integritate, și anume confiscarea civilă a averilor nejustificate, un instrument mai eficient decât confiscările penale.
16:00
În plină campanie a Poliției de amendare a șoferilor care nu parchează corect automobilul, un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare a parcat chiar pe trecerea de pietoni, în centrul Capitalei.   
15:00
Valul de proteste ale "Vestelor Galbene" a ajuns şi în acest weekend la Paris, în pofida interzicerii manifestaţiilor de-a lungul Champs-Elysees, anunțată de premierul francez Edouard Phillippe, după violențele care au izbucnit săptămâna trecută.
13:30
În virtutea relațiilor strânse pe care le au moldovenii cu vecinii ucraineni, economice, comerciale, culturale, de rudenie, educaționale, de agrement, mulți dintre conaționalii noștri călătoresc în Ucraina. În special, moldovenii merg în excursii la Kiev, care este un important centru comercial, cultural și spiritual pentru această zonă. Cazul recent care a avut loc pe o stradă din Kiev trebuie însă să-i facă atenți pe toți, în special pe participanții la trafic.
12:40
Un bărbat a decedat în propria locuință după ce acolo a izbucnit un incendiu. Cazul a avut loc în orașul Cornești din raionul Ungheni.
11:40
Miami Open 2019: Radu Albot îl întâlnește pe Roger Federer în runda a doua.
10:30
Naționala Republicii Moldova a marcat un gol, dar a cedat în fața campioanei lumii. Filmul evenimentelor este prezentat în această galerie foto.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.