Anul acesta, Premiul Nobel pentru Pace are 304 candidați

UNIMEDIA, 12 februarie 2019 21:10

Premiul Nobel pentru Pace are anul acesta 304 candidaţi, dintre care 219 sunt persoane şi 85 sunt organizaţii, a anunţat Comitetul Nobel din Norvegia.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de UNIMEDIA

Acum 5 minute
17:20
În Partidul Socialiștilor sunt ipoteze precum că PSRM va fi exclus din cursa electorală. Cel puțin asta a declarat socialistul Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii Alege cu Durbala de la UNIMEDIA.
17:20
Nimic nou sub soare. Cum a început să se încălzească timpul afară, aşa au şi început să se mărească numărul de încălcări în traficul din capitală. O dovadă în acest sens este situaţia deosebit de periculoasă care s-a întâmplat chiar în această după amiază.
Acum 10 minute
17:10
Serviciul InfoTrafic al INP informează că la această oră în capitală se înregistrează ambuteiaje pe mai multe străzi ale capitalei.
Acum 30 minute
17:00
Doverie United Holding AD, proprietarul companiei Doverie-Invest AD ce ar urma să cumpere Moldindconbank a emis un comunicat la Bursa de la Sofia în care susține că încă nu a cumpărat instituţia financiară, scrie mold-street.com.
17:00
De mâine, 21 februarie 2019, se prelungește itinerarul rutei municipale de microbuz nr. 103, până în localitatea Dumbrava din componența comunei Trușeni, anunță Primăria Chișinău.
16:50
În ședința de astăzi, CEC a acreditat un șir de observatori pentru alegerile parlamentare din februarie.
16:50
Nişte imagini virale „circulă” în ultimele zile în aşa-zisul „ru-net”. În regiunea oraşului rusesc Saratov, de pe malul râului Volga, un martor ocular a filmat o situaţie bizară, una care poate fi văzută extrem de rar sau aproape deloc pe tot teritoriul Federaţiei Ruse.
16:50
Unele regiuni ale Australiei vor permite în curând șoferilor să-și diversifice plăcuțele de înmatriculare folosind aşa-zisele emoji. Noua opțiune va fi disponibilă pentru automobiliștii locali începând cu 1 martie 2019.
16:50
Vizita lui Vlad Plahotniuc la Ungheni a coincis cu o serie de măsuri sportie de securitate, transmite publicația locală unghiul.com.
Acum o oră
16:40
Banca Națională a Moldovei neagă acuzațiile aduse de omul de afaceri Veaceslav Platon, care este deținut la moment în Penitenciarul nr. 13, în legătură cu plecarea fostului guvernator al BNM, Sergiu Cioclea, și o nouă posibilă fraudă bancară.
16:40
Mall-ul online dă start primăverii: reduceri de până la 70% la toate categoriile de produse.
Acum 2 ore
16:20
O companie din nordul țării - T.B. Fruit Moldova - ar putea primi o amendă record de 13 milioane de lei, dacă se va dovedi că a comis evaziune fiscală în proporții deosebit de mari, transmite Realitatea.md.
16:10
Reprezentanții blocului ACUM susțin că Igor Dodon „a pus pe masa autorităților din Rusia un plan de federalizare a Republicii Moldova”. Despre aceasta a anunțat candidatul ACUM în circumscripția Călărași, Igor Munteanu.
15:50
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că autobuzele de model „ISUZU", ce au fost expuse în PMAN, iar astăzi, 20 februarie, Primăria municipiului Chişinău a semnat contractul de achiziționare a acestora, de fapt, ar fi fost înecate la inundațiile din anii trecuți, din Turcia, iar ele pot fi vândute doar la piese de schimb.
15:50
Prim-prorectorul Academiei de Administrare Publică, Andrei Groza, consideră că limba română a fost prima vorbită de către omenire.
15:50
Reprezentanții mai multor cluburi sportive republicane și municipale și-au manifestat susținerea pentru Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Aceștia au făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă.
15:40
Invitatul emisiunii de astăzi, 20 februarie, „Alege cu Durbală” este reprezentantul Partidului Socialiștilor, Nicolae Pascaru.
15:40
Unele nume de pe lista electorală a Partidului Șor apar și în raportul Companiei britanice Kroll, angajată de Guvern să investigheze ”furtul miliardului”. Marina Tauber și Reghina Apostolova, de exemplu, au fost acționare la Unibank, una dintre băncile falimentate în urma fraudei, și ar fi luat credite, folosind conturile unor bănci din Letonia. Ambele spun că au returnat banii și nu au comis nimic ilegal.
Acum 4 ore
15:20
În ședința de astăzi a CEC vor fi acreditați un șir de observatori pentru alegerile parlamentare din februarie.
15:20
Tichetul electronic de masă Lunch Card de la Moldova Agroindbank îţi aduce bucurii şi mai dulci, pentru ca tu să beneficiezi din plin de suplimentul extra-salarial oferit de angajatorul tău.
15:20
Unele proiecte de lege asupra cărora Guvernul și-a asumat răspunderea privind majorarea salariilor pentru directorii de grădinițe, școli și colegii, precum și creșterea salariilor subofițerilor, șeful statului, Igor Dodon, a declarat că le va semna astăzi, 20 februarie.
15:10
Invitatul emisiunii de astăzi, 20 februarie, „Alege cu Durbală” este reprezentantul Partidului Socialiștilor, Nicolae Pascaru.
15:10
Potrivit ultimului sondaj realizat de agenția de sociologie Centrul Razumskova, Vladimir Zelenskii a ajuns pe primul loc în topul favoriților pentru postura de președinte al Ucrainei, scrie unian.net.
15:10
În ședința de astăzi a CEC vor fi acreditați un șir de observatori pentru alegerile parlamentare din februarie.
15:00
„Pentru sănătate”, așa se intitulează noua piesă lansată astăzi de Pavel Stratan. Fără alte elemente „străine”, Stratan revine la stilul prin care s-a făcut cunoscut.
15:00
Mașinile de obicei au fost şi sunt produse în uzine, dar nu sunt găsite abandonate şi acoperite cu praf, lăsat de mai mulţi ani, undeva în subsolul unor astfel de clădiri. Există însă şi excepţii.
14:50
După ce acum 10 zile, primul lot din 12 autocamioane de tip „KAMAZ”, donate de Federația Rusă s-au pornit spre Republica Moldova, iată că astăzi, 20 februarie, ele sunt la Chișinău și urmează a fi repartizate în mai multe localități din țară.
14:30
FIRST LEGO League Moldova, ediția locală a celei mai importante competiții internaționale în domeniul tehnologiei și roboticii pentru copii cu vârsta între 9 și 16 ani, a revenit cu un eveniment captivant și plin de energie pozitivă. Peste 500 de elevi din toată țara, ghidați de 80 de antrenori, au fost protagoniștii celor două semifinale ale concursului, desfășurate pe data de 16 și 17 februarie la Tekwill.
14:20
Andrei Năstase și Maia Sandu au sesizat partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova și instituțiile internaționale asupra „fraudării masive a alegerilor”.
14:20
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că verificările de ieri, 19 februarie, de la sediul ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, efectuate de Ministerul Afacerilor de Externe, este „un pas politic”.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.