Reporter cu Vadim Stângaciu, 12 februarie 2019 – 19:00

Canal2, 12 februarie 2019 21:10

Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 12 februarie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 10 minute
13:30
Doi indivizi, care prestau servicii de trecere ilegală a hotarului, au fost reţinuţi pe malul Prutului chiar de clienţii lor, care s-au dovedit a fi anchetatori sub acoperire. Bărbaţii cu vârste de 28 şi, respectiv, 36 de ani, fac parte din una din cele patru grupări criminale, destructurate săptămâna trecută de către procurorii pentru crima […] Post-ul Doi indivizi, care prestau servicii de trecere ilegală a hotarului, reţinuţi de clienţii lor, care s-au dovedit a fi anchetatori sub acoperire apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Sergiu Lucinschi, fiul mai mare al celui de-al doilea preşedinte al ţării, a fost dat în căutare de poliţia română. Se întâmplă după ce acesta a fost condamnat, în absenţa lui, la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi fals intelectual. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în perioada decembrie […] Post-ul Sergiu Lucinschi, fiul mai mare al celui de-al doilea preşedinte al ţării, a fost dat în căutare de poliţia română apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Agenţia Moldsilva a început tratarea aeriană contra dăunătorilor în pădurile din raioanele Străşeni şi Călăraşi. Pentru efectuarea lucrărilor, Moldsilva a contractat un elicopter al companiei de stat Moldaeroservice. Membrii echipajului s-au dovedit însă a fi nepregătiţi din punct de vedere tehnic. După prima decolare însă aparatul de zbor s-a defectat şi nu a mai putut […] Post-ul Agenţia Moldsilva a început tratarea aeriană contra dăunătorilor în pădurile din raioanele Străşeni şi Călăraşi apare prima dată în CANAL 2.
13:30
O cisternă cu 23 de tone de bitum s-a răsturnat în apropierea localității Grigorăuca, din raionul Soroca. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, şoferul autocamionului a pierdut controlul asupra volanului. La faţa locului au fost trimise o autospecială de intervenție şi trei macarale. După efectuarea lucrărilor de tractare, salvatorii au separat autocisterna de autocamion, […] Post-ul Accident în apropierea localității Grigorăuca. O cisternă cu 23 de tone de bitum s-a răsturnat apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
12:00
Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 23 aprilie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
11:30
Foto: canal2.md Post-ul O nouă zi, 23 Aprilie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
10:30
După ce ani la rând, enoriaşii din satul Chirilovca, raionul Floreşti au mers la Biserica din satul vecin, în curând ei vor avea propriul lăcaş sfânt. Asta după ce mănăstirea din localitate, ce datează de mai bine de un secol, va fi scoasă din paragină. Lucrările de renovare au început acum un an şi sunt […] Post-ul Mănăstire renovată la Chirilovca, raionul Floreşti apare prima dată în CANAL 2.
10:30
De mâine şi până sâmbătă, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, cu intrarea din strada Pușkin, va fi organizat tradiţionalul iarmaroc. Potrivit primăriei, târguri de Paşti vor avea loc în toate sectoarele Capitalei. În sectorul Centru, pasca, dulciurile, dar și cozonacii vor fi vândute în şapte locaţii, inclusiv în cartierul Telecentru. Locuitorii sectorului Râșcani vor […] Post-ul Târguri de Paşti în toate sectoarele Capitalei apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Descinderi matinale la autogara de nord din Capitală, dar şi la depoul de locomotive din Bălţi. Potrivit Procuraturii anticorupţie, în aceste clipe au loc percheziţii atât la autogara de nord, cât şi la domiciliile şi maşinile unor angajaţi ai întreprinderii. Aceştia sunt bănuiţi de luare de mită. Într-un alt dosar, procurorii anticorupție din cadrul oficiului […] Post-ul Descinderi matinale la autogara de nord din Capitală apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Principalele artere ale Capitalei au intrat în reparaţie. Drumarii au început lucrările ieri. Aceştia vor freza și plomba gropile de pe carosabil, iar ulterior vor aplica marcajul rutier. În scopul evitării ambuteiajelor, frezarea se va desfășura noaptea, iar asfaltarea – ziua, între orele 09 şi 16. „Am început lucrările de reparație în municipiul Chișinău. Urmează […] Post-ul Străzile din Chişinău au intrat în reparaţie apare prima dată în CANAL 2.
10:20
În primul trimestru al acestui an, datoria publică s-a diminuat cu 164 de milioane de lei. Anunţul a fost făcut de ministrul Finanţelor, Ion Chicu. Într-o postare pe Facebook, acesta a spulberat speculațiile lansate de opoziţie despre pretinsele împrumuturi masive ale Guvernului. El îşi argumentează declaraţiile printr-un raport al ministerului, făcut public recent. Demnitarul a […] Post-ul În primul trimestru al acestui an, datoria publică s-a redus cu 164 de milioane de lei apare prima dată în CANAL 2.
10:20
După ani buni, când erau nevoiţi să care apă de la fântână, peste o mie de locuitori ai satului Măgdăceşti au acces la apeduct şi reţeaua de canalizare. Acest lucru a devenit posibil în cadrul implementării unui proiect, care a costat 33 de milioane de lei. 28 de milioane de lei au fost alocaţi din […] Post-ul Apă la robinete şi reţea de canalizare la Măgdăceşti apare prima dată în CANAL 2.
10:10
În prima zi din săptămâna Patimilor, Mitropolitul Vladimir a mers în beciurile unei vinării din ţară, unde a binecuvântat şi sfinţit vinul Pastoral, împreună cu un sobor de preoți. Pe fiecare sticlă de licoare binecuvântată a fost plasată o iconiță. În magazinele din ţară vor ajunge 300 de mii de sticle cu vin pastoral. După […] Post-ul 300 de mii de sticle cu vin pastoral, binecuvântate şi sfinţite de Mitropolitul Vladimir apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
22:20
Tema zilei din 22.04.2019 cu Roman Mihăieș și Victor Nichituș Foto: canal2.md Post-ul Tema zilei din 22.04.2019 cu Roman Mihăieș și Victor Nichituș apare prima dată în CANAL 2.
21:10
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 aprilie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:20
Parcurile din Capitală vor fi dotate cu toalete publice moderne. Pentru asta, din bugetul primăriei au fost alocate peste cinci milioane de lei. Noile toalete vor dispune şi de apă fierbinte şi vor fi supravegheate pe timp de noapte. Pentru funcţionarea veceurilor, autorităţile vor percepe o taxă, a cărei valoare încă nu a fost stabilită. […] Post-ul Parcurile din Capitală vor fi dotate cu toalete publice moderne apare prima dată în CANAL 2.
20:10
Femeile din Moldova dedică muncii casnice neremunerate, cum ar fi spălatul rufelor, curăţenia şi îngrijirea copiilor, în medie circa 5 ore pe zi. Iar bărbaţii acordă acestor ocupaţii casnice doar 2,5 ore pe zi. Totuşi, tot mai multe familii din Moldova decid să împartă în mod egal responsabilitățile casnice şi de familie, pentru ca femeia […] Post-ul Femeile din Moldova dedică muncii casnice neremunerate în medie circa 5 ore pe zi apare prima dată în CANAL 2.
19:50
Lacrimi şi îmbrăţişări pe Aeroportul Internaţional Chişinău. În ajun de Paşte, Aerogara s-a transformat într-un loc de reunire a familiilor, după ce moldovenii, împrăştiaţi în toată lumea, vin acasă, pentru Noaptea Învierii. Cei care îşi aşteptau, astăzi, rudele pe care nu le-au văzut de ani de zile, au avut nevoie de calmante pentru a-şi stăpâni […] Post-ul Bucuria revederii, în ajun de Paşte. Moldovenii împrăştiaţi în toată lumea, vin acasă pentru Noaptea Învierii apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Şoc în sportul moldovenesc! Pavel Ciobanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Moldovenești de Fotbal cu 2 ani înaintea expirării actualului mandat. Anunţul a fost făcut la amiază pe site-ul oficial al forului naţional de resort. În comunicatul său, Ciobanu nu a dezvăluit motivele demisiei, însă a menţionat că nu a fost […] Post-ul Şoc în sportul moldovenesc! Pavel Ciobanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Federaţiei Moldovenești de Fotbal apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Accident fatal în oraşul Dubăsari, din regiunea transnistreană. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat, după ce şi-a încurajat iubita să urce băută la volan. Tragedia a avut loc în această noapte, în jurul orei trei. Şoferiţa a pierdut controlul volanului, s-a izbit într-un gard şi a ajuns pe acoperişul unei case. […] Post-ul Accident fatal în oraşul Dubăsari. Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat, după ce şi-a încurajat iubita să urce băută la volan apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Aprilie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Aprilie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
18:30
Șapte dispecerate ale Regiei Transport Electric Chișinău au rămas fără spații și terenuri după ce acestea au fost privatizate. Unele au devenit proprietatea angajaților întreprinderii, iar altele au ajuns în mâinile agenților economici. Administrația Capitalei spune că este foarte greu ca aceste bunuri să fie recuperate, pentru că din punct de vedere juridic, proprietarii au […] Post-ul Șapte dispecerate ale Regiei Transport Electric Chișinău au rămas fără spații și terenuri după ce acestea au fost privatizate apare prima dată în CANAL 2.
18:20
De astăzi, amatorii de muzică rock se pot delecta cu piesele preferate pe o nouă frecvenţă radio. Aceştia vor putea ascultata nonstop, muzica rock la singurul post radio din ţară. „Radio ONE” poate fi accesat online, pe platforma radio1.md. „Bijuteria acestui post de radio este LOVE hearts un program de muzică de la 8 la […] Post-ul Amatorii de muzică rock se pot delecta cu piesele preferate pe o nouă frecvenţă radio apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Valoarea totală a creditelor oferite tinerilor și familiilor în cadrul Programului guvernamental “Prima Casă” a depășit 1 miliard de lei. Asta înseamnă că tinerii își doresc un viitor acasă. Mai multe despre realizările obţinute în cadrul acestui program ne spune colega mea Doina Finciuc. Doina, bună ziua, te ascultăm. Potrivit Guvernului, până în prezent, în […] Post-ul Valoarea totală a creditelor oferite tinerilor și familiilor în cadrul Programului guvernamental “Prima Casă” a depășit 1 miliard de lei apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 aprilie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:20
În toamna aceasta, pe străzile Capitalei vor apărea două troleibuze articulate. Acestea vor avea o capacitate aproape dublă de transportare a pasagerilor. Anunțul a fost făcut de directorul Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, care a precizat că noile vehicule vor fi puse în circulaţie pe linia 22, cea mai aglomerată din Chişinău. Potrivit lui […] Post-ul Troleibuze articulate, cu o capacitate aproape dublă de transportare a pasagerilor, pe străzile Capitalei apare prima dată în CANAL 2.
16:10
În preajma sărbătorilor pascale au început lucrările de salubrizare şi amenajare în cimitire. Angajaţii de la Combinatul Servicii Funerare muncesc de zor, alături de oamenii, care vin să cureţe mormintele de pe teritoriile celor 10 cimitire și a zonelor adiacente. Responsabilii precizează că lucrările de salubrizare vor avea loc şi după Paşte, iar ultimile rute […] Post-ul Angajaţii Combinatului Servicii Funerare muncesc de zor. În preajma sărbătorilor pascale au început lucrările de salubrizare şi amenajare în cimitire apare prima dată în CANAL 2.
16:10
În perioada sărbătorilor Pascale, instituţiile medicale din ţară vor activa în regim obişnuit. Administratorii instituţiilor vor nominaliza personalul de gardă şi persoane responsabile, care vor fi gata să acorde ajutorul necesar pacienţilor. Acelaşi orar de lucru va fi valabil pentru perioada 1-10 mai curent, când bugetarii vor avea liber. Potrivit Ministerului Sănătăţii, toate spitalele şi […] Post-ul De Paşti, instituţiile medicale din ţară vor activa în regim normal apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Şefa Oficiului Stare Civilă din Varnița a primit 30 de zile de arest la domiciliu, iar un subaltern al acesteia, 20 de zile în penitenciar, pentru corupere pasivă. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Chişinău, cu sediul în sectorul Ciocana. Cei doi au fost reţinuţi, după ce acum o săptămână, Procurorii Anticorupție, împreună cu […] Post-ul Şefa Oficiului Stare Civilă din Varnița şi un subaltern al acesteia, reţinuţi pentru corupere pasivă apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Indivizii, care acum două zile, au omorât un bărbat şi l-au lăsat să zacă în baia din propria locuinţă din Horeşti, Ialoveni, au fost reţinuţi. Este vorba despre doi tineri, ambii în vârstă de 22 de ani, consăteni ai victimei. Potrivit şefului inspectoratului de Poliţie din Ialoveni, făptaşii au fost reţinuţi de forţele de ordine, […] Post-ul Suspecţii crimei de la Horeşti, reţinuţi apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.