Reporter cu Vadim Stângaciu, 12 februarie 2019 – 19:00

Canal2, 12 februarie 2019 21:10

Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 12 februarie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 5 minute
17:30
Gândul la plăcinte şi izvar de la o vinărie din ţară, dar şi la o porţie de distracţie, a scos astăzi din casă 30 de sportivi amatori din Capitală. Aceştia au alergat 23 de kilometri la minus şapte grade Celsius. Cursa de alergat a fost organizată de către un ultramaratonist din Chişinău în contextul desfăşurării […] Post-ul Festivalul subteran Underland. 30 de sportivi amatori din Capitală au alergat 23 de kilometri la minus şapte grade Celsius apare prima dată în CANAL 2.
Acum 10 minute
17:20
Caravana electorală a PDM a ajuns în mai multe suburbii ale Capitalei. Candidaţii democraţi de pe circumscripţiile nr.32 şi 33, Nina Costiuc şi, respectiv, Constantin Ţuţu, au discutat cu oamenii despre proiectele care le au pentru localităţi. Printre ele – dezvoltarea infrastructurii, construcţia apeductului şi a canalizării, dar şi reparaţia şcolilor, grădiniţelor şi spitalelor. Însoţit […] Post-ul Caravana electorală a PDM, în suburbiile Capitalei. Nina Costiuc şi Constantin Ţuţu au discutat cu oamenii despre proiectele care le au pentru localităţi apare prima dată în CANAL 2.
Acum 30 minute
17:10
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
16:10
Alegerile parlamentare din ţara noastră au loc, pentru prima dată, în baza sistemului mixt de vot. Decizia de a modifica sistemul electoral a fost luată în anul 2017 de către deputați. În primăvara anului 1990, au fost organizate primele alegeri parlamentare pe principii noi, în baza sistemului electoral majoritar, adică în circumscripţii. Atunci, în Sovietul […] Post-ul Analiza sistemului electoral din Republica Moldova apare prima dată în CANAL 2.
16:00
Actuala guvernare a contribuit semnificativ pentru a apropia Moldova de Uniunea Europeană, deoarece doar această cale va aduce un viitor luminos ţării. Aceste eforturi pot fi însă zădărnicite, dacă la alegerile de mâine vor câștiga partidele proruse. Declarația a fost făcută de premierul Pavel Filip, în cadrul unui interviu pentru publicația „Euractiv”. Șeful Cabinetului de […] Post-ul Pavel Filip, interviu pentru publicația Euractiv: În ultimii trei ani, economia a luat turaţii şi a atins noi cote datorită Acordului de Asociere cu UE apare prima dată în CANAL 2.
15:40
Un bărbat în vârstă de 46 de ani a murit după ce a fost strivit de o poartă. Accidentul a avut loc astăzi, la mina de piatră din satul Piatra Albă, raionul Ialoveni. Potrivit poliției, corpul neînsuflețit a fost găsit de către un bărbat, care a și anunțat oamenii legii. Reprezentantul Inspecției Muncii din raionul […] Post-ul Accident la mina de piatră din satul Piatra Albă. Un bărbat a murit după ce a fost strivit de o poartă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
14:20
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
14:20
Partidul Democrat din Moldova este unicul partid decis să asigure, și după alegerile din 24 februarie, realizarea proiectelor și lucrurilor bune așteptate de către cetățeni. Asigurarea vine din partea vicepreședintelui PDM Andrian Candu. Caravana PDM s-a aflat ieri în circumscripțiile uninominale 32 și 33, în suburbiile Capitalei, alături de candidații partidului, Nina Costiuc (circumscripția 32) și Constantin Țuțu (circumscripția 33). […] Post-ul Andrian Candu: PDM este unicul partid decis să asigure, și după alegerile din 24 februarie, realizarea proiectelor apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
13:10
Consultaţii medicale de la distanţă pentru locuitorii raionului Ungheni. La spitalul raional a fost inaugurat un cabinet de telemedicină. Acesta este dotat cu echipament medical şi camere de supraveghere ce monitorizează activitatea Secţiei de Primiri Urgenţe. Cabinete similare au fost deschise şi în două spitale din Ucraina, în cadrul unui proiect transfrontalier, finanţat de Uniunea […] Post-ul Consultaţii medicale de la distanţă pentru locuitorii raionului Ungheni. La spitalul raional a fost inaugurat un cabinet de telemedicină apare prima dată în CANAL 2.
13:00
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 23 februarie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
12:30
Drumul de acces spre Mănăstirea Chistoleni din raionul Basarabeasca, care acum este impracticabil, a intrat în reparaţie. Autorităţile locale au început deja lucrările şi promit că, până la începutul verii, enoriaşii vor ajunge mai uşor la lăcaşul sfânt. Pentru reparaţia porţiunii de drum,cu o lungime de şase kilometri, au fost alocate peste şase milioane de […] Post-ul Drumul de acces spre Mănăstirea Chistoleni din raionul Basarabeasca a intrat în reparaţie apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
11:10
Geta Burlacu susține referendumul republican din 24 februarie și Partidul Democrat. Într-un video postat pe o rețea de socializare, interpreta îndeamnă cetățenii să voteze pentru reducerea numărului de deputați. „Eu susțin propunerea Partidului Democrat de a reduce numărul de deputați de la 101 la 61 în Parlament și posibilitatea de a retrage mandatul deputaților care nu își îndeplinesc […] Post-ul Geta Burlacu susține referendumul republican din 24 februarie și Partidul Democrat apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Moldovenii care nu au acte valabile îşi pot ridica, mâine,buletine de identitate provizorii gratis, pentru a participa la alegeri. Birourile Agenţiei Servicii Publice vor avea program prelungit, de la ora 07:00 până la 21:00. Buletinul provizoriu va fi eliberat după principiul teritorial, acolo unde persoana îşi are domiciliul sau viza de reşedinţă. Solicitanții nu vor […] Post-ul Buletine provizorii eliberate în ziua alegerilor apare prima dată în CANAL 2.
10:40
Şeful Organizaţiei Locale PAS din satul Suruceni, Vitalie Cara, şi-a îndemnat consătenii să o susţină la scrutinul de mâine pe Monica Babuc, candidatul din partea Partidului Democrat. Decizia vine după ce Cara s-a arătat dezamăgit de Liviu Vovc, candidatul pe circumscripţia numărul 22, din partea blocului Sandu-Năstase. Cara a scris pe facebook că Liviu Vovc […] Post-ul Un membru PAS susţine PDM. Vitalie Cara, şi-a îndemnat consătenii să o voteze pe Monica Babuc la alegerile parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Încasări record la Bugetul de Stat. Activitatea procurorilor în 2018 şi colaborarea cu Serviciul Fiscal de Stat a adus în haznaua statului venituri de aproape 37 de miliarde de lei. Cifra este în creştere cu 13 la sută faţă de anul 2017. Anunţul a fost făcut de către directorul Serviciului Fiscal de Stat, Serghei Puşcuţa, […] Post-ul Încasări record la Bugetul de Stat. Activitatea procurorilor în 2018 a adus în haznaua statului venituri de aproape 37 de miliarde de lei apare prima dată în CANAL 2.
10:30
Fără „ziua tăcerii” din ajunul alegerilor. Parlamentul a adoptat anterior un proiect de lege care permite organizarea acţiunilor electorale în sâmbăta dinaintea alegerilor şi chiar în ziua scrutinului. Promovarea mesajelor electorale va fi interzisă doar la intrarea şi în incinta secţiilor de votare. Persoanele care vor face agitaţie electorală la intrarea sau în interiorul secţiilor […] Post-ul Fără „ziua tăcerii” din ajunul alegerilor apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Bărbatul care, acum o săptămână, a donat o parte din ficatul său unei fetiţe de nouă ani, a primit asigurare medicală pe viaţă. Donatorul, care a vrut să rămână anonim,a primit certificatul de la reprezentanţii Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină. Bărbatul a aflat despre cazul Sabrinei Rău, care avea nevoie urgentă de un transplant […] Post-ul Bărbatul care a donat o parte din ficatul său unei fetiţe de nouă ani, a primit asigurare medicală pe viaţă apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:20
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 februarie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
20:00
Acasă, la mama, e mai gustoasă zeama. În drum spre o întâlnire cu alegătorii din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni, liderul democrat Vlad Plahotniuc a mers la casa părintească din Grozeşti, unde-l aşteaptau mama şi cele trei surori ale sale, cu masa plină de bucate. Aşa cum obişnuiesc moldovenii când se adună împreună, fraţii Plahotniuc au depănat amintiri din copilărie […] Post-ul Şi politica se poate opri în loc atunci când mama îşi strânge în braţe fiul. Vlad Plahotniuc a mers la casa părintească din Grozeşti apare prima dată în CANAL 2.
19:40
Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Februarie 2019 Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 22 Februarie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Poliţia Naţională a iniţiat un proces penal în cazul incidentului de la Varniţa, unde aşa-zişii grăniceri transnistreni au confiscat de la doi funcţionari electorali laptopurile cu datele alegătorilor. În acest caz au fost deja identificaţi trei suspecţi. Potrivit şefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, în acest caz sunt vizate trei persoane: doi aşa-numiţi grăniceri şi […] Post-ul Poliţia Naţională a iniţiat un proces penal în cazul incidentului de la Varniţa apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Sfârşitul anului 2018 a fost plin de emoţii pentru câteva familii de moldoveni, puse la grea încercare. Visurile acestora au devenit realitate la cea de-a patra ediţie a Galei Edelweiss. La eveniment, unii eroi au primit mobilier, iar alţii, cărţi, jucării şi instrumente muzicale. Cele mai multe lacrimi au fost vărsate la povestea unui tată, […] Post-ul Gala Edelweiss, din nou pe ecrane apare prima dată în CANAL 2.
19:20
Peste două mii de pacienţi au fost consultaţi gratuit de specialiştii oncologi, după ce la începutul lunii, 35 de medici s-au alăturat campaniei „Un doctor pentru tine”. Săptămânal, cinci echipe formate din ginecolog, mamolog, proctolog şi oncolog generalist, merg prin localități, pentru a verifica starea de sănătate a populaţiei. Astăzi, doctorii au ajuns la Străşeni. […] Post-ul Campania Un doctor pentru tine a ajuns şi la Străşeni. Peste două mii de pacienţi au fost consultaţi gratuit de specialişti apare prima dată în CANAL 2.
19:10
Un nou accident cu implicarea unei maşini din coloana prezidenţială. Impactul s-a produs în această după-amiază, pe traseul Chişinău-Leuşeni. Preşedintele ţării nu a avut de suferit, deoarece el nu se afla în maşina lovită. În imaginile surprinse de camera de bord al maşinii SPPS se vede cum un automobil iese la depăşire. Într-o postare pe […] Post-ul Un nou accident cu implicarea unei maşini din coloana prezidenţială apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Răsturnare de situaţie în cazul accidentului de ieri de la Telecentru. Poliţia a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul maşinii de model Toyota, dar nu conducătorul care a închiriat automobilul ce a intrat în stâlp. „Agentul a stabilit că vinovat de comiterea accidentului rutier s-ar face în vârstă de 33 de ani […] Post-ul Răsturnare de situaţie în cazul accidentului de ieri de la Telecentru apare prima dată în CANAL 2.
18:40
Tragedie în satul Pîrliţa, raionul Ungheni. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, a murit, după ce s-a electrocutat. Tragedia s-a produs, ieri dimineaţă, în timp ce victima instala o pompă electrică în casă. Martoră la cele întâmplate a fost soţia bărbatului, care a apelat imediat după ajutor la serviciul unic 112. La locul […] Post-ul Tragedie în satul Pîrliţa, raionul Ungheni. Un bărbat a murit electrocutat apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
17:10
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 22 februarie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
17:00
Gimnaziile şi grădiniţele din ţară duc lipsa a circa 650 de învăţători şi educatori. Criza a fost generată, în mare parte, de închiderea colegiilor pedagogice de la Bălţi şi Călăraşi, dar şi de lichidarea specialităţii respective de la alte şase instituţii similare, afirmă actuala conducere a ministerului Educaţiei. Situaţia creată este una dintre consecinţele grave […] Post-ul Reforme cu impact negativ. Criza de cadre didactice a fost generată de fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu apare prima dată în CANAL 2.
16:40
Partidul „Şor” nu va face coaliţii în viitorul Parlament, deoarece formaţiunea va lua majoritatea. Declaraţiile au fost făcute de liderul partidului Ilan Şor în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta s-a lăudat cu proiectele implementate la Orhei şi a spus că e gata să devină primarul întregii ţări. ” – În viitorul Parlament, cu cine […] Post-ul Partidul „Şor” nu va face coaliţii după alegeri apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Poliţia Naţională a iniţiat un proces penal în cazul incidentului de la Varniţa, unde aşa-zişii grăniceri transnistreni au confiscat de la doi funcţionari electorali laptopurile cu datele alegătorilor. În acest caz au fost deja identificaţi trei suspecţi. Informaţia a fost confirmată de şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. „În acest caz sunt vizate trei persoane: […] Post-ul Proces penal după incidentul de la Varniţa. CEC califică acțiunea drept o provocare şi o încercare de destabilizare a situației înainte de ziua alegerilor apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.