Zeppelin aruncă o nouă BOMBĂ! Platon utiliza BEM-ul pentru spălarea banilor din Rusia

Today.md, 12 februarie 2019 21:10

Oligarhul condamnat Veaceslav Platon, supranumit raiderul Nr.1 în CSI, a extras fonduri din băncile devalizate din Republica Moldova pentru a continua operațiunile de spălare de bani, derulate cu largul concurs al serviciilor speciale ruseși. Portalul Zeppelin scrie, într-o nouă investigație amplă, că în schemele puse pe roate de Platon erau implicați Grigore Karamalac alias Bulgarul, căpetenie interlopă refugiată la Moscova, și ”bancherul negru” Oleg Vlasov, alias ”Banderos”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum o oră
16:30
O femeie din Capitală a aderat astăzi la echipa Partidului Democrat din Moldova, în plină stradă. Aceasta a primit un trandafir de la vicepreşedintele PDM, Andrian Candu, şi a îmbrăcat o geacă cu sigla formaţiunii. Femeia a promis că va vota mâine pentru candidaţii Partidului Democrat din Moldova.
Acum 2 ore
15:50
Îndrăgita interpretă Geta Burlacu susţine Partidul Democrat din Moldova, la alegerile parlamentare din 24 februarie.
Acum 4 ore
14:40
Reprezentanții Oficiului Avocatul Poporului l-au vizitat astăzi pe deținutul Veaceslav Platon. Aceștia au reușit să intre în celula lui Platon și s-au convins că acesta nu a fost înjunghiat, așa cum s-a speculat în presă.
13:50
Blocul format de PAS-PPDA dă cu bâta în baltă chiar şi atunci când încearcă să plagieze acţiuni de protest din alte ţări! Marea manifestaţie de astăzi a adunat doar 20 de oameni, cu tot cu papucii pe care i-au adus.
13:30
În drum spre o întâlnire cu alegătorii din satul Vărzăreşti, raionul Nisporeni, liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a făcut un scurt popas la casa părintească din Grozeşti, unde-l aşteptau mama sa, Zinaida Plahotniuc, şi cele trei surori ale sale, Tatiana, Vera şi Elena.
Acum 6 ore
13:20
Şeful organizaţiei din Suruceni a PAS, Vitalie Cara, şi-a îndemnat consătenii să o susţină, la scrutinul de duminică, pe Monica Babuc, candidat din partea Partidului Democrat din Moldova.
13:10
După ce în ultimele zile se zvonea că liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase s-ar fi intoxicat cu mercur, medicul Mihail Stratulat a analizat rezultatele analizelor aceștora. Candidatul în circumscripția 26 din Capitală a scris pe o rețea de socializare că după ce a analizat situația dată au apărut mai multe semne de întrebare.
12:50
Inaugurarea iluminatului public pe strada Ciuflea și Viaduct, din sectorul Centru al capitalei, a avut loc în seara zilei de vineri, 22 februarie. Este cel de-al doilea proiect de acest fel realizat în ultimele două săptămâni.
Acum 24 ore
20:50
Serviciul de Securitate din Ucraina (SBU) a acuzat Rusia că a încercat să influenţeze procesul electoral din Ucraina, prin crearea unor structuri ilegale care să asigure victoria unui candidat, relatează Euronews.
19:40
Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova dezminte, într-un comunicat de presă, informațiile tirajate de o parte a mass-media privind pretinsa înjunghiere a lui Veaceslav Platon, în Penitenciarul nr. 13.
19:00
Fostul acționar de la F.C. Dinamo, Cristi Borcea, a cerut să fie transferat de la penitenciar, unde stătea cu alți doi deținuți în celulă, la spitalul penitenciar, fiind în acea perioadă de carantină de trei săptămâni, obligatorie pentru orice „nou venit”.
18:50
Mai multe federații și asociații sportive din Republica Moldova și-au anunțat susținerea pentru Partidul Democrat din Moldova la alegerile din 24 februarie. Într-o declarație semnată de către conducerea a 13 uniuni sportive se menționează că sportivii au decis să voteze singurul partid pentru care faptele contează. Printre argumentele invocate de către reprezentanții federațiilor se numără susținerea acordată constant petru dezvoltarea sportului, inclusiv construcția Arenei Chișinău, transmite Politics.MD.
18:40
Prim-ministrul Pavel Filip a dispus astăzi crearea Celulei pentru asigurarea bunei desfășurări a scrutinului parlamentar din 24 februarie curent.
18:20
Coloana prezidențială a fost implicată într-un nou accident rutier. De această dată a avut loc pe traseul Chisinău -Leușeni, km 50. În urma accidentului a fost avariat unul din autoturismele de model „VW Tuareg”, care asigură protecția șefului statului.
18:00
Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi ultimii observatori pentru monitorizarea alegerilor parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019.
17:30
Fostul președinte al filialei Botanica a PPDA, Sergiu Cibotăreanu, susține că formațiunea condusă de Andrei Năstase nu este nici pe departe una proeuropeană. Potrivit lui, partidul format pe baza mișcării protestatare din 2015 a deviat foarte mult de la traseul său inițial.
Ieri
17:20
Cele 31 de autobuze de tip Citiport, livrate Chișinăului de compania „Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd” sunt identice cu autocarele livrate administrațiilor din Iași, Constanța și Ploiești. Analiza datelor din surse deschise arată, însă, că prețul unei unități pentru Chișinău este substanțial mai mic.
16:40
Un individ de 36 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut de polițiști, pentru că ar fi atacat un bărbat, pe care l-a deposedat de geantă.
16:20
Mai mulți artiști iluștri își exprimă încrederea că PDM poate continua schimbările bune din Moldova, așa cum a făcut-o și în ultimii ani. Ei declară, în câteva mesaje live pe Facebook, că vor vota pentru Moldova și pentru fapte, nu vorbe, la alegerile parlamentare.
15:20
Un seism de mare adâncime, cu magnitudinea de 7,5 grade, s-a produs vineri dimineaţă în estul Ecuadorului, în apropierea frontierei cu Peru, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).
15:00
Partidul Democrat din Moldova va continua preocupările sale pentru dezvoltarea localităților rurale. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, după ce a avut o întrevedere cu electoratul din satele Iurceni, Vărzărești și Zberoaia din raionul Nisporeni.
15:00
Astăzi povara fiscală pe care un angajator o simte este mai mică decât în urmă cu trei ani. Acest lucru se datorează actualei guvernări, care trebuie să-și continue actvitatea și după alegerile din 24 februarie, susțin managerii centrului comercial Grand Hall, într-o postare pe Facebook.
14:20
Rezultatele analizelor de sânge prezentate presei de Maia Sandu și Andrei Năstase ca probe că ar fi otrăviți cu mercur nu prezintă valori care să indice o intoxicație cu acest metal greu. Portalul Newsmaker a publicat analizele făcute de Sandu în ianuarie 2018 și de Năstase în septembre 2017 și decembrie 2018 care indică o concentrație de mercur de 2,7 micrograme la un decalitru la liderul PAS și 8,7 micrograme la Andrei Năstase.
14:10
Duminică, 24 februarie, peste 8 000 de angajați ai MAI vor fi angrenați, la nivel național, pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral, suplimentar față de dispozitivul curent, în vederea asigurării măsurilor de pază şi protecţie și de ordine şi linişte publică și prevenirii oricăror fapte antisociale.
13:00
Mai mulți susținători și simpatizanți ai binomului PAS-PPDA își manifestă public dezamăgirea față de ultimele acțiuni și declarații ale liderilor acestuia, Maia Sandu și Andrei Năstase. Internauții iau în furci atât angajamentul de a nu încheia nicio alianță cu alte partide în viitorul Parlament, cât și declarația penibilă privind pretinsa intoxicare cu mercur a celor doi fruntași PAS-PPDA.
12:30
Partidul Democrat din Moldova a sesizat astăzi mai multe instituții internaționale și observatorii acreditați să monitorizeze alegerile din 24 februarie 2019, în legătură cu implicarea abuzivă a Federației Ruse în alegerile din Republica Moldova.
12:10
Conform datelor angajaților Inspectoratului Național de Patrulare, la această oră în raioanele din zona Centru din țară se înregistrează precipitații sub forma de ploaie și lapoviță, dar se circula fără dificultăți.
11:50
Încă două companii importante din Republica Moldova apreciază reformele implementate de guvernarea Partidului Deocrat din Moldova.
11:10
În R. Moldova nu au existat până în prezent cazuri grave de intoxicație cu mercur, dar dacă ar face analize, orice cetățean ar putea avea asemenea substanță în sânge. Cel puțin, așa susține Nicolae Gurschi, spicialist principal în toxicologie la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău.
11:00
Că liderii blocului ACUM suferă de lipsă acută de inspirație se știe de multă vreme. Se creează impresia că toate acțiunile sunt improvizații ad hoc, în funcție de situația momentului, ceea ce nu este deloc serios pentru cineva care se prezintă ca principala alternativă la guvernare. Nu sunt adeptul lor, dar aș fi preferat totuși să văd, în această campanie electorală, o confruntare între profesioniști, nu între diletanți și amatori, scrie Nicolae Federiuc.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.