/VIDEO/ Oameni amendați la Bălți pentru că au plasat afișe electorale în locuri interzise

Tvn, 12 februarie 2019 19:10

Campania electorală este în toi așa că nelipsite sunt afișele electorale. Acestea pot fi observate The post /VIDEO/ Oameni amendați la Bălți pentru că au plasat afișe electorale în locuri interzise appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 2 ore
10:00
Un bărbat în vârstă de 24 ani, originar din satul Văscăuți, raionul Florești a ajuns The post /FOTO/ Accident de motocicletă în raionul Florești. Motociclistul în stare gravă la spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
19:20
O nouă avertizare de Cod Galben de înghețuri a fost emisă pentru perioada 23-24 aprilie. The post O nouă avertizare de înghețuri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Trei păpuși din plastic, care sunt comercializate în magazinele din Republica Moldova, sunt recunoscute oficial The post /FOTO/ Jucării periculoase comercializate în magazinele din Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:40
Deputata PPDA, Arina Spătaru este acuzată că ar fi colectat fonduri pentru o acțiune nobilă, The post O deputată, acuzată că ar fi pus în safeu banii adunați pentru o acțiune de caritate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Opt persoane au fost reținute în urma descinderilor de la Bălți a procurorilor și ofițerilor The post Noi DETALII de la descinderile procurorilor anticorupție la Bălți. Cine sunt persoanele reținute appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
11:00
O autocisternă cu 23 de tone de reziduuri de petrol s-a răsturnat, în după amiaza The post /VIDEO/ O Autocisternă cu reziduuri de petrol s-a răsturnat în raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Percheziții la Bălți. Procurorii anticorupție, descind în aceste momente în cadrul Depoului de Locomotive Bălți The post Descinderi matinale la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
22 aprilie 2019
19:20
De Dumica Floriilor la Catedrala „Sfinților Împărați Constantin și Elena” din Bălți a avut loc The post /VIDEO/ Complexul arhitectural monumental „Sfinții care au proslăvit Moldova” a fost inaugurat la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) vine cu sfaturi utile, cum ar trebui să fie The post ANSA vine cu recomandări cum ar trebui să fie carnea cumpărată pentru masa de Paște appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Un bărbat din raionul Râșcani a fost depistat la frontiera de stat cu acte false. The post Bărbat din raionul Râșcani depistat cu acte false la frontieră appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
22:30
Un echipaj SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aereană a unui The post /VIDEO/ Încă o intervenție SMURD appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:30
Primele date ale exit-pollului realizat de New Image Marketing Group și citate de RIA Novosti The post /SONDAJ/ Volodimir Zelenski, învingător appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Serviciul Hidrometeorologic a emis o avertizare de Cod galben de îngheț. Acesta a intrat în The post Atenție! O nouă avertizare de îngheț în Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Astăzi, de Duminica Floriilor, în curtea Catedralei „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bălți a The post /FOTO/ Complexul arhitectural monumental „Sfinții care au proslăvit Moldova” a fost inaugurat la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Turul doi pentru alegerea unui nou președinte al Ucrainei are loc astăzi, confruntare electorală în The post FOTO. Cum se votează în Bălți la alegerile prezidențiale din Ucraina appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20 aprilie 2019
20:30
Un bărbat în vârstă de 55 ani din raionl Râșcani, a murit după ce a The post Un bărbat din raionul Râșcani a murit după ce a fost lovit de mașină appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:00
Reprezenanții Mitropoliei Basarabene și un grup de studenți-voluntari au inițiat o acțiune de colectare a The post /FOTO/ Campanie de Paști organizată la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Bărbatul care a dat bătăi de cap poliției, fiind găsit pe o linie de cale The post Bărbatul găsit fără cunoștință pe o linie de cale ferată din Bălți a fost identificat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19 aprilie 2019
20:40
Două persoane din raionul Drochia, au ajuns la spital, după ce un pieton care traversa The post Două persoane din raionul Drochia au ajuns la spital, după ce una din ele a fost lovită de o mașină appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
În pepinierele din această localitate sunt crescuți anual sute de mii de puieți de pomi The post /VIDEO/ Satul din nordul țării în care anual sunt crescuți sute de mii de puieți de pomi fructiferi appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
În primele trei luni ale anului, peste 3 mii contracte de locațiune au fost înregistrate The post Câte contracte de locațiune au fost înregistrate la Fisc de la începutul anului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:50
În primele trei luni ale anului 2019, au fost comise 31 de infracțiuni cu arme The post Câte infracțiuni cu arme de foc au fost comise în primele trei luni ale anului appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Numărul de contribuabili care utilizează serviciile fiscale electronice este în mare creștere. Astfel, în primele The post Oamenii folosesc tot mai des de serviciile fiscale electronice appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Republica Moldova va face parte din topul țărilor cu cele mai bune probe de vin. The post Premieră pentru vinurile din Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Biroul de Migrație și Azil (BMA) a asigurat transferul a 51 de cetățeni ai Republicii The post Peste 50 de moldoveni au fost expulzați din Germania appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:10
Un bărbat în vârstă de 61 ani, originar din Călărași a fost găsit strangulat în The post Un bărbat a fost găsit strangulat într-un cimitir din raionul Glodeni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
În municipiul Bălți și Vulcănești, care sunt traversate de drumuri naționale vor fi instalate indicatoare The post Pe drumurile naționale din municipiul Bălți vor fi instalate indicatoare „Punct Negru” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18 aprilie 2019
19:20
Monumente de arhitectură de peste o sută de ani, sculpturi care atrag privirea oamenilor. Toate The post /VIDEO/ Istoria unor monumente din Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Mai multe femei din Bălți s-au alătura campaniei împotriva violenței domestice și hărțuirii sexuale. Acestea The post /VIDEO/ Bălțenii se alături campaniei #red my lips appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
Patru grupări criminale, specializate în organizarea migrației ilegale, spălarea banilor, contrabandă cu mijloace financiare, falsificarea The post Operațiuni de amploare efectuate de oamenii legii. 52 de percheziții și 18 persoane reținute appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.