/VIDEO/ Oameni amendați la Bălți pentru că au plasat afișe electorale în locuri interzise

Tvn, 12 februarie 2019 19:10

Campania electorală este în toi așa că nelipsite sunt afișele electorale. Acestea pot fi observate The post /VIDEO/ Oameni amendați la Bălți pentru că au plasat afișe electorale în locuri interzise appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 6 ore
19:20
De astăzi, peste 90 de mii de locuitori ai raionului Fălești vor avea acces la The post /VIDEO/ Spitalul raional Fălești a fost dotat cu un nou aparat de radiologie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Poliția și procurorii au descins azi în locuințele mai multor comercianți de droguri din Bălți. The post /VIDEO/ Ample operațiuni antidrog au fost făcute de poliție la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:50
Cadavrul unui bărbat în stare de putrefacție a fost găsit de către câțiva copii într-o The post Cadavrul uni bărbat a fost găsit de câțiva copii într-o râpă din orașul Rezina appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 8 ore
17:30
Compania germană „Fritzmeier Group”, cu o experiență vastă, de aproape un secol, în domeniul prelucrării The post Compania germană „Fritzmeier Group” va construi o fabrică la Cahul: „Abia așteptăm această experiență cu procese automatizate și robotizate” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Rețeaua de magazine Nr.1 anunță că a majorat din nou salariile angajaților, ca urmare a The post O rețea de magazine anunță că a majorat din nou salariile angajaților datorită reformelor Guvernului și anunță susținerea pentru PDM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Zeci de documente falsificate, care ar fi emise de autoritățile Marii Britanie, tehnică de calcul, The post Acte britanice în stil „Made in Moldova” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
16:10
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale a înregistrat în regim de urgență prețul de producător pentru The post Două preparate din lista medicamentelor compensate vor fi readuse pe piață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:50
Un grav accident cu implicarea a trei unități de transport s-a produs în această dimineață The post /FOTO/ Accident cu implicarea a trei unități de transport în raionul Sângerei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:00
Persoanele cu dizabilități de vedere nu vor mai plăti pentru serviciile auxiliare prestate de Poșta The post Persoanele nevăzătoare vor fi scutite de plățile pentru serviciile auxiliare ale poștei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:00
Polițiștii de frontieră continuă urmărirea penală în privința unei cetățene a Republicii Moldova, în vârstă The post O femeie a fost extrădată din Grecia în Republica Moldova pentru trafic de ființe umane appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
11:10
Monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt a fost dezvelit astăzi în orașul Râșcani. Pentru The post /FOTO/ Monumentul lui Ștefan cel Mare dezvelit la Râșcani appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:30
Șapte persoane au murit săptămâna trecută din cauza gripei. Aceștia sunt cinci bărbați și două The post Șapte persoane au decedat de gripă săptămâna trecută appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:20
Din curiozitate, dar și din dorința de a-și cunoaște trecutul, tot mai mulți oameni recurg The post /VIDEO/ De ce e bine să avem un arborele genealogic? Ce spun locuitorii orașului Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Deși oamenii sunt acceptați, în general, așa cum sunt, unele din deprinderile proaste îi pot The post /VIDEO/ Deprinderile proaste îi deranjează pe colegi și prieteni appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:00
Producătorul din Turcia al autobuzelor expuse în Piața Marii Adunări Naționale de la Chișinău, care The post /DOC/ Scrisoarea oficială a producătorului din Turcia: Autobuzele livrate în Republica Moldova „Nu sunt la mâna a doua” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
Localitățile din țara noastră cu cele mai importante alocații în învățământ sunt micile orașe, potrivit The post Top investiții în învățământ appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:40
Partidul Socialiștilor, împreună cu președintele lor neformal, Igor Dodon, au transformat Ambasada R.Moldova la Moscova The post Guvernul a descins la Ambasada Republicii Moldova în Rusia. S-a descoperit un centru electoral al PSRM appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Livii Baziuc, șeful Inspectoratului Național de Patrulare, a fost demis la 18 februarie 2019, pentru The post De ce a fost demis Șeful Inspectoratului Național de Patrulare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Un tânăr de 18 ani din Chișinău a fost prins de CNA și procurori, fiind The post Reținut pentru trafic de influență appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:40
Tarifele la gazele naturale vor rămâne neschimbate. Asigurările vin din partea Agenției Națională pentru Reglementare The post ANRE: Tarifele la gaze nu vor fi majorate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Polițiștii de frontieră din raionul Briceni au destructurat un grup infracțional specializat în transportul ilegal The post /VIDEO/ Reținut cu piese auto ilegale valorificate la peste un milion de lei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Patru proiectile de artilerie, calibru 100 mm, au fost găsite luni, 18 februarie în pădurea The post Patru proiectile de artilerie au fost găsite la periferia orașului Ocnița appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Candidata Blocului Electoral ACUM, pe circumscripția 9, Elena Bordianu, este dispusă sa voteze pentru legalizarea The post /VIDEO/ Blocul ACUM este gata să legalizeze căsătoriile homosexualilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:20
Elena Botnarenco, candidata PCRM pe circumscripția Soroca, susține că, în noaptea de 17 februarie, persoane The post /FOTO/ Persoane necunoscute ar fi tras focuri de armă în gemul sediului PCRM din Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:50
Doi bărbați în vârstă de 20 și 35 ani, originari din satul Lipova, raionul Sângerei, The post Doi bărbați din raionul Sângerei sunt cercetați pentru furt de bunuri materiale appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:20
Doi copii în vârstă de 3 și, respectiv, 4 ani au murit, astăzi, intoxicați cu The post Televizor ucigaș într-un sat din raionul Florești appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:10
Persoanele cu dizabilități de vedere vor putea vota individual la scrutinul din 24 februarie cu The post Persoanele nevăzătoare vor putea vota de sine stătător la alegerile din 24 februarie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:40
Plățile cu carduri emise în Moldova se mențin pe o creștere puternică, astfel, în 2018, The post Oamenii din Moldova preferă tot mai mult să achite serviciile prin intermediul cardurilor appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale anunță despre suspendarea altor patru medicamente, care conțin fenspiridă, substanță The post Alte patru medicamente periculoase au fost retrase de pe piață appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Zona Economică Liberă Bălți a rămas fără un teren de 2,2 ha din Chișinău, Acesta The post ZEL Bălți a rămas fără un teren în Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.