Candu avertizează despre scenariu groaznic pregătit de Dodon, cu cei doi piloți moldoveni aflați la Moscova!

Telegraph, 12 februarie 2019 19:10

Situația legată de cei doi moldoveni, care au fost ținuți ostatici 3 ani, iar acum s-ar afla la Moscova, devine tot mai îngrijorătoare și cei care se află în spatele acestei manevre de PR, trebuie să dea socoteală în fața legii, consideră președintele Parlamentului, Andrian Candu. „Aflăm cu stupefacție că echipei de la Ministerului de… Articolul Candu avertizează despre scenariu groaznic pregătit de Dodon, cu cei doi piloți moldoveni aflați la Moscova! apare prima dată în Telegraph Moldova.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Telegraph

Acum 2 ore
22:00
După interviurile pe care le-a oferit Mihail Gofman pentru Zeppelin Investigation, unde a vorbit despre schema prin care s-a furat miliardul din BEM în 2014, soția lui Gofman a avut din nou de suferit. Deja a doua oară, oamenii lui Platon i-au tăiat furtunul de la fânza automobilului personal. Fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi… Articolul (FOTO) Platon i-a atacat din nou familia lui Mihail Gofman: „O să regretați oriunde v-ați afla, în celulă sau la Frankfurt” apare prima dată în Telegraph Moldova.
21:30
Hackerii ruşi au atacat instituţii din România, anunţă Microsoft, care vine şi cu un avertisment legat de alegerile europarlamentare din luna mai. Americanii susţin că vor exista tentative de influenţare a alegătorilor, tot din partea hackerilor ruşi, notează The Telegraph. Aceste atacuri nu se limitează la companiile în sine. De foarte multe ori se extind la… Articolul România a fost atacată cibernetic din Rusia! Ce au făcut hackerii de la Moscova apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 4 ore
21:00
Hackerii ruşi au atacat instituţii din România, anunţă Microsoft, care vine şi cu un avertisment legat de alegerile europarlamentare din luna mai. Americanii susţin că vor exista tentative de influenţare a alegătorilor, tot din partea hackerilor ruşi, notează The Telegraph. Aceste atacuri nu se limitează la companiile în sine. De foarte multe ori se extind la… Articolul România a fost atacată cibernetic din Rusia! Ce au făcut hackerii de la Moscova apare prima dată în Telegraph Moldova.
19:50
Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut astăzi mai multe întîlniri cu locuitorii din raionul Cahul. În cadrul unui discurs în fața oamenilor, Candu a spus că Partidul Democrat a reușit deja să implementeze lege tichetelor de masă în Republica Moldova, conform căreia angajații din diverse companii private primesc pentru fiecare zi de muncă câte un tichet… Articolul (Video) Andrian Candu la Cahul: Mulți angajați la privat deja primesc tichete de masă, vrem să oferim tichete și medicilor și profesorilor apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 6 ore
19:20
Confesiuni șocante au avut loc ieri în cadrul unei emisiunii tv – Maria Scorodinschi a fost invitată în calitate de victimă a violenței în familie. Lucrurile însă au luat o întorsătură neașteptată atunci când prezentatoarea emisiunii a întrebat-o pe Maria când a început tot calvarul, iar aceasta a răspuns ca din copilărie, atunci când a… Articolul (Video) Mărturiile unei moldovence care a fost violată de preotul din sat. Mi-a stricat viața! apare prima dată în Telegraph Moldova.
18:20
Un procuror din Florida (SUA), în vârstă de 28 de ani, a înscenat o ședință de judecată, în cadrul căreia a cerut-o de soție pe o avocată, care anterior i-a fost colegă, scrie Bizlaw.md.  Acuzatorul Brandon Dinetz și-a cunoscut aleasa inimii – Jennifer Lettman, în 2016, când ambii lucrau în procuratura Palm Beach. Cei doi s-au… Articolul Un procuror și-a cerut iubita avocată în căsătorie printr-o metodă inedită! I-a șocat pe toți colegii apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
Un internaut a demonstrat că mai multe surse de presă on-line au manipulat cititorii când au spus că autobuzele achiziționate de primăria Chișinău sunt de mâna a doua, iar pentru ele s-a plătit o sumă mult mai mare decât este costul real al acestora. Carolin Minciuc scrie că orie producător, precum este și Isuzu are… Articolul Demonstrat! Mold-street a manipulat spunând că ISUZU a vândut autobuzele la preț exagerat primăriei Chișinău apare prima dată în Telegraph Moldova.
17:40
„Pentru sănătate”, așa se intitulează noua piesă lansată astăzi de Pavel Stratan. Fără alte elemente „străine”, Stratan revine la stilul prin care s-a făcut cunoscut. „Nu dați jina pi jin, că jinu` nu-i di jină”, spune un vers din noua piesă. Videoclipul produs de Cat Music pare a fi filmat în pustiu. Vizionare plăcută! Articolul (Videoclip) Pavel Stratan a lansat o piesă nouă – Pentru sănătate! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 8 ore
16:40
Șoferul unui Mercedes și-a parcat astăzi mașina în așa fel încât a blocat trecerea troleibuzelor pe bulevardul Dacia din Chișinău. Din cauza lui, mai multe troleibuze de pe ruta 22, 30 și altele, care circulau dinspre Aeroport spre bulevardul Ștefan cel Mare, nu și-au putut continua deplasarea. Șoferul troleibuzului a coborât din autovehicul, s-a apriat de… Articolul (Video) Culmea nesimțirii! Șoferul unui Mercedes a blocat traficul troleibuzelor pe bd. Dacia, „parcând” în mijlocul drumului apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:20
Autoritățile din Queensland, Australia, au lansat numerele de înmatriculare cu emoticonuri, pentru șoferii care vor să personalizeze și mai mult plăcuțele de identificare a mașinilor, relatează BBC. Noile numere de înmatriculare vor costa mai mult și sunt permise doar ca decorațiune. Ele nu vor fi luate în calcul la numărul oficial de înregistrare al mașinii,… Articolul Au fost lansate primele numere de înmatriculare cu emoticoane apare prima dată în Telegraph Moldova.
16:00
O femeie a recurs la un gest disperat astăzi în orele după amiezii. Tânăra a amenințat că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc locativ situat pe str. Ismail din Capitală, vizavi de Piața Centrală. Trecătorii au sunat imediat la poliție și la ambulanță, care s-a deplasat operativ la fața locului pentru a… Articolul (Foto, video) O femeie vrea să se arunce de la etajul 9 al unui bloc din centrul Chișinăului. S-a certat cu iubitul apare prima dată în Telegraph Moldova.
15:30
Cunoscuta rețea de supermarketuri Nr.1 a postat astăzi un mesaj pe Facebook prin care spune că reformele fiscale făcute de guvernarea Partidului Democrat în ultimii 3 ani sunt un sprijin real pentru mediul de afaceri din Republica Moldova. „Ne bucurăm să constatăm că reformele fiscale din ultima perioadă sunt un sprijin real pentru ca întreprinderea… Articolul O rețea de supermarketuri din Moldova: Reformele fiscale făcute de guvernarea PDM sunt un sprijin real pentru mediul de afaceri! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 12 ore
14:40
Duma de Stat din Rusia a interzis militarilor să dețină și să folosească telefoane mobile și orice alte dispozitive de înregistrare și păstrare a informației conectate la Internet. Între altele, militarilor nu li se permite să discute cu jurnaliștii sau să scrie în internet despre specificul serviciului militar, despre colegi și rude, transmite Europalibera.org. Duma… Articolul Rusia a interzis militarilor să aibă telefoane mobile! Din ce motiv? apare prima dată în Telegraph Moldova.
14:30
Radu Albot s-a calificat în runda a doua în proba de simplu a turneului ATP 250 „Delray Beach Open”. În prima rundă a probei de simplu, sportivul basarabean a trecut de Ivo Karlovic (Croaţia) cu scorul 7:6 6:4. Săptămâna precedentă, tenismanul R. Moldova s-a impus în faţa croatului în cadrul turneului ATP 250 New York… Articolul Radu Albot l-a învins pe gigantul Ivo Karlovic și a acces în turul secund al unui turneu prestigios din SUA apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:50
Liceanul din SUA care a ironizat un amerindian a dat în judecată Washington Post pentru 250 de milioane de dolari. Avocaţii lui Nicholas Sandmann, un licean alb în vârstă de 16 ani, acuzat că a încercat să-l ridiculizeze pe Nathan Phillips, fost combatant în Vietnam şi militant al cauzei amerindiene, a intentat proces pentru defăimare publicaţiei… Articolul (video) Un adolescent de 16 ani dă în judecată Washington Post pentru 250 de milioane de $ apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:30
Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, este tot mai des criticat de către locuitorii circumscripției 33, unde politicianul candidează pentru funcția de deputat. Oamenii l-au întrebat pe Năstase despre proviniența milioanelor de euro din conturile sale bancare, dar și de ce în blocul ACUM se regăsesc toți corupții din PL și PLDM. Din imaginile video postate… Articolul (video) Andrei Năstase luat la rost de alegători: „De unde sunt milioanele din conturile tale bancare?” apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:20
Locuitorii din satele Țigănești, Onești și Codreanca, din raionul Strășeni, se vor putea deplasa mai ușor pe singurul drum care leagă aceste sate. Marți, 19 februarie, au început lucrările de reabilitare a drumului pe o porțiune de 4,4 km, scrie dinstraseni.md.  În prima etapă, drumul va fi acoperit cu un strat de piatră, apoi, în… Articolul (Video) Au început lucrările de construcție a drumului nou în satele Țigănești, Onești și Codreanca din Strășeni apare prima dată în Telegraph Moldova.
13:10
Primăria municipiului Chişinău informează că miercuri a fost semnat contractul de achiziționare a celor 31 de autobuze marca „ISUZU”, ca urmare a desemnării câștigătorului la concursul desfășurat pe 8 februarie, a.c. Contractul în valoare de 78 mil. lei au fost încheiat între Î.M. „Parcul Urban de Autobuze” (PUA) și dealerul oficial al Uzinei producătoare de… Articolul Contractul de achiziționare a celor 31 de autobuze NOI, marca ISUZU, a fost semnat! apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:30
Echipajele mobile ale Inspectoratului Național de Patrulare (INP), dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip „RADAR”, activează astăzi, 20 februarie, pe drumurile publice naționale și republicane din Moldova. Mai jos vă indicam traselee concrete: – M 5: Criva – Bălți – Chișinău – Tiraspol, km 194 – 224, 225 – 266; –… Articolul Pentru șoferi: Mai multe echipaje cu radare ale Poliției activează astăzi pe traseele din R. Moldova apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:00
Administrația președintelui SUA, Donald Trump intenționează să decriminalizeze homosexualitatea în toată lumea, transmite NBC News. SUA lansează o campanie globală, îndreptată spre statele unde homosexualitatea este considerată drept crimă și în prezent. Coordonatorului acestui program va fi ambasadorul SUA în Germania, Richard Grenell, cel mai cunoscut și cu cel mai înalt rang homosexual din administrația… Articolul Donald Trump dorește să legalizeze homosexualii în toată lumea apare prima dată în Telegraph Moldova.
12:00
Salariul mediu lunar al personalului de la Spitalul Clinic Republican s-a mărit cu 56% în timpul guvernării PDM, față de anul 2015. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în cadrul unei întîlniri electorale cu medicii din Capitală. Tot cu sprijin guvernamental, s-au achitat datoriile instituției, s-a reparat blocul alimentar, care… Articolul (Foto) Plahotniuc la Spitalul Clinic Republican: Salariul mediu lunar al personalului s-a mărit cu 56% în timpul guvernării PDM apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:10
Președintele Igor Dodon a povestit, în timpul liniei directe cu cetățenii, că în 1997 urma să plece pentru doi ani în Canada. L-a oprit sfatul unui preot care i-a spus că dacă va pleca, nu se va mai întoarce. Momentul de cotitură în viața șefului statului s-a întâmplat după absolvirea universității, scrie gora.md. „În 1997,… Articolul Igor Dodon: Trebuia să plec în Canada acum 20 de ani. Acum regretă decizia? apare prima dată în Telegraph Moldova.
11:00
Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă a prezentat ieri o dovadă că tatăl candidatului la funcția de deputat pe circumscripția 32 din partea blocului ACUM, Mihai Popșoi, este în prezent consilier local din partea Partidului Comuniștilor. Fiind întrebat de către Eugen Luchianiuc, vicepreședintele PAS a spus că tatăl său a părăsit formațiunea și în momentul… Articolul (doc) Dorin Chirtoacă demonstrează că tatăl unui candidat al blocului ACUM este membru și consilier local din partea PCRM apare prima dată în Telegraph Moldova.
Acum 24 ore
10:10
Caravana PDM condusă de vicepreşedintele PDM şi speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a vizitat recent mai multe sate din raionul Ialoveni. În discuţiile cu cetăţenii din Costeşti, Andrian Candu a subliniat că guvernarea PDM este singura care poate să continue proiectele demarate în ultimii trei ani pentru raioane. „Aţi văzut Programul Drumuri Bune de anul trecut.… Articolul 10 000 de kilometri de drumuri vor fi asfaltaţi în următorii 4 ani, dacă Partidul Democrat rămâne la guvernare apare prima dată în Telegraph Moldova.
10:00
184 de milioane lei, pentru 1976 de solicitanți de subvenții, datorii rămase fără finanțare din cauza epuizării Fondului național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural din anul precedent, au fost trecute în contul producătorilor agricoli, transmite IPN. Potrivit unui comunicat de presă al Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), statul va subvenționa… Articolul Agricultorii moldoveni vor primi de la stat 184 milioane de lei sub formă de subvenții apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:50
Ilușa Plămădeală, autorul vlogului The Duck Show, a făcut un episod despre scandalul iscat de blocarea trollilor. Dăcă nu sunteți la curent, săptămâna trecută Facebook a blocat o listă de pagini și profile din Moldova care, prin ceia ce postau zilnic, erau considerați trolli (propagandiști online). Scandalul a pronit nu de la faptul că aceștia au… Articolul (Video) The Duck Show: Petru Macovei de la Asociația Presei Independente s-a adresat la Facebook, dar NU a dat și lista trollilor din ACUM apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:30
Lucrările de construcție a conductei de gaze Ungheni – Chișinău, etapa a doua a proiectului de interconectare Iași-Ungheni, care au fost lansate pe 18 februarie, ar putea să fie finalizate până la 31 decembrie curent. Declarația aparține secretarului de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Vitalie Iurcu. Potrivit lui, este incertă situația legată de tranzitarea… Articolul Secretar de stat la Ministerul Economiei: Construcția gazoductului Ungheni-Chișinău ar putea fi finalizată până la sfârșitul anului apare prima dată în Telegraph Moldova.
09:20
Şapte persoane au murit de gripa A(H1N1) în perioada 4-10 februarie, numărul deceselor ridicându-se la 27. De la începutul sezonului rece, 1549 de moldoveni au ajuns la medic cu gripă, comunică MOLDPRES. Potrivit Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, victimele gripei au devenit cinci bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 25 și 70… Articolul De la începutul sezonului rece au murit 27 de persoane din cauza gripei apare prima dată în Telegraph Moldova.
08:00
Miercuri – ziua deciziilor în dragoste. Cei singuri ar face bine să treacă la acțiune. Toate poveștile de iubire încep cu un prim pas – de obicei stângaci. Zodiile aflate într-o relație de cuplu s-ar putea confrunta cu o dilemă. Se recomandă prudență, însă problemele nu mai pot fi amânate. Horoscop 20 februarie 2019 Berbec… Articolul Horoscop 20 februarie: Dilemă în dragoste pentru o zodie, o problemă delicată pentru altă zodie! apare prima dată în Telegraph Moldova.
Ieri
21:00
Numărul persoanelor reţinute şi arestate este în scădere. Concluzia se desprinde dintr-un studiu efectuat de procurori la capitolul măsurilor preventive, aplicate în republică în decursul anului 2018 în privinţa persoanelor bănuite sau învinuite de comiterea infracţiunilor la faza de urmărire penală. Statisticile indică o micşorare considerabilă a numărului: – persoanelor reţinute cu 1047 cazuri (-23,7%);… Articolul Numărul persoanelor reţinute şi arestate în Republica Moldova este în scădere apare prima dată în Telegraph Moldova.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.