Declarație: România se opune amplasării rachetelor cu focoase nucleare în Europa

Sputnik, 12 februarie 2019 19:10

România se pronunță împotriva amplasării pe teritoriul ei, dar și în Europa, a rachetelor care pot transporta focoase nucleare, potrivit unei declarații făcute de Teodor Meleșanu într-un interviu pentru presa germană.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 5 minute
10:50
În perioada sărbătorilor de Paște, un număr mare de cetățeni vin în Chișinău ca să facă cumpărături sau ca să sărbătorească împreună cu rudele și prietenii. Din această cauză, traficul rutier devine mai intens în regiunea Pieței Centrale și în zonele din apropriere, dat fiind că oamenii merg acolo să facă cumpărături pentru masa de sărbătoare.
Acum o oră
10:20
În preajma sărbătorilor pascale oamenii sunt tot mai predispuși să facă fapte bune. Iată de ce pentru al doilea an consecutiv, de Florii, un grup de persoane și-au propus să adune niște fonduri pentru a le aduce bucurie celor mai triști ca noi.
Acum 2 ore
09:40
În perioada 2014-2018 au fost executate doar 19 la sută din totalul mijloacelor alocate, iar lucrările întârzie cu aproximativ 54 de luni.
09:00
Persoane din conducerea Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie au avertizat că politica Theresei May privind imigrația post-Brexit va avea efecte negative îngrijorătoare asupra spitalelor britanice.
Acum 4 ore
08:20
Uneori ai vrea ca, în viață și în politică, toate să se întâmple ca în filme, iar deseori anume așa și se întâmplă. Editorialistul Sputnik menționează că mulți actori, showmeni și umoriști se apucă la un moment dat de politică.
07:50
Internauții din Statele Unite ale Americii au publicat un video șocant pe rețelele de socializare.
Acum 6 ore
06:40
Cea mai potrivită perioadă pentru a admira înflorirea cireșului japonez în Moldova este între 28 aprilie și 6 mai.
05:40
Trenul blindat al liderului nord-coreean Kim Jong Un va sosi la Vladivostok miercuri, urmând să aibă loc întâlnirea dintre Kim și președintele rus Vladimir Putin, a declarat pentru Sputnik o sursă de la căile ferate din Orientul Îndepărtat Rus.
Acum 8 ore
04:50
Un caz neobișnuit a avut loc în orașul Orlando din Florida, Statele Unite ale Americii - oamenii au rămas mască.
Acum 12 ore
00:30
Un video uluitor a ajuns să fie viral pe mai multe rețele de socializare.
23 aprilie 2019
23:40
Pe internet a fost publicat un video care surprind momentul în care se sparge o piscină situată pe acoperișul unui zgârie-nori din Manila.
22:30
În Sri Lanka au avut loc explozii multiple în duminica Paștelui, fiind vizate biserici cu credincioşi catolici, precum și mari hoteluri din Colombo și din alte orașe.
Acum 24 ore
21:30
Un bărbat a furat un cvatrociclu din portbagajul unei mașini care staționa într-o parcare din sectorul Râșcani al Capitalei.
20:50
Din imaginile video putem vedea cum o șoferiță încearcă să înlăture din calea sa un ghiveci enorm din ceramică, care o împiedica să se deplaseze înainte cu Mercedesul.
20:50
Un incendiu a izbucnit în această seară în orașul Versailles, în apropiere de faimosul palat.
20:10
Peste 20 de colective de păpușari din mai multe țări ale lumii (Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina, Rusia, România, Belarus, Georgia, Kazahstan ș.a) au participat la cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional de Păpuși "Sub căciula lui Guguţă", care s-a desfășurat în perioada 15-22 aprilie, la Chișinău.
19:40
Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat atentatele din Sri Lanka.
19:00
Primarul interimar al Capitalei nu va mai tolera situația când funcționarii cheltuiesc banii publici pentru confortul personal.
18:40
Programul "Fotbal Pentru Prietenie" în Republica Moldova este pentru al doilea an consecutiv promovat în exclusivitate de Sputnik Moldova și federația de profil. Este un proiect care în acest an le oferă copiilor de 12-13 ani posibilitatea de a face parte din tabăra internațională de la Madrid și de a merge la finala Ligii Campionilor. Programul este organizat și inițiat de concernul Gazprom, sub egida FIFA și UEFA.
18:00
Miercuri, 24 aprilie, ora 12.00, la centrul de presă Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Bilanțul Festivalului Internațional FESTKAVKAZ 2019”.
18:00
Pasagerii de pe cursa avia Chișinău-Istanbul au trăit momente de groază. Până să aterizeze pe aeroportul din Chișinău, pilotul a schimbat brusc, în câteva rânduri direcția de deplasare, dar și altitudinea la care zbura avionul, potrivit unei persoane care s-a aflat la bordul avionului.
17:20
Exclusiv: Ce se va întâmpla dacă Curtea Constituțională îl va obliga pe președintele țării să înainteze candidatura premierului, iar Parlamentul nu se va convoca în ședință plenară.
16:50
Descinderi matinale la Gara de Nord” Chișinău. Acțiunile s-au desfășurat în cadrul unei cauze penale ce vizează fapte de luare de mită.
16:20
Primăria municipiului Chișinău a decis să facă ordine în ceea ce privește comercializarea produselor din carne și lactate în stradă.
15:50
Pasagerii de pe cursa avia Chișinău-Istanbul au trăit momente de groază. Până a ateriza pe aeroportul din Chișinău, pilotul a schimbat brusc, în câteva rânduri direcția de deplasare, dar și altitudinea la care zbura avionul, înclinându-l ba pe o aripă, ba pe alta. El a făcut și un șir de alte manevre, care nu au putut fi înțelese de pasageri.
15:30
Un tânăr de 25 de ani și patru amicii de-ai săi au fost reținuți de inspectorii de patrulare, după ce au amenințat în trafic o șoferiță, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Capitală, în jurul orei 02:00, în noaptea de 21 spre 22 aprilie.
15:10
Pe 20-21 aprilie, la Chișinău, s-a desfășurat Campionatul European de Dans Sportiv. Premiul mare i-a revenit unei perechi de dansatori care a reprezentat Republica Moldova la prestigiosul concurs.
14:50
Un val de praf saharian va ajunge și pe teritoriul Republicii Moldova.
14:20
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cu puțin timp în urmă o nouă avertizare cod galben de fenomene meteo periculoase.
13:50
Angela Gonța a plecat în vacanță undeva la mare, într-un loc exotic, acolo unde cerul este fără nori și de-un albastru infinit.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.