PICANT: O parodie muzicală cu Ion Ceban pe post de protagonist face ravagii pe Internet

Today.md, 12 februarie 2019 19:10

O nouă parodie muzicală, realizată de autorii emisiunii umoristice „Made in Moldova” de la Canal 3, a devenit virală pe rețelele de socializare. Clipul îl are drept protagonist pe secretarul PSRM pe probleme ideologice Ion Ceban și este montat pe fundalul piesei ”Ochii tăi”, intepretată de Svetlana Loboda.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Today.md

Acum 4 ore
21:40
Compania germană „Fritzmeier Group”, cu o experiență vastă, de aproape un secol, în domeniul prelucrării metalului, va construi o fabrică la Cahul, R. Moldova. Administratorul Zonei Economice Libere Bălţi, Marin Ciobanu, a făcut acest anunț, după ce a întreprins o vizită în România.
21:20
Tot mai mulți oameni de afaceri anunță susținerea Partidului Democrat la alegerile parlamentare din 24 februarie. Este și cazul lui Iurie Mihalachi, patronul rețelei de magazine IMC Market, care apreciază reformele implementate de actuala Guvernare.
21:10
Un internaut a demonstrat că mai multe surse de presă on-line au manipulat cititorii când au spus că autobuzele achiziționate de primăria Chișinău sunt de mâna a doua, iar pentru ele s-a plătit o sumă mult mai mare decât este costul real al acestora.
Acum 8 ore
17:40
Jurnaliștii de la portalul agora.md au mers la Grozești, în satul de baștină al liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Aceștia au realizat un reportaj video, în care oameii au doar cuvinte de laudă despre șeful democraților, care candidează pe circumscripția Nisporeni.
16:40
Blocul electoral ACUM este o structură temporară. Asta pentru că în spatele lui stau persoane dubioase, scopul cărora este de a aduce în Parlament unii candidați, care le vor reprezenta interesele. Mai mult, după ce vor succede în Legislativ, componentele PPDA și PLDM vor face alianță cu socialiștii. De această părere este analistul politic Roman Mihaeș.
16:20
Polițiștii de frontieră continuă urmărirea penală în privința unei cetățene a Republicii Moldova, care ar fi implicată în comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane. Săptămâna trecută Svetlana L., anunțată în căutare internațională acum doi ani, a fost extrădată din Grecia pentru atragere la răspundere.
Acum 12 ore
16:00
Rețeaua de magazine Nr.1 anunță că a majorat din nou salariile angajaților, ca urmare a reformei fiscale, implementată de Guvern și își anunță susținerea pentru Partidul Democrat din Moldova.
15:10
Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, este tot mai des criticat de către locuitorii circumscripției 33, unde politicianul candidează pentru funcția de deputat. Oamenii l-au întrebat pe Năstase despre proveniența milioanelor de euro din conturile sale bancare, dar și de ce în blocul ACUM se regăsesc toți corupții din PL și PLDM.
14:10
De la începutul acestui an, lista agenților economici care beneficiază de facilități și proceduri simplificate de vămuire a fost completată cu încă doi antreprenori. Unuia i-a fost acordat statutul de Agent Economic Autorizat (AEO), iar cel de-al doilea a primit autorizația de vămuire la domiciliu (PVD).
13:50
Locuitorii din satele Țigănești, Onești și Codreanca, din raionul Strășeni, se vor putea deplasa mai ușor pe singurul drum care leagă aceste sate. Marți, 19 februarie, au început lucrările de reabilitare a drumului pe o porțiune de 4,4 km. În prima etapă, drumul va fi acoperit cu un strat de piatră, apoi, în cadrul programului guvernamental Drumuri Bune 2, va fi reabilitat capital.
13:50
Instituțiile media din trustul Platon-Țopa continuă să tirajeze valuri de minciuni în actuala campanie electorală, iar cele mai multe dintre ele vizează Partidul Democrat din Moldova. Unul dintre ultimele materiale denigratoare se referă la activitatea candidatului PDM pe circumscripția Edineț, Oleg Sârbu.
13:20
Noi probe confirmă lipsa totală de integritate a candidatului blocului ACUM în circumscripția uninominală 26 din Chișinău, Iurie Reniță. Acesta a mințit statul și, profitând de conjunctura politică din 2009, prin intermediul judecătorului Mihai Ciugureanu, și-a atribuit 10 ani de serviciu diplomatic, deși în toată această perioadă a muncit pentru proiecte și companii internaționale. Ca urmare, a obținut și o indemnizație unică de peste 14 mii de lei drept ”compensații pentru daune morale”, notează portalul Actual.MD.
13:00
Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) a înregistrat în regim de urgenţă preţul de producător pentru Seretide Diskus pulbere de inhalat şi Acetilsalicilic comprimate, incluse recent în lista medicamentelor compensate din Fondurile asigurării obligatorii de asistenţă medicală.
11:50
Polițiștii sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea tânărului din imaginile video. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din ghereta în care a pătruns prin forțarea ușii din termopan, de unde a sustras un portmoneu, astfel cauzând un prejudiciu de 2500 de lei.
11:40
Liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, confirmă, într-o intervenție live pe Facebook, faptul că blocul PAS-PPDA se va destrăma după alegeri în câteva fracțiuni. În opinia sa, acest lucru este logic, deoarece Maia Sadu și Andrei Năstase nu vor putea conviețui împreună, în viitorul Parlament.
11:30
PCCOCS și INI au destrucutrat un grup de persoane, specializat în organizarea practicării prostituției de către tinerile din Republica Moldova, pe teritoriul Italiei.
Acum 24 ore
11:00
La Spitalul Clinic Republican Timofei Moșneaga va fi deschisă o secție pentru cardio-chirurgia nou-născuților și vor fi reparate patru săli de operații. Angajații instituției l-au invitat pe președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, pentru a-i cere sprijinul în realizarea acestor proiecte. Despre asta democratul a scris pe pagina sa de Facebook.
10:50
Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, susține că tatăl contracandidatului său din circumscripția nr. 32, Mihai Popșoi, a fost ales consilier local la Vadul lui Vodă pe listele Partidului Comuniștilor din R. Moldova, iar acum ar face parte din echipa primarului de acolo, Iurie Onofriiciuc, trecut între timp la Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM).
10:00
Patru angajaţi ai Căilor Ferate din Republica Moldova au fost prinşi în flagrant, miercuri dimineaţă, când transportau cu un tren care venea de la Chişinău către Bucureşti peste 100.000 de pachete de ţigări. Garnitura a fost percheziţionată de poliţiştii din Ilfov, transmite RomaniaTV.net.
09:50
Patru angajaţi ai Căilor Ferate din Republica Moldova au fost prinşi în flagrant, miercuri dimineaţă, când transportau cu un tren care venea de la Chişinău către Bucureşti peste 100.000 de pachete de ţigări. Garnitura a fost percheziţionată de poliţiştii din Ilfov, transmite RomaniaTV.net.
09:30
Şapte copii, despre care autorităţile spun că fac parte din aceeaşi familie, au murit în urma unui incendiu izbucnit în oraşul canadian Halifax, a informat marţi Poliţia, relatează site-ul postului BBC. Incendiul a izbucnit în jurul orei locale 01.00 (05:00 GMT).
Ieri
21:20
Ultimii trei ani au adus mai multă linişte în politica moldovenească, după ce Guvernul condus de Pavel Filip a fost învestit într-un context foarte complicat. De această părere este europarlamentarul român Andi Cristea, într-un comentariu publicat de portalul deschide.md.
20:50
Președintele PPDA, Andrei Năstase, este implicat în afaceri tenebre, alături de nașul său de cununie, Victor Țopa. Din acest motiv, liderul Partidului Societății Progresiste, Marin Livădaru, care a făcut parte anterior din Platforma Demnitate și Adevăr s-a dezis de Năstase, care a deturnat mișcarea protestatară din 2015. Declarațiile au fost făcute în cadrul unor dezbateri electorale la postul de televiziune TVC 21.
20:40
Caravana Electorală a Partidului Democrat din Moldova conține nu doar discursuri, ci și momente relaxante, de suflet. Candidatul PDM la funcția de deputat, Sergiu Sîrbu, a învățat să facă oale de lut, de la meșterul popular Vasile Goncear, din satul Hotinești, raionul Călărași.
19:30
Peste o sută de copiii din Călărași frecventează una dintre cele mai moderne grădinițe din țară. Este vorba despre instituția preșcolară DoReMicii, care a fost construită conform standardelor germane de eficienţă energetică. Instituția a fost vizitată de către democratul Andrian Candu și candidatul PDM pe circumscripția nr.15, Călărași, Nicolae Ciubuc. Cei doi au discutat cu părinții micuților despre educație și viitorul lor acasă, în Moldova. Candu a postat pe pagina sa de Facebook și un material video de la fața locului.
18:10
Procurarea celor 31 de autobuze „ISUZU Cityport” de către Primăria Chișinău a provocat controverse în R. Moldova. Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că autobuzele ar fi la mâna a doua și prețul plătit pentru acestea, peste 130 de mii de euro per unitate, ar fi prea mare. Pe de altă parte, autoritățile municipale afirmă că în cadrul licitației a fost desemnată cea mai bună ofertă și că doar câteva autocare expuse în PMAN sunt produse în 2017, restul fiind din 2018, notează ziarulnational.md.
17:50
Partidul Socialiștilor, împreună cu președintele lor neformal, Igor Dodon, au transformat Ambasada R.Moldova la Moscova într-un centru de comandă electorală. Cel puțin asta reiese din rezultatele unui control pe care reprezentanți ai MAEIE l-au efectuat astăzi în cadrul misiunii diplomatice acreditate în Federația Rusă.
15:50
Locuitorii raionului Călăraşi cred că guvernarea PDM va continua să implementeze proiecte bune pentru ţară. O doamnă din localitate şi-a exprimat speranţa, într-un dialog scurt cu vicepreşedintele PDm Andrian Candu, că guvernarea va reduce termenul de 15 ani necesari pentru recalcularea pensiei.
15:30
De la începutul anului și până în prezent, suma totală autorizată spre plată și deja trecută în conturile beneficiarilor, este peste 184 milioane lei pentru un număr de 1976 solicitanți de subvenții, datorii rămase fără finanțare din cauza epuizării Fondului național de dezvoltare a agriculturii și mediului rural din anul precedent, anunță Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA).
13:20
Două persoane sunt cercetate penal pentru comiterea infracțiunii de fabricare și punere în circulație a documentelor oficiale.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.