Rusia // O femeie de 80 de ani a ucis un chiriaș și i-a păstrat organele interne în frigider

Democracy.md, 12 februarie 2019 19:10

Resturile umane au fost găsite de un copil, a notat dailymail.co.uk, scrie Libertatea.Acesta a găsit un braț uman și a alertat poliția. Curând, poliția a extins cercetările și a mai găsit și alte părți dintr-un corp uman, care fuseseră puse în pungi, dar câinii le-au târât prin oraș.Pe baza amprentelor a fost descoperită identitatea victimei, un bărbat ucrainean în vârstă de 52 de ani, care stătea în chirie la respectiva femeie. Au mai existat acuzații la adresa femeii că ar fi practicând canibalismul, dar n-au fost găsite niciodată suficiente dovezi. Femeia, care a lucrat într-un abator de porci, dar acum era pensionară, este bănuită de două crime nerezolvate încă, din orașul Berezovska, aflat în apropiere de Khabarovsk.Femeia a fost reținută și va sta cel puțin două luni în spatele gratiilor, în timp ce ancheta își va continua cursul.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Democracy.md

Acum 4 ore
20:00
„Suntem recunoscători că în ultimii ani au fost făcute reforme bune, care ne permit să ne concentrăm pe activitățile mai bune pentru clienți”, scrie Mihalachi, într-o postare pe Facebook.Anterior, și omul de afaceri Serghei Enciu, proprietar al reţelei de cafenele Taxi Blues, şi-a îndemnat colegii să voteze pentru PDM la alegerile parlamentare din 24 februarie.„Vreau să susţin PDM, deoarece doresc ordine în ţară şi condiţii bune pentru business. Le sunt recunoscător democraţilor pentru faptul că în 2018 au avut iniţiativa de a scădea impozitele cu până la 10%”, a scris Enciu, într-o postare pe Facebook.Și rețeaua de magazine Nr.1 și-a anunțat susținerea pentru Partidul Democrat din Moldova.”Ne bucurăm să constatăm că reformele fiscale din ultima perioadă sunt un sprijin real pentru ca întreprinderea noastră să continue să se dezvolte.
19:40
Carolin Minciuc scrie că orie producător, precum este și Isuzu are mai multe tipuri de transport. În cazul de față, avem Citibus și CitiPort. Este suficient de a căuta pe google sintagmele  „Citiport+ISUZU+price” și „CitiBus+ISUZU+Price” rezultatul va fi că CitiBus sunt mai ieftine decât CitiPort, precum un Mercedes B-klass e mai ieftn decât un S-klass, precum o Toyota Auris e mai ieftină decât Toyota Camry, precum un VW Polo e mai ieftin decât VW Touareg.Portalul de știri moldstreet.md a publicat astăzi o știre în care scrie că un autobuz de marcă Isuzu în Tajikistan costă 85700 de euro, iar pentru Republica Moldova, un autobuz costă 130 de mii de euro. Totuși, aceștia nu au specificat că de fapt este vorba de două modele diferite de autobuze.
Acum 6 ore
19:10
Poliţia a ajuns la faţa locului şi l-a împuşcat mortal pe bărbat după ce acesta a scos un pistol şi l-a îndreptat spre poliţişti. Un perimetru de securitate a fost instalat, iar poliţia a făcut apel la localnici să evite zona.
18:20
La fel, serviciul a fost dotat cu un sistem informațional de planificare local cu stații de lucru pentru medici radioterapeuți și fizicienii medicali, care permite tuturor specialiștilor să aibă acces la structura tumorii și de elabora planul de tratament.Menționăm că, scopul radioterapiei este de a administra o doză de radiaţii calculate cu maximum de precizie într-un volum tumoral definit, cu o minimă afectare a ţesuturilor sănătoase din jur. Tratamentul optim al pacienţilor cu tumori maligne este multidisciplinar și se efectuează prin efortul conjugat al chirurgiei, radioterapiei şi chimioterapiei.Anual, de acest serviciu beneficiază circa 2500 de pacienți. Doar în anul 2018, au fost realizate peste 50 mii de ședințe de terapie radiantă și 125 de cîmpuri magnetice.
18:10
”Cert este că democratul este iubit în localitate. Cel puțin, asta spun sătenii în fața camerei de filmat:„Era un copchilandru, s-a dus după 10 clase. Mă rog, Vladic, Vladic”.„Era foarte muncitor. Se ducea la lucru pe deal, cu școlarii”.„E omul nostru. Cum să nu-l iubim? Îl iubim, fiindcă este un om de încredere, așa mi se pare mie”.„Ei, și cum, să ne ducem la altul străin și să nu-l votăm pe al nostru?”.„În toată Moldova el a făcut, ce au dorit oamenii din sat el a făcut”.Oamenii spun ferm și deschis că-l vor vota pe democrat la alegeri. Își argumentează decizia prin proiectele pe care le-a făcut Plahotniuc pentru localitate.„A luat-o de la grădiniță, de la Casa de Cultură, iată școala, drum a făcut, drum la biserică, drum la grădinița nouă”.„Apă ne-a adus. Avem apă și în casă, și afară. Și nu mergem prin glod. Ia uite, m-am coborât în pantofi și trăiesc departe”.
17:30
Autorizațiile le-au fost eliberate după ce aceștia au întrunit o serie de condiții, printre care conformarea benevolă, lipsa încălcărilor legislației vamale și fiscale, precum și a datoriilor față de bugetul public național.Actualmente, sunt înregistrați 118 agenți economici autorizați și 78 de antreprenori care au permisiunea vămuirii la domiciliu.Amintim că, conceptul AEO a fost implementat în țara noastră în anul 2014, constituind o condiționalitate a Acordului de Asociere RM-UE. Statutul AEO îi oferă titularului o serie de beneficii, precum simplificarea procedurilor vamale, reducerea numărului de controale sau trecerea prioritară a frontierei, în acest sens fiind creată o pistă separată, destinată deținătorilor acestei autorizații. Celelalte facilități includ posibilitatea alegerii locului efectuării controalelor și amânării plăților vamale pe  o perioadă de până la 30 de zile.
Acum 8 ore
17:20
Implementarea FCT are scopul diminuării constrângerilor legate de accesul limitat al tinerilor la resurse financiare favorabile și acordării sprijinului suplimentar prin reducerea dobânzilor la credite. Ratele promoționale ale FCT sunt diminuate cu 2 puncte procentuale în raport cu rata dobânzii de referință anuală anunțată IFP de minister semi-anual conform condițiilor generale și termenilor Contractelor de Recreditare în vigoare în cadrul liniei de credit finanțatoare respective.Transparența costurilor resurselor poate fi asigurată prin consultarea paginii web a Ministerului Finanțelor privind ratele ministerului de recreditare anunțate pentru recreditarea IFP intermediare http://mf.gov.md/ro/datoria-sectorului-public/proiectele-directoratului-liniei-de-credit.Directoratul Liniei de Credit. Tel. (022) 238246, 238248, 232963.
16:30
Salvatorii și polițiștii din capitală au fost puși pe alertă de o tânără, care amenință că se aruncă de la etajul 9 al unui bloc de locuințe aflat pe strada Ismail, din sectorul Centru al capitalei.Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că este vorba despre o tânără în vârstă de 30 de ani, care s-ar fi certat cu iubitul și încearcă să-și pună capăt zilelor.Din imaginile postate pe o pagină de socializare, se vede că tânăra stă cocoțată pe un aparat de aer condiționat la etajul 9 al blocului.La fața locului a intervenit poliția, un echipaj de pompieri, dar și un psiholog de la Poliția Capitalei, care încearcă să o convingă pe tânără să intre în apartament și să renunțe la gândul de a se arunca în gol.
16:20
Cu această ocazie, ministrul Apărării Eugen Sturza a înmânat unui grup de militari şi civili diplome şi distincţii ale Armatei Naţionale pentru performanţă în activitate şi a apreciat prestaţia întregii unităţi în contextul reformei sectorului de apărare.Festivitatea de la Cahul a cuprins exerciţii de mânuire a armamentului şi de luptă corp la corp, precum şi o expoziţie de armament, tehnică şi echipament militar.Brigada de infanterie motorizată „Dacia” din Cahul a fost creată la 24 februarie 1992, prin decretul Preşedintelui Republicii Moldova.
16:20
Asigurarea pensionarilor cu medicamente gratuite reprezintă una din cele trei priorități ale Partidului ȘOR pentru pensionari. „Știm că odată cu trecerea vârstei avem nevoie tot mai des de ajutorul medicilor și de medicamente. Noi garantăm că imediat după victoria noastră vom oferi pensionarilor medicamente gratuite. Considerăm că aceasta este o parte importantă a vieții lor. Astăzi, prețurile hoțești la medicamente sunt obraznic de mari și anormale”, consideră liderul Partidului ȘOR.În același timp, formațiunea dă asigurări că implementarea în practică a programului său economic va permite în cel mai scurt timp majorarea pensiei minime până la 5.000 de lei. De asemenea, formațiunea optează pentru anularea impozitelor directe și indirecte la care sunt supuși pensionarii la procurarea mărfurilor și serviciilor. Acest punct va permite micșorarea prețurilor cu până la 30%.
Acum 12 ore
15:20
La moment Casa Naţională de Asigurări Sociale aplică 11 acorduri în domeniul securităţii sociale: cu Bulgaria, Portugalia, România, Luxemburg, Austria, Estonia, Cehia, Belgia, Polonia, Ungaria, Lituania. Acordul cu Germania este al 12-lea la număr şi va intra în vigoare pe 1 martie 2019. Acordul semnat cu Turcia va intra în vigoare după ratificarea documentului de către ambele ţări.Totodată, în perioada 26-28 februarie, curent, o delegaţie a ţării noastre din care fac parte Nelea Rusu, Secretar de stat în domeniul asigurărilor sociale şi medicale al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi Valentina Buliga, Preşedintele Casei Naţionale de Asiguirări Sociale va efectua o vizită oficială la Atena pentru participarea în cadrul procesului de negociere a proiectului Acordului în domeniul securităţii sociale dintre Republica Moldova şi Republica Elenă.
14:30
Din imaginile video postate pe rețelele de socializare de către cei prezenți la eveniment, se vede reacția bolnăvicioasă a lui Andrei Năstase, atunci când un bărbat l-a întrebat de unde-i vin milioanele din conturile sale bancare.„Năstase nu ne spune niciodată nimic, nu răspunde de nimic și la nici o întrebare, el în afară de ai amenința pe toți cu pușcăria nu știe nimic.”, a declarat un bărbat prezent la evenimentul politic.În loc să răspundă cetățenilor, Năstase și-a pierdut cumpătul și a devenit agresiv, amenințându-i pe cei care îi acordau întrebările cu pușcăria.„Mama mea tot îi pensioneră, dar n-are atâtea milioane înc onturi cât i-ai transferat matale mamei tale. De unde-s banii?”, a declarat alt bărbat.„Ați strâns tot rahatul la voi în blocul ACUM, toți hoții precum Munteanu și Roșca”, i-a reproșat alt alegător.
14:20
Până în data de 21 martie curent are loc testarea noilor funcționalități, iar exploatarea experimentală este demarată în Judecătoria Cimișlia, Judecătoria Comrat și Curtea de Apel Comrat. O altă funcționalitate nouă a PIGD-ului constă în implementarea unui mecanism flexibil de administrare care să permită indicarea specializării judecătorilor, precum și crearea completelor specializate, inclusiv în judecătoriile de primă instanță. Testarea noului sistem informațional judiciar integrat urmează să aibă loc în mai multe etape pe parcursul anului curent. În următoarele etape va fi pilotat modulul dezvoltat pentru Curtea Supremă de Justiție, modulul de raportare statistică electronică și modulul de măsurare a performanței judecătorești.Tehnologiile informaționale sunt utilizate în instanțe inclusiv la înregistrarea audio a tuturor ședințelor de judecată.
13:50
Postul Jurnal TV a publicat un reportaj, în cadrul căruia se vehiculează că, în anul 2012, Oleg Sârbu, deputat în Parlament, ar fi făcut presiuni asupra fostului președinte al raionului Edineț, Oleg Scutaru, pentru ca acesta să adopte o decizie catalogată drept ilegală.Primarul orașului Edineț, Constantin Cojocaru, care a fost martor ocular al situației distorsionate de Jurnal TV, povestește circumstanțele în care s-a produs schimbul dur de replici între deputatul Sârbu și președintele raionului, comunistul Oleg Scutaru. Primarul spune că Oleg Sârbu a fost rugat, de fapt, să intervină pentru ca președintele raionului să deblocheze alocarea unor resurse suplimentare pentru deszăpezirea localității.”Stratul de zăpadă era imens la Edineț, iar eu, ca primarul localității, încercam să găsesc o formulă de ieșire din situație. Potrivit legii, modificările operate în buget trebuiau să fie coordonate cu președintele raionului.
13:30
Potrivit documentelor, candidatul ”blocului politicienilor șomeri, dar integri” și-a început activitatea la Ministerul Afacerilor Externe în 1992. Peste șapte ani, el a fost delegat într-o misiune a OSCE în Croația pentru un manda de un an. Cu toate acestea, Reniță a activat sub egida OSCE până în 2003, nefiind în vreo relație de muncă cu MAE de la Chișinău.Misiunea OSCE în Croația nu era una diplomatică a Republicii Moldova, respectiv, Reniță nu a fost salarizat de MAE. După încheierea mandatului la OSCE, candidatul binomului Sandu-Năstase nu a avut nicio activitate la minister, iar statutul său de ”angajat al MAE” a rămas confuz după pseudodeplasarea de serviciu din 1999.Aceeași incertitudine a durat și în perioada 2003-2009. În toți acești ani, Reniță a fost manager la un proiect al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Internațională, iar între 2007 și 2010 a activat în cadrul unei companii internaționale de țigări.
13:20
Oficialul a menționat că reparația acestor săli, unde se practică două probe sportive strategice pentru Republica Moldova, dar și dotarea cabinetului medical cu utilaje performante în valoare de cca 238 000 mii lei, sunt un prim pas în reabilitarea infrastructurii CSPLN. ,,Vom continua să investim în modernizarea și dotarea Centrului, pentru ca sportivii noștri să se poată antrena și recupera în condiții bune. Și în acest an, instituția va beneficia de resurse financiare pentru a răspunde adecvat necesităților de pregătire impuse de sportul de performanță”, a subliniat Igor Șarov.În context, menționăm că pentru reabilitarea infrastructurii CSPLN, în anul 2019, din bugetul de stat vor fi alocate peste 7,5 milioane lei, dintre care 4 milioane – pentru reconstrucția căminului unde sunt cazați membrii loturilor naționale, 3 milioane lei – pentru reconstrucția Bazei sportive de canotaj din or.
13:00
Pentru procurarea autocarelor, din bugetul primăriei au fost alocate 81 de milioane de lei. Noile autobuze sunt de model „ISUZU Cityport", standard Euro 6. Acestea au 12 metri lungime și 3 uși. Totodată, autobuzele sunt dotate cu rampe de acces și spațiu pentru fotoliu rulant, fiind accesibile persoanelor cu necesități speciale, vârstnicilor și părinților cu copii în căruțuri. De asemenea, vehiculele dispun de instalații cu aer condiționat, echipament de informare audio și video. Același model de autobuze au fost achiziționat și de primăriile orașelor Constanța, Iași și Sibiu din România, dar care au plătit cu până la 50 de mii de euro mai mult pentru fiecare autocar. Autobuzele livrate primăriei Chișinăului sunt noi și au costat mai puțin de 130 de mii de euro fiecare.Ultimele 20 de autobuze pentru Capitală au fost cumpărate acum 13 ani. Vechimea medie a parcului de autobuze din municipiul Chișinău este de 17 ani.
12:20
Cursurile de masterat sunt oferite în limba engleză pentru anul academic 2019-20 la programele:MSc in Plant Protection (University of Pannonia)MSc in Rural Development and Agribusiness (Szent István University)MSc in Agricultural Biotechnology (Szent István University)Condiții:Bursa va acoperi:• taxele de aplicare și de școlarizare pe tot parcursul perioadei de studiu;• cazarea în cămin;• costuri de subzistență;• asigurarea de sănătate.Durata burselor: 22 luniAplicarea/înscrierea și procesul de selecțieSelecția studenților va avea loc în două etape:Etapa 1: FAO va examina candidații și va depune cereri la Ministerul Agriculturii din Ungaria, care le va trimite la Universitatea corespunzătoare. Candidații trebuie să prezinte dosarele COMPLETE.Faza 2: Universitățile vor desfășura un nou proces de selecție, fără implicarea FAO. Studenții selectați vor fi de asemenea anunțați de către minister.
12:20
Preţul de producător pentru Secretide Diskus 100 mcg/doz constituie 318,93 lei, pentru  Secretide Diskus 250 mcg/doz – 421,30 lei, iar pentru Secretide Diskus 500 mcg/doz – 529,84 lei. Totodată, preţul de producător pentru Acetilsalicilic 325 mg comprimate este de 24,35 lei şi Acetilsalicilic 500 mg comprimate – 18,69 lei.Aceste preparate, din 24 ianuarie 2019, sunt compensate 100% din Fondurile asigurării obligatorii de asistenţă medicală.Menţionăm că Secretide Diskus este un preparat original şi unic pe piaţa farmaceutică în ce priveşte combinaţia de substanţe active, fiind utilizat în tratamentul maladiilor respiratorii. Acetilsalicilic este prescris pentru pacienţii cu maladii cardiovasculare.
11:50
”Medicii și conducerea spitalului m-au invitat la prezentarea raportului de activitate pentru a vorbi despre viitor. Au nevoie de sprijin pentru a deschide o secție pentru cardio-chirurgia nou-născuților, pentru a repara 4 săli de operații și multe altele. Alegerea de a discuta despre aceste lucruri anume cu noi este dovada încrederii pe care ne-o acordă. Știu că în Partidul Democrat vor găsi mereu o echipă care se îngrijește de sănătatea oamenilor și a întreg sistemului medical”, a scris Plahotniuc pe Facebook.Vlad Plahotniuc a mai scris că în perioada guvernării Partidului Democrat, salariul mediu lunar al personalului de la Spitalul Clinic Republican s-a mărit cu 56%. Totodată, au fost achitate datoriile instituției, a fost reparat blocul alimentar, iar pacienții nu mai sunt nevoiți să își cumpere singuri medicamentele.
11:20
Ca urmare a informațiilor acumulate și prelucrate la nivelul Poliției de Frontieră s-a stabilit că, în perioada anilor 2014 – 2016 persoana respectivă a recrutat şi traficat mai multe tinere în or. Istanbul, Turcia, pentru a practica prostituţia. Învinuita în vârstă de 45 de ani este originară din raionul Ialoveni.Totodată, doi complici ai moldovencei care figurau pe aceeași cauză penală au fost condamnaţi, de către instanţa de judecată a R.M., la 12 şi 13 ani închisoare pentru „trafic de ființe umane”. De menționat că unul din complici este fiul învinuitei.În prezent, cetățeanca este reținută în Penitenciarul nr.13, mun. Chişinău, iar ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră întreprind în continuare toate măsurile de documentare pe caz.
Acum 24 ore
10:20
  Astăzi 20 februarie Condiția atmosferică Temperatura aerului °C Pr. atmosf. Mm/Hg Viteza vânt.
09:30
Ratele oficiale de schimb – Banca Națională a Moldovei la data: 20.02.2019, transmite...
Ieri
18:20
Proiectul are drept scop creșterea competitivității sectorului agro-alimentar prin integrarea culturii de soia în lanțul valoric național și global, precum și consolidarea infrastructurii de apă și sanitație în zonele rurale prin evacuarea în siguranță a apelor uzate în orașul Cantemir.Astfel, până în anul 2021, fermieri, producători agricoli, procesatori, organismele de certificare, instituțiile publice de resort vor beneficia de instruiri pentru îmbunătățirea capacităților de inovare și educație în domeniul agriculturii în țară, sporirea accesului pe piața internă și cea externă, utilizarea acreditării și certificării, ajustarea documentelor de politici și alinierea cadrului legal la standardele de calitate ale UE.
18:00
„Ultimii trei ani au adus mai multă linişte în politica moldovenească decât eram poate obişnuiţi. Unii văd şi partea rea din spatele acestei linişti, acuzând controlul. Pe de altă parte, mulţi ne aducem aminte de criza politică, socială şi economică din 2015 şi cu siguranţă nimeni nu îşi doreşte repetarea episoadelor de instabilitate, si avem multe de enumerat – aprilie 2009, repetarea alegerilor din 2010, criza guvernamentală din interiorul Alianţei pentru Integrare Europeana din 2013 etc”, susţine Andi Cristea.Deputatul european trece şi în revistă şi câteva performanţe remarcabile ale guvernării PDM.“În 2016, Guvernul Filip a venit la putere într-un context foarte complicat, şi are meritul de a fi stabilizat economic şi social ţara.
17:20
Pe cele trei scene ale festivalului – Scena Fierbinte, Pasiunii și Inimii – vor răsuna mai multe stiluri de muzică adunate de pe diferite continente, precum folk, etno, acapelă, alternative-rock, indie, balcanică etc. Pe lângă trupele străine, care au fost anunțate anterior, organizatorii evenimentului propun publicului să descopere și trupele autohtone care la sigur vă vor cuceri cu talentul lor.Totodată, în pauzele dintre evoluțiile artiștilor, pe cele trei scene vor mixa DJ Sslava, Dj Gonzo și DJ Sly.Totodată, cele mai multe minuni pe metru pătrat se întâmplă în Prăvălia Alchimistului, unde urmașii lui Faust și Paracelsus de la Mendelevium – Laboratorul Distracțiilor Științifice vă așteaptă împreună cu copiii dumneavoastră să participați la experimentele ce combină spectaculos știința cu magia.
17:20
Verificările ne-au fost confirmate de către ofițerul de presă de la Externe, Valeriu Rusu, care a spus că detalii vor fi oferite mai târziu.În schimb, surse din delegația care efectuează controlul ne spun că în interiorul Ambasadei este oferit în chirie un birou în care activează o organizație ce pretinde că se ocupă cu problemele diasporei, în realitate fiind o organizație de tineret a PSRM. Aceasta este condusă de Olga Cebotari (foto jos), care, pe tot parcursul activității, s-a ocupat de agitație electorală pentru PSRM, tot ea coordonând activitatea unui centru de apel creat pentru diaspora din R.Moldova.Un alt detaliu curios este faptul că toți studenții care solicitau să efectueze practica la Ambasada R.
16:20
Din luna noiembrie 2018 până în prezent, ofițerii Direcției investigare a fraudelor economice a INI și cei ai Direcției generale urmărire penală, în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au documentat acțiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmărind scopul obținerii unui profit ilicit, ar fi confecționat și vândut mai multe documente oficiale false.În cadrul cauzei penale gestionate, au fost efectuate un șir de măsuri speciale de investigaţie şi acţiuni de urmărire penală, stabilindu-se că suspecții, în mai multe locații din mun. Chișinău, având utilaje și tehnică specială destinată contrafacerii documentelor, identificau potențiali beneficiari de acte false, pe numele cărora confecționau și ulterior le înstrăinau contra unui preț stabilit din timp documente oficiale false (cărți de identitate românești și permise de conducere auto moldovenești).
15:50
Precizăm că statul și în acest an va sprijini prin intermediul subvențiilor construcția de sere, înființarea plantațiilor multianuale, procurarea tehnicii agricole, sectorul zootehnic, agricultura ecologică, promovarea produselor pe piețele de desfacere, dezvoltarea pensiunilor agroturistice rurale și crearea sau extinderea unităților meșteșugărești, inclusiv, stimularea lansării noilor afaceri în sectorul agroindustrial inițiate de tinerii și femeile antreprenori.Reamintim că începând cu 1 februarie curent a fost dat startul recepționării cererilor de acordare a subvențiilor atât clasice precum și în avans, iar perioada de recepționare a dosarelor pentru acordarea plăților în avans va dura pînă la 8 aprilie, iar pentru subvenționare clasică până pe 31 octombrie, curent.
15:20
Metoda de pătrundere în casele cetăţenilor era prin forţarea geamurilor din termopan atunci când proprietarii lipseau de acasă. Indivizii au pătruns în cel puțin 3 locuințe din sectorul Râșcani a capitalei pe parcursul lunilor ianuarie-februarie, de unde au sustras mijloace bănești și articole din aur, suma pagubei cauzată proprietarilor, constituie 400 000 lei. În urma perchezițiilor autorizate efectuate  la domiciliile lor, polițiștii au depistat o parte din bunurile sustrase,acestea fiind ridicate iar ulterior urmează să fie restituite proprietarilor.Indivizii au fost arestaţi pe un termen de 30 de zile şi sunt cercetaţi penal pentru furturi în proporţii deosebit de mari. Legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.