Fenomen misterios: O sferă incandescentă a căzut în Venezuela

Sputnik, 11 februarie 2019 23:20

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video care surprind momentul căderii unui meteorit în Venezuela.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
21:00
Kim Jong-un va merge la întrevederea cu Vladimir Putin în orașul Vladivostok cu trenul său blindat.
Acum o oră
20:40
Ponderea produselor moldovenești pe piețele din Rusia a scăzut considerabil în comparație cu cea de acum 10 – 15 ani.
20:40
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a spus în cadrul unei emisiuni la televiziunea publică când și în ce condiții se va vedea obligat să dizolve noul Parlament, după care vor fi anunțate alegeri parlamentare anticipate.
Acum 2 ore
20:00
Copiii de la Gimnaziul internat nr. 3 din Chișinău au avut parte de o excursie plină de surprize desfășurată la Muzeul Național de Istorie. Micii pionieri în inovație au rămas impresionați de zonele interactive și inteligența roboților.
19:30
O șoferiță de doar 23 de ani a provocat un accident cumplit în sectorul Ciocana din Capitală, în urma căruia trei minori au fost transportați de urgență la spital.
19:30
Un cunoscut economist din Republica Moldova afirmă că Banca Națională are suficiente pârghii ca să nu admită deprecierea leului în raport cu euro și dolarul, care se atestă deja de mai bine de două săptămâni.
Acum 4 ore
19:10
Pentru unii elevi, vacanța de Paște din 2019 va fi una mai specială și asta pentru că în această perioadă nu se vor odihni ca majoritatea semenilor lor, ci din contra, vor munci ca să soluționeze problemele cu care se confruntă elevii în școală.
18:30
Dacă partea franceză se va adresa cu o rugăminte în acest sens, Rusia va răspunde afirmativ.
18:00
Ziua Internaţională a Monumentelor şi Siturilor este sărbătorită anual în data de 18 aprilie, de circa 195 de țări, inclusiv de Republica Moldova. Cu acest prilej, directorul general al Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor, Ion Ștefăniță, a vorbit despre necesitatea valorificării și protejării patrimoniului arhitectural în țara noastră.
17:30
Expertul anticorupție Galina Bostan a vorbit în studioul radio Sputnik Moldova despre strategia de comunicare pe care ar trebui s-o aibă ANI în raport cu societatea în problema integrității funcționarilor publici.
Acum 6 ore
17:00
Schimbare radicală pe piața valutară - iată ce se întâmplă cu euro. BNM a stabilit cursul valutar pentru 19 aprilie.
16:30
Pe 16 aprilie, la Sankt-Petersburg, a demarat Festivalul Culturii Moldovenești cu genericul "Eu văd Moldova în vise".
16:00
O schemă criminală, cu implicarea unor funcționari de stat a fost destructurată de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și ofiţerii Serviciului de Informații și Securitate.
15:30
Examinarea celui de al doilea dosar deschis pe numele lui Vladimir Filat a fost amânată din nou.
Acum 8 ore
14:50
Kim Jong-un va face o vizită în Rusia în a doua jumătate a lunii aprilie, anunță Kremlinul.
14:30
O delegație parlamentară din Transnistria se află în vizită la Moscova.
14:00
În pofida faptului că avem locuri de muncă vacante, avem și mulți șomeri. Asta ori pentru că persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă nu găsesc oferte pentru specializarea lor, ori nu le convine salariul sau orarul și condițiile de muncă. Dar, trebuie să spunem franc, sunt și din acei care pur și simplu nu vor să muncească.
13:30
Sfâșiat de durere, cu degetul între dinții din gura șoferului beat și agresiv, timp de vreo zece minute, sărmanul polițist l-a implorat pe acesta să-i dea drumul. Însă șoferul era de neînduplecat.
Acum 12 ore
13:10
Zeci de oameni au fost uciși în India și în Pakistan în urma ploilor şi a furtunilor de praf din regiune. Meteorologii se așteaptă ca frontul meteorologic să nu se stabilizeze până vineri.
12:30
Agenții INP împreună cu inspectorii ANTA și cei ai SFS desfășura începând de ieri acțiuni de patrulare și verificare în perimetrul Autogării și Pieței Centrale.
11:50
Kim Jong Un, președintele Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord a supravegheat și a condus un test al unei arme tactice ghidate de tip nou, dirijat de Academia de Științe a Apărării.
11:20
Potrivit birou local central de meteo, zona Taipei a fost lovită de un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter. Nu au existat rapoarte imediate despre victime sau deteriorări ale clădirilor până acum.
10:50
În ţara noastră concediul paternal a fost instituit în 2016, când au fost operate modificări la Codul Muncii.
10:30
Autoritatea Aeronautică Civilă va continua să întreprindă toate măsurile care se impun pentru asigurarea unui nivel maxim de siguranță aeronautică.
10:00
40 de vinificatori din Moldova, uniți sub același acoperiș. Vizitatorii vor putea degusta și cumpăra vinurile care au fost premiate în 2018 cu medalii de aur.
09:30
Fiscul a efectuat peste o sută de controale în toată țara, în urma cărora comercianții au fost amendați cu aproape o jumătate de milion de lei.
09:00
Corespondentul Sputnik a căutat răspuns la întrebările: Sunt oare recunoscute în Europa diplomele eliberate de instituțiile de învățământ superior din Rusia? Poate oare un tânăr din țara noastră care și-a făcut studiile în Rusia să-și găsească fără obstacole un loc de muncă în Europa?
Acum 24 ore
08:20
Invitată la emisiunea ”Sputnik Matinal”, fosta ministră a Sănătății, Protecției Sociale și Familiei Svetlana Cebotari a fost întrebată ce notă i-ar da sistemului de sănătate din Republica Moldova.
07:50
Facebook ar fi utilizat datele personale ale internauților pentru a combate companiile concurente și pentru a-și avantaja prietenii și partenerii.
06:50
Se presupune că șoferul a pierdut controlul vehiculului care s-a prăbușit într-o prăpastie.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.