Fenomen misterios: O sferă incandescentă a căzut în Venezuela

Sputnik, 11 februarie 2019 23:20

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video care surprind momentul căderii unui meteorit în Venezuela.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Sputnik

Acum 30 minute
16:50
Mai mulți indivizi au fost reținuți de Poliție. Aceștia sunt bănuiți de comiterea unor atacuri tâlhărești în Capitală.
Acum o oră
16:20
O tânără din Capitală amenință că se aruncă în gol de la etajul nouă al unui bloc de locuințe din Capitală.
Acum 2 ore
16:00
În cel mult o săptămână, cele 31 de autobuze noi vor putea fi văzute pe străzile Capitalei.
15:50
Sputnik Moldova a realizat un reportaj foto în care au fost surprinse momente din timpul procesului de tipărire a buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie.
15:30
Potrivit președintelui rus Vladimir Putin, sateliții SUA le ”țin isonul” în ceea ce privește chestiunea ieșirii Americii din Tratatul INF.
Acum 4 ore
15:00
Patru companii și-au prezentat scrisorile de intenție de participare la procesul de furnizare a energiei electrice consumatorilor din Moldova.
14:40
Vladimir Putin consideră că cea mai importantă problemă a Rusiei este cea demografică și anunță un nou Program național de susținere a instituției familiei.
14:20
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a pus, în repetate rânduri, pe seama SUA criza politică din țară, care a izbucnit după ce liderul opoziției, Juan Guaido, s-a autoproclamat președinte interimar.
13:40
Fostul ministru al apărării, generalul Victor Gaiciuc, a comentat situația cu privire la eliberarea piloților moldoveni din prizonieratul afgan.
Acum 6 ore
12:50
Un grup infracțional racolau fete din Moldova pentru a se prostitua în Italia.
12:50
Pavel Stratan revine în forță cu o nouă melodie, aceasta ar putea deveni un nou hit. În mod special, cumetrii se vor regăsi în versurile piesei.
12:20
Președintele rus, Vladimir Putin, a transmis un mesaj Adunării Federale a Federației Ruse.
12:00
Președintele Moldovei, Igor Dodon, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul american în țara noastră, Dereck J. Hogan. Iată ce a vrut să afle diplomatul de la șeful statului.
11:40
Ședința Biroului Permanent al Parlamentului, care urma să aibă loc astăzi la ora 14:00, a fost anulată.
11:20
Observatorii din partea Adunării Interparlamentare a CSI au încheiat deja monitorizarea pe termen lung a alegerilor parlamentare din Moldova și au întocmit un raport detaliat. Sputnik a clarificat care sunt planurile experților în cadrul monitorizării pe termen scurt.
Acum 8 ore
11:10
Ascultați în direct mesajul anual al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, adresat Adunării Federale a FR
10:50
Republica Moldova deține președinția rotativă a Comunității Energetice. La sfârșitul anului, la Chișinău, va avea loc reuniunea Plenarei parlamentare a Comunităţii Energetice.
10:00
Favorita publicului românesc la finala concursului Eurovision, Laura Bretan, ar fi pierdut pentru că nu susține agenda LGBT.
09:30
Ministerul român al Afecerilor Interne anunţă noi norme propuse pentru sporirea securităţii cărţilor de identitate, fiind vorba de un acord informal în acest sens la care au ajuns reprezentanţii Preşedinţiei române a Consiliului şi cei ai Parlamentului European.
Acum 12 ore
09:10
La alegerile parlamentare și referendumul din 24 februarie, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii vor fi deschise 12 secții de votare, iar în Canada – trei.
08:40
Expertul din cadrul Institutului Internațional de Studii Politice și Umanistice Vladimir Bruter comentează probabilitatea unei destabilizări politice în Moldova după 24 februarie.
08:00
Conferința de Securitate de la Munchen a scos la iveală o ruptură în relațiile transatlantice, afirmă jurnaliștii publicației franceze Le Monde.
07:40
Câțiva deținuți au spart o mașină pentru a salva un bebeluș, iar mai mulți oameni au fost luați de o avalanșă pe o pârtie de schi.
06:40
Un model cunoscut din Moldova a primit în dar un Mercedes. Iată de la cine.
05:40
Moldovenii de peste hotare care au decis să-și exercite dreptul la vot pe 24 februarie vor trebui să scoată din buzunare zeci sau sute de euro pentru a ajunge la cea mai apropiată secție de votare.
Acum 24 ore
00:00
”Pokemon Detective Pikachu” este unul dintre cele mai așteptate filme de animație ale anului 2019. Trailer-ul acestuia a fost deja lansat, iar premiera filmului va avea loc în luna mai.
19 februarie 2019
23:10
După ce au fost găsite pe web fotografii și clipuri erotice cu Briony Murray, un soldat britanic, colegii și superiorii lui au fost scandalizați. S-a dovedit că, înainte de a începe cariera militară, ea a fost prezentă pe site-uri pentru adulți.
22:30
Trailerul filmului de animație “Frozen 2” (Regatul de gheață 2) a fost lansat pe 13 februarie 2019 și deja a reușit să acumuleze un număr record de vizualizări pe youtube.
22:10
Reconcilierea națională și demararea unor negocieri pentru organizarea unor noi alegeri reprezintă singura soluție la criza din Venezeuala, consideră ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu.
20:50
Vameșii de la Leușeni au descoperit o comoară în valiza unui moldovean care se întorcea din Italia.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.