DACIA Duster va avea în sfârșit o versiune pick-up

Deschide.md, 11 februarie 2019 21:30

Directorul general al Renault Commercial Roumanie a confirmat că SUV-ul Duster va primi în sfârșit o versiune pick-up "de fabrică". Această va putea fi comandată din al doilea trimestru al acestui an.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Deschide.md

Acum 5 minute
18:20
Alexandru Brînză, candidatul Partidului Liberal în Circumscripția nr. 16 Ungheni, s-a retras din cursa pentru un fotoliu în Parlament, informează expresul.md „..A fost o decizie asumată pe care am luat-o din considerentul că actualul scrutin este unul dintre cele mai murdare de interese obscure. Am făcut-o deoarece nu am avut magazine sociale ca Șor, nu am avut colete cu paste și cartofi, cu șampanie, nu am fost un guraliv care a tot vorbit despre Unire ca acum să uite de acest sfânt ideal..”, s...
Acum 30 minute
18:00
Pretinsul minister al securității de stat din Transnistria (fostul KGB) recomandă cetățenilor din stânga Nistrului să-și sporească vigilența în ziua de duminică, 24 februarie, din cauza provocărilor ce pot apărea în contextul alegerilor parlamentare din Republica Moldova.
18:00
Serviciul Protecție și Pază de Stat a publicat imaginile video cu momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul SPPS din coloana oficială a președintelui Igor Dodon. Înregistrările sunt de pe camera de bord a Volkswagenului Touareg din gestiunea SPPS.
Acum o oră
17:50
Cadavrul unui bărbat a fost lăsat într-un sicriu deschis în mijlocul unui cimitir din sudul Rusiei, după ce o văduva lui nu a avut bani să plătească o grupare mafiotă care luau bani pentru a permite înmormântarea.
Acum 2 ore
17:00
De pe moneda oficială a Kazahstanului - tenge - vor dispărea înscripțiile în limba rusă.
16:50
Mii de oameni s-au adunat, miercuri, la un templu local, din satul Mathakondapalli, în apropiere de Bengaluru. Localnicii au cerut permisiunea să organizeze un dans tradițional cu 100 de tauri, dar autoritățile au refuzat din motive de siguranță.
Acum 4 ore
16:20
Misiunea de Observare (MO) Promo-LEX a lansat cel de-al cincilea raport de monitorizare a alegerilor parlamentare din 2019. Ca și în rapoartele precedente, MO a constatat mai multe probleme, printre care: utilizarea resurselor administrative, intimidare și prezența discursului instigator la ură și discriminare în mesajele concurenților, oferirea cadourilor cu tentă electorală, dar și amplasarea publicității în locuri neautorizate.
16:20
În cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 va fi creată o Celulă guvernamentală pentru asigurarea bunei desfășurări a acestora. O dispoziție în acest sens a fost semnată de prim-ministrul Pavel Filip.
15:40
Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de loaclitatea Stejăreni, din raionul Strășeni.
15:40
Numai mâine nu-i poimâine, dragii mei! E drept că nici azi parcă nu-i ieri și nici alaltăieri, dar… cu învățatul din erorile trecutului e cam greu la noi. Se zice că deșteptul învață din greșelile celorlalți, mediocrul – din cele proprii (apoi numește asta „experienţă de viaţă”), iar prostul nu învață niciodată.
15:30
Unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni.
15:20
Președinția anunță că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost accidentat astăzi
15:00
UPDATE( ora 14:49): Comisia Electorală Centrală a votat excluderea europarlamentarului român Constantin-Laurențiu Rebega și a europarlamentarei austriece Barbara Kappel din lista observatorilor internaționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. Decizia a fost votată unanim de membrii CEC prezenți la ședință.
14:50
Scandal în Parlamentul Japoniei, după ce ministrul responsabil cu organizarea Olimpiadei de la Tokio, Yoshitaka Sakurada, a întârziat trei minute la o ședință parlamentară. Ministrul și-a cerut public scuze, însă și așa Opoziția a cerut demisia acestuia.
Acum 6 ore
14:20
Comunitatea românească din Sydney s-a reunit pentru a celebra opera și personalitatea marelui poet Mihai Eminescu, la inițiativa Academiei Australiano-Române de artă, cultură și știință și în prezența ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a E.S. Nineta Bărbulescu, ambasadorul României în Australia și Noua Zeelandă, și a Consulului General al României la Sydney, Iulian Nițu. Evenimentul “130 de ani de nemurire” a adus laolaltă români și australieni deopotrivă, artișt...
14:00
Peste 9.000 de persoane au semnat o petiţie online prin care cer Statelor Unite să vândă Canadei statul american Montana în schimbul sumei de un trilion de dolari, aceşti bani urmând a fi folosiţi pentru a reduce datoria naţională
14:00
Europarlamentarul român Constantin-Laurențiu Rebega și europarlamentara austriacă Barbara Kappel urmează să fie excluși din lista observatorilor internaționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. O decizie în acest sens urmează să fie luată astăzi de Comisia Electorală Centrală la solicitarea Centrului de Resurse al Organizațiilor Neguvernamentale pentru Drepturile Omului (CReDO) – organizația care și i-a propus în această calitate.
13:50
Rareori ți-e dat să vezi o criză de identitate a unei formațiuni politice în ajun de alegeri precum cea prin care trece astăzi blocul ACUM. Câteva zile în urmă, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate; Mihai Popșoi, a surprins pe toată lumea, declarând că tandemul electoral Maia Sandu – Andrei Năstase se va destrăma după 24 februarie 2019.
13:50
Declanșarea de către Rusia a unui dosar penal în care ar figura Vlad Plahotniuc, poartă un evident caracter electoral câtă vreme acest lucru se întâmplă cu două zile înainte de alegerile din R.Moldova. De această părere este analistul politic Ion Tabârță.
13:50
Procuratura a inițiat un dosar penal pe faptul reținerii de către grănicerii transnistreni la intrarea în orașul Tighina a președintelui și secretarului unei secții de votare din raionul Anenii Noi. Pretinșii grăniceri au reținut persoanele timp de trei ore și au verificate conținutul laptopurilor oferite de către Comisia Electorală Centrală.
13:50
Consiliul municipal Chișinău a aprobat punerea în circulație a unui nou model de abonament anual pentru călătorie în transportul public în raza municipiului Chișinău, transmite IPN.
13:50
Tragedie într-o familie din localitatea Pârlița, raionul Ungheni, după ce un bărbat a murit electrocutat, în timp ce monta o pompă de apă.
13:30
Momentul când un Infiniti a doborât un stâlp în după-amiaza zilei de ieri, în cartierul Telecentru al capitalei, a fost surprins da camera de bord a celuilalt automobil implicat în accident, iar șoferul a făcut înregistrarea publică pe Facebook.
13:10
Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, susține că reprezentanții PSRM se ocupă de estorcarea banilor de la companiile de construcții din municipiul Chișinău de mulți ani, amenințând și organizând proteste în apropierea șantierelor de construcție.
13:00
Editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru, este convins că anunțul privind noul dosar penal deschis de ruși pe numele liderului Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, are legătură directă cu alegerile parlamentare de duminică. „Acțiunea Moscovei se înscrie, cu certitudine, în efortul de a influența alegerile din R. Moldova în folosul PSRM, adică al Rusiei”, spune Nicolae Negru. Potrivit editorialistului nostru, rușilor le este frică de faptul că o parte a electoratului socialiștilor ar...
13:00
Reprezentant Special al Departamentului de Stat al SUA pentru Ucraina, Kurt Volker, a prezentat un site pentru combaterea agresiunii rusești în Ucraina, potrivit postarii sale pe Twitter.
12:40
Companiile lowcost Ryanair și Wizz Air au fost amendate de Consiliul Concurenței din Italia cu 3 respectiv 1 milion de euro pentru practici neloiale în ceea ce privește taxa pentru bagajul mare de cabină.
12:30
Companiile lowcost Ryanair și Wizz Air au fost amendate de Consiliul Concurenței din Italia cu 3 respectiv 1 milion de euro pentru practici neloiale în ceea ce privește taxa pentru bagajul mare de cabină.
Acum 8 ore
11:50
Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei, Harlem Désir, și-a exprimat regretul și indignarea în legătură cu decizia de zilele trecute a autorităților moldovenești de a interzice accesul pe teritoriul Republicii Moldova a două echipe de jurnaliști ruși de la posturile de televiziune „Rossia1” și „NTV”. Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Désir a îndemnat autoritățile Republicii Moldova să acrediteze presa străină. „Îmi pare rău că pe data de 18 și 19 februarie, echipelor de jurnaliști de...
11:30
Legăturile dintre președintele moldovean, Igor Dodon, și cel rus, Vladimir Putin, au o componentă financiară directă. Astfel, cel puțin 70.000 de euro au intrat în contul fundației „Din suflet”, a Galinei Dodon (sotia presedintelui Republicii Moldova), scrie linx.crji.org. Banii au fost transferați de fiul procurorului general al Rusiei.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.