Guvernul a alocat peste 800 de mii de lei pentru veteranii de război

Tvn, 11 februarie 2019 12:50

Veteranii de război și victimele avariei de la Cernobîl vor primi îndemnizații unice din partea The post Guvernul a alocat peste 800 de mii de lei pentru veteranii de război appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 12 ore
19:40
Tineri vocaliști și dansatori din Bălți au revenit acasă cu 22 de trofee de la The post /VIDEO/ Succes important al tinerilor artiști din Bălți la un concurs internațională de cântec și dans appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:30
În Săptămâna Mare, Joia Mare este o zi importantă și pentru gospodine. E ziua în The post /VIDEO/ Joia Mare. Cum coc pască și vopsesc ouăle gospodinele la țară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:20
Un avion a aterizat ilegal pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aeronava Boeing 737-800, aparține companiei aeriene The post Avion ilegal pe Aeroportul Internațional Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:00
Tânăra din Bălți, Tatiana Chișca, a cucerit medalia de aur la campionatul deschis al Ucrainei. The post O tânără din Bălți a devenit campioană la înot în Ucraina appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 24 ore
15:30
De sărbătorile pascale, trenurile din Republica Moldova, vor circula în regim obișnuit. Anunțul a fost The post Cum vor circula trenurile de Paști appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Deputata blocului ACUM, Arina Spătaru a postat pe pagina sa un video în care a The post /VIDEO/ Deputata PPDA Arina Spătaru plânge pentru că nu a reușit să se îmbete după „Târgul de flori” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
Compania „Air Moldova” a anunțat că va sponsoriza aducerea la Chișinău Focului Haric din Ierusalim. The post Focul Haric va fi adus în noaptea Învierii Domnului la Bălți, în jurul orei 22:00 appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Alegerile parlamentare anticipate nu ar schimba componența politică actuală a Parlamentului. Pe de altă parte, The post Anticipatele nu rezolvă nimic, SONDAJ appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Un polițist din Drochia a fost reținut într-un dosar de trafic de influență. Acesta ar The post Un polițist a fost reținut în nordul țării appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:30
Tatiana Chișca și Tatiana Salcuțan au cucerit medalia de aur la campionatul deschis al Ucrainei. The post Două înotătoare din Republica Moldova au câștigat aurul la campionatul Ucrainei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
19:10
O brutărie în care vor munci șase persoane cu nevoi speciale va fi deschisă în The post /VIDEO/ Proiect inovativ în raionul Fălești în sprijinul persoanelor cu nevoi speciale appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:00
Caz șocant la Bălți. O bătrână țintuită la pat este lăsată să moară în propria The post /VIDEO/ O bătrână din Bălți a fost lăsată să moară de foame în condiții mizere de cei căreia îi moștenesc averea appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
18:01
Doi bărbați în vârstă de 23 și 24 ani, originari din raioanele Soroca și Glodeni, The post Doi bărbați din nordul țării reținuți pentru răpire și șantaj appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Doi bărbați în vârstă de 38 și 55 ani din raionul Briceni, au fost condamnați The post Doi bărbați din raionul Briceni au fost condamnați pentru viol appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:40
Un bărbat de 71 de ani din raionul Soroca a fost găsit mort în propria The post Un bărbat din raionul Soroca a fost găsit mort în propria locuință appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Un bărbat în vârstă de 24 ani, originar din satul Văscăuți, raionul Florești a ajuns The post /FOTO/ Accident de motocicletă în raionul Florești. Motociclistul în stare gravă la spital appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
19:20
O nouă avertizare de Cod Galben de înghețuri a fost emisă pentru perioada 23-24 aprilie. The post O nouă avertizare de înghețuri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:10
Trei păpuși din plastic, care sunt comercializate în magazinele din Republica Moldova, sunt recunoscute oficial The post /FOTO/ Jucării periculoase comercializate în magazinele din Republica Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:40
Deputata PPDA, Arina Spătaru este acuzată că ar fi colectat fonduri pentru o acțiune nobilă, The post O deputată, acuzată că ar fi pus în safeu banii adunați pentru o acțiune de caritate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:50
Opt persoane au fost reținute în urma descinderilor de la Bălți a procurorilor și ofițerilor The post Noi DETALII de la descinderile procurorilor anticorupție la Bălți. Cine sunt persoanele reținute appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:00
O autocisternă cu 23 de tone de reziduuri de petrol s-a răsturnat, în după amiaza The post /VIDEO/ O Autocisternă cu reziduuri de petrol s-a răsturnat în raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Percheziții la Bălți. Procurorii anticorupție, descind în aceste momente în cadrul Depoului de Locomotive Bălți The post Descinderi matinale la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
22 aprilie 2019
19:20
De Dumica Floriilor la Catedrala „Sfinților Împărați Constantin și Elena” din Bălți a avut loc The post /VIDEO/ Complexul arhitectural monumental „Sfinții care au proslăvit Moldova” a fost inaugurat la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) vine cu sfaturi utile, cum ar trebui să fie The post ANSA vine cu recomandări cum ar trebui să fie carnea cumpărată pentru masa de Paște appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Un bărbat din raionul Râșcani a fost depistat la frontiera de stat cu acte false. The post Bărbat din raionul Râșcani depistat cu acte false la frontieră appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
21 aprilie 2019
22:30
Un echipaj SMURD Iași a efectuat o operațiune de transportare pe calea aereană a unui The post /VIDEO/ Încă o intervenție SMURD appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:30
Primele date ale exit-pollului realizat de New Image Marketing Group și citate de RIA Novosti The post /SONDAJ/ Volodimir Zelenski, învingător appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
20:00
Serviciul Hidrometeorologic a emis o avertizare de Cod galben de îngheț. Acesta a intrat în The post Atenție! O nouă avertizare de îngheț în Moldova appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:20
Astăzi, de Duminica Floriilor, în curtea Catedralei „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Bălți a The post /FOTO/ Complexul arhitectural monumental „Sfinții care au proslăvit Moldova” a fost inaugurat la Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:10
Turul doi pentru alegerea unui nou președinte al Ucrainei are loc astăzi, confruntare electorală în The post FOTO. Cum se votează în Bălți la alegerile prezidențiale din Ucraina appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.