Guvernul a alocat peste 800 de mii de lei pentru veteranii de război

Tvn, 11 februarie 2019 12:50

Veteranii de război și victimele avariei de la Cernobîl vor primi îndemnizații unice din partea The post Guvernul a alocat peste 800 de mii de lei pentru veteranii de război appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Tvn

Acum 2 ore
18:50
Comisia Electorală Centrală atenționează că luni, 18 februarie, este ultima zi când pot fi făcute The post Ultima zi când mai pot fi publicate sondaje cu tematică electorală appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 4 ore
17:00
Accident rutier în raionul Sângerei. O femeie în vârstă de 33 ani și fiica s-a The post /FOTO/ S-a răsturnat împreună cu fiica de 10 luni pe un traseu din raionul Sângerei appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Acum 12 ore
11:20
Trei persoane au ajuns la Spitalul Cinic din Bălți în rezultatul unui accident rutier, care The post Accident lângă Bălți. Trei persoane au fost spitalizate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Ieri
18:00
Deputata PCRM Elena Bodnarenco a fost surprinsă cu mașina de servicu pe traseul Chișinău – The post VIDEO // Își face campanie pe banii statului? Comunista Bodnarenco, surprinsă că folosește mașina Parlamentului în scopuri personale appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:30
Un bărbat de 30 de ani a murit aseară în apropiere de satul Gvozdova, raionul The post /FOTO/ Un bărbat de 30 de ani a murit în raionul Florești fiind lovit de o mașină appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:10
Un accident rutier, în care a fost implicat autocarul Moscova-Ungheni, s-a produs în dimineața zilei The post /FOTO/ Autocarul Moscova-Ungheni, implicat într-un accident rutier produs lângă Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:10
Comisia Electorală Centrală a lansat o publicație web pentru cetățenii din diasporă. Aceasta se numește The post CEC a lansat o aplicație web pentru alegătorii din diasporă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:00
Trei puncte de trecere de la frontiera comună cu România vor fi modernizate în urma The post Trei vămi din Republica Moldova vor fi modernizate appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:10
Doi tineri au oprit un taxi la ieșirea din orașul Soroca, s-au urcat în mașină, The post Clipe de groază pentru un taximetrist din raionul Soroca appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:40
Un bărbat în vârstă de 39 ani, a fost găsit mort în satul Moșana, raionul The post Un bărbat din raionul Dondușeni a fost găsit mort chiar de Ziua Îndrăgostiților appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
La aproape un an de la lansarea programului guvernamental „Prima Casă”, 1003 familii și 372 The post Câte locuințe au fost cumpărate prin programul guvernamental „Prima Casă” appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:40
Peste 19 mii de cetățeni și-au procurat prima de asigurare obligatorie de asistență medicală în The post Tot mai multe persoane procură polițe medicale cu reducere appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
10:00
Un nou proiect de asigurare cu apă și canalizare va fi realizat în raionul Dondușeni The post Raionul Dondușeni va fi asigurat cu un sistem de apă și canalizare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14 februarie 2019
19:30
Candidatul la funcția de deputat din partea Partidului Șor pe o circumscripție uninominală din Bălți, The post /VIDEO/ Reprezentanții Partidului Politic Șor îi acuză pe unii concurenți electorali din Bălți că folosesc tehnologii politice murdare appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
19:20
Flori, bijuterii și produse cosmetice, asta au ales să le dăruiască iubitelor bărbații din Bălți The post /VIDEO/ Zeci de îndrăgostiți din Bălți au încercat să-și uimească iubitele la 14 februarie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
17:30
Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Bălți va beneficia de un proiect de sporire a The post Liceul Dimitrie Cantemir din Bălți va beneficia de un proiect din banii UE appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:50
Codul galben privind riscul de răspândire a rujeolei a fost anulat. Decizia a fost luată The post Codul galben de rujeolă în Republica Moldova a fost amânat appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:00
Culoarea florilor primite în dar variază în funcție de împrejurări. În limbajul florilor, culoarea trandafirilor The post Ce semnifică culorile trandafirilor primiți în dar de Ziua Îndrăgostiților appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Mai mulți observatori ai Institutului Internațional Republican din Statele Unite și ai Adunării Parlamentare a The post Interes sporit pentru alegerile din 24 februarie appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
Astăzi se împlinesc 84 ani de la nașterea poetului Grigore Vieru. Considerat cel mai mare The post 10 ani fără Grigore Vieru appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:50
Se deplasa haotic cu mașina o mașină de model Mercede pe străzile din orașul Bălți The post Prins în trafic în timp ce transporta țigări de contrabandă prin Bălți appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
12:10
Indexarea depunerilor bănești ale cetățenilor la Banca de Economii continuă. Astfel, persoanele care și-au depus The post Care persoane pot primi banii depuși la bancă în perioada sovietică appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
09:20
Caz tragic în satul Cunicea din raionul Florești. O femeie, în vârstă de 44 ani, The post O femeie din raionul Florești a fost strivită de roata unei remorci appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13 februarie 2019
17:30
Corupţia trebuie să fie corectă şi independentă. Este opinia Svetlanei Conea, candidat al boinomului PAS-PPDA The post /VIDEO/ Candidat PAS-PPDA: Corupția trebuie să fie independentă appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
16:30
Siropul de tuse pentru copii, Eurespal, a fost retras din toate farmaciile și spitalele din The post Siropul Eurespal retras din toate farmaciile din țară appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
15:00
Astăzi, președintele Partidului Regiunilor din Moldova, Alexandr Kalinin a susținut o conferință de presă în The post Dodon ar fi cumpărat libertatea ostaticilor moldoveni din acele 20 de milioane de dolari primiți de la ruși pentru campania electorală appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:30
Persoanele cu dizabilități locomotorii vor fi scutite de achitarea plăților vamale la importul autoturismelor cu The post Fără taxe pentru importul mașinilor persoanelor cu dizabilități appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
14:10
Persoanele care în ziua alegerilor, din considerente de sănătate sau din alte motive nu se The post Cum poate fi solicitată urna mobilă pentru alegeri appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
13:20
vOrganizatorul unui grup infracțional de origine daghestaneză, cu antecedente penale, a fost reținut în municipiul The post /VIDEO/ Un bărbat de origine daghestaneză este cercetat pentru șantaj appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
11:50
Un bărbat a introdus ilegal în țară loturi cu mărfuri de larg consum, fără acte The post /VIDEO/ Mărfuri de larg consum depistate ilegal într-un microbuz de pe ruta Moscova – Chișinău appeared first on TELEVIZIUNEA NORDULUI.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.