Usatîi a publicat mai multe documente care ar demonstra că Șor i-a achitat călătoriile lui Dodon

Democracy.md, 11 februarie 2019 12:50

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: „Sor nu minte ca l-a finantat pe Dodon. Daca Sor, intamplator nu le are, eu ii aduc aminte, este vorba despre anii 2013-2014. Eu am in maini mai multe facturi pentru achitarea zborurilor din Chisinau, la Moscova. Iata cum arata. Confirmare de catre Ilan Sor.”Declaratia ex-primarului de Balti, Renato Usatii, a fost facuta intr-un live pe Facebook. Ulterior, acesta a publicat pe pagina sa mai multe facturi care ar confirma ca seful statului a zburat de mai multe ori pe banii lui Sor, condamnat la sapte ani si jumatate de inchisoare in dosarul BEM.Se intampla la cateva zile, dupa ce Sor a anuntat ca l-a plimbat pe Dodon cu avioanele sale personale, ca i-a dat bani pentru doua campanii electorale si ca i-a dus mai multe genti pline cu... ceva, fara sa spuna cu ce anume. Usatii sustine ca si el i-a dat bani lui Igor Dodon, dar nu a mentionat pentru ce.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Democracy.md

Acum 12 ore
20:10
Din dorința de a-și face PR, Alaiba și soția acestuia originară din Estonia, au postat un video pe facebook în care au enumerat ce proprietăți au fiecare dintre ei. Deputatul din PAS recunoaște în video că este obligat de lege să indice în declarația de avere și toate veniturile soției, dar dacă e să analizăm declarația depusă de către acesta la CEC, vom vedea mai multe „scăpări”.   „Suntem căsătoriți și eu sunt obligat să declar și averile soției.”, a declarat Alaiba.   Soția deputatului din PAS a confirmat cele spuse de soțul ei și a ținut să concretizeze că ea nu este deputat în Parlamentul de la Chișinău. Imediat, Dumitru Alaiba a punctat în engleză „yet”, adică „încă” sau „deocamdată” aceasta nu este deputat, lăsând astfel să se înțeleagă că are planuri în acest sens.
18:20
Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României a susţinut joi, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în care a prezentat întrebările adresate românilor la referendumul pe justiţie din 26 mai, organizat simultan cu alegerile europarlamentare.Preşedintele a decretat că poporul român este chemat să îşi exprime voinţa cu privire la următoarele probleme de interes naţional:1. interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie;2. interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare corelată cu dreptul altor autorităţi constituţionale de a sesiza direct Curtea Constituţională cu privire la ordonanţe.Art. 2. - Pentru realizarea celor prevăzute la art. 1, cetăţenii sunt chemaţi să se pronunţe prin DA sau NU cu privire la următoarele întrebări:1.
18:10
Prin intermediul reprezentantului său la Chișinău, Volodymyr Tulin, FMI spune clar:„Este esențial de protejat rezultatele obținute cu mult efort și de evitat orice inițiative care ar duce la degradarea mecanismelor de siguranță existente, care asigură funcționalitatea băncii centrale.”În mesajul reprezentantului FMI transmis presei se mai menționează:„Reforma cadrului legislativ realizată după criza bancară din anul 2014 a fost susținută de FMI și a dus la consolidarea cadrului de guvernanță a Băncii Naționale a Moldovei (BNM) și la fortificarea autonomiei sale. Actualmente, cadrul de guvernanță se bazează pe mecanisme adecvate, dacă ne referim la procedurile de revocare a conducerii BNM.
17:20
(UPDATE 16:44) Sursele ne mai spun că aeronava reținută este de model Boeing 737 -800.Iată ce spun motoarele de căutare despre această serie:Seria 737 este cel mai bine vândut avion de aviație în istoria aviației. Modelul 737 a fost fabricat în mod continuu de Boeing din 1967, cu 7147 de aeronave livrate și 2641 de comenzi care urmează să fie îndeplinite începând cu luna aprilie 2012. Ansamblul 737 este centralizat la fabrica Boeing Renton din Renton, Washington. Multe 737-uri servesc pe piețele ocupate anterior de aeronavele 707, 727, 757, DC-9 și MD-80/90, iar aeronava în prezent concurează în primul rând cu familia Airbus A320. Există, în medie, 1.250 de Boeing 737 în aer, în orice moment, cu două plecări sau aterizări undeva la fiecare cinci secunde.(UPDATE 16:35) Ofițerul de presă al AAC, Irina Bodolica, a confirmat informația pentru Deschide.MD. Potrivit ei, la bord se află doar echipajul acesteia.
Acum 24 ore
16:20
Potrivit deciziei CCM, interdicția comercializării produselor din tutun în apropierea instituțiilor de învățământ şi a instituțiilor medico-sanitare este constituțională. Înaltul for a examinat sesizarea depusă de către ex-deputatul Simion Grișciuc. Acesta susţinea că actualele prevederi nu asigură o concurență loială între comercianți, deoarece legea interzice comerţul cu tutun în apropiere de şcoli şi spitale doar în spaţii mai mici de 20 m2, fără a se răsfrânge în privința unităților comerciale cu o suprafață mai mare.
15:20
Angajații Ministerului de Interne vor fi în apropierea bisericilor, a zonelor aglomerate și pe drumurile naționale.Polițiștii recomandă cetățenilor să nu lase copiii singuri în case, să nu consume alcool în biserici și în alte spații publice. Persoanele care dețin arme sunt îndemnate să nu le ia cu ei. Oamenii sunt chemați să manifeste o grijă sporită față de locuințe, întrucât în această perioadă numărul furturilor este în creștere cu câteva procente.În perioada sărbătorilor pascale, inspectorii de patrulare se vor afla pe drumurile naționale și vor fluidiza traficul în cele mai aglomerate intersecții, începând de vineri, 26 aprilie.Șoferii sunt rugați să nu-și parcheze mașinile în zonele neiluminate. În zona piețelor și a gărilor auto din Chișinău a fost restricționată parcarea în perioada 24-28 aprilie.
15:10
În cadrul unei emisiuni televizate, unul dintre invitați le-a spus deputaților din PAS și Platforma DA că dacă ei vor să trăiască într-o țară democratică, atunci pentru a guvernare au nevoie de o majoritate din cel puțin 51 de deputați, la moment aceste două partide împreună având doar 26 de deputați.„Dacă sunteți pentru democrație, cumva voi aveți nevoie de o majoritate, sau de cetățeni să vă voteze, dar nu cred că va fi degrabă, nici chiar peste 10 ani și niciodată.”, a declarat Dumitru Roibu.„Noi nici de comuniști nu am scăpat după o singură rundă de alegeri și nici de democrați nu vom scăpa doar după aceste alegeri care au trecut. Noi suntem gata să facem atâtea alegeri, câte vor trebui, până când o să luăm guvernarea.”, a spus în replică deputatul PAS, Dumitru Alaiba.Conform datelor de la CEC, devizul de cheltuieli pentru desfășurarea alegerilor parlamentare din februarie 2019 a fost de 110 204 400 de lei.
14:20
Solicitat de agenţia Moldpres, directorul adjunct al instituţiei, Sergiu Pânzari a menţionat că în ultimele trei luni  mai multe animale din colecţia grădinii au făcut pui.  „Cu 10 exemplare s-a majorat numărul câinilor enoţi. Opt pui au adus pe lume recent şi caprele de Camerun. Au pui mulţi muflonii, cangurii şi suricatele. Ne mândrim şi cu doi măgăruşi şi cu un pui de cămilă pe care îl hrănim cu biberonul după ce mama l-a părăsit”, a spus Pânzari.El a adăugat că tot cu biberonul sunt hrăniţi şi doi pui de maimuţă. În prezent în colecția Grădinii Zoologice sunt peste 1000 de animale de diferite specii de pe toate continentele, chiar și din Antarctida.Datele oficiale arată că anual Grădina Zoologică din Chișinău este vizitată de peste 300 mii de persoane. În cadrul instituţiei muncesc în jur de 100 de angajați.
13:20
Stația are o capacitate de prelucrare de 53 de metri pătrați pe zi de deșeuri lichide și funcționează după principiul de osmoză inversă. În procesul de tratare a levigatului se utilizează diverse substanțe chimice, iar în rezultat se obține apă tehnică. Costul tratării unui metru de levigat este de la 6 la 8 euro.Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a remarcat că noul utilaj va reduce indicii de poluare a mediului, astfel minimizând impactul negativ care poate fi adus viitoarelor generații. Ruslan Codreanu a precizat că aici urmează a fi adus pentru prelucrare și levigatul format la gunoiștea din localitatea Sângera. În prezent este în desfășurare un proiect similar, de construcție a unei stații de tratare a levigatului, la poligonul municipal din Țânțăreni, care va avea o capacitate dublă de prelucrare.Construcția stației a durat jumătate de an și au costat 4,67 milioane de lei.
12:20
Cauza a fost pornită după ce şoferul s-a adresat cu o plângere la CNA în care a denunţat că, un poliţist susţine că ar avea influenţă asupra unor judecători şi procurori din Drochia şi că-i poate determina să nu-l tragă la răspundere penală şi să nu-l lipsească de dreptul de a conduce. Asta după ce, la 18 aprilie, şoferul ar fi fost prins beat la volan şi i s-a ridicat permisul de conducere. Reţinerea a avut loc în adiacentul Inspectoratului de poliţie, în prezent inspectorul fiind reţinut pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 326 cod penal – traficul de influenţă, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare, amendă şi privarea de dreptul de ocupa funcţii publice.
11:50
Bloggerul citat mai scrie că, pentru a se eschiva și de la plata impozitelor pe bunurile imobile care depșesc 120 mp, casa a fost divizata în: Casa de locuit (94,5 mp, valoarea 836533 lei, 42 mii €, bucatarie de vară de 69 mp (valoarea 242926 lei, 12 mii € și șopron de 13 mp (valoarea 34 mii lei (1700 €).”Matematica ne arata ca terenul + casa și „anexele” valorează peste 82 mii euro, nu 30 de mii cum a indicat proletarul. Dar aceasta este numai valoarea cadastrală, pe cand valoarea de piață e de câteva milioane!”, notează Gandrabur.Gandrabur adaugă că pe langa terenul de 908 mp, dintre care 454 mp îi deține cu drept de proprietate, Dumitru Alaiba mai are în proprietate și cateva apartamente, iar majoritatea bunurilor au fost dobândite în 2016-2017, după ce Filat deja a fost încarcerat și a inceput cercetarea penală în dosarul BEM.
11:40
Analiza pornește de la cea mai recentă decizie a Guvernului Filip, de extindere a categoriilor de persoane care pot contracta un credit în cadrul programului guvernamental “Prima Casă”.”Conform modificărilor operate, beneficiari pot fi și persoanele care dețin în proprietate o locuință cu o suprafață de până la 9 m.p. pentru fiecare membru al familiei. Adică, o familie din patru persoane – părinții și doi copii – care locuiesc într-o garsonieră de până la 36 m. p., poate acum să-și procure o casă nouă prin intermediul programului guvernamental. Iar garsoniera poate servi drept garanție suplimentară pentru bănci sau, după procurarea noii locuințe, o sursă de bani – din chirie sau vânzare - pentru plata, inclusiv în avans, a unei părți din credit.
11:20
Potrivit autorităţilor, noile prevederi au menirea de a asigura o mai mare securitate elevilor ce utilizează transportul şcolar. Acţiunile planificate, prin hotărârea cabinetului de miniştri, vizează posibilitatea creării Serviciilor de transport şcolar şi concretizarea responsabilităţilor entităţilor sau ale persoanelor cu atribuţii în implementare a Regulamentului.Totodată, au fost propuse completări la Codul educaţiei, potrivit căror, „autorităţile administraţiei publice locale de nivelul al doilea şi ale UTA Găgăuzia asigură transportarea gratuită a elevilor din localităţile rurale la şi de la instituţiile de învăţământ, pe distanţe ce depăşesc 2 km, dacă în localitatea de domiciliu a elevului nu activează o instituţie de învăţământ general corespunzătoare nivelului de studii al acestuia”.
10:20
Ratele oficiale de schimb – Banca Națională a Moldovei la data: 25.04.2019, transmite...
09:40
România a asigurat că va continua să sprijine parcursul european al Republicii Moldova şi a îndemnat autorităţile să-şi consolideze eforturile pentru implementarea reformelor asumate de Republica Moldova în contextul Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. La fel, a fost discutată cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic, ambele părţi împărtăşind importanţa valorificării reuniunilor de nivel înalt preconizate să aibă loc la mijlocul lunii mai pentru lansarea unei reflecţii cuprinzătoare despre perspectivele Parteneriatului Estic.    În discuțiile secretarului de stat și omologul său român s-a aflat stadiul proiectelor bilaterale implementate în țara noastră cu sprijinul financiar din partea Guvernului României în domeniul social, protecției mediului, schimbărilor climaterice, renovarea punctelor de trecere a frontierei comune, dar și alte subiecte de interes comun de pe agenda bilaterală.
09:20
Ieri
18:30
”Vom reveni la unele discuții, dar cert este faptul că PDM s-a arătat deschis comunicării. Noi am făcut câteva invitații publice și personale reprezentanților și conducerii ACUM. Am înțeles care este viziunea lor. Ei au intrat în discuții și negocieri cu socialiștii. Bine, să o facă, dar să pună interesele țării mai presus de orice. Poți să ai interese de grup, interese de partid, dar să prevaleze interesele țării”, a spus Candu.Fostul președinte al Parlamentului s-a referit și la conținutul discuțiilor dintre PAS-PPDA și PSRM.”Cu regret, ce am văzut noi în discuții între socialiști și ACUM la acea masă de discuții, au fost numai nu negocieri și nu comunicare politică matură, cel puțin nu din partea celor de la ACUM. Socialiștii s-au arătat mai profesioniști și mai bine cunoscători de lege. Din ceea, ce am observat noi la acea masă, numai nu despre interesul țării s-a discutat acolo, cu regret.
18:00
Scopul creării centrelor specializate de intervenţie pentru tulburări de spectru autist constă în asigurarea asistenţei copiilor şi tinerilor adulţi cu TSA sau risc de apariţie al acestora, oferirea de suport părinţilor pentru realizarea maximă a potenţialului de dezvoltare a copilului şi suportul tinerilor adulţi, în vederea reabilitării medico-sociale, incluziunii sociale şi educaţionale, precum şi prevenirea abandonului şi instituţionalizării al acestei categorii.În cadrul acestor centre, va fi oferit suport specializat copiilor şi tinerilor adulţi în realizarea maximă a potenţialului său de dezvoltare fizică, cognitivă, socio-afectivă, comunicativă, a capacităţii de adaptare, prin acordarea serviciilor de sănătate mintală, corecţie, logopedică, kinetoterapie, servicii psiho-pedagogice şi psihologice.
17:20
O cercetare realizată de specialiști de la Universitatea Cardiff a arătat că acesta e felul în care organismul se apără. Atunci când suntem într-un mijloc de transport aflat în mișcare, așa cum e mașina, creierul primește mesaje care se bat cap în cap legat de mediul înconjurător, arată Science Alert citată de Ziare.com.La fel se întâmplă și atunci când organismul primește o doză de otravă. Iar a vomita este cea mai simplă cale de a elimina neurotoxinele sau substanțele otrăvitoare din organism.Dar de unde această stare de confuzie atât de puternică? Experții cred că răul de mișcare apare pentru că oamenii au început să se deplaseze astfel de relativ puțină vreme, iar creierul nu s-a adaptat total.Chiar daca suntem în obiecte aflate în mișcare – mașină, autobuz, barcă etc. – cele mai multe dintre simțurile noastre transmit faptul că suntem staționați.
16:40
Astfel, angajatorii de la întreprinderi, organizații și alte instituții din sectorul real al economiei nu vor putea oferi muncitorilor o remunerare mai mică de 16,42 lei pe oră sau 2775 de lei pe lună. Salariul este calculat pentru un program complet de lucru în medie de 169 de ore pe lună.Cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real servește drept bază pentru diferențierea salariilor, reieșind din pregătirea profesională, calificarea și competența salariatului. Acesta se reexaminează anual de Guvern, în funcţie de creșterea indicelui prețurilor de consum și a ratei de creștere a productivității muncii.În 2018 salariul minim pe economie a fost de 2610 de lei.Din 1 decembrie anul trecut, aproximativ 200 de mii de bugetari primesc lefuri mai mari. În unele cazuri, salariile au crescut şi cu peste 100 de procente.
16:30
 Totodată, documentul prevede că beneficiari ai Programului PRIMA CASĂ pot fi şi persoanele care, în decursul ultimelor 12 luni, au în proprietate o locuință cu o suprafață ce nu depășește nouă metri pătrați pentru fiecare membru al familiei. Anterior, solicitanții trebuiau să nu dețină nicio locuință.O altă modificare ține de excluderea carnetului de muncă, certificatului eliberat de Serviciul Fiscal de Stat și a extrasului din Registrul Bunurilor imobile din lista actelor obligatorii pe care solicitanții programului PRIMA CASĂ urmau să le prezinte. A fost redus și termenul de perfectare a contractelor de garanție de la 10 la 5 zile lucrătoare.Până în prezent, la PRIMA CASĂ au aplicat 2100 de tineri și familii tinere, care au primit credite pentru procurarea locuințelor în valoare de peste UN MILIARD DE LEI.
16:20
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Naţional de Patrulare, şoferii nu vor avea voie să parcheze în perimetrul următoarelor zone: - Gara Centrală - Piața Centrală - Gara de Nord - Piața Domos (angro). Potrivit angajaţilor INP, conducătorii auto sunt îndemnaţi:  - să se deplaseze cu transportul public; - să respecte indicațiile ofițerilor de patrulare.
16:10
“Jale mare ACUM: PSRM-ul le-a fluturat din codiță, nu a venit la „invitație”!Rămâne să-l mai invitați ACUM pe Shor! Doar el, pușcăriabilul, vă poate da guvern minoritar! Că-i minoritar, nu?! Așa pățesc înfumurații care, cu doar 26 de mandate, vor să aibă și președinția Parlamentului, și guvernul lor minoritar! Alegerile anticipate, provocate ACUM, vor fi mortale pentru înfumurați”, a scris Secăreamnu, pe Facebook.Amintim că deputații socialiști au ignorat şi astăzi noua invitație la discuții din partea PAS și PPDA. Deputații Igor Munteanu, Mihai Popșoi, Alexandr Slusari, Chiril Moțpan și Igor Grosu au așteptat în zadar ca cineva din colegii lor din PSRM să vină să discute despre coaliție de guvernare. Ulterior, Slusari și Popșoi au declarat, de mai multe ori, că între PAS, PPDA și PSRM nu poate fi nimic în comun și că ei nu intenționează să formeze o alianță pe patru ani cu socialiștii.
15:30
“Acest târg scârbos cu PSRM, în care ACUM a acceptat să intre, trebuie să înceteze urgent. Mânată de unii „binevoitori” în capcana unor discuții contrare firii cu un partid ai cărui lideri nu-și aparțin, detestați până la ură de cei care și-au dat votul pentru blocul ACUM – această forță politică (ACUM), în care electoratul pro-european a investit poate ultimele speranțe a început să-și obosească susținătorii”, scrie Vitalie Călugăreanu.În opinia jurnalistului, “cochetările televizate între exponenții PSRM și ACUM provoacă vomă”.“Asistăm la un circ, iar cei din ACUM și-au irosit unica șansa de a se impune ca actori vizibili la această reprezentație dată pe timp de ciumă. Poporul vrea circ și pâine.
15:20
“Eu consider că Năstase ar trebui să candideze pentru funcţia de primar, dar decizia va fi luată la nivelul ACUM. Nu este decizia lui, dar a blocului ACUM”, a declarat Alexandru Slusari.Dorinţa lui Năstase de a ajunge preşedinte al Parlamentului a fost confirmată şi de vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi“Avem nevoie de funcţia de speaker, pentru a ne asigura controlul asupra procesului de deoligarhizare. După aia venim să discutăm”, a spus Popşoi.Amintim că deputații socialiști au ignorat şi astăzi noua invitație la discuții din partea PAS și PPDA. Deputații Igor Munteanu, Mihai Popșoi, Alexandr Slusari, Chiril Moțpan și Igor Grosu au așteptat în zadar ca cineva din colegii lor din PSRM să vină să discute despre coaliție de guvernare.
15:20
Prevederile legii nr.138 din 19.07.2018, intrate în vigoare pe 14.12.2018, stipulează drept sancțiune persoanelor care conduc un autovehicul în stare de ebrietate - anularea/privarea dreptului de a conduce mijloace de transport cu ridicarea permisului de conducere. Totodată, modificările legislative prevăd faptul că dreptul de a conduce anulat poate fi redobândit în anumite condiții, iar una dintre acestea este frecventarea programului probațional antialcoolic și antidrog obligatoriu, cu suportarea de către beneficiar a cheltuielilor parcurgerii programului probațional.„Drink & Drive” este un program probațional specific de reabilitare a persoanelor condamnate pentru infracțiuni săvârșite privind conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice şi are drept scop prevenirea recidivei. Costul participării la program pentru un beneficiar este de 4 mii lei.
14:20
“Blocul ACUM este în cea mai mare dificultate pentru că plutește între două tendințe care există la electoratul ACUM. Pe de o parte este dorința de deoligarhizarea a țării și există presiunea pe ACUM să facă ceva în această direcție, iar pe de altă parte există un segment al alegătorilor ACUM care se uită cu suspiciune la aceste discuții și nu crede că cea mai bună soluție este comunicarea cu PSRM”, adeclarat Dungaciu, în cadrul unei emisiuni difuzată de TV8.Dungaciu crede că blocul ACUM ar putea obţine un scor mai mic la alegerile anticpate, din cauza discuţiilor cu PSRM“Aceste negocieri sunt de fapt și politice și mediatice. Asta este cea mai proastă formulă într-o negociere, deoarece fiecare parte se gândește că aceste negocieri pot să cadă și pot să moară înainte de a se naște și războiul mediatic în perspectiva unor anticipate este la fel de important.
14:20
Astfel, salariul minim pe economie urmează să fie majorat de la 2.610 de lei cît este în prezent, la 2.775 de lei. Asta înseamnă că o oră de muncă nu va putea fi remunerată cu mai puţin de 16 lei şi 42 de bani. Cuantumul minim garantat al salariului în sectorul real se reexaminează anual de Guvern, în funcţie de creşterea anuală a preţurilor de consum şi a ratei de productivităţii muncii.  Amintim că, aproximativ 200 de mii de bugetari primesc lefuri mai mari din 1 decembrie anul trecut. În unele cazuri, salariile au crescut şi cu peste 100 de procente.
13:20
În declarațiile pentru presă, unul din adjuncții lui Andrei Năstase, Alexandru Slusari, a insistat că șeful său de partid trebuie să fie președinte al Parlamentului.Amintim că secretarul PSRM pentru ideologie, Ion Ceban, a scris ieri, pe Facebook, că socialiștii au remarcat tonalitatea mai puțin agresivă a mesajelor celor din ACUM, dar o discuții despre formarea alianțelor pot avea loc doar dacă PAS și PPDA acceptă formarea unei coaliții stabile de guvernare, în baza propunerilor înaintate de Consiliul Republican al PSRM. Printre condiții se numără o alianță funcțională, nu un guvern minoritar.La fel, socialiștii vor funcția de președinte al Parlamentului pentru liderul său, Zinaida Greceanîi, controlul ministerelor Apărării, de Externe, al biroului de Reintegrare. PSRM mai vrea garanții că Moldova nu va adera la NATO, statul special pentru limba rusă și extinderea împuternicilor pentru președintele Igor Dodon.
13:20
Inițiativa vine după ce aceștia ar fi organizat, în mod repetat, licitații pentru a achiziționa o mașină nouă de serviciu, în valoare de 11.500 de euro.Mai mult, tot de această Direcție s-a încercat cumpărarea a 8,5 tone de pere olandeze, care deși sunt luate angro costă cât cele din magazin.Codreanu a precizat că în cazul în care persoanele vizate nu vor demisiona benevol, va solicita inițierea procedurii de remaniere.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.