Winetours Moldova te invită să descoperi în acest weekend Vinăria Poiana, o adevărată bijuterie în inima Codrilor

#diez, 21 ianuarie 2019 15:30

Winetours Moldova te invită în fiecare weekend să explorezi noi destinații turistice, să deguști vinuri deosebite și să cunoști oamenii talentați care le făuresc. Articolul Winetours Moldova te invită să descoperi în acest weekend Vinăria Poiana, o adevărată bijuterie în inima Codrilor apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
08:30
Organizația de liceeni a Tinerilor DA lansează evenimentul „Tinerii Lideri Liceeni” prin care își propune instruirea elevilor despre importanța activității civice și implicarea lor în procesul decizional. Tinerii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-19 ani. Articolul Vrei să fii lider/ă la tine în comunitate? Înregistrează-te la sesiunea „Tinerii Lideri Liceeni” apare prima dată în #diez.
Acum o oră
08:15
Serviciului Fiscal de Stat a urmărit și în anul 2019 activitățile financiare ale persoanelor fizice și juridice la capitolul oferirea bunurilor imobile în chirie. Rezultat al acestor acțiuni sunt următoarele. Pe parcursul lunilor ianuarie-martie 2019, 1 032 de persoane fizice au înregistrat 3 135 contracte de dare în locațiune/chirie/arendă a bunurilor imobile.  Articolul Moldovenii se conformează legii. Tot mai mulți stăpâni întocmesc contracte de dare în chirie a apartamentelor apare prima dată în #diez.
Acum 2 ore
07:45
Vrei să ai o vară bestială? Secretul e să o începi cu dreptul! Pe 8 iunie fii gata să dai startul celui mai relaxant anotimp la un picnic de zile mari, organizat de Castel MIMI la doar 35 km de Capitală. Ziua Vinului Rosé revine cu muzică bună, bucate delicioase, atmosferă destinsă și, bineînțeles, degustare nelimitată de celebrul Cabernet Sauvignon, premiat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles. Articolul Începe vara la Castelul MIMI cu vinul Rosé. Ce surprize ți-au pregătit organizatorii apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
21:30
Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” a fost amenajată cu decorațiuni luminoase, specifice Sărbătorilor de Paști. În acest an, în prejma Arcului de Triumf (Porțile Sfinte) au fost instalate 15 decorațiuni luminoase: 5 ouă –gigant și lumânările de pe stâlpii de iluminat. Articolul (foto) Primăria Chișinău a amenajat cu decorațiuni de Paști scuarul Catedralei Mitropolitane apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
18:30
Primăria municipiului Chișinău construiește un ascensor pentru persoanele care se deplasează în scaun rulant. O decizie în acest sens a fost votată de către Consiliul municipal Chișinău anul trecut. Costul proiectului este de 1, 8 milioane de lei, iar lucrările urmează a fi finalizate la toamnă. Informația a fost publicat într-un comunicat de presă după ce consilierul PL, Ion Cebanu a criticat inițiativa pe pagina sa de facebook. Articolul (video) Primăria va avea lift și va costa 1,8 milioane de lei. Proiectul este criticat de consilierii liberali apare prima dată în #diez.
18:30
„The Marketing Teams of The Future” este o carte care urmărește traiectoria conținutului din marketing încă de la începuturi și aprofundează subiectul analizând industria așa cum este la momentul actual. Aceasta a fost scrisă de tânărul de 23 de ani de la cel mai de succes startup din Moldova, Planable. Articolul Vlad Caluș, de la cel mai de succes startup din Moldova, a lansat o carte despre marketing pentru millenials apare prima dată în #diez.
18:00
Și în această vineri ai opțiuni. Mai jos noi îți propunem câteva din ceea ce poți alege. Articolul Mergi la fotbal sau mergi la distracție? Care sunt evenimentele zilei de vineri apare prima dată în #diez.
17:30
Căpitanul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a fost desemnat cel mai bun sportiv din istorie într-un sondaj iniţiat de GiveMeSport. În finală sportivul din Argentina a câştigat bătălia strânsă din finală cu fostul mare boxer, Muhammad Ali. Articolul (foto, video) Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun sportiv din istorie. Starul argentinian a trecut la limită de Muhammad Ali apare prima dată în #diez.
17:15
Vrei să ai o vară bestială? Secretul e să o începi cu dreptul! Pe 8 iunie fii gata să dai startul celui mai relaxant anotimp la un picnic de zile mari, organizat de Castel MIMI la doar 35 km de capitală. Ziua Vinului Rosé revine cu muzică bună, bucate delicioase, atmosferă destinsă și, bineînțeles, degustare nelimitată de celebrul Cabernet Sauvignon, premiat cu argint la Concours Mondial de Bruxelles. Articolul Vara începe la Castel MIMI, cu Ziua Vinului Rosé. Află cum poți savura o după-amiază de weekend, departe de zgomotul orașului apare prima dată în #diez.
17:00
Potrivit site-ului globalpetrolprices.com, cel mai mic preț pentru un litru de motorină se plătește în Venezuela (0.01$ sau 18 bănuți), iar cel mai scump e în Zimbabwe. Pentru un litru de benzină șoferii achită 3.42 de dolari sau 60.98 de lei. Moldova ocupă locul 10 în topul țărilor CSI la acest capitol. Articolul (infografic) Stat în care un litru de benzină costă 18 bănuți. Moldova se află în top 10 țări din CSI cu cel mai mic preț la combustibil apare prima dată în #diez.
17:00
Toți fanii și iubitorii de petreceri tari și open-air-uri zgomotoase pot beneficia vineri, 26 aprilie, de promoția Black Friday pentru festivalul FOSFOR. În această zi, oricine dorește va putea beneficia de codul promo „FOSFORISYOU” pentru a cumpăra bilete cu o reducere de 20%. Articolul (video) Profită de promoția Black Friday și procură bilete la festivalul fosfor cu 20% reducere apare prima dată în #diez.
16:15
În perioada sărbătorilor de Paște și în seara de Înviere, Poliția își va spori măsurile de asigurare a ordinii publice și supraveghere a circulației rutiere. Peste 3000 de poliţiştii vor fi la datorie în această perioadă. Articolul Peste trei mii de polițiști vor asigura ordinea publică în perioada Sărbătorilor Pascale apare prima dată în #diez.
16:15
Aproximativ 300 de profesioniste din sectorul IT au participat la prima ediție a evenimentului  „Tech Women Summit” – primul summit în domeniul ICT dedicat în exclusivitate fetelor și femeilor. Reuniunea a adus în prim plan noutățile din domeniu, discursuri captivante, abordări inovatoare și oportunități interesante pentru dezvoltarea în carieră. „Tech Women Summit” a fost organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC în parteneriat cu Platforma/Comunitatea „Tech Women” și cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, a Suediei și UN Women. Articolul Circa 300 de profesioniste IT au participat la primul „Tech Women Summit” dedicat femeilor din domeniu apare prima dată în #diez.
15:15
Reprezentanți ai mass media de pe ambele maluri ale Nistrului s-au întrunit în cadrul unui training comun despre ,,Inițiativele comunitare de pe ambele maluri ale Nistrului reflectate de către jurnaliști”. Jurnaliștii au participat la trei ateliere teoretice despre crearea legăturii dintre jurnaliștii de pe ambele maluri ale Nistrului, identificarea problemelor, oportunități de colaborare și proiecte comune pentru jurnaliști. Articolul (foto) Jurnaliștii de pe ambele maluri ale Nistrului au făcut schimb de experiență și au propus proiecte comune apare prima dată în #diez.
15:15
Voia bună de la ,,Student Fest”, primul festival studenţesc din Moldova, te așteaptă și în acest an. Articolul (video) ,,Student Fest” – primul festival studenţesc din Moldova te așteaptă și în acest an apare prima dată în #diez.
15:00
Vrei cunoști mai multe despre cum interacționează juriștii din diferite profesii, în Republica Moldova și România? Participă conferința „Oamenii Dreptății. Dialogul dintre profesiile juridice” și discută cu profesioniști despre relația cetățean – justiție – societate. Articolul (video) „Oamenii Dreptății”. Participă la o conferință și află mai multe despre relația cetățean-justiție-societate de la specialiști din Moldova și România apare prima dată în #diez.
14:30
Zeci de cerșetori vin zilnic la Chișinău și cer bani de la trecători, prefăcându-se că sunt grav bolnavi. Unii își folosesc copiii, alții, cu probleme locomotorii, sunt asistați de persoane sănătoase care profită de pe urma lor. Articolul (video) Investigație ZdG. Zeci de cerșetori vin zilnic la Chișinău și cer bani prefăcându-se că sunt grav bolnavi apare prima dată în #diez.
14:15
Peste 40 de elevi și studenți, viitori ingineri software, au proiectat și au programat mașini autonome în cadrul Autonomous Driving Bootcamp. Tinerii au lucrat la acest proiect timp de șase săptămâni. Articolul (foto) Peste 40 de elevi și studenți din Moldova au proiectat mașini autonome apare prima dată în #diez.
13:45
Facebook-ul ar putea primi o amendă record pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia intimităţii utilizatorilor. Reţeaua de socializare este vizată de o investigaţie FTC (Federal Trade Commision) care ar putea impune o amendă de peste 5 miliarde de dolari. Articolul Facebook ar putea primi o amendă de peste cinci miliarde de dolari. De ce este învinuită rețeaua de socializare apare prima dată în #diez.
13:45
25 de profesori de informatică din țară au fost premiați în cadrul celei de-a IV-a ediţii a proiectului „Burse de Excelenţă pentru profesori în IT”, susținut și finanțat de către Fundația Orange Moldova. Articolul (foto, video) 25 de granturi pentru cei mai buni profesori de informatică din țară apare prima dată în #diez.
13:00
În data de 25 aprilie, la Moscova, în cadrul Universităţii Naționale de Știință și Tehnologie „MISiS”, prima universitate din Rusia care a primit statut de „Universitate Națională de Știință și Tehnologie” şi care include circa 9 institute și 6 filiale, dintre care 2 în străinătate, s-a desfăşurat şedinţa Consiliului Public, organizată cu participarea Asociaţiei Universităţilor Tehnice din ţările CSI, abordând un subiect important în epoca tehnologiilor: „Procesul de instruire în Inginerie. Noi domenii de cooperare a instituţiilor de învăţământ, aferente statelor membre CSI”. Articolul Dezvoltarea ingineriei şi bunele practici ale Moldovei au fost prezentate la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie „MISiS” apare prima dată în #diez.
12:15
Jucătoarea de tenis din Moldova, Alexandra Peper, s-a calificat în semifinala probei de dublu la turneul internațional W25 Osprey. Competiția este organizată în perioada 22-28 aprilie în Florida, SUA. Articolul Alexandra Perper, în semifinală la dublu la W25 Osprey. Cine sunt următoarele adversare a sportivei apare prima dată în #diez.
12:00
Echipa Manchester City a revenit în fruntea Premier League cu trei etape înainte de finalul sezonului. Asta după ce a învins-o în deplasare pe Manchester United cu scorul final de 2-0. Echipa antrenată de Guardiola a acumulat 89 de puncte după primele 35 de etape disputate în Premier League, cu un punct mai mult decât rivalii din Liverpool. Articolul (foto) Cele mai „surprinzătoare” meme-uri după meciul Manchester United vs Manchester City apare prima dată în #diez.
12:00
Guvernul din Japonia îşi cere , în vederea unei legi defuncte, bazată pe teoria care susţine îmbunătăţirea geneticii umane prin diferite mijloace de intervenţie, transmite The Guardian. Articolul Guvernul unei țări își cere iertare şi promite bani pentru miile de persoane cu dizabilităţi, care au fost sterilizate cu forţa apare prima dată în #diez.
12:00
Andrei Năstase a mers și el la Athos, tradiție deja „consacrată” printre politicienii din Moldova, datorită vizitelor dese a lui Igor Dodon. Năstase i-a transmis de acolo un mesaj lui Dodon spunându-i că este trădător. Articolul Muntele Athos, „la modă” printre politicienii moldoveni. După Dodon, a mers acolo și Andrei Năstase apare prima dată în #diez.
12:00
Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 25 aprilie, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere. Articolul Pe mai multe străzi din Chișinău se efectuează lucrări de reparație. Care sunt adresele vizate apare prima dată în #diez.
11:45
Compania Naţională de Asigurări în Medicină în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a anunțat că persoanele diagnosticate cu diabet zaharat vor primi gratuit, începând cu ziua de 23 aprilie, glucometre, teste şi lanţete. Pacienţii care utilizează în tratament insulina vor primi câte un glucometru cu dispozitiv de înţepare, 1200 de teste şi 1200 de lanţete. Articolul (video) Sfatul doctorului. Cum utilizăm corect glucometrul în condițiile casnice apare prima dată în #diez.
11:30
În luna martie 2019, creditele noi acordate au constituit 2 miliarde 859 milioane de lei, în creștere cu 29% față de luna martie 2018. Numărul creditelor acordate în moneda națională a reprezentat 67,3%, a celor în valută – 32,7%. Articolul (grafice) Moldovenii preferă să ia împrumut cu termen de rambursare de până la 3 luni. Cum a evoluat piața de creditare, în luna martie apare prima dată în #diez.
11:00
Inspectoratu general de Poliție a publicat pe pagina oficială o serie de recomandări pentru cetățenii Republicii Moldova în vederea siguranței personale și a bunurilor pe care le dețin în preajma sărbătorilor de Paști. Articolul Protejați-vă locuința și mașina în timpul deplasărilor de lungă durată. Recomandările IGP-ului pentru un Paște cât mai sigur apare prima dată în #diez.
11:00
În acest an, Ziua mondială de combatere a malariei se află la a 13-ea ediție şi marchează efortul mondial pentru a spori gradul de conștientizare a maladiei și a fondurilor pentru tratarea și prevenirea acesteia. Ziua Mondiala de combatere a malariei 2019 se marchează cu genericul „Zero malarie începe cu mine”. Articolul Fiecare al doilea om de pe Glob este expus la riscul de malarie. Astăzi marcăm Ziua Mondială de combatere a acestei boli apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.