Igor Dodon a anunțat că nu va participa la algerile parlamentare din 24 februarie, dar va susține Partidul Socialiștilor

#diez, 21 ianuarie 2019 14:15

Președintele țării, Igor Dodon a anunțat că nu va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie într-o conferință de presă. Totodată acesta a anunțat că va susține în acest scrutin Partidul Socialiștilor. Articolul Igor Dodon a anunțat că nu va participa la algerile parlamentare din 24 februarie, dar va susține Partidul Socialiștilor apare prima dată în #diez.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de #diez

Acum 30 minute
19:30
O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente pentru ziua de luni, 18 februarie. Articolul Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru un început de săptămână cât mai reușit apare prima dată în #diez.
Acum o oră
19:00
Caravana Partidului Democrat din Moldova a fost fost astăzi, 17 februarie, la Orhei unde s-au întâlnit cu activiștii din partea Partidului Șor. Vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a apreciat rezultatele Partidului Șor în Orhei, dar a spus că echipa din care face parte poate face mai multe. Articolul (video) „Voi un oraș, noi o țară întreagă”. Despre ce a discutat Andrian Candu cu o activistă a Partidului Șor apare prima dată în #diez.
Acum 4 ore
17:45
Fundașul naționalei Moldovei de fotbal, Radu Rogac, își va continua cariera în România la clubul ASU Politehnica Timișoara. Tânărul de 23 de ani a semnat un contract profesionist pentru o perioadă de 2 ani. Articolul (foto, video) Radu Rogac își va continua cariera în România. Pentru ce club va evolua fotbalistul moldovean apare prima dată în #diez.
17:15
Pentru îmbunătăţirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. “RED UNION FENOSA” S.A. anunţă că luni, 18 februarie 2019, vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice în intervalele de timp indicate mai jos Articolul Fără lumină! Localităţile şi adresele din Chișinău care vor fi deconectate de la energia electrică luni, 18 februarie apare prima dată în #diez.
16:45
Dea lungul istorie mai multe sate din Moldova au dispărut or s-au unit cu altele și au format localități. Vezi mai jos care au fost satele dispărute și cu care localități s-au unit. Lista cuprinde doar localitățile care au încetat să mai existe după data de 1 septembrie 1957. Articolul Buruian, Cartofleanca sau Mînzătești. Care sunt localitățile dispărute din Republica Moldova apare prima dată în #diez.
Acum 6 ore
15:45
Cred că puțini din voi își imaginează o zi fără telefonul mobil, dar multe din dispozitivele moderne se apropie destul de mult de limita teoretică de radiație 1,6- 2,0 SAR (W/kg). Printre modelele de pe piaţă care emit cele mai puține radiaţii se numără modele de la Samsung, ZTE, LG și Motorola. Articolul Care sunt modelele de telefoane care emit cele mai puține radiaţii în 2019. Compania Samsung domină topul apare prima dată în #diez.
15:15
Timpul frumos de afară i-a făcut să răsară primii ghiocei în parcul Dendrarium. Astfel, cei care astăzi au decis să nu stea în casă, dar să meragă la o plimbare au avut posibilitatea să vadă florile care prevestesc primăvara. Articolul (foto) „Iarna se duce din Moldova”. Într-un parc din Chișinău au apărut primii ghiocei apare prima dată în #diez.
14:45
NASA se pregătește să provoace devierea unui asteroid. Misiunea este una de pregătire în eventualitatea în care un asteroid are o traiectorie care se intersectează cu cea a Terra. Articolul NASA se pregătește să provoace devierea unui asteroid. Când va ajunge nava DART la corpul spaţial vizat apare prima dată în #diez.
14:00
Asociația Promo-LEX a lansat o platformă online de informare și instruire a alegătorilor care își doresc să devină observatori. Platforma a fost creată în cadrul Misiunii de Observare a Alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019. Articolul Vrei să devii obsevator la alegerile parlamentare? Asociația Promo-LEX a lansat o platformă online de informare apare prima dată în #diez.
Acum 8 ore
13:30
Echipa formată din make-up artistele din Moldova Iana Svarisciuc și Aliona Chiron au obținut locul I la categoria „Cea mai bună imagine de nuntă” la concursul internațional „Dress of the World”. Concursul a fost organizat de Congresul Mondial de frumuseţe din Baku, pe 10 februarie. Articolul (foto, video) Make-up artistele din Moldova, Iana Svarisciuc și Aliona Chiron, au obținut locul I la concursul internațional „Dress of the World” apare prima dată în #diez.
12:45
Tutorii copiilor din Franța ar putea să nu mia fie numiții „mamă” și „tată” în documente oficiale școlare franceze, ci „părintele 1” și „părintele 2”. Schimbarea face parte dintr-un amendament la un nou proiect de lege privind educația, despre care susținătorii spun că încearcă să pună capăt discriminării împotriva părinților de același sex. Articolul În Franța, tutorii copiilor ar putea fi numiți „părintele 1” și „părintele 2”. Proiectul de lege care a stârnit controverse apare prima dată în #diez.
Acum 12 ore
11:30
Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul internațional „Roma Caput Mundi” care va avea loc în Italia. La competiție participă 8 echipe alcătuite din jucători cu anul nașterii 2001 și mai mici. Articolul Naţionala Moldovei U-19 va participa la turneul internațional „Roma Caput Mundi”. Care este programul meciurilor apare prima dată în #diez.
11:15
Elena Matei, o frumoasă basarabeancă a dat lovitura în lumea modei. Tânăra modelă a apărut pe coperta revistei ELLE Grecia pentru luna februarie 2019. Articolul (foto) O fotomodelă din Moldova a apărut pe coperta revistei ELLE Grecia pentru luna februarie 2019. Cine este și cum arată aceasta apare prima dată în #diez.
10:30
V-ați gândit vreodată cum ar arăta Eminem zâmbind? Pentru al face pe rapperul american să zâmbească tânărul artist, Mike Brown, are nevoie doar de fotografiile acestuia și un computer cu Photoshop. Articolul (foto) Eminem așa cum nu l-ai mai văzut. Un tânăr artist a realizat o serie de imagini cu rapperul american zâmbind apare prima dată în #diez.
10:15
Potrivit Priori Data, primele zece aplicații Android din lume au avut o cifră de descărcare totală de 338 milioane în 2019. Cinci din top zice aplicații din lume au fost produse de gigantul Facebook. Articolul Care sunt cele mai descărcate aplicații în 2019. Aplicațiile dezvoltate de Facebook reprezintă cea mai mare parte a listei apare prima dată în #diez.
08:15
Într-o duminică frumoasă din luna februarie aveți de unde alege. Echipa #diez a selectat doar câteva din posibilități, pe care le puteți vedea mai jos. Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit apare prima dată în #diez.
Acum 24 ore
20:00
Basarabia, din punct de vedere turistic și nu numai, înseamnă mult mai mult decât cunoscutele crame ce sunt promovate ca principala destinație pentru cei ce doresc vizitarea regiunii. Pentru majoritatea străinilor, dar mai ales pentru noi, cei din România, reprezintă un loc ce merită și trebuie descoperit. Articolul Dincolo de Prut: o vizită în Basarabia. Unde a fost, ce a văzut și ce crede un student român despre Moldova apare prima dată în #diez.
Ieri
17:30
GPS-UL te ajută în multe situaţii, dar îţi poate provoca şi probleme. Dovadă este cazul unui german în vârstă de 69 de ani care, pentru că a urmat orbeşte instrucţiunile GPS-ului său, a căzut cu maşina într-un canal de coastă. Articolul A urmat instrucţiunile GPS și a ajuns într-un canal de coastă. Isprava unui șofer din Germania apare prima dată în #diez.
16:30
Tomasz Poreba, vicepreședinte al Comitetului Olimpic Polonez, și Mariusz Skiba, viceprimar al orașului Katowice, au avut o întâlnire la Roma, cu reprezentanți ai Asociației Comitetelor Olimpice Europene, în perspectiva organizării celei de-a treia ediții a Jocurilor Europene, care va avea loc în 2023. Articolul Un orășel din Polonia va candida pentru organizarea Jocurilor Europene 2023 apare prima dată în #diez.
16:15
Pe Instagram toată lumea are o viață perfectă. Însă, de cele mai multe ori, realitatea este cu totul alta. În timp ce trăim clișeic și încercăm să mințim pe rețelele de socializare cât de fericiți suntem, viața ne demonstrează contrariul și zi de zi ne readuce cu picioarele pe pământ. Articolul (video) Instagram vs realitatea. Băieții de la Comedy Zebra Show au parodiat viața perfectă pe rețelele de socializare apare prima dată în #diez.
15:30
În perioada 11 – 13 februarie 2019, în Milano, Italia a avut loc ediția anuală a expoziției turistice „BIT Borsa Internazionale del Turismo 2019”, unde Moldova a fost reprezentată de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM).   Articolul (foto) Cum s-a prezentat Moldova la BIT Milano, una dintre cele mai importante expoziții specializate pe turism din Italia apare prima dată în #diez.
14:45
Ați decis să vă uniți destinele în cea mai romantică lună a anului? Atunci, vă prezentăm mai jos o serie de destinaţii neobișnuite și frumoase pentru cei care au ales să îşi oficializeze relaţia, potrivit The Independent. Articolul (foto) Cinci destinații romantice pentru luna de miere în luna Februarie apare prima dată în #diez.
14:15
Astăzi a fost lansat concursul pentru selectarea și contractarea companiei de construcție ce va construi viitorul penitenciar din Chișinău. Articolul A fost lansat concursul pentru selectarea companiei ce va construi viitorul penitenciar din Chișinău. Cerințele pe care trebuie să le îndeplinească acestea apare prima dată în #diez.
12:30
După o săptămâna de solicitări oficiale către autoritățile ruse despre locul aflării și starea de sănătate a cetățenilor moldoveni, Lionel Buruiană și Mihai Crihan, rămase fără răspuns, delegația Republicii Moldova a identificat prin eforturi proprii locul deținerii acestora. Deplasându-se ieri la instituția medicală, după mai multe ore de tratative cu agenții de securitate a unui ONG, oficialii moldoveni au obținut permisiul de a discuta cu ei doar 10 minute. Articolul Detalii noi privind situația celor doi piloți moldoveni, deținuți la Moscova de către un ONG apare prima dată în #diez.
11:15
Autobuzele noi au ajuns la Chișinău. Acestea au fost surprinse astăzi, în Piața Marii Adunări Naționale. În total, au fost aduse 25 din cele 31 de autobuze.  Articolul (foto) Autobuzele noi au ajuns la Chișinău. Cum arată acestea apare prima dată în #diez.
10:45
Cinci persoane au murit, iar alte câteva au fost rănite, inclusiv cinci ofiţeri de poliţie, după ce un individ a deschis focul în incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflată la aproximativ 65 de kilometri de Chicago, Illinois, au anunţat autorităţile, precizând că atacatorul a fost la rândul lui împuşcat mortal, informează agenţia The Associated Press. Articolul Incident armat într-un parc industrial din Illinois, SUA. Cel puţin cinci morţi şi mai mulţi răniţi apare prima dată în #diez.
09:30
Doi copii născuți prematur la Kiev au fost transportați de echipajele SMURD și AVIASAN la Chișinău. Bebelușii au fost preluați din spitalul ucrainean, după ce starea de sănătate a acestora s-a ameliorat, iar medicii din țara vecină au fost de acord cu externarea lor. Articolul (video) Prima misiune comună. Doi copii născuți prematur la Kiev, au fost transportați de echipajele SMURD și AVIASAN la Chișinău apare prima dată în #diez.
09:15
Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania „Gas Natural Fenosa”. Articolul Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne fără apă la robinete. Care sunt adresele vizate apare prima dată în #diez.
09:15
Donald Trump decretează starea de urgenţă pentru a construi zidul la frontiera dintre SUA şi Mexic Preşedintele Donald Trump a anunţat, vineri după-amiază, că va decreta starea de urgenţă la frontiera Statelor Unite cu Mexicul pentru a putea aloca fonduri speciale în scopul construirii controversatului zid. Articolul „Zidul va fi construit”. Donald Trump va decreta stare de urgenţă la frontiera dintre SUA şi Mexic apare prima dată în #diez.
Mai mult de 2 zile în urmă
18:00
După o săptămână grea într-un final a venit și weekendul. Cu cer parțial noros și temperaturi de zero grade, vei putea să te saturi de somn sub plapuma moale, după care, plin de forță să mergi la cele mai frumoase evenimente din această sâmbătă.  Articolul Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru un început perfect de weekend apare prima dată în #diez.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.