Angela Istrate, avocata lui Gheorghe Petic, susţine că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA

Canal2, 12 ianuarie 2019 20:10

Angela Istrate, avocata președintelui Organizației Teritoriale Ungheni a PPDA, Gheorghe Petic, acuzat de viol, susţine că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA. Aceasta susţine că intimidările au scopul de a o obliga să-și retragă candidatura de pe circumscripția numărul 22 Ialoveni în favoarea lui Liviu Vovc. Ultimul este înaintat de blocul Maiei Sandu și al […] Post-ul Angela Istrate, avocata lui Gheorghe Petic, susţine că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA apare prima dată în CANAL 2.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Canal2

Acum 10 minute
19:50
În anul 2000, Andrei Năstase l-a ajutat pe naşul său Victor Ţopa să privatizeze compania de stat „Air Moldova”. Mai mult, în urma acestei escrocherii statul a pierdut şapte milioane de euro. Despre asta a anunţat preşedintele liberalilor, Dorin Chirtoacă, pe pagina sa de facebook, unde a plasat şi dovezile. Din postarea lui Chirtoacă aflăm […] Post-ul Dorin Chirtoacă aduce probe despre cârdăşia Năstase-Ţopa apare prima dată în CANAL 2.
Acum 30 minute
19:40
Şase ani de coşmar pentru locatarii unui bloc mansardat de pe strada Titulescu, din sectorul Botanica. Deşi au achitat zeci de mii de euro pentru apartamentele lor de la ultimul etaj, oamenii locuiesc în condiţii greu de imaginat – în frig şi fără gaz. Iar pe scări, atârnă zeci de cabluri electrice. Recent, când s-au […] Post-ul Zeci de mii de euro pentru apartamente de coşmar. Locatarii unui bloc mansardat de pe strada Titulescu, din sectorul Botanica, locuiesc în frig şi fără gaz apare prima dată în CANAL 2.
19:30
Socialiştii, fără Dodon la alegerile parlamentare. Şeful statului a anunţat că nu va candida pentru funcţia de deputat la scrutinul din 24 februarie. Cu toate acestea, Igor Dodon spune că va sprijini PSRM, partid din care a făcut parte până a obţine fotoliul de preşedinte. „Am decis să nu candidez la alegerile parlamentare, ci să-mi […] Post-ul Socialiştii, fără Dodon la alegerile parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
Acum o oră
19:20
Cândva o şcoală frumoasă cu mulţi elevi, iar astăzi una cu geamuri şi uşi sparte, săli de clasă distruse şi cărţi împrăştiate pe jos. Aşa arată acum gimnaziul din satul Donici, din raionul Orhei. Instituţia a fost închisă în 2014, în urma reformei de optimizare a şcolilor, pusă în aplicare de către fostul ministrul al […] Post-ul Cândva o şcoală frumoasă cu mulţi elevi, iar astăzi una cu geamuri şi uşi sparte apare prima dată în CANAL 2.
19:00
Foto: canal2.md Post-ul Vorbe Bune, cu Lilu – 21 Ianuarie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 2 ore
18:30
Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, care a iniţiat procedura de naţionalizare a companiei, confirmă că a dispus demiterea lui Victor Ţopa din funcţia de ministru al Transporturilor, după ce l-a prins cu o serie de abuzuri. Voronin vorbește, însă, despre o altă schemă. „Victor Ţopa a creat o companie cu o instituție din Germania care într-o […] Post-ul Liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, confirmă că a dispus demiterea lui Victor Ţopa din funcţia de ministru al Transporturilor apare prima dată în CANAL 2.
18:20
Partidul Democrat din Moldova a decis să acționeze în judecată compania deținătoare a postului de televiziune Jurnal TV pentru că acest post TV a respins fără nicio justificare solicitarea PDM de difuzare a unui spot video privind referendumul republican consultativ din 24 februarie 2019. PDM consideră că acest comportament sfidător al Jurnal TV încalcă direct Codul […] Post-ul PDM a decis să acţioneze în judecată Jurnal TV pentru că a respins difuzarea unui spot video privind referendumul apare prima dată în CANAL 2.
Acum 4 ore
17:50
Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 ianuarie 2019 – 16:00 apare prima dată în CANAL 2.
16:30
O femeie, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Chişinău, a murit chiar a două zi după ce a născut, din cauza complicaţiilor cauzate de gripa sezonieră. Ea a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului în data de 11 ianuarie, iar peste o săptămână a născut prin cezariană. Ulterior, starea de sănătate s-a agravat, […] Post-ul Gripa sezonieră a lăsat un nou-născut fără mamă apare prima dată în CANAL 2.
16:30
Pe unii şoferi nu îi sperie nici amenzile aspre, nici faptul că vor rămâne fără permis de conducere. Timp de trei zile, 22 de şoferi au fost traşi pe dreapta, pentru că au fost prinşi băuţi la volan. În acest weekend, angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare au efectuat razii în toate raioanele ţării. Acest şofer […] Post-ul Amenzile aspre nu îi sperie! 22 de şoferi au fost traşi pe dreapta, pentru că au fost prinşi băuţi la volan apare prima dată în CANAL 2.
Acum 6 ore
15:30
Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus astăzi actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare din 24 februarie. Acesta vrea să candideze în circumscripţia uninominală cu numărul 32 din municipiul Chişinău. „Sunt 873 de semnături acumulate în localităţile din suburbiile municipiului Chişinău. Marea majoritate a semnat deschis, cu plăcere şi asta ne-a încurajat […] Post-ul Liderul PL, Dorin Chirtoacă, a depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală la alegerile parlamentare apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Troleibuzul nr. 35, care va face legătura dintre sectorul Centru, Autogara de sud şi oraşul Durleşti, va porni la drum la începutul lunii februarie. Autorităţile municipale anunţă că au stabilit deja traseul rutei. „Lungimea porţiunii fără reţea de contact este de aproape opt kilometri, lungimea porţiunii sub reţea de contact este de 10,6 kilometri, tipul […] Post-ul Troleibuzul nr. 35 va porni la drum la începutul lunii februarie apare prima dată în CANAL 2.
15:30
Nostalgicii vremurilor sovietice, membri şi simpatizanţi ai PCRM, au depus, astăzi, flori la monumentul lui Vladimir Lenin. În acest fel ei au marcat 95 de ani de la moartea fostului lider bolşevic. De la eveniment nu a lipsit liderul comunist, Vladimir Voronin. Acesta a venit însoţit de fiul său, Oleg, care a evitat să discute […] Post-ul 95 de ani de la moartea lui Lenin. Membrii şi simpatizanţii PCRM au depus flori la monumentul fostului lider bolşevic apare prima dată în CANAL 2.
15:20
Cele 16 camere de supraveghere din parcul Valea Morilor, care au costat municipalitatea jumătate de milion de lei, stau doar de formă. Asta spun responsabilii de la Spaţii Verzi, care se plâng că de doi ani, de când au fost instalate, autorităţile nu au stabilit clar în gestiunea cui se află acestea. Situaţia însă le […] Post-ul Responsabili de la Spaţii Verzi: Cele 16 camere de supraveghere din parcul Valea Morilor stau doar de formă apare prima dată în CANAL 2.
14:50
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Diana Spătărel, 21 ianuarie 2019 – 13:00 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 8 ore
13:50
Ajunse la 50 de ani de căsătorie, două familii din satul Văsieni, raionul Ialoveni, au fost premiate de către autorităţile locale cu patru mii de lei. Reprezentanţii Consiliului raional spun că vor continua această tradiţie, iar următoarele familii ajunse la jumătate de secol de căsnicie, vor fi selectate în baza unui regulament, aflat în proces […] Post-ul Jumătate de secol de căsătorie. Ajunse la 50 de ani de trai în comun, două familii din satul Văsieni au fost premiate de către autorităţile locale apare prima dată în CANAL 2.
13:40
Un cuplu din Cahul a reuşit să-şi pună pe roate o afacere în oraşul lor de baştină, cu sprijinul Incubatorului local de Afaceri. Restaurantul soților Advahov a devenit destul de cunoscut printre localnici, dar şi străini. Şi asta, datorită mâncării delicioase. Antreprenorii spun că restaurantul le oferă posibilitatea să muncească acasă, avându-i alături pe cei […] Post-ul Un cuplu din Cahul a reuşit să-şi pună pe roate o afacere în oraşul lor de baştină, cu sprijinul Incubatorului local de Afaceri apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Aproape două mii de tone de material antiderapant au fost împrăştiate noaptea trecută, pe drumurile din ţară. Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, în procesul de deszăpezire au fost implicaţi muncitori cu peste 200 de autospeciale de la Administrația de Stat a Drumurilor. Deşi toate drumurile naţionale sunt practicabile, pe unele zone se circulă cu dificultate. […] Post-ul Procesul de deszăpezire a drumurilor din ţară continuă! Pe unele zone se circulă cu dificultate apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Creşte numărul cazurilor de infecţii respiratorii în Capitală. Doar săptămâna trecută, au fost înregistrate 2500 de cazuri, cu 20 la sută mai multe decât în primele două săptămâni ale acestui an. Iar 34 de persoane au fost diagnosticate cu gripă. Potrivit directorului interimar al Direcţiei municipale Asistenţă Socială și Sănătate, Carolina Olaru, printre cei bolnavi […] Post-ul Creşte numărul cazurilor de infecţii respiratorii în Capitală apare prima dată în CANAL 2.
13:30
Peste 180 de oameni au ajuns la spital cu fracturi, după ce au alunecat, în aceste zile, pe străzile din Chişinău. Totodată, un număr similar de agenţi economici s-a ales cu amenzi pentru că nu au curăţat zăpada din faţa sediilor unde activează. Informaţiile au fost făcute la şedinţa operativă a Primăriei Capitalei. Cele mai […] Post-ul Penalităţi împărţite agenţilor economici pentru că nu au curăţat zăpada din faţa sediilor unde activează apare prima dată în CANAL 2.
Acum 12 ore
11:50
Succesele înregistrate în cei trei ani de guvernare ar fi continuat, dacă Executivul ar fi avut un mandat integral sau dacă ar fi preluat puterea când ţara s-ar fi aflat într-o perioadă favorabilă. Este declaraţia premierului Pavel Filip, făcută în cadrul emisiunii „Replica”, de la PRIME. Prim-ministrul susţine că, în conformitate cu noile reforme, salariile […] Post-ul Pavel Filip, invitatul special al emisiunii Replica. Premierul a vorbit despre cei trei ani de mandat apare prima dată în CANAL 2.
11:40
Anul trecut, minorii au comis cu peste o sută de infracţiuni mai puţine faţă de 2017, arată date statistice al Inspectoratului General de Poliţie. De cele mai mult ori, adolescenţii ajung după gratii pentru furturi, jafuri şi acte de huliganism. Raportul IGP arată că, în 2018 cel mai mult a scăzut numărul furturilor – de […] Post-ul Date statistice ale IGP: În 2018, minorii au comis cu peste o sută de infracţiuni mai puţine faţă de 2017 apare prima dată în CANAL 2.
11:40
O femeie de 70 de ani a fost tamponată mortal de un şofer aflat în stare de ebrietate. Accidentul s-a produs aseară, aproximativ la ora 17:30, la ieşirea din satul Hîjdieni, raionul Glodeni. Victima, locuitoare a satului Cobani, acelaşi raion, a fost spulberată de un consătean, în vârstă de 49 de ani. Potrivit poliţiei, femeia […] Post-ul Spulberată de un consătean. O femeie de 70 de ani a fost tamponată mortal de un şofer aflat în stare de ebrietate apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Foto: canal2.md Post-ul Reporter cu Corina Frumuzachi, 21 ianuarie 2019 – 10:00 apare prima dată în CANAL 2.
11:00
Canal 2 a dat startul dezbaterilor electorale pentru referendumul consultativ din 24 februarie, organizat în aceeaşi zi cu scrutinul parlamentar. La prima ediţie au fost invitaţi reprezentanţii partidelor care au fost înregistrate la CEC în calitate de participant la plebiscit – PDM şi PCRM. Totuşi, Partidul Comuniştilor nu a trimis niciun reprezentant, deşi au fost […] Post-ul REFERENDUM REPUBLICAN 2019: Canal 2 a dat startul dezbaterilor electorale apare prima dată în CANAL 2.
10:20
Post-ul O nouă zi, 21 Ianuarie 2019 apare prima dată în CANAL 2.
Acum 24 ore
21:30
Dezbatere Referendum Republican 2019   Post-ul Dezbatere Referendum Republican 2019 apare prima dată în CANAL 2.
20:50
Post-ul Reporter cu Vadim Stângaciu, 20 ianuarie 2019 – 19:00 apare prima dată în CANAL 2.
Ieri
19:30
Creştinii ortodocşi îl cinstesc astăzi pe Sfântul Ioan Botezătorul, pe stil vechi. Sărbătoarea a fost marcată cu mare fast la Ruseştii Noi, Ialoveni. După ce au asistat la slujba religioasă, toţi cei care poartă prenumele Ion s-au adunat în centrului satului, au gustat din tradiţionala ciorbă de miel şi au ciocnit câte un păhărel de […] Post-ul Sărbătoare mare la Ruseştii Noi, Ialoveni. După ce au asistat la slujba religioasă, toţi cei care poartă prenumele Ion s-au adunat în centrului satului apare prima dată în CANAL 2.
18:20
De dimineaţă, parcul „Grigore Vieru” din oraşul Ungheni s-a transformat într-un adevărat furnicar. Mai mulţi tineri au decis să aducă căldură celor bătuţi de soartă. Aceştia au aşezat geci, fulare, pantaloni dar şi mănuşi groase pe băncile parcului din oraş, iar cei nevoiaşi au avut posibilitatea să-şi aleagă obiectele necesare pentru a trece mai uşor […] Post-ul Căldură pentru cei bătuți de soartă. Mai mulți tineri din Ungheni au adunat haine de iarnă pentru oamenii nevoiași apare prima dată în CANAL 2.
Mai multe ştiri
©2004—2019 Eltonic SRL | Atomate. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.